- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.721
24 üne beklemem fazla çünkü ihtimal olarak yazmıştım ya ben geçen ay 19 unda başladım çünkü ben :):):):):):):) az kaldı azzz
ayyyy ne kaaaaa kötü yazmışım ee nolcak iş kaynıyo kafa karışık
geçen ay 19 sa, bu ay da en geç 21 gibi olman lazım yani, yani biz bu hafta içi öğrenicez demektir, ohh allahımm yaaa, rahatladım bak şimdi:))) sen bize kapak yapcan gibi yaa hadi hayırlısı:)) sonra özlemle ben önümüzdeki ay gidip uyku tukumu alıcaz koşa koşa..:)))
bencedeeeeeeeeeeeeeeee inşallahhh ALLAHIMMMMMMMMMMMMM
Arkadaşlar sizlere naçizane bir tavsiyem olucak..Özellikle ilk kez hamilelik için çalışanlar,ilk bebeği olacaklar için söylüyorum...Bol bol gezin,tozun..Ve bol bol uyuyun...:) Çünkü doğumdan sonra,çocuklardan sonra bir çok şeye fırsatınız olmayacak...Hayatınız anne olmadan önce ve anne olduktan sonra diye 2 ye ayrılacak...Bunu yaşayınca görecek ve anlayacaksınız tabiiki.. Çünkü çocuk bakmak,yetiştirmek ,birebir ilgilenmek gerçekten çok zor...Mutluluğu da paha biçilmez tabi..Bir kadın için hayattaki en büyük en haz verici rütbe annelik...İster kendi doğurmuş olsun ister yüreğinde büyüttüğü çocuğa annelik yapmış olsun...Allah bu sorumluluğu alabilecek,anne olmak isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...Çok çok büyük bir sorumluluk annelik işi.....
beluşum sana cvp yazdım bacım şimdi.. ben ütü yapmaya gider şimdi..:) gelirim sonra yineeeeee...:))
: gelmiş yine 1 damla bence ben hastalancam umudum kalmadı benim hiç çok az ama bunun sonu ii değil bence
dur bakalım kuzum.. inşallah gelmez.. güldenin de öyle oldu biliyorsun.. Ama gelirse de gelir yani canın sağolsun, biz hazırız 2 sonuca da unutma bebeğimm, bu ay olmazsa nisana tekrar deneriz..
Narmikcim, çok güzel yazmışsın çok da doğru..
Ama ben 36 oldum valla yeteri kadar gezdim tozdum , içimde ukte bişeyler kalmadı yani ,hayatımı yaşadım dolu dolu, ben artık heycan stres yapıp hemen olsun yaa diyebilir miyim? malum menapoza az kaldı da bacım:)))
bu ay olmazsa ben nisanda ilaca başlıcam ya yani taaaaa mayısa kaldım ben:
Narmikcim, çok güzel yazmışsın çok da doğru..
Ama ben 36 oldum valla yeteri kadar gezdim tozdum , içimde ukte bişeyler kalmadı yani ,hayatımı yaşadım dolu dolu, ben artık heycan stres yapıp hemen olsun yaa diyebilir miyim? malum menapoza az kaldı da bacım:)))
beluşcum ne ilacına başlıycan canım.merak ettim..ama umudumuzu kaybetmek yok.bende 11 aydır anı durumdayım.kısmetten öte bişey olmuyor maalesef canım ya ..
Canım ben 39 yaşındayımİlk hamilelimde 36 yaşındaydım...
Yani demek istediğim her fırsatta evden çıkın..İşe gidip gelmenin haricinde...Gezin yani.. Eve tıkılıp kalmayın..Aslında söylemek istediklerimi tam aktaramıyorum sanırım...:)Ben daha menapoz olmadığıma göre senin için de vakit vardır :) Anneliği erteleyin demiyorum..Bu duyguyu yaşamak çok güzel..Öyle olmasa tekrar anne olmak için uğraşmazdım :)
Yüzümü yıkamaya.saçımı taramaya bile fırsatım olmuyor yeri geliyor...Dışarı bakkala bile gidemiyorum...Eşimle kanka olduk aylarca...Çünkü halimiz kalmıyor yorgunlukyan uykusuzluktan...Bazan insan diyor ki biri 1 saatliğine olsun baksın da eşimle bir dışarı çıkabileyim,bir çay içebileyim...Ve dahası var tabi..Daha önce yapabildiğiniz bir çok şeyi yapamıyorsunuz..Özellikle de bebek doğduktan sonraki ilk yıllarda...
iltihap falan dedi dr fitil antibiyotik
ama ben çok kullandım onlardan geçmiyo geçmiyoooooooo
zaten başka dr gitçem
bende idrar yollarında iltihap vardı önce o sorunu hallettim.sonra vajinal mantar vardı oda doktorun verdiği antibiyotikle gitti.bakalımm.inşallah sende en kısa zamanda iltihap sorununu halledersin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?