Anne olunca bitiyor mu?

kocan sana gelmiş sen çevirmişsin ve bence senin yine reddetmenden çekiniyordur.hem ayrı yatmak ne demek bebebeğin beşiğini odana koy kocanla ayrı yatma sakın bu bebek için de sağlıklı değil.güzel bir gecelik al kendine ve giyinip onu yatak odasına çağır.zaten sonrası kendiliğinden gelişr.o senin kocan utanma çekinme.yoksa aranıza soğukluk girer o zaman da başka sorunlar ortaya çkar.bebeğinizin olması karı koca olduğunuz gerçeğini değiştirmez.

Ondan bekliyordum ama sorun olmuyordu çünkü yine düzenli bir şekilde birlikte oluyorduk o başlatmış oluyordu sadece. Hamilelik dönemini geçiyorum 5 aydan da 1 ay çıkarıyorum lohusa 4 ayda 2 kere bahsini süren kocada anormal değil mi

Tehlike..
Gereksiz bi mesafe olmus bi kac kez adim atip sana ihtiyac duydugunu ozledigini belirtmis adam..bebegin sana nasil ihtiyaci varsa erkekte cocuk gibi ilgi sevgi sefkat en onemliside cinsellik temel ihtiyaclari..cok zaman girmis araya...e ama artik bebek buyumus sende kendine bi ceki duzen vermelisin yatak ayirmak basli basina bi sorun zaten bi erkek var birde 1 seneyi geckin bi sure dokunamadigi birlikte olamadigj hatta ayni yatakta uyumadigi bi karisi var..sonucta kucuk bebegi olan bi siz degilsiniz cinsellik evliligin en temel taslarindan..bu sogukluk bi arayisa donmeden cozum uretmelisin benimde gece 4 kere kalkan bi bebegim var arti birde gece bizle uyumak isteyen buyuk kizim..ama bu ayri yatmam icin sebep olamaz sonucta kadin sadece cocuguna sorumlulugu yok esinede var bence bebek bahane olmamali sevgi saygi huzur olan bi evlilikte bu kadar uzaklik iyi degil

Bence anormal değil.
Her seferinde adamı geri püskürtürseniz adam yine reddedeceğinizi düşünüp yaklaşmaz.

Anne değilim ama iki kuzenimin anneliğini yakından gördüm.
Birinci kuzen yatağı ayırdı kocasına kıyamadığından, işe gidiyor uykusu bölünmesin diye. Çocuğun her bakımını üstledi haliyle saç baş düşünmedi kendini kocasına bebeğine adadı. Biz ev düzenli çocuk süper baba süper derken meğer seks hayatları bitmiş. Bunu konuştuktan bir süre sonra aldatıldığını öğrendi ve sonuç adam gitti evledi o kadınla.
Diğer kuzenimse hepimizin kınadığı anneydi resmen. Çocuk altına yapar babasının gelme saati yakınsa beklerdi biraz da o solusun kokuyu diye. Yatağını hiç ayırmadı. Uykusu bölünürse bölünsün tek ben yapmadım ya dedi. Bazen dışarı yemeğe giderdik altını kocasına değiştirirdi. Annemler kızardı kocanı yoruyorsun ayıp falan diye. Kadın ne çocuğa ne kocaya kendini adamayan bir insan, o dönem ne bencil kadın diye kınıyorduk.
Ama boşanan kuzenim diyor bu kadar kendimi perişan etmeyecekmişim onu gördükçe kendime kızıyorum diyor. Bencillik değilmiş aslında yaptığı. Şimdi çocuk üç yaşında ev hanımı olduğu halde sıkılıyorum dedi verdi kreşe, ayda bir de kocasıyla içmeye gitmek için çocuğu babaanneye yatılı paslıyor. Bize başta tuhaf geliyordu evet ama cidden doğrusunu o yapmış.
İki olay da yakınımda olunca açıkçası ben de ileride cesaret edersem anne olmaya ikinci kuzen gibi olayım inşallah diyorum.
Bence siz de yatağı ayırmayın ve aranızdaki mesafeyi aşın. İlk kuzenim çok pişman. Kızı şimdi büyüdü ergenliğe girecek yakında yapayalnız kaldı bu hayatta. Siz de pişman olmayın diye diyorum

Bende işin bu boyutlara gelmesinden korkup sorgulamaya başladım zaten

Bende işin bu boyutlara gelmesinden korkup sorgulamaya başladım zaten

O kuzenleri görseniz cidden sizde karar verirsiniz.
Kadın idolüm oldu resmen.
Kocası çalışıp geliyor bebeğin altı dolu oluyordu aşkım altı piiss diye öpücükler cilveler, adam ceketini çıkarmadan alt değiştirirdi. Bir gece ayrı yatmadı. Bir yaşındaydı kendi odasına geçirdi çocuğu. Cilvesini nazını yaptı ve çocuğu babasına baktırdı resmen. Çocuk anne diye değil baba diye ağlardı.
Emzirme bitti yaşasın alemlere akacağız dedi çocuğu ayda bir babaanneye yatılı verip sokaklarda gezmeye başladılar. Bu sene hele yeniyılda çocuğu yine babaanneye bırakıp iki günlüğüne kaçamak tatil yaptılar.
Bizim ailede herkes kınardı şimdi kocasıyla ilişkisini gördükçe aferin diyorlar. Gıdım kendini yıpratmıyor çünkü. Bencillik değilmiş aslında.
Siz de artık kendinizi adamayın bebeğinize ve cidden geç olmadan çözüm bulun.

Bunların hepsi geçecekkkk sadece sabır lazım. Eğer sen kafanda bınları çok büyük problemler haline getirirsen bu halini kabullenmiş adamın aklına başka şeyler sokarsın. Hayat bu bazen hiç bir şey başladığı gibi devam etmiyor. Çocuğun uykusu düzene girsin 9dan sonra yaparsınız yapacağınızı :) sen eşini sevmeye arada cilveler yapmaya devam et kilo falan gözü görmez, zaten kiloda 1 sene içinde geçip gidiyor.

Bana pek gidecek gibi gelmiyor bu kilolar ama inşallah gider :)
Zaten oda sorun etmiyor kilo yakıştı ben seni böyle de seviyorum diyor ama sanki beni avutmak için diyo kim sever kilolu :)

Adam bi sene beklemis chill kendini topla ilk adımı at diyorum ve çekiliyorummm:)
Benim hatam yataktan kovmakmis anladım
Hep etrafimdaki diyordu ki ay çocuk olunca bitiyor hersey
Hiçte bitmiyormus burda gördüm yorumlarla biraz da bu yüzden kabullendim demek ki bunca zaman

Çocuk olunca herşey bitse kimsenin ikinci çocuğu olmazdı. Etrafımızda nekadar çok bir yaş arayla bebek sahibi olan insanlar var bi düşünün derim. Silkelenin kendinize gelin ve bebeğinizi önce beşiğe sonrada kendi odasına geçrin. Eşinizi yatağınıza geri alın. Zaten aynı yatağa girince o eskisi gibi başlatır merak etmeyin. İlla ben başlatamam diye düşüneceğinize önce yatakları birleştirin derim.

Hersey bitiyordan kastım bir daha cinsellik olmuyor değil tabi ki bende 3 kardeşim benim annem babam bile o performansı gosterdiyse bilmiyordum çocuktan sonra.
Ben çoğu insan çocuktan sonra çok birlikte olmuyor eskisi gibi takılıyor lar heralde bizimki hamilelikte birleşince abarti oldu. Heralde dedim degilmis

fazla çocuk odaklı yaşıyorsunuz bana kalırsa.Eşinizi ilgisiz bıraktığınız kanaatindeyim.Sorun eşinizde değil bence.

Yatak ayırmakta ne arkadaşım.
Kocan yine iyi ağzını açıp da bir şey demiyor.
Annelikle eşliği karıstırmayın.ne kadar da yorgunda olsa o bir ihtiyaç ikinizinde.sen bu ihtiyacı karsılamazsan adam başka bir yol arar bulur.belki de bulmuştur

Bak arkadaşım öyle çocuğunu falan bahane etme güzel bir sofra hazırla uyut fıstığı güzelce giyin süslen eşini kapıda karşıla. Ben ilk doğumunda bi sorun yüzünden kısmi vajinismus oldum dr gittim bana bir bağırdı o günü hiç unutmam. Çabuk git eşine yanaş dedi zaten o mesajı alır sana gerektiği gibi davranır dedi. Aile huzurun için sende artık birşey yap ve evliligini riske atma. Olmuyorsa eğer sana tavsiyem bir uzman dr git çünkü geleceği çok parlak görmüyorum

Bir iki kere yanıma aldım küçüktü o zaman deliksiz uyudu . Bebek varken salonda yatmayı o tercih etti zaten kaldı ki çok rahatsız olsa bunu ciddi ciddi söylemez mi insan evet bi iki kere söyledi ama sonra tamam benim yüzümden çocuğun düzenini bozma dedi
Tamam ben hata etmişim bunu anladım ama bu hatam onun da işine mi geldi acaba diyorumm

Yatakları ayırmanız hata aslında.. anne olunca eş olmaktan vazgeçilir mi hiç.. evet çok sıkıntılı zor bebekler oluyor ama yemek yemeye vaktiniz varsa sekse hiç bahaneniz olmamalı. Eşinizi bırakalım siz nasıl dayanıyorsunuz? Çok dar zamanlarda 10dk iş,10 dk duş

Buna benzer durumları bende yaşamış hatta buradan paylaştım. Benimde bebek öncesi eşimle çok güzel giden bir ilişkimiz vardı. Düşük riskli sıkıntılı bir gebelik durumu yaşadım. Hamileliğim boyunca hiç ilişkiye girdedik. Kızım dunyaya geldi kısa süre sonra hersey zamanla yoluna girer derken, kendi kendime baktım ki eşimle iyice bir birimizden uzaklaşmaya başladık. Bir birimize bile dokunmaya çekinir olduk bu duruma içten içe çok üzülüyordum. Bu durum 2.5 sene öyle geçti. Bir gün eşim seninle birlikte olmak istiyorum fakat emzirdiğin için tiksiniyorum demez mi? Ne diyeceğimi şasırdım. Neyse çok daha uzatmayayım bir tartışma sonrası birbirimize söz verdik birbirimizi ihmal etmeyeceğiz diye.. emzirmeyi normal zamanlamada bıraktım merak edenlere.. Ve şuan herşey gayet normal gidiyor.. Bana kalırsa bebekle hayat biraz zorlaşıyor zaman içerisinde çevremden edindiğim bilgilerle normale dönüyor.. Endişeye kapılma derim ama benim yaptığım gibide yapma derim. Eşim bana dokunmuyor yada ilgi göstermiyor diye çekme kendini.. Eşinle konuş derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…