“Anne olmak için yaş sınırı 35”

Hiç canınızı sıkmayın, o işler Allah’ın takdiri. Ben 25 yaşında evlendim, genetik bozukluktan dolayı çocuğum olmadı ama bir yakınımız 41 yaşında evlendi 1 yıl sonra da çocuğu oldu. Allah bi hastalık dert vermesin. Kimseye de açıklama yapmayın, bu iş çok da yaşa bakmıyor

L ladymera konu açmışsınız iyi hoş da sorulara cevap verin konunuza lütfen :)
sevgiliniz biliyordur yaşınızı adama bunu dert etmiyorsa tanıdığınıza ne oluyor

inşallah ilerde sağlık ve sıhhatle çocuğunuz olur da sokarsınız gözüne tövbe tövbe yaaaa

Çocuk yapma yaşı epey yükseldi artık evet risk var o herkeste var 28 yaşında doğurdum gidiyordum az kalsın bunun pek yaşla ilgisi yok nasip

Dün bu forumda 44 ve 40 yaşlarında iki kadının çocuk sahibi olduğunu öğrendim. Senin bebek mesajlarını da seneye okuruz inşallah. Mutluluklar

Yok ben okuyorum tüm yorumları. Tabi ki biliyor. Şimdilik bir şey demedi. Ama daha sonra fikri değişir mi bilmiyorum.

Siz niye akrabanızın söylediği şeyi tartışılmaz bir gerçek olarak kabul edip " adama nasıl söyleyeceğim" stresine girdiniz ki? "Yav he he" deyip geçmeliydiniz.
Akrabanız jinekolog mu ya da doğumlardan sorumlu leylekler kurulu başkanı mı nedir yani, kim ki o?
Çok ilginçsiniz gerçekten.

30 yaşındayım, bu lafı duymaktan tiksindim artık. Yahu olmayacak olduktan sonra 20 yaşında da olmaz. Millet başımıza kadın doğumcu kesilmiş. Bana diyorlar ki, 6 yıl korundun artık bebeğin olmaz
Nasıl hangi yöntemle korunduğunu nerden biliyorlarmış da olmazmış.Millet ne kadar insanlarin mahrem durumlarını konuşmayı seviyor..Boylelerinin ağzına lafı tıkayın birakin

Boş yapmış menapoza girip doğuran niceleri var bunlar kader kısmet tıbben herşey mümkün canınızı sıkmayın

Bazı insanlar başkasının mutlu olmasından huzursuz olur. Yuva kurmanıza çok sevindiğini söylese de içten içe bi bozma hali vardır bazılarında. sizin arkadaş da öyle. Olumlu konuşup sizi destekleyeceğine olumsuz konuşup moralinizi çöketmiş. Görüştüğünüz erkeğe bebeğim olmayabilir vs.demeye ne gerek var yaşınızı bilmiyor mu zaten? Hem kimin bebeği olup olmayacağı hiç belli olmaz, ciddi bir sağlık sorunu yoksa. Ben bu konuda kaderciyim Allah isterse her şey olur, siz elinizden geleni yaparsınız olması için gerisi Allahın takdiri. 20 yaşında evlenip çocuk sahibi olamayalar var. Mesela ablamın 1 çocuğu vardı ikinci için 13 yıl boyunca uğraştılar olmaması için ciddi bir sebep yoktu doktorun dediğine göre yani. Defalarca tüp bebek de denediler yine olmadı, bebek defterini kapattılar ve bir gün 39 yaşında hamile olduğunu öğrendi. Şimdi dünya tatlısı bir bebekleri var. Siz konuşana bakmayın kendi bildiğinizi yapın Allah yolunuzu açık etsin.

zaten tanıştığınız insan sizi tanıyor, yaşınızı biliyor bu durumda tekrar söylemeye gerek yok bence de. size de düşünmeden konuşan biri denk gelmiş ama partneriniz biliyodur zatenn farkındadır durumların kendinizi kötü hissetmenize gerek yok ayrıca zaten tıp çok gelişti, şimdiden bunlara üzülmenin anlamı yok ki zamanı geldiğinde olur umarım en güzel şekilde

Adam yaşınızı biliyorsa kendi bir muhakeme yapabilir herhalde. Evlendikten sonra aa senin yaşın 40mış baba olamam ben boşanalım diyecek hali yok. Kaldı ki tıp gelişti artık çok geç yaşlarda anne olabiliyor insanlar yeter ki sağlıklı olunsun. Akrabanız kendi işine baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…