- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.182
- 798
- Konu Sahibi princessofdarkness
Bu tuzağa hep düşüyoruzOha ben de bakmadan yazdim mal gibi![]()

Konu sahibi arazi, çoktan evlenmiş çoluk çoçuğa karışmıştır belki, dur bir etiketliyelim P princessofdarkness

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tuzağa hep düşüyoruzOha ben de bakmadan yazdim mal gibi![]()
Aynen yaaBu tuzağa hep düşüyoruz
Konu sahibi arazi, çoktan evlenmiş çoluk çoçuğa karışmıştır belki, dur bir etiketliyelim P princessofdarkness![]()
Hadi sen yazdında bende hızlı hızlı kaç sayfa okudum saf gibi bide baktımki 2014 acaba konu sabibi çocuk yaptıda omu yazdı diye biri hortlatmış valla:)Oha ben de bakmadan yazdim mal gibi![]()
Anne olsan cok seversin .Bazi insanlar sizin gibi dusunur ama anne olunca herkezden cok seversin cok iyi bi anne olursun.Zaten o duyguyu tatmadan anlayamazsinki :).Dusunsene senden bir parca sana en iyi arkadas yoldas hep yaninda olcak yasliliginda sana bakicak oldukten sonrada arkandan kur'an okuycak bi evlat ..İnanın şefkatsiz bir insan değilim. İki ayda bir çocuk esirgemeye giderim. Yapabileceğim yardımları yaparım. Ama dediğim gibi içimde annelik duygusu yok. Çok iyi bir ablayım sadece. Çocuğu kucağıma alıp sevmeyi sevmem. Çocukla ilgilenmeyi sevmem.Ama oturup sohbet etmeyi severim. Bu düşüncem değil içimde hissettiğim duygu ve ne yaparsam yapayım başedemiyorum. Yolda bebek görünce kendimi zorlayarak gidip seviyorum belki içimde birşeyler olur diye. Ama yok olmuyor. Çok üzülüyorum sırf bu yüzden. Şimdiye kadar sorun olmamıştı. Ama şimdi bu bir eksiklikmiş gibi hissediyorum. En büyük korkum da bebek olduktan sonra ya çocuğumu sevmezsem. Allah sizin de yardımcınız olsun. İnşallah karşınıza sevdiğiniz güvendiğiniz biri çıkar bebeğinizi de kucağınıza alırsınız.
En son 2014 de girmiş buraya son görülme tarihine baktınız mıÜzerinden zaman geçmiş ama bu süreçte neler değişti ne yaptınız? Çocuğunuz oldu mu çok merak ettim
Evet biliyorum üzerinden epey zaman geçmiş zaten yazdım yukarıda da ben de aynı süreci yaşadığım için merak ettim belki mail ile bildirim gider görür ve sürecini anlatır diye hepsi buEn son 2014 de girmiş buraya son görülme tarihine baktınız mı![]()
Yalnız kalmayayım, ileride bana biri baksın diye yapılan psikolojisi bozuk, sevgi görmemiş çocuklarla dolu ortalık. Doğuracağınız çocuk sizin köleniz mi? Sizin yalnızlığını paylaşsın size baksın?Cok dusunurseniz ölene kadar cocugunuz olmayabilir. Cunku yasiniz 35. Bence ilerisini dusunun. 70 yasinda yapayalniz bir hayat...
Merak ediyorum herkes anne olmak istemek zorunda mı?Mental ya da ruhsal olarak bir sorununuz olduğunu düşünmüyorum.
Özellikle belli bir çevrede büyümüşseniz ergenlikten beri beynimize kazınan feministlik temalı, özgürüm, bireyim, kimseye ihtiyacım yok, gündelik ev işleri, annelik bunlar boş işler, yaşasın özgürlüğüm canım özgürlüğüm oh la laa modunda kodlarla dişil enerjimizin içine edildi.
Bende annelik hissi yok diyebilmeniz için kendi çocuğunuzu elinize alıp, istememeniz bir şey hissetmemeniz lazım. Başkasının çocuğunu sevmek ya da sevmemek bunun göstergesi değil o sadece bebekleri ya da çocukları genel olarak sevimli bulduğunuzun, etrafınızda daha çok anaçlıkla hamaratlıkla övünen insanlar olduğunun büyürken bu şekilde kodlandığınızın göstergesi.
Dediğim gibi kendi annelik donanımınızı sorgulamak için geri dönüşsüz bir yola girmeniz gerekiyor. O sebeple size önerim bilincinizde çevresel koşullarla şekillenen fikirlere değil de bir şekilde kendi özbenliğinize ulaşıp o kişinin isteyip istemediğini anlamaya çalışmak.
Bunu da psikanaliz yapabilen bir uzmanla çözümleyebilirsiniz. Kendini alıştır tarzı yorumlar yapan psikologlarla anca zaman kaybedersiniz. Cevap çok daha derinlerde.
Merak ediyorum herkes anne olmak istemek zorunda mı?
Her dişi varlık annelik içgüdüsüne sahip mi?
Ben değilim mesela, 18 yaşında arkadaşlarım evlenip pembik evlerinde kendilerini çocuklarıyla hayal ederken o yaşımda bile istemiyordum. Yaşım 24, geçen ay bi ihtimal oluştu öldüm öldüm dirildim ya varsa diye.
Bir insan anne olmadan da annelik hissim yok diyebilir, neden diyemesin? Anne olmak istemiyorsa annelik hissi yoktur bu kadar basit. Kadın ben özgürüm modunda yazmamış ki, içimde bir canlıyı 9 ay büyütmem bana korkunç geliyor demiş. Bu kadının doğunca çocuğunu gerçekten sevebileceğini düşünüyor musunuz? Lütfen kendi düşüncelerinizle insanları genellemeyin, öyle bir yazı yazmışsınız ki sanki herkeste annelik içgüdüsü var ama enerjimizin içine edildi.
Herkes anne olacak ya da olmak isteyecek diye bişey yok..çok normalÇok uzun zamandır KK'yı takip ediyorum. Benim derdim buradaki arkadaşların sorunlarının belki de tam tersi olacak ama biraz akıl almaya biraz da desteğe ihtiyacım var. Ben kendimi bildim bileli hiç çocuk sahibi olmak istemedim. Yaşım ilerledikçe geçer sandım ama başka kadınlara cennet gibi gelen bebek kokusu bile bana herhangi bir kokudan farklı olmadı hiçbir zaman. Bir arkadaşımın ya da yakınımın bebeği olduğu zaman bile sırf ayıp olmasın diye kucağıma alır severim. Uzun yıllar okudum, sonra çalıştım kendime bir hayat kurdum. Evlenmek için hep doğru adamı bekledim, kimsenin teklifini kabul etmedim. Şimdi 35 yaşındayım ve o adam karşıma çıktı. Bana evlenme teklif etti ve kabul ettim. Bir aksilik çıkmazsa üç aya kadar nikahımız var. Ama beni şimdiden bir düşünce aldı gitti. Nişanlım benim bebekleri sevmediğimi hep bilirdi. Çocuklu bir yakınımıza ziyarete gittiğimizde bile hemen başım şişer dönmek isterdim. Ama o şimdi bebek istiyor. Tabi bu konuda beni zorlamıyor. Sen istemezsen yapmayız diyor ama bir yandan da sevdiğim adamı bebek hasretinde bırakmak istemiyorum. Psikologa bile gittim acaba içimde bir korku mu var benim bilmediğim, bilinç altımda bir sorun mu var diye. Bu konuyu kimseyle konuşamıyorum çünkü konuyu açtığım bir iki arkadaşım sadece bebeğin olunca seversin diyerek geçiştirdi. Zaten çevremde çok fazla kız arkadaşım da yok. Arkadaşlar hamile kalmak düşüncesi bile beni irkiltmeye yetiyor. 9 ay boyunca karnımda bir canlıyı taşımak, onu doğurmak büyütmek benim için korkunç şeyler. Biliyorum çoğunuz bana kızacaksınız çünkü bunun özlemiyle yanıp tutuşuyorsunuz. Aslında niye konu açtım onu bile bilmiyorum çünkü bebek nasıl sevilir diye bir yöntem yoktur herhalde. Sadece içimi dökmek istedim.
Evet. Asıl onlar milletin enerjisini emiyorlar, sonra insanlar hemen evlenmeliyim, evlendikten sonra hemen çocuk yapmalıyım diye düşünüyor. Amaaan bi de çocuk yapmasın “istemiyorum” dese de inandıramazlar, millet yok yok kesin olmuyordur, tedavi görüyordur diye kulp takıyorlar evli çifte. Herkes çocuk yapmak zorunda çünkü. İstememe gibi bi imkanları yok.Bence tam tersi, tabi ki çocuk sorumluluğu almak istemeyen tonla kadın ve erkek var ama toplum o kadar baskı yapıyor ki kadınlar bir yerde durup acaba ben mi acaibim demek zorunda kalıyor. Bu arada toplum baskısı her zamanki gibi sadece kadınlara erkek ne isterse istesin normal, ama kadın ben istemiyorum diyince psikolojik sorunlu![]()