anne olmak cok zor

Merhabalar.. Konunuzu okudum.. Yaşadıklarına çok üzüldüm.. Çocuklarınız büyümüş.. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama bence ya çalışmaya başlayın, çalışmayı düşünmüyorsanız da sosyal derneklere katılabilirsiniz, hobi kurslarına gidebilir siniz, kendinize sosyal bir ortam oluşturun.. Ezik durmayın çocuklarınızın yanında.. Güçlü olun.. İllaki maddi anlamda değil, manevi yönden güçlü olun..

Tesekkurler ilginize

Buraya böyle sorunları yazanlar sizin kızınız yaşındakiler. Üzgünüm ama akıl veren çare bulan konumundasınız artık.

sanırım olaylar aynı ama sizin taşıma gücünüz azalmış, buda yaş ilerledikçe normal tabi yılların birikimi, kendinize zaman ayırın, gerekirse terapi alın, oğullarınız bu yaşlarında sizin problemlerinizi anlayamaz ve paylaşımınızda çok olmaz ve de annelerini güçlü biliyorlardırki çok üstünde durmuyorlardır.

Biraz beklentileriniz fazla mı??
Birisi ergenlikte, birisi ergenlikten yeni çıkmış bir erkek çocuktan bahsediyoruz.
İsteseler bile şu an sizi anlayamazlar,

ben annemi ancak onun yaşadıklarını yaşayınca anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…