Evet ayrı yatmak konusuna ben de katılıyorum, sezeryanla doğum yaptım hastaneden çıktığım günden beri bir kere bile ayrı uyumadık, ilk 6 ay bebeğimiz bizim odamızda kendi beşiğinde daha sonra da kendi odasında uyudu
Bugün itibariyle salonda yatmaya yasak getiricem ya besine koyarım yada 3 umuz uyuruz dicem
Beşikte de kollarını vuruyor sürekli o yüzden de sevmiyorum ama bi çaresine bakicamSizde bendensiniz :) Hastanden çıktığım günün gecesi annem eşin içeride yatsın biz salonda yatalım bebekler dedi, dedim olmaz. Herkes yatağında yatacak. Kızımı koydum beşiğine orada yattı, asla yanımda uyutmadım. Bende 7 aylıktı odasını ayırdım. Şuan 15 aylık çok şükür kendi odasında ,yatağında uyuyor.
Karar doğru ama, 3'ünüzün yatması oldukça sakıncalı. Bence bebeğinizi beşiğinde yatmaya alıştırın. İlerleyen zamanlarda yatağını yada odasını ayırmada çok üzülürsünüz. Sadece siz değil, bebeğinizde alışkın olduğu şeylerin değiştirilmesine tepki gösterecektir. Bebekler aynı yatakta yatmak çok tehlikeli.
Nasıl yani ya 1 yıl 1 aydr hiç mi cinsel bırlıktelık olmadı anlayamadım?1 yıl 1 ay
İkinciye mı gebesinBen ilk dogum yaptigimda garip gelicek ama vucudumu hem bebegimle hem esimle paylasmak istemedim. Annelik duygularim cok agirdi ve emzirme ardindan iliski dusunemiyordum. Zamanla alistim esimde ilk baslarda ilgisizliken dert yaniyordu sonra duzene girdi. Hic bir zaman eskisi kadar duzenli olmadi cunku vakit bulamiyorduk ama herseyin arasinda yine hamile kalmayi becermisim :)
Ara ara deniyorum besine koyuyorum beşik yatağın yanında ama alistirdim heralde hemen uyanıyor agliyor bu sefer uyku iyice açılıyor . Bu benim hatam oldu evet . Uyumuyordu emmek istiyordu sürekli dayanamiyordum yatağa alıp yatarak emziriyordum sonra da alıştı işte . Eşimde artık beni yatağa almayacaksan yeni düzgün koltuk takımı alalım diyor rahat değilmiş. Gel bizle yat diyorum ezmekten korkuyor
Nee tokalastiniz mı, niye kiBu eylülde doğmuş küçül bir beebğiniz varsa normal. Ben de doğum yaptıktan sonra özel günlerimizi mutlaka en özel şekilde kutlardık ama ilk yıl öpüşmedik bile tokalaşıp Balilim yıldönümün kutlu olsun deyip yattık:))
Zaman'la her şey yoluna girecek korkmayın ama eşinizi de ihmal etmeyin. Bunu eşiniz için değil kendiniz için yapın..
Anne olunca bitmiyor tabiiki.. Sadece üstümüzden katır geçmiş olduğu için kendimize gelmek zor oluyor:)) siz de çaba sarf edin
Benim eşim sürekli çalışıyor geç saatlerde eve geliyor geldiğinde yorgun oluyor biraz kızımla ilgilenip uyuyakalıyor (salonda yatıyor ben bebegimle ) çoğu zaman yemek bile yiyemiyoruz. Eğer yorgun değilse ki genel de yorgun olur benimle de ilgileniyor yani sohbet ediyor çay iciyoruz.
Gectigimiz yılbaşı değil önceki yılbaşı yani 2015 e girerken birlikte olmuştuk ve hamile kaldım . Bebeğin eşi hep aşağıda olduğu için ilişki yasagimiz vardı. Güzelce söz dinledik ve hiç ilişkiye girmedik sadece öpusuyorduk sonra onu da bıraktık . Neyse kızım doğdu. Eylül 3 de . Sonra eşim bir gün ne zaman sevismeye vakit bulacağız acaba dedi bende ne zaman dinlenecek vaktim olursa dedim. Bu konuşma 40 ı yeni çıktığında oldu. Sonra bir kere daha eşim yeltendi ve o gün gerçekten çok gergindim istemedim. Istemeiyormusun diye sordu. Hayır lütfen duş alacak vaktim olmayabilir dedim çünkü tam uykuya dalmamisti kızım. Sonra bir daha eşim bu konuda teklifte de bulunmadı bir şey de demedi.
Kızımla birlikte yatıyorum ne zaman ayiracaksin diye soruyor bir kaç gece onun için ayirdim ama çabuk uyandigini oda farketti tamam birlikte yatın ne zaman uygunsa o zaman ayıp benin için ayırma dedi.
Her sabah ise giderken ve akşamları geldiğinde kapıda bir kısa öpücük onun dışında arada bir sarılma yanagimdan bir makas bazen. Tek temasimiz bu eskiden ayrı duş bile almiyorduk. Birden bire bu kadar uzaklaşmak beni endiselendirmeye başladı . Yani bunlar bebekli yaşamın zorlukları biliyorum ama tek sebep buysa ben zaten razıyım
Eskiden masaj yapardik birbirimize ardindan sevisirdik dun kiz uyuyordu gel aylar sonra sana masaj yapayim dedi sonra kollarim agridi he diyip cekildi acaba diyorum hesaba katmadigim başka şeyler mi var .
Ben hiçbir zaman red etmemistim onu hep o başlatır ilişkiyi ben başlatmam ona uyum saglarim alismisim heralde şimdi sen bir dene başlat deseniz yapamam diye düşünüyorum yanında giyinmeye bile cekinir oldum birden. . Çocuk oldu diye mi bunlar? Ben anne oldum diye mi?
Nee tokalastiniz mı, niye ki
Sizi anlıyorum çok yorgun olmanız gayet normal..ama esinize de vakit ayırmanın gerektiğini unutmayın hatta içinizden gelmese bile bunu bir görev olarak bile görseniz bunu yapın. .erkekler bu dönemde çok hassas olurlar ilgi beklerler ekstra hemde..Benim eşim sürekli çalışıyor geç saatlerde eve geliyor geldiğinde yorgun oluyor biraz kızımla ilgilenip uyuyakalıyor (salonda yatıyor ben bebegimle ) çoğu zaman yemek bile yiyemiyoruz. Eğer yorgun değilse ki genel de yorgun olur benimle de ilgileniyor yani sohbet ediyor çay iciyoruz.
Gectigimiz yılbaşı değil önceki yılbaşı yani 2015 e girerken birlikte olmuştuk ve hamile kaldım . Bebeğin eşi hep aşağıda olduğu için ilişki yasagimiz vardı. Güzelce söz dinledik ve hiç ilişkiye girmedik sadece öpusuyorduk sonra onu da bıraktık . Neyse kızım doğdu. Eylül 3 de . Sonra eşim bir gün ne zaman sevismeye vakit bulacağız acaba dedi bende ne zaman dinlenecek vaktim olursa dedim. Bu konuşma 40 ı yeni çıktığında oldu. Sonra bir kere daha eşim yeltendi ve o gün gerçekten çok gergindim istemedim. Istemeiyormusun diye sordu. Hayır lütfen duş alacak vaktim olmayabilir dedim çünkü tam uykuya dalmamisti kızım. Sonra bir daha eşim bu konuda teklifte de bulunmadı bir şey de demedi.
Kızımla birlikte yatıyorum ne zaman ayiracaksin diye soruyor bir kaç gece onun için ayirdim ama çabuk uyandigini oda farketti tamam birlikte yatın ne zaman uygunsa o zaman ayıp benin için ayırma dedi.
Her sabah ise giderken ve akşamları geldiğinde kapıda bir kısa öpücük onun dışında arada bir sarılma yanagimdan bir makas bazen. Tek temasimiz bu eskiden ayrı duş bile almiyorduk. Birden bire bu kadar uzaklaşmak beni endiselendirmeye başladı . Yani bunlar bebekli yaşamın zorlukları biliyorum ama tek sebep buysa ben zaten razıyım
Eskiden masaj yapardik birbirimize ardindan sevisirdik dun kiz uyuyordu gel aylar sonra sana masaj yapayim dedi sonra kollarim agridi he diyip cekildi acaba diyorum hesaba katmadigim başka şeyler mi var .
Ben hiçbir zaman red etmemistim onu hep o başlatır ilişkiyi ben başlatmam ona uyum saglarim alismisim heralde şimdi sen bir dene başlat deseniz yapamam diye düşünüyorum yanında giyinmeye bile cekinir oldum birden. . Çocuk oldu diye mi bunlar? Ben anne oldum diye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?