- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Tabiki cok haklisinizOyle değil mi ama
Ayy ben böyle bir anne olmayayım ne olurr !
Ben sevişmeden yapamam .. Bu erkeğin ihtiyacı değil kadınında bir ihtiyacı..
O çocuk tek senın değil kocanında. İlişkiye girersin çocuğu babaya verirsin ve yıkanırsın..
Hayat müşterek annesın dıye butun sorumluluk sende olmasın . Arada kocana pasla oda ilgilensın..
Oyy doğurdun mu senYa keske iliski olmasa bile ten temasini birakmasaydiniz ...
ayri yatmak basli basina negatif etki...
kv 1 ay bizde ve resmen salonda bizle beraber yatak yapti...
deliriyorum...ten temasi yok ve bu beni geriyor...
ten temasi onemli....
Allahım kadın olmak neden bu kadar zor? Bebek yap onu büyüt yedir içir altını temizle uyut, hasta olunca sabaha kadar gözünü kırpmadan başında bekle, eşine vakit ayır onu ihmal etme, her daim karşısında temiz bakımlı süslü püslü alımlı ol, evini her zaman temiz derli toplu tut, yemek yap ütü yap çamaşır yıka bulaşık yıka, eşinin ailesine karşı saygılı ol ara sor vs.... imdaaaaaatt diye bağırmak istiyorum bazen
Erkek ne yapar peki? Çalışır para kazanır akşam eve gelir telefon, bilgisayar, ps vb.. Hee bir de canı isterse eşiyle sevişir
Evet bugun 1 hafta oluyor♡♥Oyy doğurdun mu senhadi Allah analı babalı büyütsün.
E arada tabi ki zaman oluyor ama ben sıkışık zaman da bunu dile getirdiği için daha önce. Geniş zaman da da dile getirir diye bekledim hiç ses çıkmadı
Allahım kadın olmak neden bu kadar zor? Bebek yap onu büyüt yedir içir altını temizle uyut, hasta olunca sabaha kadar gözünü kırpmadan başında bekle, eşine vakit ayır onu ihmal etme, her daim karşısında temiz bakımlı süslü püslü alımlı ol, evini her zaman temiz derli toplu tut, yemek yap ütü yap çamaşır yıka bulaşık yıka, eşinin ailesine karşı saygılı ol ara sor vs.... imdaaaaaatt diye bağırmak istiyorum bazen
Erkek ne yapar peki? Çalışır para kazanır akşam eve gelir telefon, bilgisayar, ps vb.. Hee bir de canı isterse eşiyle sevişir
Hayır tabi ki işten saymıyorum ama bazı günler o kadar yorgun oluyorum ki konuşmak bile zor geliyo, bu arada 5 yıllık evliyiz toplamda 10 yıldır da beraberiz ve nazar değmesin evliliğimizde her şey gayet yolunda. Ben genel olarak kadınların sorumluluklarından bahsetmek istemiştim, hiçbirimiz robot değiliz sonuçtaEşine vakit ayırmayı işten sayıyorsan vay o evliliğin haline.
Aynennn birlikte olamasanız bile bi çekiciliğin olsun kaş göz birbirine girmiş olmasın dımı. Temas çok önemli benım için.
Ama haklısın yani sırf erkek için olan bir aktivite gibi. Ayrıca ben olsam koca işten geldikten sonra veririm eline bebesini kendim kıl tüy yün olaylarına bakarım, iki saçımı tararım. Bişey yapmayacaksam da kadın gibi çıkarım karşısına. Yazık 1 seneden fazladır sakin sakin bekliyor karısı ilgilencek diye.
Hayır tabi ki işten saymıyorum ama bazı günler o kadar yorgun oluyorum ki konuşmak bile zor geliyo, bu arada 5 yıllık evliyiz toplamda 10 yıldır da beraberiz ve nazar değmesin evliliğimizde her şey gayet yolunda. Ben genel olarak kadınların sorumluluklarından bahsetmek istemiştim, hiçbirimiz robot değiliz sonuçta
İnşallah öyledirAdam yeniden garip bahanelerle reddedilmeyi kaldıramayacağı için seni bekliyor
Evet ayrı yatmak konusuna ben de katılıyorum, sezeryanla doğum yaptım hastaneden çıktığım günden beri bir kere bile ayrı uyumadık, ilk 6 ay bebeğimiz bizim odamızda kendi beşiğinde daha sonra da kendi odasında uyuduHerkes aynı değil ama, önce erkek anneleri çocuklarını hizmet edilmeye alıştırıyorlar. Sonra da eşleri, evliliğin ilk zamanları tüm hamaratlıklarını göstermek için el pençe divan dururlar. Her akşam yemekler, süslenmeler vs...Sonra çocuk olur,tıpkı konu sahibinin yaptığı gibi hayatın merkezine bebek yerleşir. Babası kucağına almak istese aman dikkat et, yıkamak istese aman sen beceremezsin, ayrı yataklarda yatmak ise tamamen bir faciaya davetiye çıkartmak gibi birşey. Siz çocuklu hayatınıza alışmaya çalışırken babayı herşeyden soyutlarsanız sonuçlarına da katlanırsanız.
Konu sahibine gelince, anne oldunuz ama hala bir kadınsınız. İnsan neden eşiyle ayrı yatar ki, bebeği koyarsınız beşiğine, beşiği de yatağın yanına gık dese uyanırsınız. Hayatınızın merkezinde annelik olmamalı. Hayatın merkezinde siz olmalısınız. Siz ne kadar mutluysanız çocuğunuz o kadar mutlu, eşiniz o kadar mutlu olur. Derhal kendinize çeki düzen verin, eşinizle ayrı yerlerde yatmayı da hayatınızdan çıkartın.
Bugün itibariyle salonda yatmaya yasak getiricem ya besine koyarım yada 3 umuz uyuruz dicemHerkes aynı değil ama, önce erkek anneleri çocuklarını hizmet edilmeye alıştırıyorlar. Sonra da eşleri, evliliğin ilk zamanları tüm hamaratlıklarını göstermek için el pençe divan dururlar. Her akşam yemekler, süslenmeler vs...Sonra çocuk olur,tıpkı konu sahibinin yaptığı gibi hayatın merkezine bebek yerleşir. Babası kucağına almak istese aman dikkat et, yıkamak istese aman sen beceremezsin, ayrı yataklarda yatmak ise tamamen bir faciaya davetiye çıkartmak gibi birşey. Siz çocuklu hayatınıza alışmaya çalışırken babayı herşeyden soyutlarsanız sonuçlarına da katlanırsanız.
Konu sahibine gelince, anne oldunuz ama hala bir kadınsınız. İnsan neden eşiyle ayrı yatar ki, bebeği koyarsınız beşiğine, beşiği de yatağın yanına gık dese uyanırsınız. Hayatınızın merkezinde annelik olmamalı. Hayatın merkezinde siz olmalısınız. Siz ne kadar mutluysanız çocuğunuz o kadar mutlu, eşiniz o kadar mutlu olur. Derhal kendinize çeki düzen verin, eşinizle ayrı yerlerde yatmayı da hayatınızdan çıkartın.
TamamChillllll bu gece sana göre veriorm git kocacinla ilgilen valla iyi sabredio
Bilemiyorum mutlaka iyi olduğu zamanlar olmuştur ama konu sahibinin dediği gibi ilk adımı hep eşi attığı için kendisi bi hamle yapma gereği duymamış ya da cesaret edememiş. Konu sahibinin acilen ayrı uyuma olayını sonlandırması lazım benceAma konu sahibinin eşi istemeyince geri çekilmiş zaten zorlamamış. Koskoca bir sene boyunca hiç mi iyi olmaz bir insan?
Bilemiyorum mutlaka iyi olduğu zamanlar olmuştur ama konu sahibinin dediği gibi ilk adımı hep eşi attığı için kendisi bi hamle yapma gereği duymamış ya da cesaret edememiş. Konu sahibinin acilen ayrı uyuma olayını sonlandırması lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?