Anne olmak istiyorum

Selam arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum.yaklasik 1 saattir bebek cinsiyeti öğrenen çiftlerin videolarını izliyorum, öyle mutlulu oluyorlar ki insanlar☹ hamile olduğunu öğrenen kadınlar eşlerine hamile olduğunu söyleyen videoları var onları da izledim şuanda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, hem kalbim hem beynim hem gözlerim ağlıyor 6.5 yıllık evliyim eşimin rahatsızlığından dolayı çocuğumuz Yok ve ben artık çok çok çok çok üzülüyorum kimseye belli etmedim yıllardır biri hamile ise duyunca tebrik ediyorum ama evime gelince yanlız kalınca hüngür hüngür ağlıyorum rabbim banada mutluluğu yaşat banada anne olma hissi ver artık başkalarının değil kendi evladımı sevmek istiyorum onun kokusunu bilmek istiyorum ona dokunmak istiyorum ben rüyalarımda anne olmaktan bıktım rüyalarımda kendimi hamile görmekten ve uyanınca bunun bir rüya olduğunu bilmek ve yıkılmak tan yoruldum görümcem hamile oldu günlerce ağladım,eltim hamile oldu günlerce ağladım komşum hamile oldu günlerce ağladım ama bu gözyaşları mi Allah tan başka kimse görmedi bilmedi eşim bana hep diyor ki sen çocuk istemiyorsun hiç görmedim istekli halbuki ben ona bir gün bile göstermedim gözyaşlarımi içimde kopan fırtınalari anne olmayı öyle çok istiyorum ki hayırlısı ile tabiki,dua istiyorum kızlar duanizda banada yer verin belki sizin amin demeniz sayesinde anne olurum. geçen gece rüyamda anne olmuştum öyle çok öyle çok seviyorum ki kızımı dünyada böyle bir sevgi yooookkk yavrumm anneeemmm diyorum öpüyorum nasıl güzel bir duygudur bu rüyada bile bu duyguyu hissediyorum acaba gerçekte nasıl Allah'ım dedim ve bu rüya yüzünden günlerce kendime gelemedim rabbim bana ve benim gibi olan herkese anne olmayı yaşat o anneliği bizde yaşayalım inşallah

Selam arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum.yaklasik 1 saattir bebek cinsiyeti öğrenen çiftlerin videolarını izliyorum, öyle mutlulu oluyorlar ki insanlar☹ hamile olduğunu öğrenen kadınlar eşlerine hamile olduğunu söyleyen videoları var onları da izledim şuanda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, hem kalbim hem beynim hem gözlerim ağlıyor 6.5 yıllık evliyim eşimin rahatsızlığından dolayı çocuğumuz Yok ve ben artık çok çok çok çok üzülüyorum kimseye belli etmedim yıllardır biri hamile ise duyunca tebrik ediyorum ama evime gelince yanlız kalınca hüngür hüngür ağlıyorum rabbim banada mutluluğu yaşat banada anne olma hissi ver artık başkalarının değil kendi evladımı sevmek istiyorum onun kokusunu bilmek istiyorum ona dokunmak istiyorum ben rüyalarımda anne olmaktan bıktım rüyalarımda kendimi hamile görmekten ve uyanınca bunun bir rüya olduğunu bilmek ve yıkılmak tan yoruldum görümcem hamile oldu günlerce ağladım,eltim hamile oldu günlerce ağladım komşum hamile oldu günlerce ağladım ama bu gözyaşları mi Allah tan başka kimse görmedi bilmedi eşim bana hep diyor ki sen çocuk istemiyorsun hiç görmedim istekli halbuki ben ona bir gün bile göstermedim gözyaşlarımi içimde kopan fırtınalari anne olmayı öyle çok istiyorum ki hayırlısı ile tabiki,dua istiyorum kızlar duanizda banada yer verin belki sizin amin demeniz sayesinde anne olurum. geçen gece rüyamda anne olmuştum öyle çok öyle çok seviyorum ki kızımı dünyada böyle bir sevgi yooookkk yavrumm anneeemmm diyorum öpüyorum nasıl güzel bir duygudur bu rüyada bile bu duyguyu hissediyorum acaba gerçekte nasıl Allah'ım dedim ve bu rüya yüzünden günlerce kendime gelemedim rabbim bana ve benim gibi olan herkese anne olmayı yaşat o anneliği bizde yaşayalım inşallah
İnşallah anne olursun canım Allah'ım senin gibi isteyene versin

Lütfen üzülme.. Birkaç gün önce beş aylık bebeğimi erken doğum ile kaybettim
O kadar beklenen bir bebekti ki.. Seni çok iyi anlıyorum. Dua et, iyi şeyler olucak

Kız kardeşimin eşi bebek diye ağlıyordu. Annesi, çocukları o kadar seviyor ki komşu çocuklarını o büyüttü demişti. Diğer kardeşimin çocuklarını taparcasına sevip şımartıyordu. Bir gün ona dedim ki senin çocuğun olsun sevmeyeceksin çünkü sevgin çok yüzeysel ve gösteriş dolu. Bana dedi ki, abla bir çocuğum olsun gör bak nasıl seviyorum. Yalvardı, yakardı ve kardeşimi ikna etti. Sonra ne oldu?! Kardeşimi hamileyken terketti. Büyükler araya girip barıştırdı, çocuk iki yaşına gelmeden tekrar terketti. Evdeyken çocuk beni rahatsız etmesin diye kendisini bilgisayarıyla bir odaya kitliyordu. Doğru düzgün ilgilenmedi bile. Boşandılar, görmesi gereken zamanlarda çocuğunu görmedi. Haftada bir görmesi gerekirken kızkardeşimin zoruyla üç ayda bir zoraki aldı. Hasta olduğunda gelmedi. Sadece facede oğlumda oğlum edebiyatı yapıp elaleme duygu sömürüsü yaptı...

Bebek için ölen! Arkadaşım 9 yıl üstüne kız bebek sahibi oldu ve üç yaşındaki kızla çatışma içindeler. Ondan kötü çocuk yetiştiren anne görmedim. Parkta oturup birbirlerine saydırıyorlar. Düşman gibiler.

Bir tanıdığım çocuk için artık aklını yitirecek, baktı olmuyor evlat edinmeye karar verdi. Neden bu kadar çocuk istiyorsun dediğimde hıçkırıklara boğulup ağladı. Öyle seviyorum, böyle seviyorum diye boşluğu kucakladı. Sonra evlat edinebileceği iki kardeş buldular. Bir kız bir oğlan. İkiside küçüktü. Sonra eve geldiklerinde kızın başında (amelitatla kolaylıkla alınabilecek) bir yağ bezesi farkedince, çocukları geri gönderdiler. Odaları, oyuncakları vardı bir iki gün kalabildiler. Hevesleri kursaklarında, ağlayarak gittiler. Sonra kadına kurum başka evlatlık vermeyince, ayılıp bayılıp " keşke geri göndermeseydim, kardeşinin bir kusuru yoktu" dedi. Sanki eşyaymışlar gibi.

Hadi kediyi de evlat gibi düşünsek ki ben öyle görüyorum. Kedimin bir yavrusunu arkadaşım istedi. Bende sütten kesilsin, anne ile bağı kopsun öyle veririm diye anlaştık. Kadın bu süre zarfında kediler hakkında araştırmalar yaptı, videolar izledi, uyuyacağı sepeti aldı, tırmalama tahtasını yaptı, su kabı, mama kabı, tuvalet kabını herşeyini ayarladı. Hatta tuvalet kabını beraber yerleştirdik. Ona kedi sahibi olmanın güzel tarafları olduğu gibi zor yanlarını da anlattım ki haberi olsun. Tabi kiler, elbetteki ler...bir anlayış, bir bilinçlilik gözlerim yaşardı. Neyse kediyi verdik ertesi sabah bana geri getirdiler. Sebebi ise kedinin koyunlarında uyumak istemesi. Önce kedi geldi, sonra onun için aldıkları bütün malzemeleri kapımın önünde buldum. Öyle tırsmışlar ki onları bile görmek istemediler. Bu yüzden bir şeyi çok arzuladığını dışarıya yansıtan insanlara güvenmiyorum. Reklam gibi geliyor.
Valla cok katiliyorum ilk mesajiniza da buna da. Cok da guzel ifade etmissiniz.

Rabbim kucağını boş koymasın. Ben de beş yıldır istiyordum bu müddet içerisinde 3 bebeğimi kaybettim düşük yoluyla. Ve o sınandığım süre içerisinde hep tevekkül ettim. Bu hayatta herkes anne olacak ya da baba olacak diye bir kaide yok dedim. Fakat bir yandan kan pıhtılaşması tedavisi diğer yandan çatlatma iğneleri yumurta takipleri böyle sürdü gitti. Rahmimde yumurta oluşmuyordu. Oluştuğunda ise en fazla iki tane. Doktorum birisi işe yaramaz diyordu ve diğerine adapte oluyorduk. Bir ay boyunca bir tanecik yumurta acaba döllendi mi döllenmedi mi diye stresle geçiyordu. En sonunda hem manevi hem maddi yönden yıprandık ve bıraktım yumurta takiplerini. Sadece kan sulandırıcı ilaç alıyordum öylesine iki gün alsam üçüncü gün içmeyi unutuyordum ve aklımdan çıkarmıştım. Şu anda hamile olduğum bebeğime bu şekilde kaldım. Sen de rahatlat kendini esinle evliliğinin tadını çıkarmaya bak ve bebek için yıpratmayın birbirinizi. Ama dilerim Rabbim hayırlısıyla doldursun kucaklarını, göbüşünü.

Lütfen üzülme.. Birkaç gün önce beş aylık bebeğimi erken doğum ile kaybettim
O kadar beklenen bir bebekti ki.. Seni çok iyi anlıyorum. Dua et, iyi şeyler olucak
Çok üzüldüm canım benim:((( İnşallah rabbim 4 ay sonra sana bir bebek daha nasip edecek içimden geldi öyle yazdim .Allah bugünkü üzüntünün karşılığını mükâfatı ni verecek.yavrun cennet te bir ağacın dalında size şefaat edecek bunları düşün ve Allah a sığın

Canım arı sütü denemediysen onu da deneyin.arısütünün içinde hücre yenileyici maddeler var.sperm için çok faydası var.1 kilo bala 80-100 gr arısütü karıştırılyor.ve eşin sabah akşam bir tatlı kaşığı tüketecek.allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin amin.

Rabbim kucağını boş koymasın. Ben de beş yıldır istiyordum bu müddet içerisinde 3 bebeğimi kaybettim düşük yoluyla. Ve o sınandığım süre içerisinde hep tevekkül ettim. Bu hayatta herkes anne olacak ya da baba olacak diye bir kaide yok dedim. Fakat bir yandan kan pıhtılaşması tedavisi diğer yandan çatlatma iğneleri yumurta takipleri böyle sürdü gitti. Rahmimde yumurta oluşmuyordu. Oluştuğunda ise en fazla iki tane. Doktorum birisi işe yaramaz diyordu ve diğerine adapte oluyorduk. Bir ay boyunca bir tanecik yumurta acaba döllendi mi döllenmedi mi diye stresle geçiyordu. En sonunda hem manevi hem maddi yönden yıprandık ve bıraktım yumurta takiplerini. Sadece kan sulandırıcı ilaç alıyordum öylesine iki gün alsam üçüncü gün içmeyi unutuyordum ve aklımdan çıkarmıştım. Şu anda hamile olduğum bebeğime bu şekilde kaldım. Sen de rahatlat kendini esinle evliliğinin tadını çıkarmaya bak ve bebek için yıpratmayın birbirinizi. Ama dilerim Rabbim hayırlısıyla doldursun kucaklarını, göbüşünü.
Amin inşallah canım hayırlı doğum hayırlı evlat olsun inşallah.ben de eşim de birbirimize hiç çocuk mevzu su acmiyoruz ve birgün hamile olduğumu öğrenince eminim ki eşimle konuşacak çok şeyimiz olacak .yıllardır ne hissettiğini anlatacak ben neler yaşadım ona hissettirmeden neler çektim hepsini bir bir anlatacagim ve eminim ki o konuşma göz yaşı ile dolu olacak:(((

Canım arı sütü denemediysen onu da deneyin.arısütünün içinde hücre yenileyici maddeler var.sperm için çok faydası var.1 kilo bala 80-100 gr arısütü karıştırılyor.ve eşin sabah akşam bir tatlı kaşığı tüketecek.allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin amin.
Arı sütü nun zamani varmış sipariş verdik İnşallah onuda deniyecez.biz arı sütü polen aldık aktardan fakat ben pek güvenmedim arıcılık yapan birine soyledik hakiki ari sütü polen bal istedik zamanı gelince haber verecek alacaz İnşallah

Amin inşallah canım hayırlı doğum hayırlı evlat olsun inşallah.ben de eşim de birbirimize hiç çocuk mevzu su acmiyoruz ve birgün hamile olduğumu öğrenince eminim ki eşimle konuşacak çok şeyimiz olacak .yıllardır ne hissettiğini anlatacak ben neler yaşadım ona hissettirmeden neler çektim hepsini bir bir anlatacagim ve eminim ki o konuşma göz yaşı ile dolu olacak:KK43:((
Birbirinize acık olun bence birlikte ağlayın. Zaten diğer insanlara karsı susmak zor. Ben en büyük desteği ondan alıyorum. Kimse anlamıyor onun kadar

Nohut kürü yapıyoruz saraç oğlu ısrarla nohut kürü öneriyor bakalım inşallah
Mesela kaan aydos da nohut kürü ve ısırgan otu cayı ve günde 2 incir yenmeli diyor. Yani alternatife karsı bir doktor da değil. Bir görüsün. Eşimin komşusunun da azospermmiş bulunan tek spermle benden önce hamile kaldı kadın. Güya bizde sayı fazla... birsye yaramıyor

Birbirinize acık olun bence birlikte ağlayın. Zaten diğer insanlara karsı susmak zor. Ben en büyük desteği ondan alıyorum. Kimse anlamıyor onun kadar
Şimdi konuşmak çok zor geliyor bana çünkü ben konuşursam eşim günlerce üzülür ve moral çok önemli bizim rahatlıkta hangi doktora gittiysek moralinizi sakin bozmayın dedi bende bu yüzden yıllardır içime atıyorum bakalım ne zaman dokecem icimi ona :((

Arı sütü nun zamani varmış sipariş verdik İnşallah onuda deniyecez.biz arı sütü polen aldık aktardan fakat ben pek güvenmedim arıcılık yapan birine soyledik hakiki ari sütü polen bal istedik zamanı gelince haber verecek alacaz İnşallah
Mutlaka deneyin canım.ben yıllar önce öyle bir yerde çalışmıştım.ordan biliyorum .cam kanavozun içinde ve etrafı folyoyla sarılmalı güneş ışığı almayacak şekilde.buzdolabında duracak.bide metal değmicek içine .tahta kaşık kullanacaksınız.bide 80-100 gr dan az koydurma inşallah iyi haberlerini burdan paylaşmak nasip olur.sana ve senin gibi çok isteyen herkese.

Back
X