Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

gercı ole herserde vardır bır hayır olmadıysa nasıp deılmısz bı tarafım bole dıyo ama dıgerıne laf gecmısyo

bende her ay aynı düşüncelerle kendi kendimi yiyorum.tam isyan noktasına gelince pat bi haber okuyorum veya bişey görüyorum sonra şükrediyorum hemen.

herkese gunaydin ya da tunaydin arkadaslar nasilsiniz bugun hafta sonunuz iyi gecer insallah bugunleri bos gecirmeyelim diil mi bende basliyorum calismalara allah sonumuzu hayir etsin:))

herkese gunaydin ya da tunaydin arkadaslar nasilsiniz bugun hafta sonunuz iyi gecer insallah bugunleri bos gecirmeyelim diil mi bende basliyorum calismalara allah sonumuzu hayir etsin:))

hoşgeldin canım.seninde günün güzel geçsin.efettttttt boş durmak yokkk.boş duranı allah sevmezmiş

aslında hıc bole yapmazdı.ısyerınde ne olduysa cok gergındı baslarda hadı demeye cekınıyodumr esmen bı gergınlık vardı bellıydı.haklısın ılk ugrasmamızdada hazır olda beklerdı sımdı daha rahat.ıstıyor cok ıstıyor.ama olmazsada canımız saolsun 2 kuzumuz var dıyor.ahh su kocaların gamsızlıgı o sımdı gelır 3 bucuk gıbı sırnasır sımdı yuz versem olmaz yuz vermesem olmaz hala ıcımde bı umut var :))))

canım benim sıkma canını bu kadar hayır var demektir herseyde , üzülme hem birgün önce yapmışsınız bak spermcikler belki daha beklemededir..

bekle bakalım o zaman

hadı hayırlısı.ıyı calısın ıns olur.dualarım hepımız ıcın
bende her ay aynı düşüncelerle kendi kendimi yiyorum.tam isyan noktasına gelince pat bi haber okuyorum veya bişey görüyorum sonra şükrediyorum hemen.

sukredıyorum hep hayırlısını ıstıyorum hayırlısıyla olsun dıyorum.ama uzerımıze dusenıde yapmak gerek gerısı allaha kalmıs.bole gorev gıbı ılıskıde sınır bozucu yaa

inşallah tatlım.umudumuzu kaybetmiyoruzz..Allah kısmet ederse oğlum olursa ismi UMUT :)

ya kıslarrrrr sanırım 2.kez yumurtluyorum.akıntım yapışkan geliyo dünden beri.ne dersiniz.

ıns.ısmıde hazır cokta guzel.ınss canım
bnm oglum olursa ısmı yokta henuz kız olursa hazır azra ruya gordum kızının adını azra koy dıye.bı kızım daha olacak heralde

tabiki sağlıklı olsunlarda en önemlisi o :)) Azra ismide güzel.

herkese iyi gunler arkadaslar bol hamisli gun olmasi icin dualarim hepimiz icin gorusuruz

olabılır valla.cektıgınde uzuyormu.bbakarsın ıkız olur kız.

tatlım ayın 12 sinde yumurtlama günümdü.dün akşam yine sol kasığımda ağrı vardı.üşüttüm dedim kendi kendime.ama akşamdan beri akıntım geliyo.Allah tan dün geceyi boş geçirmemiştim.nasılsa yumurtlama bitti diye rahat rahat :)) ayyy inşallah bu sefer olur Allah ım sen sesimizi duy ya rabbim.prolaktin yüksekliği nedeniyle Dostinex kullanıyorum.bakalım.dua edin kıslar benim için :)))

tabiki sağlıklı olsunlarda en önemlisi o :)) Azra ismide güzel.
dımı anlamıda
. El değmemiş bakire kız. 2. Delinmemiş inci. 3. Ayak basılmamış kum. 4. Medine’nin diğer bir adı. 5. Hz. Meryem’e verilen ad.

ayy ınsallah.ıkız olur eger gene yumurtladıysan ve dollendıyse .allah gonlumuze gore versın ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…