Anne olmaya karar vermek?

Selam arkadaşlar. Size bir sorum var. Anne olmaya - çocuk yapmaya evliliginizin de yada ilişkinizde kaçıncı senesinde yada daha doğrusu ne zaman karar verdiniz? Nasil hazir hissettiniz?
Nerdeyse evlilikten hemen sonra istedik ama 5 yil sonra nasip oldu:)o zaman hayirliymis demekki

Anlamadım birinci evlilik yıl dönümü demek 2018 temmuzda evlendiyseniz 2019 temmuz da 1.yil dönüm demek oluyor .
Nasıl üç aylık evli olmuş oluyorsunz ki öyleyken

Ay aynı yere takilmisiz meğer
cok detaycı bir insanda degilim ama bi 20 saniye ekrana baktim nasil ya diye
sonra ust yorumu tekrar okudum.
heralde hamileydim demek istedi bayan diye dusundum ama idrak etmesi baya surdu.
veli dayidan beri baya ilerleme olmuş bence anlama kapasitemde

Aynı şeyleri düşünüyoruz noktasına kadar .
Hatta gerçekten ben ne zaman yapmisim bu yorumu ay filan dedim. Üye adına dönüp bakana dek

Aynı şeyleri düşünüyoruz noktasına kadar .
Hatta gerçekten ben ne zaman yapmisim bu yorumu ay filan dedim. Üye adına dönüp bakana dek
Bide işin şu boyutu var çocuk dünyaya gelecek belki çok mutsuz olacak neden geldiğini sorgulayacak sonuçta kendimizi tatmin etmek için yapiyoruz bakın cocugumuzda oldu tamam artiķ ona adayabiliriz kendimizi
Çocuk bundan nekadar mutlu olacak ya beni sevmezse ya ona yetemezsem ya büyüyünce asla beni dinlemez kötü seylere bulaşırsa en büyük sorunsa ya sağlıkli olmazsa valla çocuk yapmaya karar verip uygulayanlara tebriklerimi sunuyorum çok zor bir karar

Eşine güveniyorsan ve adetin geciktiginde içten içe bir üZüntü duyuyorsan hazırsın bence. Zorluğu yok değil ama bir gülüşü dünyaya bedel

Eşim evlenir evlenmez hemen istiyordu ben en azından 1 sene bari geçsin diye düşünüyordum. Ayrıca korunmuyorduk. Sonrasında etrafimda herkes hamile yani korunmadigimiz hâlde ben niye kalamiyorum acaba diye düşünmeye başladım bu seferde ve insan sonrasında hayaller kuruyor. Doktora felan gittik. 1.5 sene sonra hamile kaldım tam. Iyi ki de olmuş. Kızım herşeyim, nefesim. Rabbim isteyen herkese versin inşallah

Evlenip bir yıl geçirip ondan bir buçuk sene sonra mı

bide hala yatiyomusun
akşam gaz verecegiz
babalik soyle guzel boyle guzel hmmm mis, zorunluda cok anne olmak istiyor ama sana soylemeye utaniyormus diyecegiz
Ben bebek mi yapsak dediğinde
Sebepp demiş insanım yer mi dersin

En az 1 sene geçmeden yapmayız diyordum. 1 seneden sonra da yavaş yavaş korunmayı bırakırız, zaten hemen olmaz dedim. Hemen oldu. şimdi deli cesaretiymiş, çok erken yapmışız diyorum ama şu anda pandemi sebebiyle evde olmak da hamilelik için çok işime geldi açıkçası. Yaşlarımız 30+ zaten. 20lilerde olsak 4-5 sene beklerdik belki. Nasip işte, hayırlısı böyleymiş. 6 senedir birlikteyiz eşimle. 2 yıllık evliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…