- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
- Konu Sahibi nerisbebek
MERHABA HANIMLAR BEN DE 14 AYDIR EVLİYİM 1 YILDIR OLMUYOR..BEN KLOMEN DİYE İLAÇLA TEDAVİYE BAŞLADIIMM..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet en kısa zamanda gitmem lazım ben de cok korkuyorum bu ay hala regl olmadm onu bekliyrm 2 gün gecti ama artk düşünmekten strsdendir diye düşünyorum.Bence git. Bana hep bir sene normal dediler. Aslında normal ama benim içimde hep sıkıntı vardi. Bir sorun olduğunu hissettim sanki. 6 ayda başladim gitmeye. Doktor bana yumurtlama icin ilaclar verdi 3 ay ama olmadi. Son llarak Ankaraya gelme kararı aldık. Burda sıkıntı ortaya çıktı. Ameliyat vakit kaybı olur diye hemen tüp bebek düsündüm. Cunku yaşım 28.
Inşallah hamilesindir canım. Insallah. Ama degilsen mutlaka git. Belki ufacik bir sorundur. Hemen kalirsin. Ben arkadasiminda bir sene olmadi bir ay yumurta guclendirici ilac.kullandi hemen oldu. Umarim hamilesindir de gerek kalmaz bunlara.evet en kısa zamanda gitmem lazım ben de cok korkuyorum bu ay hala regl olmadm onu bekliyrm 2 gün gecti ama artk düşünmekten strsdendir diye düşünyorum.
inşallh çok sagolasın ınş senin de tüp bebek tedavn güzel sonuclanır ben yumurtalama günümü takip edemiyorm adetim biraz düzensiz oluyo son zamanlarda telefonuma bi program yükledim yumurtalama takvimi adt oldugum günü yzdm ve bi tarh verdi onu uyguladm acaba işe yaramı o progamInşallah hamilesindir canım. Insallah. Ama degilsen mutlaka git. Belki ufacik bir sorundur. Hemen kalirsin. Ben arkadasiminda bir sene olmadi bir ay yumurta guclendirici ilac.kullandi hemen oldu. Umarim hamilesindir de gerek kalmaz bunlara.
Ovulasyon testi en gecerli sonucu verir.adetlerun duzensizse.inşallh çok sagolasın ınş senin de tüp bebek tedavn güzel sonuclanır ben yumurtalama günümü takip edemiyorm adetim biraz düzensiz oluyo son zamanlarda telefonuma bi program yükledim yumurtalama takvimi adt oldugum günü yzdm ve bi tarh verdi onu uyguladm acaba işe yaramı o progam
teşekkür ederim eczanelerde bulabilirim demiOvulasyon testi en gecerli sonucu verir.adetlerun duzensizse.
canım gittigidiyordan al 30 lu aldım 29 tl laboquıck markası bu kullanılıyor genel deteşekkür ederim eczanelerde bulabilirim demi
Evet canim ama internette daha uygun olur eczaneden.teşekkür ederim eczanelerde bulabilirim demi
cok sagolun internetden alım o zaman :)canım gittigidiyordan al 30 lu aldım 29 tl laboquıck markası bu kullanılıyor genel de
çok sağol alıcam inş. hala regl olmadm yyaaEvet canim ama internette daha uygun olur eczaneden.
Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah. 12 ci ayda hamile kaldım 12 ay bekledim her ay Ağladım. Sonuç 9 gün sonra 1 yaşına girecek ikizlerim var. Vakti geldiğinde size meleğimizi gönderecek Rabbim inşallahBi çok insan bu muhteşem duyguyu yaşadı. Bende Rabbim nasip ederse yaşamak istiyorum. Herkes ve doktorlar 1 sene çocuk olmayışı normal karşılıyo. Benim 8 ay oldu ama ister istemez sabredemiyorum. Benim gibi durumda olanlarla Dertleşelim birbirimize destek olalım istedim.
Bi çok insan bu muhteşem duyguyu yaşadı. Bende Rabbim nasip ederse yaşamak istiyorum. Herkes ve doktorlar 1 sene çocuk olmayışı normal karşılıyo. Benim 8 ay oldu ama ister istemez sabredemiyorum. Benim gibi durumda olanlarla Dertleşelim birbirimize destek olalım istedim.