Eskidenmiş o, İnsanlar beslenemiyormuş hormonlar- vitaminler-mineraller eksik olunca belli bir yaştan sonra olma olasılığı düşüyormuş. Takılmayın böyle şeylere, ilişkinizin keyfini çıkarın.Evet bunu maalesef güya çok sevdiğim, değer verdiğim bir akrabamız söyledi. Biriyle görüşmeye başladım. Şimdilik tanışma aşamasındayız, sonu nasıl olur bilmem. Ama beni nedense bir mutluluk, bir heyecan kapladı. Görüştüğüm kişi eğlenceli birine benziyor ve hiç evlilik yapmamış. Doğal olarak baba olmak ister diye düşünüyorum. Ben 40 yaşındayım. Akrabamıza da heyecanlı bir şekilde “belki güzel bir yuvam olur, anne olurum” filan gibi hayallerimden bahsettim. Ağzıma tıkadı lafı. Beni çok sevdiğini ve hayal kırıklığına uğramamı istemediğini söyledi. 35 yaş sonrası çok zor olur o işler, karşı taraf ile bunu baştan konuş filan dedi. Tabi moraller altüst. Adama ne diyeceğim ben şimdi. “Sen çocuk istiyorsan bak ben 40 yaşındayım, ona göre iyi düşün” filan mı diyeceğim. Daha önceden evlilik yaptım, bir daha o boşanma olaylarına gitmek istemiyorum. Tüm boşanan arkadaşlar bilir, çok yıpratıcı bir süreç. Ne yapıcam ben şimdi bilmiyorum.
Abinizin, eşinizin abisinin ve amca oğlunuzun eşlerinin yaşı kaç acaba? Malum kadın yaşı daha önemli?Eşimi annesi 45 yaşlarında hamile kalmış artık hamilelik yaşı da ilerledi, eğitimdi, kariyerdi derken anne olma yaşları öyle eskisi gibi değil 30’ları buluyor ee hemende olmuyor bazen derken çoğu anne 40 yaşlarında bakınca. Yaş ile alakalı değil alışmışlar 15 yaşlarında evliliğe yeni dünya böyle ve doğru olan da bu, bilinçli anne baba olan çok fazla ve bu da yaşla doğru orantılı bence. Gelecek nesilde buna bağlı olarak daha iyi olacak.
Abimin 40 yaşında çocuğu oldu, eşimin abisi 45 yaşında yeni çocuğu oldu tedavi ile aynı şekilde amcamın oğlu 45 yaşında oldu tedaviyle.
O akrabanızın dediklerini sağ kulaktan alıp sol kulaktan uğurlayacaksınızEvet bunu maalesef güya çok sevdiğim, değer verdiğim bir akrabamız söyledi. Biriyle görüşmeye başladım. Şimdilik tanışma aşamasındayız, sonu nasıl olur bilmem. Ama beni nedense bir mutluluk, bir heyecan kapladı. Görüştüğüm kişi eğlenceli birine benziyor ve hiç evlilik yapmamış. Doğal olarak baba olmak ister diye düşünüyorum. Ben 40 yaşındayım. Akrabamıza da heyecanlı bir şekilde “belki güzel bir yuvam olur, anne olurum” filan gibi hayallerimden bahsettim. Ağzıma tıkadı lafı. Beni çok sevdiğini ve hayal kırıklığına uğramamı istemediğini söyledi. 35 yaş sonrası çok zor olur o işler, karşı taraf ile bunu baştan konuş filan dedi. Tabi moraller altüst. Adama ne diyeceğim ben şimdi. “Sen çocuk istiyorsan bak ben 40 yaşındayım, ona göre iyi düşün” filan mı diyeceğim. Daha önceden evlilik yaptım, bir daha o boşanma olaylarına gitmek istemiyorum. Tüm boşanan arkadaşlar bilir, çok yıpratıcı bir süreç. Ne yapıcam ben şimdi bilmiyorum.
Ben şuan kardeşimin eşinin yanındayım. Ben 29 yaşındayım. Atanmaya çalışıyorum. 35 edogru istiyorum çocuk. Kardeşimin eşi 20 de yeni dogum yaptı. Bana yap geç olmadan diyorlar. Kimse atanma falan anlamıyor.Eski kafa insanların laflarına takılmayın, onların doğru bildiği ve uyguladığı birçok şey artık değişti,insanlar bilinçlendi. Çoğu 15 yaşında evlenip 35 yaşında babaanne/anneanne oldukları için böyle boş boş konuşurlar halbuki erken anne olmak sanıldığı kadar büyük bir avantaj değil. Yıllar önce yengemiz 45 eşi de 50 yaşında çocuk sahibi oldu diye millet dalga geçermiş çocuk ana okuluna varmadan ölüp gideceksiniz diye fakat yengemler şuanda torun seviyor, o konuşanların çoğu da çocukların üniversite yıllarını bile göremeden öldü gitti. Bu devirde 40'lı yaşlarda anne baba olmak çok normal, kariyer hedefleri arttığı gibi insan ömrü de uzadı. Artık erken yaşta anne olanlara garip bakmaya başladık.
Ben 25 yaşımda doğum yaptım, çocukları çok seviyorum, anneliği de çok sevdim ama keşke 30-35 yaş arasında anne olsaydım hem kendime hem de çocuklarıma daha faydalı olabileceğimi anladım. İnsanların lafına göre yaşanmaz, kendine hayrı olan insan da sağ sola fikir dayatma ihtiyacı duymaz. İnşallah en kısa zamanda gönlünüze göre atanırsınız, sonrası gelir zaten yaşınız genç.Ben şuan kardeşimin eşinin yanındayım. Ben 29 yaşındayım. Atanmaya çalışıyorum. 35 edogru istiyorum çocuk. Kardeşimin eşi 20 de yeni dogum yaptı. Bana yap geç olmadan diyorlar. Kimse atanma falan anlamıyor.
Füsun Demirel kendi yumurtası değil yalnız.O akrabanızın dediklerini sağ kulaktan alıp sol kulaktan uğurlayacaksınızFusun demirel ablamız 50 yaşında anne oldu hem de ikiz
Kesinlikle. Zaten yazın bi kadın dogum kontrol olacagım. Atanınca donduran yumurtalarımı garantı olsun. Bı de 5 6ay oldu ondan. Cok yenıyız daha.Ben 25 yaşımda doğum yaptım, çocukları çok seviyorum, anneliği de çok sevdim ama keşke 30-35 yaş arasında anne olsaydım hem kendime hem de çocuklarıma daha faydalı olabileceğimi anladım. İnsanların lafına göre yaşanmaz, kendine hayrı olan insan da sağ sola fikir dayatma ihtiyacı duymaz. İnşallah en kısa zamanda gönlünüze göre atanırsınız, sonrası gelir zaten yaşınız genç.
Evet bunu maalesef güya çok sevdiğim, değer verdiğim bir akrabamız söyledi. Biriyle görüşmeye başladım. Şimdilik tanışma aşamasındayız, sonu nasıl olur bilmem. Ama beni nedense bir mutluluk, bir heyecan kapladı. Görüştüğüm kişi eğlenceli birine benziyor ve hiç evlilik yapmamış. Doğal olarak baba olmak ister diye düşünüyorum. Ben 40 yaşındayım. Akrabamıza da heyecanlı bir şekilde “belki güzel bir yuvam olur, anne olurum” filan gibi hayallerimden bahsettim. Ağzıma tıkadı lafı. Beni çok sevdiğini ve hayal kırıklığına uğramamı istemediğini söyledi. 35 yaş sonrası çok zor olur o işler, karşı taraf ile bunu baştan konuş filan dedi. Tabi moraller altüst. Adama ne diyeceğim ben şimdi. “Sen çocuk istiyorsan bak ben 40 yaşındayım, ona göre iyi düşün” filan mı diyeceğim. Daha önceden evlilik yaptım, bir daha o boşanma olaylarına gitmek istemiyorum. Tüm boşanan arkadaşlar bilir, çok yıpratıcı bir süreç. Ne yapıcam ben şimdi bilmiyorum.
Abinizin, eşinizin abisinin ve amca oğlunuzun eşlerinin yaşı kaç acaba? Malum kadın yaşı daha önemli?
Abinizin, eşinizin abisinin ve amca oğlunuzun eşlerinin yaşı kaç acaba? Malum kadın yaşı daha önemli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?