Evet bnm herşeyi çocuğa baglar oldum.boyle değildim ama neden böyle oldum bnde bilmiyorumElbette kabahat değil.. doğanın kanunu bu. Her kadın zamanı gelince ister anne olmayı.. benim lafım dediğim gibi tek vasfı çocuk doğurmak olanlara
Can'ım bizde gittik doktora 2 3 defa çatlatma denedikten sonra aşılama olur dedi ama çoğul gebelikle seni riske atamam dedi doktorum.O yüzden tüp benek tavsiye ederim hem aşılama birkaç kez tutmayabilir .Tüp bebek kadar para harcarsınız dedi.Hem de olasılığı daha fazla.Beende o yüzden şuan biriktiriyorum tüp bebek için yazın izinde yaptıracagım Allah izin verirse...Neden direk tüp bebek
Hayır yaşla alakalı demiyirlar mis 5 sene evliyim diye diyor lar .Bide bebek sağlıklı olsa dusmez di diyor larBen hiç anne olamayacağım bu mantığa göre. 26 yaşındayım, evli bile değilim. Böyle saçmalık olmaz.
Bukadar acele ettiğiniz için.Neden direk tüp bebek
Şimdi sizin yumurta liklar klomen cvp veriyor lar mi bnde cvp vermedi .Can'ım bizde gittik doktora 2 3 defa çatlatma denedikten sonra aşılama olur dedi ama çoğul gebelikle seni riske atamam dedi doktorum.O yüzden tüp benek tavsiye ederim hem aşılama birkaç kez tutmayabilir .Tüp bebek kadar para harcarsınız dedi.Hem de olasılığı daha fazla.Beende o yüzden şuan biriktiriyorum tüp bebek için yazın izinde yaptıracagım Allah izin verirse...
Dr bana aşılama yap dedi tüp bebek dedim ben oda sen bi aşılama ni yap dedi .bana bilmiyorum karar sizinBukadar acele ettiğiniz için.
Çnkü aşılamada hamile kalma şansınız,normal ilişki ile hamile kalma şansınızla hemen hemen birbirine çok yakıdır.tüp bebekte şans yüksektir.tabiki en doğrusunu doktorunuz ve siz bilirsiniz.bu sadece benim fikrim.
Çok sağolun tsk edrimAh o toplum baskisi yokmu bnde az aglamadim Geberesiceler
Canim bnde bunkarin yuzunden cok kafaya taktim
Ne esimde nede bnde bi sorun cikmadi sukur
Ailemin yanina tatile gittim esimle sonra esim dondu is gereyi bn kaldim 15 gun falan
Hic dusunmedim gezdim teyzelerim kuzenlerim cok iyi geldi bna
Geldikten sonra tekrar denedik
Vee mutlu son
O zaman anladim ki is kafada bitiyo
Rabbim ummadigin anda cikiriyo karsina
Insallh sende en kisa zamanda bu mutlulugu yasarsin sevgiler:)
2 kez kullandım ben birincide eşim gelemedi nöbetten 1 kez denk geldik sadece.2 sinde de yumurta oluştu ama eşim olmadı yanımda.Şimdi sizin yumurta liklar klomen cvp veriyor lar mi bnde cvp vermedi .
bunu kime soylediysem hamile kaldi insallah sana da ugurlu gelirÇok sağolun tsk edrim
Benim hiçama hiç gelişmedi2 kez kullandım ben birincide eşim gelemedi nöbetten 1 kez denk geldik sadece.2 sinde de yumurta oluştu ama eşim olmadı yanımda.
Hormon değerlerim i yazacam anlayan arkadaşlar lütfen yorum yapsın merak ediyorumbunu kime soylediysem hamile kaldi insallah sana da ugurlu gelir
Yazıyorum hormon değerlerim hep böyle hiç değişmiyor TSH 0,72. FSH 3 Lh5,6 E2 31,07 prolatin 11,8 arkadaşlar bilgisi olan baksın lütfen bu değerler altında aşılama olur mu yada tüp Bebek le şansım var mı.Not rahim filmi çekildi temizbunu kime soylediysem hamile kaldi insallah sana da ugurlu gelir
Hormon değer lerimi yazdim bake mısınız cnmBenim hiçama hiç gelişmedive neden gelişmedi diye sorduğumda da normalde nadir böyle olur dedi ve tabi bb hastahane den çıkışta beve giden e kadar agladim
Tsh biraz düşük onu genel cerrahi bölümüne giderek sorabilirsin.Ama diğerleri normal Aşılama için eşinin değerleri de önemli hiç baktırdı mı eşin kendisi için.Yazıyorum hormon değerlerim hep böyle hiç değişmiyor TSH 0,72. FSH 3 Lh5,6 E2 31,07 prolatin 11,8 arkadaşlar bilgisi olan baksın lütfen bu değerler altında aşılama olur mu yada tüp Bebek le şansım var mı.Not rahim filmi çekildi temiz
Bnmde 56 yıllık evliyiz . .
Senin kadar umutsuz değilim . .
Rabbim hayırlısıysa verir . .
Dert etme , duâ et . .
TSH guatr mi gittim orda sorun yoktu eşim de sıkıntı yokTsh biraz düşük onu genel cerrahi bölümüne giderek sorabilirsin.Ama diğerleri normal Aşılama için eşinin değerleri de önemli hiç baktırdı mı eşin kendisi için.
Cnm sen ciddî misin iyi mi yani değer lrTsh biraz düşük onu genel cerrahi bölümüne giderek sorabilirsin.Ama diğerleri normal Aşılama için eşinin değerleri de önemli hiç baktırdı mı eşin kendisi için.
Canım Peki aşılama tutmazsa tüp bebek tutarbmiTsh biraz düşük onu genel cerrahi bölümüne giderek sorabilirsin.Ama diğerleri normal Aşılama için eşinin değerleri de önemli hiç baktırdı mı eşin kendisi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?