Anne olunca çekicilik yok mu oluyor

Benimkini o kadar ihmal ettim ki en sonunda kendine yenisini aramak yerine yorgunluğuma empati yaptı.
Git aldat kendini tatmin et ne diye karına destek olursun dimi? Karakter sahibiyse demek ki.

Ben bir yere çekmedim.
Sen gayette benim anladığım gibi yazdın.
İlgilenmezse aldatır, aldatılır.
Ben hafta sonu hiç makyaj yapmam mesela hak ediyor muyum ?
Ama kocamı makyajsız 2 dakika da tahrikte ederim.
Hak etmiyor muyum ?
Değer yargınız çok çirkin gerçekten.
Kadın-erkek hiç kimse hiç bir koşulda aldatılmayı hak etmez.
Ayrıca aldatmak karşındakiyle alakalı değil, kişilikle alakalıdır.
Ne kadınlar gördük taş gibi olup aldatılan.
Misal Hülya Avşar.
O kadında mı bakımsız?
Evde kocasına ilgisiz mi ?
Bence hala Türkiye'nin en güzel kadınlarından.
Ama ne oldu oda aldatıldı.
Yani bu durum eşle ilgilenmekle, çekimle, ilgiyle alakalı değil.

Biz hepimiz siz doğru anladık da siz lafı çevirmeye çalışıyorsunuz ama olmuyor ne yazık ki.

Evet arkadaşım herşeyi sen biliyon haklısın senin dediğin doğru sen doğru düşünüyosun. Konuyu nerelere çektin. Şaştım kaldım. Gerçekten uğraşamıycm. Beni tanımıyosun bile ve yaptığın yorumlara bak. Belliki bir yerlerden yaraların var. Hoşçakal

Gün herkese 24 saat yalnız, yemek, temizlik, 3 çocukla oynamak ilgilenmek, üstüne kocaya ilgi, kendine bakım fln nasıl yetiyor?
Tek çocuklulara laf atıp, bazı kadınlar diye genelleyip sonunda da kendinizi övmeseydiniz insanlar size bu denli tepki göstermezdi.

ben de süslenmekten bahsetmedim zaten.
eşimle konuşmadım bile o dönem doğru düzgün. eve bile uğramıyordum babamlardaydım hep. adama naber bile demişliğim olmadı.
ama hiç aldatılır mıyım diye geçmedi aklımdan.
bu arada bizim eşimle ilgi alanlarımız çok farklı, ben kitap okurum o oyun oynar, onun izlediği diziyi ben sevmem benimkini o.
yine de aldatmıyoruz birbirimizi.
öyle ilgi gösteren tipler de değiliz.

Yok ben hiç kimseyle yarış halinde olmadığımdan madalya da beklemiyorum. Alkış, tebrik bekleyen en süper üç çocuklulara veriyoruz biz onu yorumunuza astım ben burdan alırsınız

Siz çok dolusunuz. Burada boş boş kocacılık oynamayın. 3 çocuğun her birine günde kaç saat vakit ayırıyorsunuz da tek çocuklu anneleri gömüyorsunuz?

Aradaki cümleyi atlamayalım yalnız "arada çocuklarımla bile oynayabiliyorum" dedi.
Yani biz tek olduğu için daha çok oyalamak, oynamak, oynarken öğretmek zorunda hissediyoruz.

yanlış bir genelleme

Kişiden kişiye göre değişir

Bakımlı olmak kişinin elinde
Kendisinde biten bir şey

Aradaki cümleyi atlamayalım yalnız "arada çocuklarımla bile oynayabiliyorum" dedi.
Yani biz tek olduğu için daha çok oyalamak, oynamak, oynarken öğretmek zorunda hissediyoruz.
Önemli olan kocayla oynamak litfen ay pardon ilgilenmek yoksa kaçar mazallah

Şuan oğlum 3 yaşında. Kızım 1 aylık. Yanımda kimsem yok. Komşu bile.
Perişanlık kelimesi az kalır. Bebeğimin hem alerjisi hem şiddetli reflüsü var. Günde 10 kere sadece göğsüme kusuyor. Üstüm başım saçlarım kusmuk.
Sürekli kucakta emiyor yada gazdan ağlıyor. Oğlum ilgi bekliyor yetemiyorum ona.
Yemin ederim saçlarımı 15 gündür yıkayamıyorum. 4 5 gün öncede bi duş alma fırsatı buldum ama sadece vücut.
Leş gibi kokuyorum.
Biliyorum ki geçiyor bu haller.
Şuan ki halime çekiciliğimi kaybettiğimi düşünen kocamın beynini dağıtırım.
Ben onun çocuklarını büyütmek için bu hallerdeyim.
Aklından geçer bilemem ama bişey desin parçalarım

Benimkini o kadar ihmal ettim ki en sonunda kendine yenisini aramak yerine yorgunluğuma empati yaptı.
Git aldat kendini tatmin et ne diye karına destek olursun dimi? Karakter sahibiyse demek ki.
Hay Allah aldatması gerekirdi hâlbuki neden böyle olmuş ki?

Çocuklar kadınlara ait ya zaten sadece.

Hem ev hem iş hele birde çalısan kadınsa kırk parcaya bölünecek ama zinhar kocasını ihmal etmeyecek. Bu tabloda ihmal edilmemesi yükünün azaltılması gereken kişi kadın hâlbuki.

Ben 3 küçük çocukla layıkıyla ilgilenip vakit geçirip ev işi, bakım sonra kocayla ilgilenmenin mümkün olduğunu hiç sanmıyorum. İhmal edilenler çocuklar olmuyordur umarım.

Bu arada yorumlarınıza denk gelmiyordum ne zamandır iyi oldu görmek

Dur aldatılırız bak çıkarma
Büyük ayrıntı tövbe yarabbim Hülya Avşar örneği müthiş güzelliği de geçtim zeki bir kadın aldığı adam karaktersizse ister zeki olsun ister güzel ister bakımlı boş. Bu işler öyle bakımlık aldığı adam kaypak oluyor bahanesi de bakımsızdın ilgisizdin. Aaa bak kaya çilingiroğlu hülya Avşar o Feraye ile aldattı. Kadın çoğu zaman makyaj yapmıyor güzellik göreceli ama hülya nın yanından geçmez sonuç ne oldu. Bahaneler yok bakımlı yok ilgili yok sexsi falan filan

Önemli olan kocayla oynamak litfen ay pardon ilgilenmek yoksa kaçar mazallah

Benimle yakın zamanda doğum yapan arkadaşım eşiyle haftada ortalama 3 kez birlikte olduğunu söylediğinde "baya sıkmış yorucu olmuyor mu?" dediğimizde sanıyorum ki "libidom fazla, istiyorum" falan diyecek. "Ne yapayım kocama kıyamıyorum" demişti
Başka sözüm yok

Aldatılmaktan/aldatmaktan başka seçeneğiniz olmaması üzücü. Yazık böyle kadınlar da var işte napalım. Kader

Geçen gördüm bir yerde hala çok güzel, spor yapıyor ve hala taş gibi.
57 yaşında bu kadın.
Ben 57 yaşında onun gibi olabilirsem ne mutlu.
O ve onun gibi diğer bütün kadınlar aldatılmayı hak etmiyoruz zaten.
Ama dediğin gibi aldatan adam, adam olmayınca kadın ne isterse yapsın sonuç hüsran.
Ne çirkin kadınlar var, ne kadar yakışıklı adamlarla evleniyorlar.
Çirkin bakımsız kadınlar ölsünler o zaman

Ablasi sadakatsizi izledin mi? Bunlar gercekte olan seyler. Adam bir kadinin koynundan çıkıp digerine girdi kac kez neyi neyle kiyasliyorsun ya
Aldatilan kac tane ünlü taş hatun var. Bakimsiz diye mi aldatildilar yoksa sen kleopatra misin
Böyle genel gecer, yargıli konuşmayın yahu .
benimki yapmaz, o oyleydi ondan aldatildi gbi konusulur mu hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…