Anne olmak istiyorum

Mutlaka deneyin canım.ben yıllar önce öyle bir yerde çalışmıştım.ordan biliyorum .cam kanavozun içinde ve etrafı folyoyla sarılmalı güneş ışığı almayacak şekilde.buzdolabında duracak.bide metal değmicek içine .tahta kaşık kullanacaksınız.bide 80-100 gr dan az koydurma inşallah iyi haberlerini burdan paylaşmak nasip olur.sana ve senin gibi çok isteyen herkese.
Tamam canım dediğin gibi yaparım çok sag ol Allah razı olsun kardeşim

Bende 4 yıl bekledim ilk kızımı.kayıplarım da oldu. çok çok zordu gerçekten. O beklemeyi çaresizliği kelimelerle ifade etmek benim açımdan pek mümkün değil. O süreçlerde ben çok araştırmıştım.kabak çekirdeğinin ve ginsang içeren vitaminlerin çok faydası olduğunu okudum.daha sonra bunları başkalarına da tavsiye ettim.belki şans belki de gerçekten işe yaradılar bilmiyorum.aklıma geldi ve paylaşmak istedim.bunları özellikle erkeğin tüketmesi lazım.çok basit şeyler ama denenebilir bence.
en kısa zamanda yavrunu kucağına almanı yürekten diliyorum.

Benim eşim de araştırmış kabak çekirdeği ve yaban mersinin iyi geldiğini okumuş, ve gerçekten kısa bir süre sonra 2.bebeğime hamile kaldım, ilk çocuğum 7 sene sonra olmuştu ve o dönem de sürekli bitter çikolata yiyordu.

Canım benim ilk mesajını ağlayarak okudum, çünkü aynı şeyleri yaşadık,ama Rabbim'in mucizeleri hiç bitmiyor,en kısa zamanda senin mucizen de gelecek inşallah,mübarek ramazan ayında bol bol dua et,ben ve eminim ki buradaki çok arkadaşın da dualarında olacaksın.

Hep okuyordum hiç beklemediğim anda hamile kaldım diye ama beni mi bulacak diye düşünüyordum,ama gerçekten de hiç beklemediğim ve tamamen aklımdan çıktığı bir dönemde oldu,bunu akıldan çıkarmak kolay değil biliyorum ama emin ol öyle bir dönem geliyor ki aman olmazsa olmasın moduna giriyorsun,işte o zaman senin de bebeğin gelecek.

Çevremde bu sorunu yaşayan kimse yok (iyiki yok allah dusmanimin basina vermesin).
O yuzden insanlar seni anlamiyor buyuttugunu dusunuyorlar ustune birde olur olur merak etme filancanin su kadar sene sonra oldu demeleri falan da acayip can sıkıyor.
Ama kk da o kadar insan bu sorunla karsi karsiya ki ve herkes hic tanimadigi ! insana dualar ediyor bilgiler paylasiyor ve yardim etmeye calisiyor.

Bu cok guzel birsey.. bizimde 4 senedir olmuyor ve en caresiz kaldigim zamanlarda kk benim dimdik ayakta durmami sagladi..

Insallah rabbim en kisa zamanda yuzunuzu guldurur. Gecen haberlede duymustum. Hic sperm yoksa bile bir hucreden sperm uretilip tup bebekle hamile kalma sansi varmis.

Keciboynuzunu da cok duymustum ama ne kadar ise yarar bilmiyorum
Benim halamin 10 sene cocugu olmadi ama o 10 sene de 12 kurtaji var. 3 aylikken bebegi öluyordu ve kurtaj olmak zorunda kaliyordu. Hatta birkere " hiç olmasa yipranmam ama olupta kaybetmek cok zor " diye agladigini hatirliyorum.. Dualarim seninle insallah en kisa surede hayirli haberlerini aliriz..

Selam arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum.yaklasik 1 saattir bebek cinsiyeti öğrenen çiftlerin videolarını izliyorum, öyle mutlulu oluyorlar ki insanlar☹ hamile olduğunu öğrenen kadınlar eşlerine hamile olduğunu söyleyen videoları var onları da izledim şuanda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, hem kalbim hem beynim hem gözlerim ağlıyor 6.5 yıllık evliyim eşimin rahatsızlığından dolayı çocuğumuz Yok ve ben artık çok çok çok çok üzülüyorum kimseye belli etmedim yıllardır biri hamile ise duyunca tebrik ediyorum ama evime gelince yanlız kalınca hüngür hüngür ağlıyorum rabbim banada mutluluğu yaşat banada anne olma hissi ver artık başkalarının değil kendi evladımı sevmek istiyorum onun kokusunu bilmek istiyorum ona dokunmak istiyorum ben rüyalarımda anne olmaktan bıktım rüyalarımda kendimi hamile görmekten ve uyanınca bunun bir rüya olduğunu bilmek ve yıkılmak tan yoruldum görümcem hamile oldu günlerce ağladım,eltim hamile oldu günlerce ağladım komşum hamile oldu günlerce ağladım ama bu gözyaşları mi Allah tan başka kimse görmedi bilmedi eşim bana hep diyor ki sen çocuk istemiyorsun hiç görmedim istekli halbuki ben ona bir gün bile göstermedim gözyaşlarımi içimde kopan fırtınalari anne olmayı öyle çok istiyorum ki hayırlısı ile tabiki,dua istiyorum kızlar duanizda banada yer verin belki sizin amin demeniz sayesinde anne olurum. geçen gece rüyamda anne olmuştum öyle çok öyle çok seviyorum ki kızımı dünyada böyle bir sevgi yooookkk yavrumm anneeemmm diyorum öpüyorum nasıl güzel bir duygudur bu rüyada bile bu duyguyu hissediyorum acaba gerçekte nasıl Allah'ım dedim ve bu rüya yüzünden günlerce kendime gelemedim rabbim bana ve benim gibi olan herkese anne olmayı yaşat o anneliği bizde yaşayalım inşallah

Allah inşallah gönlünüze göre versin... biz de beklemedeyiz :KK37:

Bu sayfa iyiki var vallahi hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır Allah razı olsun dünden bugüne hep yazdiniz moral verdiniz ne kadar güzel insanlar var dünyada ve insanlik bence hala ölmemiş bugün anladim
Herkwşsn imtihanı ne kadar farklı ... benim de üçüncü kürtajım oldu bu hafta , hamile kalıyorum ama bebek gelişmiyor üçüncü defa ... ve artık eşimle de zıvanadan çıktık , öyle soğudum ki boşanmak istiyorum ama anne olamamak tan korkuyorum sonrasında .... ama anlaşamadığım birinden bebek nasıl olur diyorum , kafam allak bullak , ilk konuyu açtığında ki her duygunu paylaştığımı düşünüyorum ben de ... her yazdığını ilmek ilmek hissettim . Ben de sneşn gibi ağlıyorum hep , o minik eller e ayaklara sahip olmayı öyle çok istiyorum ki , ama bir yuvaya sahip değilim , yaşım daha küçük olsa boşanıp yeniden evlenip anne olabilme ihtimalim daha fazla , ama Artık yaş 35 ... Allah’ım büyük mucize sini gösterir de içinde bulunduğumuz çıkmazlardan çıkartır inşallah

Çevremde bu sorunu yaşayan kimse yok (iyiki yok allah dusmanimin basina vermesin).
O yuzden insanlar seni anlamiyor buyuttugunu dusunuyorlar ustune birde olur olur merak etme filancanin su kadar sene sonra oldu demeleri falan da acayip can sıkıyor.
Ama kk da o kadar insan bu sorunla karsi karsiya ki ve herkes hic tanimadigi ! insana dualar ediyor bilgiler paylasiyor ve yardim etmeye calisiyor.

Bu cok guzel birsey.. bizimde 4 senedir olmuyor ve en caresiz kaldigim zamanlarda kk benim dimdik ayakta durmami sagladi..

Insallah rabbim en kisa zamanda yuzunuzu guldurur. Gecen haberlede duymustum. Hic sperm yoksa bile bir hucreden sperm uretilip tup bebekle hamile kalma sansi varmis.

Benim halamin 10 sene cocugu olmadi ama o 10 sene de 12 kurtaji var. 3 aylikken bebegi öluyordu ve kurtaj olmak zorunda kaliyordu. Hatta birkere " hiç olmasa yipranmam ama olupta kaybetmek cok zor " diye agladigini hatirliyorum.. Dualarim seninle insallah en kisa surede hayirli haberlerini aliriz..
Neden öyle oluyormuş acaba halanda ? Benim de oldu kürtaj .. şimdi var mı bebeği

Herkwşsn imtihanı ne kadar farklı ... benim de üçüncü kürtajım oldu bu hafta , hamile kalıyorum ama bebek gelişmiyor üçüncü defa ... ve artık eşimle de zıvanadan çıktık , öyle soğudum ki boşanmak istiyorum ama anne olamamak tan korkuyorum sonrasında .... ama anlaşamadığım birinden bebek nasıl olur diyorum , kafam allak bullak , ilk konuyu açtığında ki her duygunu paylaştığımı düşünüyorum ben de ... her yazdığını ilmek ilmek hissettim . Ben de sneşn gibi ağlıyorum hep , o minik eller e ayaklara sahip olmayı öyle çok istiyorum ki , ama bir yuvaya sahip değilim , yaşım daha küçük olsa boşanıp yeniden evlenip anne olabilme ihtimalim daha fazla , ama Artık yaş 35 ... Allah’ım büyük mucize sini gösterir de içinde bulunduğumuz çıkmazlardan çıkartır inşallah
Canım niye senin yumurta da mi sorun var acaba eğer öyleyse havuç ve incir kaynatıp iç annede sağlam yumurta yapıyo 2 havuç 2 su bardağı su ile kaynat ayrı bir tencerede 2 incir 2 su bardağı su ile kaynat sabah akşam taze yap 15 gün de sağlıklı yumurta yapıyo bil istedim

Aynen öyle Allah düşmanıma vermesin böyle bir simavi öyle herkes çekemez çok zor çok yaşayan bilir başka kimse bilmez bilemez :(((

Nedir canım biraz bahsedebilir misin
Arkadaşım 32 yaşında eşi yıllardır sigortalı çalışıyo evi arabası var durumu iyi vermediler neymiş ev onların adına degilmiş .biz doğarken sarayda mi doğduk bir odada yatardik yigenler kuzenler kardeşler ayaklar yan yana yatardik biz büyümedik mi . çocuğa ayri oda şart mobilyası ful dizilerek yahu bunu şart haline getirmek bile komik.cocugu alan heralde o çocuk için mutlaka bir seyler yapar annelik babalık duygusu ile neler yapar insanlar

Neden öyle oluyormuş acaba halanda ? Benim de oldu kürtaj .. şimdi var mı bebeği

Esinin spermleri kalitesizdi. Belirli bir sure sonra vucut bebegi atiyordu.. ama hep ayni 3 aylikken gelisimi duruyordu. Hatta cok iyi hatirliyorum. Tam 3 aylikken gitti muayene oldu doktor sorun yok dedi aksam eve gelince düsük basladi 3 aylik bebegini kanlar icinde kaybetti onu hic unutmaz..

Ama doktor sonra bir ilac verdi onu kullaninca hamile kaldi 10 sene sonra bir kizi oldu.. :)

Esinin spermleri kalitesizdi. Belirli bir sure sonra vucut bebegi atiyordu.. ama hep ayni 3 aylikken gelisimi duruyordu. Hatta cok iyi hatirliyorum. Tam 3 aylikken gitti muayene oldu doktor sorun yok dedi aksam eve gelince düsük basladi 3 aylik bebegini kanlar icinde kaybetti onu hic unutmaz..

Ama doktor sonra bir ilac verdi onu kullaninca hamile kaldi 10 sene sonra bir kizi oldu.. :)
O ilacı eşine mi bayana mı verdi ? Üç aylık bebeği düşürmek de çok acı ya

O ilacı eşine mi bayana mı verdi ? Üç aylık bebeği düşürmek de çok acı ya

Eşine verdi canim. Eşi kullandi. Ve hamile kaldi. 2.cocugu da istedi ilacsiz hamile kalmis 8.haftada kalp atisi duyulmadigi icin kurtajla aldirdi. Esi biraz ara verelim dedi. Sonra da ilaci kullanmadi halamda tek cocukla kaldi..

Back
X