günaydın hanımlaaarrrrr
pazar günü.. ohhh hepiniz keyiftesiniz :)
benim dışımda bir de Narmik belki uyanıktır bu vakitte... :)))
keyif sizde teyzoşlar..... değerlendirin valla...
yine geldi kırmızılar dün, bekliyordum gelmesin diye ama nasip işte , yine yeniden karşımdalar.
hayırlısı diyelim . NE OLUR benim için de dua edin kızlar, çok istiyorum hepiniz gibi ben de. bi de sabah en verimli zaman diolar ama sabah kalkamıyorum çalışıyorum, gündüzden zaten bi yorgunluk var. ama Yüce Rabbim Ol desin yeter napalım. bi de balla çörekotu -tarçın karıştırcam bakalım bu ay... sevgiyle kalın.ii haftasonları:))
bal-çörekotu-tarçın.. ne işe yarıyormuş acaba kızlar? bir bilen var mıdır?
kızlar iyi akşamlar.hemen konuya giriyorum lütfen bi fikir söyleyin.bugün 31.günüm.32 gün de bir adet oluyorum.bugün iki ayrı markayla test yaptım ilk beş dakkada silik çizgi çıktı.kızlar resmi yükleyemiyorum...
ankarada kan testi yapan yer bilen varmı bi yer sordum 60 lira dedi.oraya gideceğim yarın
oooo süpperrrr.. hayırlısı olsun nariko.
bebişin göbüşünde... maşallah... inşallah kucağında olduğu günleri de görürsün canım.
:) umudunu kesme belus, olacakla öleceğin önüne geçilmiyor şu hayatta bacım valla.
öyle çabalamayla, tepinmeyle, silkelenmeyle falan alakası yok bu işlerin. olmuşsa olmuştur bebek.... sana sürpriz yapar inşallah annesi. hiç umudunu kaybetme tatlım.
ama diyelim kırmızılar geldi yine bu ay.... olsun varsın, hoşgelirler.
bu arada ben de şimdiden mayıs ayı topiği açıcam. mayıstan umutlular olarak orda buluşuruz arada bi :))))
Canım ben 39 yaşındayım
İlk hamilelimde 36 yaşındaydım...
Yani demek istediğim her fırsatta evden çıkın..İşe gidip gelmenin haricinde...Gezin yani.. Eve tıkılıp kalmayın..Aslında söylemek istediklerimi tam aktaramıyorum sanırım...:)Ben daha menapoz olmadığıma göre senin için de vakit vardır :) Anneliği erteleyin demiyorum..Bu duyguyu yaşamak çok güzel..Öyle olmasa tekrar anne olmak için uğraşmazdım :)
Yüzümü yıkamaya.saçımı taramaya bile fırsatım olmuyor yeri geliyor...Dışarı bakkala bile gidemiyorum...Eşimle kanka olduk aylarca...Çünkü halimiz kalmıyor yorgunlukyan uykusuzluktan...Bazan insan diyor ki biri 1 saatliğine olsun baksın da eşimle bir dışarı çıkabileyim,bir çay içebileyim...Ve dahası var tabi..Daha önce yapabildiğiniz bir çok şeyi yapamıyorsunuz..Özellikle de bebek doğduktan sonraki ilk yıllarda...
:)) son 1 aydır, randevumu sürekli erteliyorum. şu bizim sitenin hemen arka tarafındaki epilasyoncuya gidemiyorum bi türlü...
yaşamayan anlamaz :))))
hem strese sokuyor insanı, hem de sevimli hoş duygular...
allah herkese nasip etsin.
olacaksa olmuştur dalincim, endişelenme.
vardır bir vakti, vardır bir zamanı... bu ay, o bebek gelmeye karar vermişse.... emin ol, tam yumurtlama saatine denk getirip ilişkiye girmene gerek yok. içerdeki spermler yeterli. tam yumurtam artık canlı değildir dediğin zamanda bile olabiliyor... olacaksa oluyor arkadaşım. budur. üzme kendini lütfen.
ya kıslarrrrr sanırım 2.kez yumurtluyorum.akıntım yapışkan geliyo dünden beri.ne dersiniz.
ooo süppperrrr...
o ikinci yumurta mucizesi bana da oldu geçen ay hayalet :) ve o ikinci yumurtayı yakalayıp hamile kalmıştım.
haydi inşallah sen de tutturursun canım benim...
kızlar iyi akşamlar .
hala inanamıyorum.size duygularımı anlatamam......
ama değerim düşük mü falan diye korkuyorum.hesabıma göre 13 günlük falan bebiş.değer 73,93 internetten aralık değerine baktım normal.
çarşamba günü kendi doktoruma gideceğim,asistanıyla konuştum;sitres yapmayın daha çok yeni hamilesiniz,kese görünmeyebilir çarşambaya dedi.ama değerlerin artması gerekiyormuş.hala acayip bi yorgunluk halsizlik var valla aptallaştım:)))
aaaaa süper haber nariko.
5ten büyük çıkmış, hamilesin canım yaa.... harika bişey...
inşallah her yolunda gider, bebeğinin doğduğu seni emdiği günleri görürsün tez vakitte...
Hala adet olmadım.. Felaket gazlıyım...Uykuya eğilimim attı...Bunlar psikolojik mi bilemiyorum..Bunun yanısıra da gecikmenin 6.günü olmasına rağmen tüm yaptığım testler negatif..2.çizgi gölgesi bile yok..Yani hamile değilim...Hiç adet belirtisi de yok...Lekelenme vs de yok..Adet düzensizliğim de yok genelde...Çok sıkıldım bu durumdan..Ruh halim bir tuhaf..Hüngür hüngür ağlamak istiyorum...Pazartesiye dek adet olurum inşallah...
bi hormon testi mi yaptırsan acaba NArmik? 6 gün de epeyce bi uzun gecikme süresi..
çook geç döllenme olduysa ancak, bugünlerde pozitifi görebilirsin. ama sanmıyorum o kadar da geç değil yani.. 17. günde miydi senin yumurtlaman... yani artık pozitifi görmüş olman lazımdı çoktan.
bi doktora git de baktır bakalım Narmikçim, neymiş bu işin sebebi?