Ondan bekliyordum ama sorun olmuyordu çünkü yine düzenli bir şekilde birlikte oluyorduk o başlatmış oluyordu sadece. Hamilelik dönemini geçiyorum 5 aydan da 1 ay çıkarıyorum lohusa 4 ayda 2 kere bahsini süren kocada anormal değil miondan mı bekliyosun ilk adımıi bebek olmadan öncede hep ondanmı bekliyodun. cinsellik sadece erkeğe özgü bişey değil, nasıl dayanıyosun 1 yıl 1 aydır. duş almaya vaktim olmayabilir diye adamı reddetmek ne demek. normalde duş alman gerektiği zaman napıyopsun. adam sıkılıp gitse haklı kusura bakma
Ondan bekliyordum ama sorun olmuyordu çünkü yine düzenli bir şekilde birlikte oluyorduk o başlatmış oluyordu sadece. Hamilelik dönemini geçiyorum 5 aydan da 1 ay çıkarıyorum lohusa 4 ayda 2 kere bahsini süren kocada anormal değil mi
Bende işin bu boyutlara gelmesinden korkup sorgulamaya başladım zatenAnne değilim ama iki kuzenimin anneliğini yakından gördüm.
Birinci kuzen yatağı ayırdı kocasına kıyamadığından, işe gidiyor uykusu bölünmesin diye. Çocuğun her bakımını üstledi haliyle saç baş düşünmedi kendini kocasına bebeğine adadı. Biz ev düzenli çocuk süper baba süper derken meğer seks hayatları bitmiş. Bunu konuştuktan bir süre sonra aldatıldığını öğrendi ve sonuç adam gitti evledi o kadınla.
Diğer kuzenimse hepimizin kınadığı anneydi resmen. Çocuk altına yapar babasının gelme saati yakınsa beklerdi biraz da o solusun kokuyu diye. Yatağını hiç ayırmadı. Uykusu bölünürse bölünsün tek ben yapmadım ya dedi. Bazen dışarı yemeğe giderdik altını kocasına değiştirirdi. Annemler kızardı kocanı yoruyorsun ayıp falan diye. Kadın ne çocuğa ne kocaya kendini adamayan bir insan, o dönem ne bencil kadın diye kınıyorduk.
Ama boşanan kuzenim diyor bu kadar kendimi perişan etmeyecekmişim onu gördükçe kendime kızıyorum diyor. Bencillik değilmiş aslında yaptığı. Şimdi çocuk üç yaşında ev hanımı olduğu halde sıkılıyorum dedi verdi kreşe, ayda bir de kocasıyla içmeye gitmek için çocuğu babaanneye yatılı paslıyor. Bize başta tuhaf geliyordu evet ama cidden doğrusunu o yapmış.
İki olay da yakınımda olunca açıkçası ben de ileride cesaret edersem anne olmaya ikinci kuzen gibi olayım inşallah diyorum.
Bence siz de yatağı ayırmayın ve aranızdaki mesafeyi aşın. İlk kuzenim çok pişman. Kızı şimdi büyüdü ergenliğe girecek yakında yapayalnız kaldı bu hayatta. Siz de pişman olmayın diye diyorum
Adam bi sene beklemis chill kendini topla ilk adımı at diyorum ve çekiliyorummm:)Bende işin bu boyutlara gelmesinden korkup sorgulamaya başladım zaten
Bende işin bu boyutlara gelmesinden korkup sorgulamaya başladım zaten
Bana pek gidecek gibi gelmiyor bu kilolar ama inşallah gider :)Bunların hepsi geçecekkkk sadece sabır lazım. Eğer sen kafanda bınları çok büyük problemler haline getirirsen bu halini kabullenmiş adamın aklına başka şeyler sokarsın. Hayat bu bazen hiç bir şey başladığı gibi devam etmiyor. Çocuğun uykusu düzene girsin 9dan sonra yaparsınız yapacağınızı :) sen eşini sevmeye arada cilveler yapmaya devam et kilo falan gözü görmez, zaten kiloda 1 sene içinde geçip gidiyor.
Benim hatam yataktan kovmakmis anladımAdam bi sene beklemis chill kendini topla ilk adımı at diyorum ve çekiliyorummm:)
Hersey bitiyordan kastım bir daha cinsellik olmuyor değil tabi ki bende 3 kardeşim benim annem babam bile o performansı gosterdiyse bilmiyordum çocuktan sonra.Çocuk olunca herşey bitse kimsenin ikinci çocuğu olmazdı. Etrafımızda nekadar çok bir yaş arayla bebek sahibi olan insanlar var bi düşünün derim. Silkelenin kendinize gelin ve bebeğinizi önce beşiğe sonrada kendi odasına geçrin. Eşinizi yatağınıza geri alın. Zaten aynı yatağa girince o eskisi gibi başlatır merak etmeyin. İlla ben başlatamam diye düşüneceğinize önce yatakları birleştirin derim.
Bir iki kere yanıma aldım küçüktü o zaman deliksiz uyudu . Bebek varken salonda yatmayı o tercih etti zaten kaldı ki çok rahatsız olsa bunu ciddi ciddi söylemez mi insan evet bi iki kere söyledi ama sonra tamam benim yüzümden çocuğun düzenini bozma dediYatak ayırmakta ne arkadaşım.
Kocan yine iyi ağzını açıp da bir şey demiyor.
Annelikle eşliği karıstırmayın.ne kadar da yorgunda olsa o bir ihtiyaç ikinizinde.sen bu ihtiyacı karsılamazsan adam başka bir yol arar bulur.belki de bulmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?