Gerekir Se 20 kilo veririm bej orda misniz hanımefendiBoyum .1.65 kilo 60
Ben ağlayinca üzülüyor muş .Bnde her zaman ağlarım oda üzülüyor muş .yeter artık dedi olacak sabret diyor hergun benle uğraşıyorNeden ama sebeb ney mis
Ayırmaya kalkmışlar soğutmuşlar birbirlerinden.Kimsenin lafıyla kendini üzme sende :) Ara açmak için laf almak için de yapıyorlar bunu.Sen sevdiğin Ada'mla evli misin ona bak, şükret.Ben eşim asker olduğu için görevden geldiği Zaman'lar çocuk falan düşünmüyorum.Şükrediyorum sarılıyorum hayatta diye yanımda diye.Sağlık olduktan sonra eşin seninle olduktan sonra bugün olmazsa yarın olur.Bu zorlukta destek olmanız lazım,ilerde yavrunuz olduğunda hayırlısıyla hem birbirinizin kıymetini daha iyi bilirsiniz hem de bebeğinizin..Neden ama sebeb ney mis
Mrb çok sağolun sizde mi pko sunuz evet bnm tek sorun yumurtlama problem i ama neden böyle umutsuz um bilmiyorum.morale ihtiycaim var tsk edrim cnmhiç üzülme böyle umutsuzda olma sorun belli çözümü var yani. bundan sonrasi biraz nasip işi. klomen olmadiysa igneler denencek aşılama denencek ve son çare tüp bebek denencek. ve inan bi sekilde o bebek gelecek. pes etmek çözüm degil. zaten sorun sadece yumurtlama ise tüp bebekle %90 hamile kalirsin. yat kalk dua et yaşın gencbebek olmayan zamanlari 'gencligimi yaşadım keyfime baktim' diye düşün.
kendini toparla bebegini almak icin mucadeleye devam. bende tüp bebek bile denemis biri olarak yazıyorum bunlari havadan konuşmuyorum yani
not: asilamalarini igneli yaptir tüp bebek raporu gerekirse 2 igneli aşılama sarti var.
Pardon sizin yaş kaç çok olgun dusunuyor sunuz hayran kaldim vallaAyırmaya kalkmışlar soğutmuşlar birbirlerinden.Kimsenin lafıyla kendini üzme sende :) Ara açmak için laf almak için de yapıyorlar bunu.Sen sevdiğin Ada'mla evli misin ona bak, şükret.Ben eşim asker olduğu için görevden geldiği Zaman'lar çocuk falan düşünmüyorum.Şükrediyorum sarılıyorum hayatta diye yanımda diye.Sağlık olduktan sonra eşin seninle olduktan sonra bugün olmazsa yarın olur.Bu zorlukta destek olmanız lazım,ilerde yavrunuz olduğunda hayırlısıyla hem birbirinizin kıymetini daha iyi bilirsiniz hem de bebeğinizin..
25 oldum 3 ay önce :)))Pardon sizin yaş kaç çok olgun dusunuyor sunuz hayran kaldim valla
Aynanın karşında söz veriyorum kendime aglamayacm dusunmemem lazım tedavisi olmam lazım ama yok bi saat sonra gene aynı sizce aşılama tutar mı yumurtlama problem i olanlar daPardon sizin yaş kaç çok olgun dusunuyor sunuz hayran kaldim valla
Akıl yaşta değil başta bnm aklım hala 18 aklım olsa ilk sene çocuk yapar dim25 oldum 3 ay önce :)))
Valla normal yoldan da hamilelik olur.İllaki aşılama değil.Zamanı varsa ne yaparsan yap boş üzmüş olursun kendini sadece.Bu Zaman'ı ne erkene alabilirsin ne de ileri atabilirsin.Vesiledir yapılan tedaviler o yüzden ağlaman bişey kazandırmaz.Sadece geciktirir hamileliği ve hasta eder seni.Bırak akışına ne Zaman olursa de.Aynanın karşında söz veriyorum kendime aglamayacm dusunmemem lazım tedavisi olmam lazım ama yok bi saat sonra gene aynı sizce aşılama tutar mı yumurtlama problem i olanlar da
Demek ki biraz daha vakti varmış:) Emin ol biraz daha olgunlaşınca o yetiştirdiğin çocuk bile bir başka oluyor.Azcık Zaman gerekAkıl yaşta değil başta bnm aklım hala 18 aklım olsa ilk sene çocuk yapar dim
Mrb hattı mi yarin degistecm uzaktayim zaten ayda bir telefonda sorarlar onuda kescem telefon kullanıyor um dicem herkese.Keske bilseniz bana neler deniliyor bide alay eder gibi konuşup Hafiften bir gülüm seme ile birbirleri ne bakıp aaa çok üzüldük ya inşallah olur diyor lar.aka resmen akay ediyor lar .Bn bunun farkında yimbence o insanları tersle bi daha soramasınlar, sen daha çocuksun ya, günümüzde ergenlik 21-23 yaşına kadar sürüyor kabul ediliyor... bi de düşünmezsen boşverirsen olur, oluruna bırak, sakin ol, sana iyi gelen insanlar otur kalk, acaba şimdi bu bana bebek soracak mı diye düşündüğün insanlarla değil. kendini oyalıcak başka şeyler bul, at kafandan bu olumsuz umutsuz düşünceleri...
Hasta oldum bile cnm farkında yim peki dusunmemem için ne yapmalıyım ne önerir sin cnm çok sağol bu aradaValla normal yoldan da hamilelik olur.İllaki aşılama değil.Zamanı varsa ne yaparsan yap boş üzmüş olursun kendini sadece.Bu Zaman'ı ne erkene alabilirsin ne de ileri atabilirsin.Vesiledir yapılan tedaviler o yüzden ağlaman bişey kazandırmaz.Sadece geciktirir hamileliği ve hasta eder seni.Bırak akışına ne Zaman olursa de.
Bn 3 senede hiç bir tedavi görmedim bi baktım midem bulandı test yaptım hamile idim ama tabi bebek gelişmedi o ayrı bnce sende acele etme olur yaniHasta oldum bile cnm farkında yim peki dusunmemem için ne yapmalıyım ne önerir sin cnm çok sağol bu arada
Valla bişey yapmaya gerek kalmıyor Türkiye'deki olayları görünce duyunca dünyaya çocuk getirmekten korkar oldum.Bizim Zaman'ımızda da bozuktu ortam sonra daha da beter olacak.Sadece kendimiz için istiyoruz Aslında o duyguyu tatmak için bencillik gibi geliyor.Hasta oldum bile cnm farkında yim peki dusunmemem için ne yapmalıyım ne önerir sin cnm çok sağol bu arada
Mrb evet dediğinz gibi bnde dedim hc yumurta gelis mi yor du ha bire verir di bana özele gittik oda Klomen yeter artık dedim dalga mı geçiyor sunuz .zten bn pko yum . Klomen var olan kisleri büyütt başka birşey yapmadı maalesefCook yorucu bır surec .. benım 2yıl olmuyor dırek tup bebege gectım ilk denemede hamıle kaldım 7.haftada düşükle sonuclandı. Arastırmak önceliğimm.
Daha yolun cok basında cok gencsın.. 8klomen tedavıdı bana cok gereksz geliyor . Asılamada oyle.. tup bebek durumA en ıyı yaklasım dıye dusunuyorum.
Surec cok yorucu o kadar klomen tedavısı yuzunden cinsel hayatta bır goreve donuşuyor ister istemez.
Pozıtıf olmalısın cnm .. stres oluyor ınsan ama ınancını yıtırme
Hayır cnm bencillik değil . Anne olmak kadar güzel bir duygu olamaz bnce sende boşver dünyanın sorunu bitmez k biran önce anne olmaya bakValla bişey yapmaya gerek kalmıyor Türkiye'deki olayları görünce duyunca dünyaya çocuk getirmekten korkar oldum.Bizim Zaman'ımızda da bozuktu ortam sonra daha da beter olacak.Sadece kendimiz için istiyoruz Aslında o duyguyu tatmak için bencillik gibi geliyor.Bir de çevremdeki arkadaşlarım yeni bebekleri olduğunda hadi siz de yapın bir tane derken azcık büyüyünce milyon kere düşün arkadaşım valla aklın varsa hemen yapma demeye başladılar.Eşleri yavaş yavaş evden uzaklaşmaya başladı.Ben de eşim de olgunlaşsın diye akışına bıraktım.Merak etme olur hiç üzme kendini.
İnşallah :) Allah isteyene versin ..Hayır cnm bencillik değil . Anne olmak kadar güzel bir duygu olamaz bnce sende boşver dünyanın sorunu bitmez k biran önce anne olmaya bak
Kıl om normal peki ben im yaşım gerçekten genç mi yani olur muÇünkü her anın bu istekle ve olumsuz çevre baskılarına kulak asmakla geçiyor.kendine bir meşkale bul ,kafanı oyalıycak.bu arada 31 yaşında anne oldum ama 28 yaşmda denmeye başladık,29 umda tüp dendik,30 umda kendiliğimden hamile kaldım.senin kadar genç ve erken başlamadık yani,senin artın bu yönde.pco da ani aşırı kilo alışlarda olumsuz etkileri ortya çıkıyo,ağdet düzensizliği,yumurtlama problemi gibi.fazla kilo almamaya çalış,varsa fazla kilon vermeye çalış,bu bile yeterli gelecektir.
Şuan uykum var ama yapamıyorum dusunuyirm sürekli tutacak mı tut mayack mi tutarsa gene dusecek miİnşallah :) Allah isteyene versin ..
İyiki konu açtım azda olsa rahat ladım şuan aglamiyirmŞuan uykum var ama yapamıyorum dusunuyirm sürekli tutacak mı tut mayack mi tutarsa gene dusecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?