Bu yaşa kadar bu şartlar altında soğumadıysan şimdiden sonra soğumazsın.Arkadaslar Oki oglum var birisi Universite ucte digeri lise birde hayatimda onlardan degerli kimse yok onlari cok seviyorum ama ufacik birseyde bile yanimda olmuyorlar biz evlendigimizden beri esimin ailesi Ile birlikte oturuyoruz esimle severek evlendik Beni cok sevdigini soyluyor aramizda aileler sorunu var hicbirseyde benim yanimda olmuyorlar Buda beni cok uzuyor artik bende onun ailesine farkli davranmaya basladim tabiki bu cok gec oldugu icin alismalari zor oluyor esim artik degistigini eskisi gibi olmadigini soyluyor ama hicbirsey duzelmiyor ve cok uzuluyorum yanlizliktan yoruldum esimden sogumaktan korkuyorum neyapacagimi bilmiyorum
Arkadaslar Oki oglum var birisi Universite ucte digeri lise birde hayatimda onlardan degerli kimse yok onlari cok seviyorum ama ufacik birseyde bile yanimda olmuyorlar biz evlendigimizden beri esimin ailesi Ile birlikte oturuyoruz esimle severek evlendik Beni cok sevdigini soyluyor aramizda aileler sorunu var hicbirseyde benim yanimda olmuyorlar Buda beni cok uzuyor artik bende onun ailesine farkli davranmaya basladim tabiki bu cok gec oldugu icin alismalari zor oluyor esim artik degistigini eskisi gibi olmadigini soyluyor ama hicbirsey duzelmiyor ve cok uzuluyorum yanlizliktan yoruldum esimden sogumaktan korkuyorum neyapacagimi bilmiyorum
Evet paylastim Ben hata yaptim seni yEşinizle yalnızlığınızı paylaştınız mı?
Bence bir paylaşın, bu kadar yıl sonra farklı davranış sergilemeniz onu şaşırtacaktır.
Birde aileler yüzünden kendi evliliğinize zarar vermeyin. Siz artık eşinizle birlikte farklı bir ailesiniz.
Eşinizle yalnızlığınızı paylaştınız mı?
Bence bir paylaşın, bu kadar yıl sonra farklı davranış sergilemeniz onu şaşırtacaktır.
Birde aileler yüzünden kendi evliliğinize zarar vermeyin. Siz artık eşinizle birlikte farklı bir ailesiniz.
Evet paylastim Ben hata yapt
usr kattaydik alt kata indik ben calismaya basladim yedi sene onbaşka bir ev???
l ediyor
çocuklar büyüsün benim arkamda durur dediniz heralde ama ne yazık ki Allahtan başka kimseden bir şey beklemek büyük hata bu dünyada.Allaha yaklaşmaya çalışın.sizi çok iyi anlıyorum bu arada umarım siz de beni anlamaya çalışırsınız.
konunun annelik ilgisini anlamadım[/Ben onlar icin herseyi yaparken boyle olmasi zor bir anne icin yada ben iyi bir anne olamadim
Maşallah çocuklar kocaman olmuş pek zorluğu kalmamıştır
Bunca zaman sabretmişsiniz, bundan sonrada sabredeceksiniz.
Ya bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz.
Evet buyuduler Asil simdi basliyor zorluk egitimleri gitgide buyuyor masraf artiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?