- 28 Haziran 2017
- 237
- 253
- 103
Yok laf söyleyen akraba değilim. Konu sahibini anlıyorum bende aynı sıkıntıdayım. O yüzden fikir almak istedim. Cevabınız için teşekkür ederim. Rabbim dileyen herkese nasip etsin.Siz konu sahibi değilmişsiniz laf söyleyen akrabasısınız sanırım
Dün bu forumda 44 ve 40 yaşlarında iki kadının çocuk sahibi olduğunu öğrendim. Senin bebek mesajlarını da seneye okuruz inşallah. MutluluklarEvet bunu maalesef güya çok sevdiğim, değer verdiğim bir akrabamız söyledi. Biriyle görüşmeye başladım. Şimdilik tanışma aşamasındayız, sonu nasıl olur bilmem. Ama beni nedense bir mutluluk, bir heyecan kapladı. Görüştüğüm kişi eğlenceli birine benziyor ve hiç evlilik yapmamış. Doğal olarak baba olmak ister diye düşünüyorum. Ben 40 yaşındayım. Akrabamıza da heyecanlı bir şekilde “belki güzel bir yuvam olur, anne olurum” filan gibi hayallerimden bahsettim. Ağzıma tıkadı lafı. Beni çok sevdiğini ve hayal kırıklığına uğramamı istemediğini söyledi. 35 yaş sonrası çok zor olur o işler, karşı taraf ile bunu baştan konuş filan dedi. Tabi moraller altüst. Adama ne diyeceğim ben şimdi. “Sen çocuk istiyorsan bak ben 40 yaşındayım, ona göre iyi düşün” filan mı diyeceğim. Daha önceden evlilik yaptım, bir daha o boşanma olaylarına gitmek istemiyorum. Tüm boşanan arkadaşlar bilir, çok yıpratıcı bir süreç. Ne yapıcam ben şimdi bilmiyorum.
Yok ben okuyorum tüm yorumları. Tabi ki biliyor. Şimdilik bir şey demedi. Ama daha sonra fikri değişir mi bilmiyorum.
Nasıl hangi yöntemle korunduğunu nerden biliyorlarmış da olmazmış.Millet ne kadar insanlarin mahrem durumlarını konuşmayı seviyor..Boylelerinin ağzına lafı tıkayın birakin30 yaşındayım, bu lafı duymaktan tiksindim artık. Yahu olmayacak olduktan sonra 20 yaşında da olmaz. Millet başımıza kadın doğumcu kesilmiş. Bana diyorlar ki, 6 yıl korundun artık bebeğin olmaz
Boş yapmış menapoza girip doğuran niceleri var bunlar kader kısmet tıbben herşey mümkün canınızı sıkmayınEvet bunu maalesef güya çok sevdiğim, değer verdiğim bir akrabamız söyledi. Biriyle görüşmeye başladım. Şimdilik tanışma aşamasındayız, sonu nasıl olur bilmem. Ama beni nedense bir mutluluk, bir heyecan kapladı. Görüştüğüm kişi eğlenceli birine benziyor ve hiç evlilik yapmamış. Doğal olarak baba olmak ister diye düşünüyorum. Ben 40 yaşındayım. Akrabamıza da heyecanlı bir şekilde “belki güzel bir yuvam olur, anne olurum” filan gibi hayallerimden bahsettim. Ağzıma tıkadı lafı. Beni çok sevdiğini ve hayal kırıklığına uğramamı istemediğini söyledi. 35 yaş sonrası çok zor olur o işler, karşı taraf ile bunu baştan konuş filan dedi. Tabi moraller altüst. Adama ne diyeceğim ben şimdi. “Sen çocuk istiyorsan bak ben 40 yaşındayım, ona göre iyi düşün” filan mı diyeceğim. Daha önceden evlilik yaptım, bir daha o boşanma olaylarına gitmek istemiyorum. Tüm boşanan arkadaşlar bilir, çok yıpratıcı bir süreç. Ne yapıcam ben şimdi bilmiyorum.
Menapoza girip doğurmak mümkün değil yanlız tıbben , p yumurta donasyonu oluyorBoş yapmış menapoza girip doğuran niceleri var bunlar kader kısmet tıbben herşey mümkün canınızı sıkmayın
Aslında belki menapoz değil bir süre adetten kesilip tekrar hamile kalmak diyelim şahit olduğum 3-4 kişi varMenapoza girip doğurmak mümkün değil yanlız tıbben , p yumurta donasyonu oluyor
evet ama onlar çok istisna olaylarAslında belki menapoz değil bir süre adetten kesilip tekrar hamile kalmak diyelim şahit olduğum 3-4 kişi var
Adam yaşınızı biliyorsa kendi bir muhakeme yapabilir herhalde. Evlendikten sonra aa senin yaşın 40mış baba olamam ben boşanalım diyecek hali yok. Kaldı ki tıp gelişti artık çok geç yaşlarda anne olabiliyor insanlar yeter ki sağlıklı olunsun. Akrabanız kendi işine baksınEvet bunu maalesef güya çok sevdiğim, değer verdiğim bir akrabamız söyledi. Biriyle görüşmeye başladım. Şimdilik tanışma aşamasındayız, sonu nasıl olur bilmem. Ama beni nedense bir mutluluk, bir heyecan kapladı. Görüştüğüm kişi eğlenceli birine benziyor ve hiç evlilik yapmamış. Doğal olarak baba olmak ister diye düşünüyorum. Ben 40 yaşındayım. Akrabamıza da heyecanlı bir şekilde “belki güzel bir yuvam olur, anne olurum” filan gibi hayallerimden bahsettim. Ağzıma tıkadı lafı. Beni çok sevdiğini ve hayal kırıklığına uğramamı istemediğini söyledi. 35 yaş sonrası çok zor olur o işler, karşı taraf ile bunu baştan konuş filan dedi. Tabi moraller altüst. Adama ne diyeceğim ben şimdi. “Sen çocuk istiyorsan bak ben 40 yaşındayım, ona göre iyi düşün” filan mı diyeceğim. Daha önceden evlilik yaptım, bir daha o boşanma olaylarına gitmek istemiyorum. Tüm boşanan arkadaşlar bilir, çok yıpratıcı bir süreç. Ne yapıcam ben şimdi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?