- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.641
affet gitsin. hatta ödüllendir madem :)))
hadi canım...
ay hadi hayırlısı bakalım beluş.... dur bakalım hemen heveslenmeyelim ama, inşallah bebiş çekeliyordur anasını.... hadi bakalım nasipse olur arkadaşım.
affet gitsin. hatta ödüllendir madem :)))
hadi canım...
ay hadi hayırlısı bakalım beluş.... dur bakalım hemen heveslenmeyelim ama, inşallah bebiş çekeliyordur anasını.... hadi bakalım nasipse olur arkadaşım.
kuzuten saç tutmus işte kuzum:):) bol bol güldüğünü biliyorum zaten. :):) yok şekerim kafi şimdilik saol
yok kız abartmadan haddini bildir:)
trabzonn hytım..öptm seni kçtım ben..
kuzuten saç tutmus işte kuzum:):) bol bol güldüğünü biliyorum zaten. :):) yok şekerim kafi şimdilik saol
yok kız abartmadan haddini bildir:)
heveslenmiyorum vallahi de neyinnesi noluyo onu anlamıyorum
yalelcim sen biliyosun yaşadın bebişe benziyomu bu? olma ihtimali gerçekten varmı
cidden eilip kalktığımda acayip çekilmeler oluyo canım çok acıyo yaaaa
heveslenmiyorum vallahi de neyinnesi noluyo onu anlamıyorum
yalelcim sen biliyosun yaşadın bebişe benziyomu bu? olma ihtimali gerçekten varmı
cidden eilip kalktığımda acayip çekilmeler oluyo canım çok acıyo yaaaa
yalelcim akşam bidaha mı vereyim diyosunona en büyük ödül bu olurda:)))))
yalelin dediği çekilmeler olmasın bunlar, hani bebişin alameti olanlar.. ay çok umutlandım ben beluş senin adına şimdi..:)kızlar cidden bana bişi oluyo
eyilip kalktığımda kasıklarım resmen batıyo ya erken olcam ben yada bebiş yada iltihap doğurcam ama çok garibim noluyo bilmiyom vallahhhh
sanki yapıştırmışımda doğrulurken o yapışkanı açıyorum
hazırla hazırlan.. yap şıklığını.. :))
haydi hoşçakal latacım
tuttu tuttu... bu ay tamamsın sen.
her şeyin başı, sıcak tutmak kendini. her hastalıktan korur... güzellikleri verir :))))
ya şakası bi tarafa da, ben öyle inanıyorum banucum sadece, bende kesinlikle tutuyor.
ama mesela bu ay ben ne sıcak tuttum kendimi, ne dua ettim.. aksine de resmen 2 dakkalık fasılalalrla gördük birbirimizi.. hep kalablıktık çünkü evde. annemler geldi, kayınvalidemler geldi.. bilmemne derken... hatta hatırlarsan, iki kere yumurtladım ama bunu da kaçırdım demiştim ben.. ama kaçmamış heralde.. olmu, tutmuş. demekki sıcakla soğukla alakası yokmuş :))) çürüdü benim tezler :)))
bende iş bitmez yavrum.
nası bitçek..
bizim evdeki çamaşırı, ütüyü bi görseniz.. çatlarsınız gülmekten.
her gün ütü.. her gün bir sepet dolusu ütü..... yok, bitmiyor anasını satıyım. yetişemiyorum.
napıyım.. saldım gari... olduğu kadar oluyor. napıyım :)
öptük.. hoşçakal..
ama şu sallanma meselesine bi açıklık getiricen bak, ona göre.. ben bekliyorum merakla :)
Evet tatlım.. normal yolla, tedavi falan olmuyor beluş, bakalım inşallah hamiştir:)yani belusun hamişligi eger olursa tedavisiz hamiş olmuş dimi asılama falan degil
:) ya öyle yayık gevrek gülen kadın değilimdir ama, severim gülmeyi...
genç kızken.. okuldayken falan.. ne fıkırdardık kızlarla.. kıkır kıkır, fıkır fıkır... büyüdükçe ağırlaşıyor mudur insan nedir :))))
yalelcim akşam bidaha mı vereyim diyosunona en büyük ödül bu olurda:)))))
beluscum ya bişi sorcam sen tedavi görüyomusun bebiş için hani asılama falanmı seninkide canım ya
yalelin dediği çekilmeler olmasın bunlar, hani bebişin alameti olanlar.. ay çok umutlandım ben beluş senin adına şimdi..:)
:))))) evet evet hatırlıyorum, ya tutmaz ama demiştin tutmuş işte.. Yok ben hala inanıyorum senin tezlere aynen de yapıyorum,, olursa zaten 10 adıma hamiş kalma rehberi, hazırlayan yalel, diye rehber basıcam:))))))))
Benim de ütü var ya birikti, yarına bıraktım onu da artık:)
Evet tatlım.. normal yolla, tedavi falan olmuyor beluş, bakalım inşallah hamiştir:)
çakilme diye nitelendirebileceğin şeylerse.. doğrudur bence.
bak, hamile olduğunuzu öğrenince, o bahsi geçen çekilmenin ne olduğunu anlayacaksınız siz de.
o çekilme diye nitelenen his, sadece gebelik başında birkaç hafta olur, geçer sonra. başka da bi durumda olmazmış...
şimdi isimlendiremiyorsundur belki ama, eğer hamilelik varsa, bi dahaki çocuğunda biliyor olursun sen de :)))
inşallah beluş.. inşallah canım.
aynen yavrum. ödüllendir garibi :)))
heeee ben kaçırmışım konuyu.. şimdi bi geçmişe göz attım azıcık.
foto alış-verişi falan...
hmmm???
yerim sizi bak ona göre... :)))
:))))) evet evet hatırlıyorum, ya tutmaz ama demiştin tutmuş işte.. Yok ben hala inanıyorum senin tezlere aynen de yapıyorum,, olursa zaten 10 adıma hamiş kalma rehberi, hazırlayan yalel, diye rehber basıcam:))))))))
Benim de ütü var ya birikti, yarına bıraktım onu da artık:)
gulmeyi bende severim, arkadaş ortamlarında kopabilirim evde olacak ama öle kafedir sokaktır bozar beni:):) burda da cok fena guluyorum mesela.
seni de katalım olaya yalel:)))
kızlar sizi çok öpüyorum yanaktan, ben gidiyorum iki gün yokum.. pazartesi hayırlı haberler ile gelirim inşallah ve inşalalh hayırlı haberler duyarım burdan gülü gülü ......
Hayir canim ya doktor sadece hormonlarin dusuk dedi bende umutla bekliyorum bebisimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?