- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.761
Herkese günaydın?
Nasılsınız bakalım fıstıklar , bugün cumartesi ben her ne kadar çalışıyorda olsam , birçoğunuz evdesiniz hepinize iyi hafta sonları diliyorum , öpüyorum..
başlıcam canım önümüzdeki ay
günaydın kader arkadaşım benimmmm
fıstık napıyorsun , iştesin sende dimi
ne oldu senin kanamalar adet oldunmu
olmadım daha 1 damla geldi yine bugün olcam galiba ama bu gidişle mayısa kaldım ben
başlıcam canım önümüzdeki ay
selam hanımlar sınırlerım cok bozuk sızler nasılsınız
selam hanımlar sınırlerım cok bozuk sızler nasılsınız
selam canım.niye sinirlerin bozuk.anlatmak istermisin.
bir test yapsana kız iş çıkışı ne olur ki,
hem nisan varken nasıl mayısa atlıyorsun bakim sen
dun dr a gıttım hersey cok guzel yumurtam catlamıs hazır beklıyo ve bızım dun gece ılıskıye gırmemız lazımdı hanık son defa benım esımın dun gıcıklıgı tuttu ufacık seyden tartısma cıkardı bagrıstık cagrıstık.tam gununu buldu.bnm ne kadar stres yaptıgımı gore gore kavga edecegı tuttu.bırde sabah pıskın pıskın bugun aksama kalmayız yaparız bebegımızı dıyo.gectı bolunun pazarı sur esse nıgdeye.gercı dun cuma ıdı dun olamadı oncekı gun persembe olmustu bende salı gunu saat 2 de olmustum ıgnemı salı ve persembe olmustu acaba tutmusmudur.afakanalr ızın vermedı uyuyamadımda.
hayır olsun güzelim , anlat istrsen rahatlarsın..
tatlımmm.sinirlerini bozma.spermler(annemin deyimiyle spermenler:))) ) 72 saate kadar canlı kalabiliyolar.o yüzden stres yapma.Allah m ol dediyse zaten bütün bunlar birer sebep.Allah ın izniyle olur bak.sen üzülme arkadaşım benim.
dun dr a gıttım hersey cok guzel yumurtam catlamıs hazır beklıyo ve bızım dun gece ılıskıye gırmemız lazımdı hanık son defa benım esımın dun gıcıklıgı tuttu ufacık seyden tartısma cıkardı bagrıstık cagrıstık.tam gununu buldu.bnm ne kadar stres yaptıgımı gore gore kavga edecegı tuttu.bırde sabah pıskın pıskın bugun aksama kalmayız yaparız bebegımızı dıyo.gectı bolunun pazarı sur esse nıgdeye.gercı dun cuma ıdı dun olamadı oncekı gun persembe olmustu bende salı gunu saat 2 de olmustum ıgnemı salı ve persembe olmustu acaba tutmusmudur.afakanalr ızın vermedı uyuyamadımda.
zıpçıktılar 48 saat yaşıyomuş canım yani 48 saat boyunca kapıyı çalıyo zavallıcıklar :):):):) Allahım istedimi olur canım inşallah
ısın komık tarafı ve bı okadarda enterasanı ıkızlere gebe kalmadan oncede aynen bole olmustu aynen yumurtlama gunu ılıskımız olmustu kı oncesındede kustuk barısma maayetınde tamamen cocuktan uzak bı fıkırde olmustu sonra gene küsmüştük.dahada ılıskımız olamamıstı meger daha yumurtamın catladıgından bıle emın olmadan tek seferde oluvermıs.bu cocuk denemesındede aynı seyelrı yasadım
ınss.belkıde dollenmıstır demı ewet deyın dollenmıstır bıle deyın :))))
ben herşeyde bi hayır olduğuna inanırım canım.bu iştede bi hayır vardır.Allah ın izniyle bence olmuştur.bi yerde okumuştum.ani gerilmeler ve sinirlenmeler hormonları canlandıyomuş.belkide sende de ayn durum oldu.
inşallah yaaah gülüm ah inşallah canım dualarım hepinize inşallah
ben herşeyde bi hayır olduğuna inanırım canım.bu iştede bi hayır vardır.Allah ın izniyle bence olmuştur.bi yerde okumuştum.ani gerilmeler ve sinirlenmeler hormonları canlandıyomuş.belkide sende de ayn durum oldu.
inşallah.sımdıden pısman oldu ama af yokıns tutmustur off ya ne zor beklemek.ama acıkcası umudum yok nısana kaldı ıns bı mucıze daha olurda nısanda yumurtlarım.dun gebelkık testlerımıde hazır etmıstım peehhhh onalrı gordukce ıyıce sınırım tepeme cıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?