- 6 Temmuz 2018
- 185
- 55
- 18
- 30
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
Siz denedinizmi basarilimiOvulasyon testi ile takip edip deneyin derim.
Bende senin gibiyim valla takmamayı düsünmemeyi bi türlü beceremiyorum yolunu bulursan banada deyiver :)Ne zaman anne olu cam acaba olabilecek miyim ne zormus yaa kafaya takmaktan yoruldum ne zaman takmicam olursa olur diyorum sonra kendimi hamile kalanlarin yazılarında buluyorum.; (
Ne kadarlık evlisin canmBende senin gibiyim valla takmamayı düsünmemeyi bi türlü beceremiyorum yolunu bulursan banada deyiver :)
Ben henüz bebek düşünmüyorum. Fakat çok kişinin hamile kalmak için bu yola başvurup sonuç aldığını okudum. Bebek düşündüğümde ilk yapacagim şey bu yöntemi denemek. Zihinsel olarak da kişinin kendini hazirlayacagini düşünüyorum yumurtlama doneminde. Deneyin derim, kaybiniz olmaz.Siz denedinizmi basarilimi
2 yıl oldu cnm senNe kadarlık evlisin canm
7 aylık evliyim bende. Bi kaç sorunum vardı benim onları hallettik şimdi bebek istiyoz cnim2 yıl oldu cnm sen
Rabbim hayirlisini nasip etsun cnm sorunları hallettiysen bebekte bu ay gelir Rabbimin izniyle insallah7 aylık evliyim bende. Bi kaç sorunum vardı benim onları hallettik şimdi bebek istiyoz cnim
Çoğu kişi bunu diyo. Ama işte insan takiyo ister istemezCok klasik ama kafaya takmayinca hamile kaliyosun.Sonrasi Allahin işi.
Inşallah canm inşallah rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Kontrole gidince belli olcak bakalımRabbim hayirlisini nasip etsun cnm sorunları hallettiysen bebekte bu ay gelir Rabbimin izniyle insallah
Amin cnm insallah guzel haberlerle gelirsinInşallah canm inşallah rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Kontrole gidince belli olcak bakalım
Sağol canım Allah razı olsun ♡ hepimiz güzel haberlerle gelrizAmin cnm insallah guzel haberlerle gelirsin
Amin ecmain insallah kuzumSağol canım Allah razı olsun ♡ hepimiz güzel haberlerle gelriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?