Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:)))) tamam yavrimo, yarın sabah senin için sallatıcam kendimi:)))))

banucum dün kocama bacaklarımdan kaldır beni azcık salla dedim sallamaya başladı söylene söylene iki dakka verdin sabaha kadar çalıştırırsın sen insanı istemiyom bi daha diyip durdu. bende sesimi çıkarmadım. bana saya saya uyuya kalmış..

ayy kıyamam ben sna ii bakalım pazartesi hayırlı haberler inşallah..hafif belim ağırıo ama öle aşırı bi yok ama bazen alttan bi ağrı vuruyo ader olcam sanıorum..midem hiç bulaanmıyo valla bakalım ilerleyen günlerde nolur..:)

İnşallah inşallah bak dualarım sizlerle bu ay hep beraber çıktık bu yola inşallah sizlerdende güzel haberler alırızda hep beraber hamişliklerimizi Allah izin verirse kucağımıza aldığımız andan itibaren her anlarını beraber böyle güle eğlene paylaşırız herbişiylerini canlarım.

Çok yoğunum bugün dedi, işlerle boğuşuyor sanırsam, ya da şerrimizden kaçmış da olabilir:))))

yok kız yazmıs bi cumle bişi.

YERLEŞME KANAMASI DEMEDİM BEN BE BAŞKASI DEDİ
çekiştirin çekiştirin acık daha boyum uzar belkim :):):):):

kuzum sen de geleydin ya ole daha ii. sende pat die yapıştırıon ya bi cvp.

kesinlikle vazgeçmem ama kocamın beni üzüp üzmemesine bağlı.. üzsün yüzünü göstermem valla::))) beluşşcum gel sana anlatcaklarım var. :)))

ee peki sen aramıcanmı ya o da gostermezse. yok canım yok vazgeçme sen üzdümü seni artık başka türlü cıkar acısını. o kadarına giremicem mevzunun. :)

banuuu bunu yazdıgın iletiyi bulamdım yaw. harbi mi diosun:))))))))))))))))))))))) allam cok komik ya birden kendimle kocişi hayal ettim öle:)))))

ne tahminin var özlemcim?
konuyu epeyce bi kaçırdım sanırım ben....
gide gele, otura kalka, anlamıyorum muhabbetin içeriğini ((

gırtlaksız enik begüm, yemek yemeye çalışıyor. gebertmiyim diye, bıraktım kalktım başından cadının.

hoşgeldiiiiiiiiiiin:))) iyiyim hayatım, denemelere ve sıcak tutmaya kendimi devam:) bekliyorum bakalım tutacak mı diye:) bi de annem hamile haberimi almış rüyasında onu söyledi mutlu oldum:))

aa süper, annin içine doğmuştur belki.. keşke canım benim yaa...

sen, olayın özünü kaçırma :))) kendini sıcak tut. ötesini hiç düşünme... bütün mesele, ayakları kasıkları beli böbreği sıcak tutmakla alakalı :))) tabi o arada aktivite de şart :))) kocişle aktivite olmazsa.. zor biraz.
ama o konuda da, yeni evli olduğunuza göre siz, maşallahınız vardır muhakkak...
hiç problem göremiyorum.
bu ay sen tutturacaksın hayırlısıyla :))))

İyi bari canımcım sevindim inş olmaz bulantın sağlıklı sıhhatli geçsin hamileliğimiz. Benimde oluyo canım o alttan bazen

Kızlar sohbetinizi bölüyorum ama ben yeni yazılan mesajları görmek için sürekli sayfa tazele yapmam lazım ve malum sayfa aşağıya indirmem gerekiyor. O yüzden takipte çok zorlanıyorum benim pc denmi kaynaklanıyor yoksa sizdede mi öyle. Yani yeni mesajlar sayfaya eklenmiyor tazele tazele canım çıktı artık. Bir önerisi olan varmıııı

kuzu valla açık tenli, açık kumral dalgalı saçlı, gozler belkim renkli gibin gelio bana yawww. cok mu attım??

tatlım yok ona hiçbişey göstermicem yumurtlama günüme kadar, beni yine üzdü şimdi telefonda, biraz zor görür 15 gün o işin yüzünü, ona en büyük ceza bu olur... çok sinirliyim ona şimdi hiç konuşmicam onunla(((

bugun bende de oyle tatlım galıba sıtede bır problem var .....

aaa kuzum ne oldu yaa. alır senin gonlunu o merak etme uzme kendini lutfen

kızlarrr bana musade kocıs gelcek masayı falan haızrlayacagımmm hepnıze ıyı bır hafta sonu tatılı dılıyorum arad bır gırıp okurum yazdıklarınız hepnızı cok ozleyecegım allaha emanett olun herkeze benden

ahahahahahaha:)))) adam da haklı yanii, kırkbin şey istiyoruz onlardan da:))))

Amiiiin bitanem, inşalllaaaaaaah...

Yazdım özlemim bu sabah neler yaşadığımızı, kociş kopardı beni yine:))

Aynen öyle yalelcim, yeni evli çift olarak aktivite fazlamız var eksiğimiz yok:))) Bakalım valla ben ateş topu gibi dolanıyorum valla evde, sıcak sıcak böyle:) dediklerini de aynen yaptım:) artık tutsun yaa ama di mi:))) annemin de rüyası tutmuştur inşallah:))

sen naptın bitirdin mi işlerini??

ayy inanamıyorum size bazen yaa..valla şu veletler gelsin dersiniz "senin yüzünden baban beni ne hallere soktu ama ben gönüllüydüm bebeğim sen üzülme" :))))

Diycem diycem canına okuyacağım ben onun çimdire çimdire:)))))

Yok hayatım, ben de aynısını yapıyorum, kendiliğinden gelmiyor yeni iletiler yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…