Ahahahaha kıyamam ona..:)) İstiyor muhakkak o da ama işte bir yandan da sen daha kıymetlisin onun için, senin üzülmene, hırpalanmana da dayanamıyor işte adamcağız.. Allah inşallah 2. bebişi, sıkıntısız stressiz versin yalelcim.. böyle tereyağından kıl çeker gibi gelsin..:))
Benimki de öyle, bazen fenalık geliyor ay be tatlım dur iki dakka bi nefes alayım diyorum yani:)) Bazı insan dokunmayı sever, bizimkiler o model sanırım..
Bu arada, sabah kahvaltıda konuşurken kocişe dedim ki, ya ne güzel adet sanıcısını, yumurtlama sancısını , hamişlik doğum sancılarını biz çekelim, herşeyimize dikkat edelim, sonra siz kalkıp aa çocuğumuz oldu diyin, ne ala iş o öyle, madem çocuk bizim niye bu acıyı bi tek biz yaşıyoruz dedim.. Baktı şöyle bir bana, sonra, sizin o adet septomlarınızı, çıldırmış hallerinizi, hamile kalınca daha da manyaklaşacak hormonlarınızınkoparacağı fırtınaları göğüslemek, o dönemde sizi mutlu etmek adına şaklabanlık yapmak kolay mı sanıyorusun kızım, ben kasık kramplarını tercih ederdim valla bunun yerine dedi.. sustum:))))))