- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Evet sürekli ağlıyor çok yoruldumO nun sana ait olması bile herşeye değer makyaj yapmıyorsan ne olmuş yani yine dışarı çıkarken yaparsın abartmışsınız onun güzelliği ufacık birşeyi bile o kadar güzel oluyorki onu 10 yıl boyunca çabalayıp bulamayanlar var sen iki ayda resmen çökmüşsün...
Bundan 4.5 ay sonra aynı lsfları söyliceğini sanmıyorum şimdi bebek huysuz devamlı ağladığı için sana daha çok ihtiyacı olduğu için yıpranıyorsun pozitif düşün
Geçici bunlar onun için bunalmıştırsın annen felan yardıma gelseEvet sürekli ağlıyor çok yoruldum
Ya kızlar biri bana bunun güzel yani ne söylesin. . Bebeğim 2 aylık ve eski benden eser kalmadı. . GeCem gündüzüm birbirine karıştı. . O eski makyajli ben gitti yerine +15 kilo fazlasi olan biri geldi.. Tek başıma büyütüyorum belki budur sebep. . Ama bir daha asla çocuk yapmayı düşünmüyorum. .
Yanlış mı okudum dedim ama doğruymuş. İstemeden mi hamile kaldınız anlamadım. Elinizde bir melek ve güzel yanı ne diye soruyorsunuz.Ya kızlar biri bana bunun güzel yani ne söylesin. . Bebeğim 2 aylık ve eski benden eser kalmadı. . GeCem gündüzüm birbirine karıştı. . O eski makyajli ben gitti yerine +15 kilo fazlasi olan biri geldi.. Tek başıma büyütüyorum belki budur sebep. . Ama bir daha asla çocuk yapmayı düşünmüyorum. .
Konu sahibinin böyle bir durumu mu var? Eğer öyleyse çok yazık..Her şeyinden feragat ettiğin bu evladın, gün gelsin sırf karısı istemiyor diye seninle görüşmesin. !
Ne ilginç bir döngü.
bebeginiz varmiAnnelik fedakarlık ister ne var yani makyaj yapmayı ver hem obebek mi dedi her bulduğunu ye 15 kilo al diye ne yazikki sizin gibi kendini düşünenlere veriyor allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?