• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak

Sonuna kadar tüm mesajları okuyamadım ama benimde bebişim 2.5 aylık cok zorlanıyorum annelik cok zormuş, kendimi bunalımda hissediyorum. Duygularım karmakarışık.
Ömür boyu zorlukları olacak biliyorum ama en azından kendimize vakit ayırabildipimiz rahatça iki sohbet edip kahve içebildiğiöiz yemek yiyenildiğimiz günler ne zaman gelecek.
Bebeğimi çok seviyorum ama çocuksuz zamanlarımı cok özlüyorum ve bidaha o günler gelmeyeceği için çok mutsuz hissediyorum ne zaman geçer bu hisler?
Birde doğumdan sonra eşlerinizden soğudunuz mu ben yüzünü bile görmek istemiyorum bazen. Her şeyi gözüme batıyo.

Sonuna kadar tüm mesajları okuyamadım ama benimde bebişim 2.5 aylık cok zorlanıyorum annelik cok zormuş, kendimi bunalımda hissediyorum. Duygularım karmakarışık.
Ömür boyu zorlukları olacak biliyorum ama en azından kendimize vakit ayırabildipimiz rahatça iki sohbet edip kahve içebildiğiöiz yemek yiyenildiğimiz günler ne zaman gelecek.
Bebeğimi çok seviyorum ama çocuksuz zamanlarımı cok özlüyorum ve bidaha o günler gelmeyeceği için çok mutsuz hissediyorum ne zaman geçer bu hisler?
Birde doğumdan sonra eşlerinizden soğudunuz mu ben yüzünü bile görmek istemiyorum bazen. Her şeyi gözüme batıyo.
Benim bebeğim de sizinki kadarlıkken çok bunalmış depresif hissediyordum.Şimdi 7 aylık. O duygular hafifledi ama tamamen kaybolmadı. Hafiflemiş olması bana ilerde zamanla tamamen kaybolacağını düşündürüyor. Ben lohusalığın etkileri olduğunu düşünüyorum. Uzun sürerse en iyisi doktora gitmek..

Merhaba hanımlar, benim 7 aylık bir bebeğim var. Zamanın bir an önce geçmesini ve sağlıkla büyümesini istiyorum. Zamanla anneliğin kolaylaştığını düşündüğüm için. Bekarkenki gibi rahat günlerime geri dönemem tabiki ama.Sizler bebekleriniz kaç yaşına gelince rahat etmeye başladınız, eski günlerinize döndünüz? Kimisi diyorki 2 yaşından sonra rahat ettim. Kimi diyor 4 yaş. Kimisi de okula başlayınca. Hiç rahat edemedim diyenler de var tabi.Çocuk bakmanın en azından fiziksel yorgunluğu ne zaman son

Benim yeğenlerim 3 yaşında kreşe başladığından beri kardeşim çok rahat etti. Gayet işine gidiyor, kuaförüne gidiyor. Çocuklarda sosyalleşiyor. Biraz sık hastalanıyorlar o kadar.
Doğumdan sonra eşle aranıza soğukluk girdi mi kısmına gelince evet başta biraz oldu. Çünkü ben müthiş uykusuz ve yorgun oluyorum. O benim kadar yorulmuyor haliyle. Bende anlayış bekliyorum ama sonuçta annelik ve babalık farkı. Onunda demek ki kapasitesi o kadar.

Merhaba hanımlar, benim 7 aylık bir bebeğim var. Zamanın bir an önce geçmesini ve sağlıkla büyümesini istiyorum. Zamanla anneliğin kolaylaştığını düşündüğüm için. Bekarkenki gibi rahat günlerime geri dönemem tabiki ama.Sizler bebekleriniz kaç yaşına gelince rahat etmeye başladınız, eski günlerinize döndünüz? Kimisi diyorki 2 yaşından sonra rahat ettim. Kimi diyor 4 yaş. Kimisi de okula başlayınca. Hiç rahat edemedim diyenler de var tabi.Çocuk bakmanın en azından fiziksel yorgunluğu ne zaman son bulur😩
Bunun cevabını ben de istiyorum. Benim de 7 aylık ikizlerim var 0-3 ay çok büyük sıkıntı çektim lohusa depresyonu yaşadım. Şimdi o günlerden kat kat iyi ama eski hayatımı özlüyorum havalar ısınıp onlara dışarı çıkmaya başlayınca eminim çok daha iyi hissedeceğim. Yani bence sosyal hayata adapte olunca sıkıntı azalıyor ya da siz başka bir hayata alışıyorsunuz. Bir de dün oğlan hiç uyumadi kız da normalde uyurdu o da diğerine uydu bugün ölü gibiyim elhamdülillah 😊

Back
X