cok haklisiniz. Arkadasimin bebegi daha 8 aylik. Cocuk agladiginda bagiriyor, dayanamiyorum sus artik, tahammul edemiyorum sana off poff, tepki bu sekilde. Evin kirlenmesine alisamiyormus, gezmek istiyormus, bu cocuk her seye engelmis.
Ve var ya kac sene ugrasti o iteledigi cocuk olsun diye, ameliyatlar oldu, dusuk oldu. Dualar etti vs...
Biraz rahat ol rahatla aliş bak artik hayatin bu bebisle beraber olacak diyorum.
Baska bir arkadasin 1 kizi var, bir de yeni oglu oldu. Cocugu ihmal ediyor. Cocuk yerde buldugu incik boncugu yiyor, alsana agzindan diyoruz aman bana ne diyor. Offf seni bakiciya atip gidicem eski hayatima donucem, git basimdan, laflar boyle. Kocasi cok zengin, ailenin beklentisi oldugu icin 2 tane pespese yapti sonucu bu oldu.
Bunlari gordukce cok sinirleniyorum ve uzuluyorum. Baskasinin cocuguna nasil ki kizamayiz, belli olcude davranmamiz gerekir. E bu cocuklar da Allah'in emaneti. Biz dogurmus olsak da, baskalarinin cocuguna kizmadigimiz sekilde kizmamak lazim diye dusunuyorum.