- Konu Sahibi pembemasal
- #10.181
yav yetr yaş geldi gözümden allah nasıl biliyorsa öle yapsın sizi çılgınlar kızlar topiği olduu olay bebeği falan aştı yaniii,,,ula biz bu enerjiyle 3-5 doğurmamız lazım ama tık yok..Elbet bebişlerimiz aşkk bebişi olcekkkk.....ben korunduğumuz dönemlerde de aynı ilgiyi şettiriyodum kocişeee..eeeeeee kemal sunal ın bi filminde kıs ne diyodu annesineee..35 SENE BEKLEDİM BU KUCAĞI İNMEM ANNEEE ....diyeeeee![]()
senden beklerim özlemmm ben yaparsın kuzu sennyalanmı yavrum napim fikir vermeye calışıom:)
kus bende sefiom seni. napim ya belkim kıpraşırsın die.
hadi bakalım goreyim seni. yarın rapor verecen sende:):)
yok ya benim annem cok kızıyor bana kilo aldım die ve artık dur dio. kesin diet yapacam yani. hatta çekmecemdeki nevalleri arkadaşıma verdim bugun:):)
kızım napim adamlar da tık yok artık sex shop olmadı dvd moduna girip can katmak lazım bu kızlara.:):) yoksa cocuk olmadan kocadan da olcaklar:):):)
ahahahaha kız Allah seni napmasın. silkelennnnn:)))))))
üzülme tatlım şakır şakır gelmeden aldanmıyoruz biz o pembelere ,, az sabret bakalım neler olacak..:44: arkadaslar adet günüme 3 gün var bugün az mıktarda pembe kanama olduuuu çok moralım bozuk bu ay çok umutluydumm![]()
![]()
öptüm bende , allaha emnaet canım..kıslarrrrr ben kaçarrr.hepiciniz çok öpüyom.yarına kadannnn herkeşşş kocişine ilgi ve alakayı artırsınnnn :)))
yerleşme kanamasıdır bak banunun dediği gibi üzülme ne olur ....Neden pembe kanama oldu arkadaslar adet gibide degıl şiddetli kasık agrısıyla oldu .. Daha günüme 3 gün varrrrdıııııı
:44: :44: