Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

heveslenmiyorum vallahi de neyinnesi noluyo onu anlamıyorum
yalelcim sen biliyosun yaşadın bebişe benziyomu bu? olma ihtimali gerçekten varmı
cidden eilip kalktığımda acayip çekilmeler oluyo canım çok acıyo yaaaa

yalelcim akşam bidaha mı vereyim diyosun ona en büyük ödül bu olurda:)))))

kuzuten saç tutmus işte kuzum:):) bol bol güldüğünü biliyorum zaten. :):) yok şekerim kafi şimdilik saol

yok kız abartmadan haddini bildir:)

:) ya öyle yayık gevrek gülen kadın değilimdir ama, severim gülmeyi...
genç kızken.. okuldayken falan.. ne fıkırdardık kızlarla.. kıkır kıkır, fıkır fıkır... büyüdükçe ağırlaşıyor mudur insan nedir :))))

beluscum ya bişi sorcam sen tedavi görüyomusun bebiş için hani asılama falanmı seninkide canım ya

çakilme diye nitelendirebileceğin şeylerse.. doğrudur bence.
bak, hamile olduğunuzu öğrenince, o bahsi geçen çekilmenin ne olduğunu anlayacaksınız siz de.
o çekilme diye nitelenen his, sadece gebelik başında birkaç hafta olur, geçer sonra. başka da bi durumda olmazmış...
şimdi isimlendiremiyorsundur belki ama, eğer hamilelik varsa, bi dahaki çocuğunda biliyor olursun sen de :)))

inşallah beluş.. inşallah canım.

aynen yavrum. ödüllendir garibi :)))

yalelin dediği çekilmeler olmasın bunlar, hani bebişin alameti olanlar.. ay çok umutlandım ben beluş senin adına şimdi..:)

:))))) evet evet hatırlıyorum, ya tutmaz ama demiştin tutmuş işte.. Yok ben hala inanıyorum senin tezlere aynen de yapıyorum,, olursa zaten 10 adıma hamiş kalma rehberi, hazırlayan yalel, diye rehber basıcam:))))))))

Benim de ütü var ya birikti, yarına bıraktım onu da artık:)

yani belusun hamişligi eger olursa tedavisiz hamiş olmuş dimi asılama falan degil
Evet tatlım.. normal yolla, tedavi falan olmuyor beluş, bakalım inşallah hamiştir:)

gulmeyi bende severim, arkadaş ortamlarında kopabilirim evde olacak ama öle kafedir sokaktır bozar beni:):) burda da cok fena guluyorum mesela.

evet canım bence yalel onu demek istiyodur buyuk ihtimal

heeee ben kaçırmışım konuyu.. şimdi bi geçmişe göz attım azıcık.
foto alış-verişi falan...
hmmm???
yerim sizi bak ona göre... :)))

ayy inşallah bu aralar hamiş haberi duymaya cok ihtiyacım var

evet canım adını koyamadığım bişiler oluyo gerçekten :)

banuuuuuuuuuuuuuuuu
umutlanmıyoruz nasip diyoruz
ayyyyy tutamıcam kendimi umutlanıyorum yaaaaa banane kendimimi kandırayım yani şimdi ben

kızlar sizi çok öpüyorum yanaktan, ben gidiyorum iki gün yokum.. pazartesi hayırlı haberler ile gelirim inşallah ve inşalalh hayırlı haberler duyarım burdan gülü gülü ......

:)) basarız..

bugün komşumdan aldım haber, hamileymiş. karşı komşumun gelini.
geldi sabahtan, teşekkür etti kızcağız :)
ben öylesine demiştim.. ''aman ablacım bak böyle cıbıl cıbıl olmazki, sıcak tut elini ayağını'' falan diye...
dün erken testlerden yapmış evde, getirdi bugün gösterdi, ''bu çift çizgi mi demek acaba, anlamadım'' dedi... aynen çift çizgi.
yavrum benim, 26 yaşında henüz, 1 senedir uğraşıyordu onlar. artık çok bozulmuştu moralleri. tam 13. ayında hamile kaldı işte şimdi. inşallah bi sorun çıkmadan doğurur.

ya ben pek yarına erteleyemiyorum ütülerimi banucum... ertesi gün o ütücük tepesi, dağ haline geliyor. içinden çıkamıyorum. muhakkak gün içinde birara halletmem lazım.

gulmeyi bende severim, arkadaş ortamlarında kopabilirim evde olacak ama öle kafedir sokaktır bozar beni:):) burda da cok fena guluyorum mesela.

aynen özlem, beni de yolda sokakta çok kahkahalar rahatsız eder.
arkadaşlarla, evde falan tamamdır.. ötesi beni de bozar.

seni de katalım olaya yalel:)))

:) canım sağol.
olan olmuş... ööle sonradan olmaz bu işler :))))

kızlar sizi çok öpüyorum yanaktan, ben gidiyorum iki gün yokum.. pazartesi hayırlı haberler ile gelirim inşallah ve inşalalh hayırlı haberler duyarım burdan gülü gülü ......

haydi hoşçakal bakalım

ben de kaçtım tatlışlar....
hoşçakalın ... öptüm hepiniziiiii... başbaaaşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…