Anne olmayı kafaya takmadan olmuyor

Bende komen kullanıyorum haftaya gidecem dr bakalım nolacak. Peki başka tedavi yöntemleri filan araştırdiniz mi. Doktor ne diyo

Tek çözümünüz bir meşguliyet

Yani kafanız o kadar yoğun olmalı ki düşünemeyin bu konuyu

Hatta beden olarak da yorulun ki görev gibi sevişmeyin vücudunuz Zaman'ını size iletir zaten

Bu arada tüp bebeğim var olmuyorsa da düşünüp yıpranmak yerine tedaviye odaklanın ama o esnada da kafa başka şeylerle meşgul olsun

Iyi hoş dediniz de dört duvar arasında napalir ki. Vala o kadar stresli ortamdayım ki düşünmesem bile düşündürenler var. Çocuğunu Allah bağışlasın eksikliğini göstermesin ins

Ben artık tüp bebek yaptıralım dediğimizde hamile kaldım. Yalnız biz bebek istediğimizi hiç kimseye söylemedik kendi annemize bile. Hep soruyorlardı istemiyoruz diyorduk. Yoksa sürekli sorular sorular onu deneyin bunu deneyin doktora gidin vs tavsiyeler hiç bitmezdi eminim.

Bende takmıyorum ama olmayınca da olmuyor.Bende diyorum ki herşeyde bir hayir vardir.hep şunu derim, "Ben Allah'tan isterim,verirse yuceligidir,vermezse imtahanimdir" der susarım.

Ben de derdim kızlar nasıl takmayım herkes bebek sorunca, adet günü adet olunca ister istemez insan takıyor diye. Ama o boşvermişlik ve rahatlık artık doğal yoldan olmuyor diye inandığımızda geldi bize.

Bekarken bu durumu sorun edenlere kafaya takmamalısın diye telkinler verir arkadaşlarımı sakinleştirirdim.
Ancak şimdi öyle stresli bi süreç yaşıyor ve kontrol edemiyorum ki...

Eşimizin bu konudaki heveside ayrı bi stres sebebi. Adet olunca öyle üzülüyor ve bana yansıtmamaya çalışıyor ki...

Diyosun tmm takmıycam düşünmüycem... hoop densiz biri bi laf ediyor. Cevap versen bi dert vermese bi dert. Sonuçta kimse kötü bişey söylemiyor kendince.
Komşular, aileler hatta en yakın dostlar bile...
Allah size de tez zamanda nasip etsin sözü bile beni üzmeye başladı.

Herkes arka arkaya hamile oluyor sanki bi ben olamıyorum gibi.
Kimseye kıskanarak bakmıyorum elbette. Hatta içten dua ediyorum Allah benim yaşadıgım acıyı yaşatmasın diye.

Canım biişey istedi demeye bile çekiniyorum. Hemen herkesin tepkisi hamilemisin yoksa.... yaa yook insanım yanii canım bişeyler çekemez mi.
Azıcık belim acıyo diym hemenn bişey mi var yoksa diyen komşu dolu çevremde.

Sanki karnımda bebek vardıda ben deşip almışım benim elimdeymiş gibi...

Ya bu kdr hassas bi süreç oldugunu düşünmezdim.

Iyi hoş dediniz de dört duvar arasında napalir ki. Vala o kadar stresli ortamdayım ki düşünmesem bile düşündürenler var. Çocuğunu Allah bağışlasın eksikliğini göstermesin ins

Dört duvar arasında kalmayın

Gidin dışarıda dolaşın iş bulun gönüllü olun ya da ille evde olacaksanız dizi film vs izleyin

Ne bileyim yemekteyiz izleyin vs ama başka konularla ilgilenin

Bir de o çevrenizi takmayın çocuk sorana istemiyoruz deyin yeni evlisiniz daha acelesi yok ki

3 yıl hiç denemedim bile çocuk yapmayı bu garip değil

Kimseyle derdinizi paylaşmayın zira anında kullanır insanlar bam telinize basarlar

Sorduklarında istemiyorum daha erken vs deyin ki hamile olduğunuzu duyunca şaşırırlar

Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım

Amin saol canım.

Amin inşallah canım sağol

Ovulasyon testi işe yarıyor. Stres falan hikaye problem olmadı mı Allahın izniyle 1 yıla kadar oluyor. Yeter ki yumurta takibi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…