Bence memnun değil de şimdilik sabredii diyelmDoğru diyorsun zaten bunları düşünüp o an ilişkiden kaçmak çok saçma ama ben bunu o an düşünüp vaz geçiyorum sonra neden ilişkiye girmiyorum dediğim de bunları fark ediyorum. Bak akşam olcak ben yine uf şunu yapmadim bunu yapmadım diyip erteleyecegim bu benim hatam. Ama ondan da hiç itiraz yok yani maşallah memnun :)
O pazarları dışarı çıkıyor temiz hava alın diyor bazen boşver.diyorum çıkalım diyor hazırlanıyor acaba benden mi kaçıyor diyorum bende tamam çıkalım diyorum çıkınca da aksama kadar gelmiyoruz akşam yine haftaiçi birgün gibi geçip gidiyor . Bu pazar çıkmadık mesela kızım da bende grip olduk diye ama haliyle hastaydim çok yaklasmadi ona da gecmesin diye maske alsaydim keşke dedi bir deİlişkiyi neden zaman ve mekan ile sınırlıyorsunuz ki
Hiç mi uyumuyor bu bebek pazar gündüz sabahları geceleri
Adam masajı bıraktı diyorsun yeşil ışık yakmadı isen hayal kırıklığına uğraşmamak içindir
Sen başlatmazsan yanaşmaz gibi
Bir de yani duş alacak vaktim olmaz demişsiniz de neden olmasın yani bebek uyanırsa uyutur alırsınız duş ya da eşin pışpışlar alırsın duş
Evde duş kaç dakika hamama gidecek hâliniz yok ya
Bebeği birlikte yaptınız sorumluluğu da birlikte alın
Ara ara deneme canim. Basladigin zaman yilmadan en az bir hafta sabret. En son emzirdikten sonra besigine yatir. Tek basina uykuya dalmasini sagla. Huysuzluk ederse mizmizlanirsa ellerini koy ustune, saclarini oksa. Eger cook aglarsa kucagina al saril op sakinlestir tekrar yatir. Sakin yilma! Bebekler cok zeki. Fena vicdan yaptiriyor veletler :)) bebegini duzene koy sonra iiliskinize odaklan. Haftada bir gun evde sinema gunu yapin. Bir gun seksi hos giyin oyle birgun olsun. Bir gun bir sise sarap acip dertlesin gunun yorgunlugunu atin. Kisacasi iliskinizi canlandirin.Ara ara deniyorum besine koyuyorum beşik yatağın yanında ama alistirdim heralde hemen uyanıyor agliyor bu sefer uyku iyice açılıyor . Bu benim hatam oldu evet . Uyumuyordu emmek istiyordu sürekli dayanamiyordum yatağa alıp yatarak emziriyordum sonra da alıştı işte . Eşimde artık beni yatağa almayacaksan yeni düzgün koltuk takımı alalım diyor rahat değilmiş. Gel bizle yat diyorum ezmekten korkuyor
O pazarları dışarı çıkıyor temiz hava alın diyor bazen boşver.diyorum çıkalım diyor hazırlanıyor acaba benden mi kaçıyor diyorum bende tamam çıkalım diyorum çıkınca da aksama kadar gelmiyoruz akşam yine haftaiçi birgün gibi geçip gidiyor . Bu pazar çıkmadık mesela kızım da bende grip olduk diye ama haliyle hastaydim çok yaklasmadi ona da gecmesin diye maske alsaydim keşke dedi bir de
Sanki domuz gribi geçecek
Evet olmasi gerek bu yani en başta sanırım onu yatağa alarak baslamaliyim herkes öyle bir tepki verdi ki demek ki ben gerçekten hata etmişim herkes bebeğiyle yatar sanıyordum en azından belli bir sureAra ara deneme canim. Basladigin zaman yilmadan en az bir hafta sabret. En son emzirdikten sonra besigine yatir. Tek basina uykuya dalmasini sagla. Huysuzluk ederse mizmizlanirsa ellerini koy ustune, saclarini oksa. Eger cook aglarsa kucagina al saril op sakinlestir tekrar yatir. Sakin yilma! Bebekler cok zeki. Fena vicdan yaptiriyor veletler :)) bebegini duzene koy sonra iiliskinize odaklan. Haftada bir gun evde sinema gunu yapin. Bir gun seksi hos giyin oyle birgun olsun. Bir gun bir sise sarap acip dertlesin gunun yorgunlugunu atin. Kisacasi iliskinizi canlandirin.
1 yıl 1 ayşimdi totalde 1 yıl mı oldu
Chillllll bu gece sana göre veriorm git kocacinla ilgilen valla iyi sabredio1 yıl 1 ay
Ilk cocugun galiba ? Annelik zor evlilik zor. Insallah aradaki dengeyi kurarsin canim. Kolay gelsin :)Evet olmasi gerek bu yani en başta sanırım onu yatağa alarak baslamaliyim herkes öyle bir tepki verdi ki demek ki ben gerçekten hata etmişim herkes bebeğiyle yatar sanıyordum en azından belli bir sure
Evet ilk çocuk :/Ilk cocugun galiba ? Annelik zor evlilik zor. Insallah aradaki dengeyi kurarsin canim. Kolay gelsin :)
Bu yoruma gülümseyen bir ben değilim sanırım.Ayy ben böyle bir anne olmayayım ne olurr !
Ben sevişmeden yapamam .. Bu erkeğin ihtiyacı değil kadınında bir ihtiyacı..
O çocuk tek senın değil kocanında. İlişkiye girersin çocuğu babaya verirsin ve yıkanırsın..
Hayat müşterek annesın dıye butun sorumluluk sende olmasın . Arada kocana pasla oda ilgilensın..
Oyle değil mi amaBu yoruma gülümseyen bir ben değilim sanırım.
E arada tabi ki zaman oluyor ama ben sıkışık zaman da bunu dile getirdiği için daha önce. Geniş zaman da da dile getirir diye bekledim hiç ses çıkmadıAnne olunca eş olduğunuzu unuttuğunuz için. Bir kere yataklarin ayrilmasına karşiyim. Gerekirse 3 kişilik yatak alin ama beraber yatin. Bende kasımda doğum yaptim mutlaka zamaniniz olmuştur bu bebek hiç mi uyumuyor? İlişkiye çok ara vermişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?