Anne olunca bitiyor mu?

Ayy ben böyle bir anne olmayayım ne olurr !
Ben sevişmeden yapamam .. Bu erkeğin ihtiyacı değil kadınında bir ihtiyacı..
O çocuk tek senın değil kocanında. İlişkiye girersin çocuğu babaya verirsin ve yıkanırsın..
Hayat müşterek annesın dıye butun sorumluluk sende olmasın . Arada kocana pasla oda ilgilensın..

Hata tamamen sende. Benimde 6 aylik bebegim var. 40i zor bekledik esimle. Ve simdi de eskisi gibiyiz seks hayatinda. Bebegi bahane etme. Adam zaten 1yildir iliskiye girmemis. Kocani kaybedersin. Uzaklastirme. Bebegi de atir yanindan. 1 hafta aglar sonra alisir.

Bence memnun değil de şimdilik sabredii diyelm

İlişkiyi neden zaman ve mekan ile sınırlıyorsunuz ki

Hiç mi uyumuyor bu bebek pazar gündüz sabahları geceleri

Adam masajı bıraktı diyorsun yeşil ışık yakmadı isen hayal kırıklığına uğraşmamak içindir

Sen başlatmazsan yanaşmaz gibi

Bir de yani duş alacak vaktim olmaz demişsiniz de neden olmasın yani bebek uyanırsa uyutur alırsınız duş ya da eşin pışpışlar alırsın duş

Evde duş kaç dakika hamama gidecek hâliniz yok ya

Bebeği birlikte yaptınız sorumluluğu da birlikte alın

O pazarları dışarı çıkıyor temiz hava alın diyor bazen boşver.diyorum çıkalım diyor hazırlanıyor acaba benden mi kaçıyor diyorum bende tamam çıkalım diyorum çıkınca da aksama kadar gelmiyoruz akşam yine haftaiçi birgün gibi geçip gidiyor . Bu pazar çıkmadık mesela kızım da bende grip olduk diye ama haliyle hastaydim çok yaklasmadi ona da gecmesin diye maske alsaydim keşke dedi bir de
Sanki domuz gribi geçecek

Ara ara deneme canim. Basladigin zaman yilmadan en az bir hafta sabret. En son emzirdikten sonra besigine yatir. Tek basina uykuya dalmasini sagla. Huysuzluk ederse mizmizlanirsa ellerini koy ustune, saclarini oksa. Eger cook aglarsa kucagina al saril op sakinlestir tekrar yatir. Sakin yilma! Bebekler cok zeki. Fena vicdan yaptiriyor veletler :)) bebegini duzene koy sonra iiliskinize odaklan. Haftada bir gun evde sinema gunu yapin. Bir gun seksi hos giyin oyle birgun olsun. Bir gun bir sise sarap acip dertlesin gunun yorgunlugunu atin. Kisacasi iliskinizi canlandirin.

3,5 aylıkken bebek çalışmaya başladım

Akşam bebek 10 da ben 10.30 da uyuyordum yine de arada eşime zaman ayırıyordum

Sabah ondan önce kalkıp süt sağıp emzirip 8 de de evden çıkıyor akşam da en erken 7 de geliyordum

Hafta sonu biz de geziyorduk ama tüm gün gezilmez ki bebekten erken kalkıp sevişilir bebek sabah uykusunda sevişilir akşam üstü sevişilir

Zira bebek büyüdükçe daha az uyuyacak daha az zaman kalacak

Çocuk uyusun diyeceksin sonra su sesi ile uyanacak vs vs

Bunları kabul edip yeni bir hayat çizeceksin kendine eskisinin aynısı olamaz o nedenle kendin zaman yaratmalısın

Ev işi yapacağına eşine zaman ayır mesela bulaşık dursun masada bebek uyusun odada siz de oturun kucak kucağa salonda vs vs

Evet olmasi gerek bu yani en başta sanırım onu yatağa alarak baslamaliyim herkes öyle bir tepki verdi ki demek ki ben gerçekten hata etmişim herkes bebeğiyle yatar sanıyordum en azından belli bir sure

Evet olmasi gerek bu yani en başta sanırım onu yatağa alarak baslamaliyim herkes öyle bir tepki verdi ki demek ki ben gerçekten hata etmişim herkes bebeğiyle yatar sanıyordum en azından belli bir sure
Ilk cocugun galiba ? Annelik zor evlilik zor. Insallah aradaki dengeyi kurarsin canim. Kolay gelsin :)

Annesin ve bir kadın olduğunu unuttun. .
Bebeğini uyut ve eşinle ilgilen. .
Evliliğine bunu yapma ..

anne oldunuz diye eş olduğunuzu unutmuş gibisiniz sanki. Bence bukadar boş bırakmayın eşinizi sonuçta bir erkek ve onların ilgiye ihtiyacı oluyor.

Bu yoruma gülümseyen bir ben değilim sanırım.

Anne olunca eş olduğunuzu unuttuğunuz için. Bir kere yataklarin ayrilmasına karşiyim. Gerekirse 3 kişilik yatak alin ama beraber yatin. Bende kasımda doğum yaptim mutlaka zamaniniz olmuştur bu bebek hiç mi uyumuyor? İlişkiye çok ara vermişsiniz.

bence eskisi gibi davransan bebekten oncekı gıbı butun problem ortadan kalkar :) inan bebek nasıl ılgı ıstıyorsa esınde ıstıyordur..

E arada tabi ki zaman oluyor ama ben sıkışık zaman da bunu dile getirdiği için daha önce. Geniş zaman da da dile getirir diye bekledim hiç ses çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…