- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Kaç senedir yuvamin evlat sesiyle şenlenecegi gunu bekliyorum.Ya kızlar biri bana bunun güzel yani ne söylesin. . Bebeğim 2 aylık ve eski benden eser kalmadı. . GeCem gündüzüm birbirine karıştı. . O eski makyajli ben gitti yerine +15 kilo fazlasi olan biri geldi.. Tek başıma büyütüyorum belki budur sebep. . Ama bir daha asla çocuk yapmayı düşünmüyorum. .
Canim kardeşim. . Gözlerim doldu inan.. Rabbim sana da nasip etsin inşallah dua edeceğim senin için. .Kaç senedir yuvamin evlat sesiyle şenlenecegi gunu bekliyorum.
Aldığım giysilerin içine bir can girsin istiyorum. Kokusunu doya doya içime çekeyim bağrına basayim diyorum.
Geçen gün bir beşik gördüm dedim alıp eve götürsem içi dolar mi ? Rabbim halime acıyip bana nasip eder mi bir yavru ? Kocamin belli etmese de evlat hasreti diner mi ? İnsanlar yanımda bazen çekingen bazen de tam tersi imali konuşmayı bırakır mi ?
Arkadaşlarımın çocuklarını çok sevdiğimde beni yanlış anlamalarindan yoruldum. Kayinvalidemin imalarindan yoruldum.... Her şeyden bu hayattan yoruldum.
Elbette işin kolay demiyorum zordur arkadaşım bunalirsin belki ben de çok sanmam.ama.bunalacagim . Ama ne.olur bunları düşün.
Her şeye kadir olan Allahım sana en kısa zamanda biri kiz biri erkek olmak uzere sağlıklı sihatli hayırlı ikiz evlat nasip etsin.bu duayı gözlerim yaşlı olarak ediyorum.Kaç senedir yuvamin evlat sesiyle şenlenecegi gunu bekliyorum.
Aldığım giysilerin içine bir can girsin istiyorum. Kokusunu doya doya içime çekeyim bağrına basayim diyorum.
Geçen gün bir beşik gördüm dedim alıp eve götürsem içi dolar mi ? Rabbim halime acıyip bana nasip eder mi bir yavru ? Kocamin belli etmese de evlat hasreti diner mi ? İnsanlar yanımda bazen çekingen bazen de tam tersi imali konuşmayı bırakır mi ?
Arkadaşlarımın çocuklarını çok sevdiğimde beni yanlış anlamalarindan yoruldum. Kayinvalidemin imalarindan yoruldum.... Her şeyden bu hayattan yoruldum.
Elbette işin kolay demiyorum zordur arkadaşım bunalirsin belki ben de çok sanmam.ama.bunalacagim . Ama ne.olur bunları düşün.
ya oyle tabi. bende tek basima baktim kimsem yoktu. cok agliyodu. bende demedim ama kimisi daha agir atlatiyor.muhtemelen ona bunlari soyleten hormonlar. Allah bağışlasın evlatlarinixiBebek denilmez benimkile re artık evet 2 yasinda kızım 6 yasinda oğlum var 2 çocuğum Dada kronik gaz sancısı vardı. Oğlumla 3 yaşına kadar kızım da hala çekiyorum dönem dönem.benimde Bakanım yoktu k.v kanser annemde babamla ilgilenmeden bana fırsat kalmıyor babamda kalp hastası .birtek kocam işinden fırsat bulursa yardım edebiliyor.söyle bir dusundum de ama ben hiçbir zaman makyaj yapamıyorum.rahat rahat uyuyamiyorum diye dert yanmadim.çünkü anne olmak kolay değil doğurmakla is bitmiyor malesef .
Allahım sanada Hayırlısıyla evlat bağışlasin inşallah senin gibi evlat Hasretinle yanan herkeseKaç senedir yuvamin evlat sesiyle şenlenecegi gunu bekliyorum.
Ya kızlar biri bana bunun güzel yani ne söylesin. . Bebeğim 2 aylık ve eski benden eser kalmadı. . GeCem gündüzüm birbirine karıştı. . O eski makyajli ben gitti yerine +15 kilo fazlasi olan biri geldi.. Tek başıma büyütüyorum belki budur sebep. . Ama bir daha asla çocuk yapmayı düşünmüyorum. .
o bu değil de ben 2. yi yapanlara hayret ediyorum, insan aynı şeyleri sil baştan yaşamaya nasıl cesaret eder... bazılarının bebekleri çok kolay herhalde, ya da benimki anormaldi, 5 sene geçti hala o günleri düşününce sol tarafımda bir kasılma başlıyor
her şey bir yana, belli bir etkileşime geçmeye başladıktan sonra güzel bir şey annelik, ama o zorlukları...
Aynı şeylerin daha fenalarını düşünüyorsum, tüpleri bağlatsam mı ne yapsam diye ama o kadar istedim ki şuan karnımda olanı anlatamam. Başıma gelecekleri biliyorum en azından az bişi hazırlık olurum diyorum, biraz daha sıkıntılı olabilir evde 6 yaşında biri daha var ya da eğlenceli olabilir, valla bilmiyorum kendim kaşındım onu biliyorum
güzel dualarınız sizi bulsun rabbim dualarınızı kabul etsin bana ve bekleyen tüm insanlara ANNE olmayı nasip etsinHer şeye kadir olan Allahım sana en kısa zamanda biri kiz biri erkek olmak uzere sağlıklı sihatli hayırlı ikiz evlat nasip etsin.bu duayı gözlerim yaşlı olarak ediyorum.
teşekkür ederim kolaylıklar dilerim size deCanim kardeşim. . Gözlerim doldu inan.. Rabbim sana da nasip etsin inşallah dua edeceğim senin için. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?