Anne olunca bitiyor mu?

Ben ilk dogum yaptigimda garip gelicek ama vucudumu hem bebegimle hem esimle paylasmak istemedim. Annelik duygularim cok agirdi ve emzirme ardindan iliski dusunemiyordum. Zamanla alistim esimde ilk baslarda ilgisizliken dert yaniyordu sonra duzene girdi. Hic bir zaman eskisi kadar duzenli olmadi cunku vakit bulamiyorduk ama herseyin arasinda yine hamile kalmayi becermisim :)

Sizde bendensiniz :) Hastanden çıktığım günün gecesi annem eşin içeride yatsın biz salonda yatalım bebekler dedi, dedim olmaz. Herkes yatağında yatacak. Kızımı koydum beşiğine orada yattı, asla yanımda uyutmadım. Bende 7 aylıktı odasını ayırdım. Şuan 15 aylık çok şükür kendi odasında ,yatağında uyuyor.

Bugün itibariyle salonda yatmaya yasak getiricem ya besine koyarım yada 3 umuz uyuruz dicem

Karar doğru ama, 3'ünüzün yatması oldukça sakıncalı. Bence bebeğinizi beşiğinde yatmaya alıştırın. İlerleyen zamanlarda yatağını yada odasını ayırmada çok üzülürsünüz. Sadece siz değil, bebeğinizde alışkın olduğu şeylerin değiştirilmesine tepki gösterecektir. Bebekler aynı yatakta yatmak çok tehlikeli.

Beşikte de kollarını vuruyor sürekli o yüzden de sevmiyorum ama bi çaresine bakicam

Çocuk oldu diye eşini salonda yatıranlara ben anlam veremiyorum.
Ertesi gün işe gidecek adam yazık uyusun deniyor.
Hayır efendim o da arada uyansın, baba olduğunu hissetsin.
Ben herhangi bir nedenle yatak ayırmayı doğru bulmuyorum.

Cinselliğe gelince eğer yasaksa ilişkiye girmezdiniz ama eşinizi bu kadar uzaklaştırmanıza gerek yoktu.
Kendi isteğinizle uzaklaştırmışsınız.

bebekle yatmak nedir??? anneliğin böyle bir kuralı yok. ayrıca artık kiloda verebilirsiniz bebğiniz büyümüş. veremiyorsanız da kendinizi böyle kabul edip eşinizi daha fazla kendinizden soğutmayın.

Valla erkeklerı fazla bası bos bırakmamak lazım, her zamanda ılgıyı erkekten beklememek lazım bence, sen bır oltaya yemı at bak bakalım sana tepkı verıyor mu vermıyor mu? ona gore yaklasımını sergılersın.. hem azcık kılon olsun, sacın dagınık olsun ne varkı sankı sevısınce sacların fonlu mı kalacak hayır kalmayacak o nedenle fızıksel seylere cok takılma yeterkı vucut hıjyenın yerınde olsun onemlı olan o bence...
bırde bebek ıcın bıle olsa yatagınızı ayırmayın, gerekırse odanıza besık koyun ama onun yatagı ve ebeveynlerın yatagı her daım ayrı olsun aynı odada bıle olsanız bunu uygulayın...
ve son olarak cınsellık yerıne gore bır ıhtıyac yerıne gore zevk yerıne gore olmazsa olmazdır, ne kadar ara verırsenız okadar uzaklasırsınız o heyecanı yenıden tatmak ıcın anne-baba olmanın dısında ıkı yetıskın oldugunuzu unutmamak ıcın bır an once adım atın bence...
gerekırse bır ıkı saatlıgıne bebegınızı guvenebılecegınız bırılerıne bırakın olay sadece o da degıl bırlıkte vakıt gecırın basbasa...

ondan mı bekliyosun ilk adımıi bebek olmadan öncede hep ondanmı bekliyodun. cinsellik sadece erkeğe özgü bişey değil, nasıl dayanıyosun 1 yıl 1 aydır. duş almaya vaktim olmayabilir diye adamı reddetmek ne demek. normalde duş alman gerektiği zaman napıyopsun. adam sıkılıp gitse haklı kusura bakma

İkinciye mı gebesin

nasıl dayandınız ikiniz için de zor değil mi? doğumdan sonra 40 ını zor beklemiştik, gebelikte de bir engel olmadığı halde. bir yıldır nasıl beklemiş, nasıl sabretmiş aklım almadı...5 aylık bebek artık gece rahat uyur biraz kendinize vakit ayırın.

meraba;
bebegınız yatakta uyumaya alışıksa eger sizde onu uyutun yatakta kalsın.
eşinizlede koltukta bırlıkte olursunuz sızın evınız sızın cınsel hayatınız nerede ıstersenız orada olursunuz. aradan gecek uzun sure ılıskı olmama durumu sızde bır rahatlık yaratmıs gıbı geldı bana. bır an önce kendınızı toparlayın derım.

bırde esınızın ısten gelm saatıne bebısınızı guzelcene yıkayın masaj yağlarıyla masaj yapın bakın nasıl delıksız uyuyor. esınız geldıkten sonrada ona vakıt ayırın. cok zor bırsey degıl hayatın bır parcası bu tum kadınlar nasıl bu duruma adapte olabılıyorsa sızde olabılırsını hersey sızde bıtıyo.

Bu eylülde doğmuş küçül bir beebğiniz varsa normal. Ben de doğum yaptıktan sonra özel günlerimizi mutlaka en özel şekilde kutlardık ama ilk yıl öpüşmedik bile tokalaşıp Balilim yıldönümün kutlu olsun deyip yattık:))
Zaman'la her şey yoluna girecek korkmayın ama eşinizi de ihmal etmeyin. Bunu eşiniz için değil kendiniz için yapın..

Anne olunca bitmiyor tabiiki.. Sadece üstümüzden katır geçmiş olduğu için kendimize gelmek zor oluyor:)) siz de çaba sarf edin

Bebeği yanına alistirmakla iyi etmemissin ama, geç değil yatağına alıştır canım..
İlle iliski için vakit yaratılır.. Senin sorunun vakitsizlik değil aslında, araya çok uzun zaman girmiş böyle giderse kanki olmanız çok yakın..biran önce ilk adımı at, her zaman eşten beklenilmez
Bebek uyansa bile sonra devam edilir.. Banyo olurken esin bakar..
Sorumluluğu tümden ustune alma

Nee tokalastiniz mı, niye ki

Bebek olunca neden eşinize mesafe koydunuz ki? Eşiniz çok sabırlıymış valla. 40 çıktıktan sonra gayette olabilirdi. Hem o sizin bebeğiniz ikinizin ortak yani. Sen duş alırken babası başında durabilir değil mi? O duş alırken de sen başında durabilirsin. Hem neden bebekle yatmak? Kendi yatağına koyun, yanınada bebek telsizi, ağlayınca gidersiniz yanına.

anne adayları ve aday adayları için kendimce başlığa cevap;

yok bitmiyor canlar

hatta araya çocuktan ötürü bir hasretlik girdiği düşünülürse daha bile kıymetli olur...

Eşini kendinden ve ayrıca bebekten uzak tutan sensin gibi görünüyor.
Adamı bu kadar soyutlarsan o da kendine başka bir dünya yaratır.
Öncelikle eşinle flört moduna geçebilirsin.Sonra da bebekle ilgili konularda eşine bazı görevler verebilirsin.
Sen bebekle yatarken eşinin salonda yatması çok yanlış.İkiniz bebeği ortanıza alabilirsiniz.Bebek uyuyunca yatağına götürmek de bir çözüm olabilir.

Sizi anlıyorum çok yorgun olmanız gayet normal..ama esinize de vakit ayırmanın gerektiğini unutmayın hatta içinizden gelmese bile bunu bir görev olarak bile görseniz bunu yapın. .erkekler bu dönemde çok hassas olurlar ilgi beklerler ekstra hemde..
Ve birçok erkek özellikle bu dönemde aradığı ilgiyi ve cazibesi esinde bulamadığında aldatmak gibi yanlış bir yola girerler..
Lütfen ona bu fırsatı vermeyin..bebeğiniz her uyuduğunda işi gücü bırakın gerekirse bir yakınınizdan destek alın ama mutlaka dinlenin
Ve kendinize vakit ayırın ki eşinize karşı sıcak olabilir. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…