Yılın kadını ödülünü size veriyoruz tebrikler
Elimizden kaçmaya hazır bir balık değil hayat arkadaşı olarak gördüğümüz için eşlerimizi aman ihmal etmeyelim diye her an tetikte beklemiyoruz biz bazi kadınlar.
Birbirimizi anlamamız mümkün değil o yüzden.
Ben de makyaj yapmıyorum ve doğalım. Mesele çekicilik değil eşler arasındaki ilgi. Yazdığımı baştan okursanız anlarsınız. KİMSE BEBEĞİNİ BAHANE EDİP EŞİNİ İHMAL ETMESİN.SONRA ALDATILDIM OKUTORUZ BURDA.KOCANIZLA İLGİLENMEZSENİZ ALDATILIRSINıZ. Dedim
Sizin dediğiniz ise ÇEKiCi OLUP SÜSLENMEZSeNİZ ALDATILIRSINIZ. Ben böyle bişey yazmadım. Yazımı istediğiniz yere çekmeyin.
Biz hepimiz siz doğru anladık da siz lafı çevirmeye çalışıyorsunuz ama olmuyor ne yazık ki.Tabiki de öyle olması gerekiyo. Burda da ilgi var. İlgi sadece sevişirken olmuyo ki. Ya siz beni yanlış anlıyosunuz ya da ben anlatamıyorum. Sohbet muhabbet de ilgilenmektir. Ya da ne biliyim bi film açar beraber izlersin bi derdine çare bulmaya çalışırsın. Benim kastettiğim şeyler bunlar. Nasıl çocuklarımızla ilgileniyorsak eşlerimizle de ilgilenmek zorundayız. Burda konular hemen başka yönlere çekiliyo. Ben kocamla hergün sevişen biri değilim. Her gece süslenen biri de değilim. Bakımlı olmak farklı bişey. Süslenmek farklı bişey. Umarım anlatabilmişimdir
Evet arkadaşım herşeyi sen biliyon haklısın senin dediğin doğru sen doğru düşünüyosun. Konuyu nerelere çektin. Şaştım kaldım. Gerçekten uğraşamıycm. Beni tanımıyosun bile ve yaptığın yorumlara bak. Belliki bir yerlerden yaraların var. HoşçakalBen bir yere çekmedim.
Sen gayette benim anladığım gibi yazdın.
İlgilenmezse aldatır, aldatılır.
Ben hafta sonu hiç makyaj yapmam mesela hak ediyor muyum ?
Ama kocamı makyajsız 2 dakika da tahrikte ederim.
Hak etmiyor muyum ?
Değer yargınız çok çirkin gerçekten.
Kadın-erkek hiç kimse hiç bir koşulda aldatılmayı hak etmez.
Ayrıca aldatmak karşındakiyle alakalı değil, kişilikle alakalıdır.
Ne kadınlar gördük taş gibi olup aldatılan.
Misal Hülya Avşar.
O kadında mı bakımsız?
Evde kocasına ilgisiz mi ?
Bence hala Türkiye'nin en güzel kadınlarından.
Ama ne oldu oda aldatıldı.
Yani bu durum eşle ilgilenmekle, çekimle, ilgiyle alakalı değil.
Gün herkese 24 saat yalnız, yemek, temizlik, 3 çocukla oynamak ilgilenmek, üstüne kocaya ilgi, kendine bakım fln nasıl yetiyor?Tabiki de öyle olması gerekiyo. Burda da ilgi var. İlgi sadece sevişirken olmuyo ki. Ya siz beni yanlış anlıyosunuz ya da ben anlatamıyorum. Sohbet muhabbet de ilgilenmektir. Ya da ne biliyim bi film açar beraber izlersin bi derdine çare bulmaya çalışırsın. Benim kastettiğim şeyler bunlar. Nasıl çocuklarımızla ilgileniyorsak eşlerimizle de ilgilenmek zorundayız. Burda konular hemen başka yönlere çekiliyo. Ben kocamla hergün sevişen biri değilim. Her gece süslenen biri de değilim. Bakımlı olmak farklı bişey. Süslenmek farklı bişey. Umarım anlatabilmişimdir
Biz hepimiz siz doğru anladık da siz lafı çevirmeye çalışıyorsunuz ama olmuyor ne yazık ki.
ben de süslenmekten bahsetmedim zaten.Tabiki de öyle olması gerekiyo. Burda da ilgi var. İlgi sadece sevişirken olmuyo ki. Ya siz beni yanlış anlıyosunuz ya da ben anlatamıyorum. Sohbet muhabbet de ilgilenmektir. Ya da ne biliyim bi film açar beraber izlersin bi derdine çare bulmaya çalışırsın. Benim kastettiğim şeyler bunlar. Nasıl çocuklarımızla ilgileniyorsak eşlerimizle de ilgilenmek zorundayız. Burda konular hemen başka yönlere çekiliyo. Ben kocamla hergün sevişen biri değilim. Her gece süslenen biri de değilim. Bakımlı olmak farklı bişey. Süslenmek farklı bişey. Umarım anlatabilmişimdir
Aynı ben benimde ilk işim sütyeni çıkarnak oluyorBende her gün eve gidince saçımı toplar, rahat giyinip, sutyeni çıkartırım.
Kesin aldatılmayı hak ediyorum.
Yazık cidden bu zihniyette olan kadınlara.
Yok ben hiç kimseyle yarış halinde olmadığımdan madalya da beklemiyorum. Alkış, tebrik bekleyen en süper üç çocuklulara veriyoruz biz onuyorumunuza astım ben burdan alırsınız
Siz çok dolusunuz. Burada boş boş kocacılık oynamayın. 3 çocuğun her birine günde kaç saat vakit ayırıyorsunuz da tek çocuklu anneleri gömüyorsunuz?
Önemli olan kocayla oynamak litfenAradaki cümleyi atlamayalım yalnız "arada çocuklarımla bile oynayabiliyorum" dedi.
Yani biz tek olduğu için daha çok oyalamak, oynamak, oynarken öğretmek zorunda hissediyoruz.
Aynı ben benimde ilk işim sütyeni çıkarnak oluyorp
Hay Allah aldatması gerekirdi hâlbuki neden böyle olmuş ki?Benimkini o kadar ihmal ettim ki en sonunda kendine yenisini aramak yerine yorgunluğuma empati yaptı.
Git aldat kendini tatmin et ne diye karına destek olursun dimi? Karakter sahibiyse demek ki.
Bu arada yorumlarınıza denk gelmiyordum ne zamandır iyi oldu görmekBenimkini o kadar ihmal ettim ki en sonunda kendine yenisini aramak yerine yorgunluğuma empati yaptı.
Git aldat kendini tatmin et ne diye karına destek olursun dimi? Karakter sahibiyse demek ki.
Büyük ayrıntı tövbe yarabbim Hülya Avşar örneği müthiş güzelliği de geçtim zeki bir kadın aldığı adam karaktersizse ister zeki olsun ister güzel ister bakımlı boş. Bu işler öyle bakımlık aldığı adam kaypak oluyor bahanesi de bakımsızdın ilgisizdin. Aaa bak kaya çilingiroğlu hülya Avşar o Feraye ile aldattı. Kadın çoğu zaman makyaj yapmıyor güzellik göreceli ama hülya nın yanından geçmez sonuç ne oldu. Bahaneler yok bakımlı yok ilgili yok sexsi falan filanDur aldatılırız bak çıkarma
Önemli olan kocayla oynamak litfenay pardon ilgilenmek yoksa kaçar mazallah
Aldatılmaktan/aldatmaktan başka seçeneğiniz olmaması üzücü. Yazık böyle kadınlar da var işte napalım. KaderHayır. Tekrar okuyun zira yanlış anlayıp kafanızdaki yere çekmişsiniz konuyu. Kadın kocasıyla İLgİLeNMEZSE aldatılır. Ki adam da karısıyla İLGİLENMEZSE aldatılır. Burda çok okuyoruz kocam benimle ilgilenmiyo veya bebek bakımından kocamla ilgilenemedim galiba aldatılıyorum vs. Bu kadar açıklama yeter sanırım.
Büyük ayrıntı tövbe yarabbim Hülya Avşar örneği müthiş güzelliği de geçtim zeki bir kadın aldığı adam karaktersizse ister zeki olsun ister güzel ister bakımlı boş. Bu işler öyle bakımlık aldığı adam kaypak oluyor bahanesi de bakımsızdın ilgisizdin. Aaa bak kaya çilingiroğlu hülya Avşar o Feraye ile aldattı. Kadın çoğu zaman makyaj yapmıyor güzellik göreceli ama hülya nın yanından geçmez sonuç ne oldu. Bahaneler yok bakımlı yok ilgili yok sexsi falan filan
Ablasi sadakatsizi izledin mi? Bunlar gercekte olan seyler. Adam bir kadinin koynundan çıkıp digerine girdi kac kez neyi neyle kiyasliyorsun yaTek çocukla yok kendime vakit ayıramıyorum yok hiçbir işimi yapamıyorum vs diyenleri anlayamıyorum şahsen. Benim 3 tane çocuğum var. 4yaş 2 yaş ve 9 aylık. Kişisel bakımımı da yapıyorum, sporumu da yapıyorum, çocuklarımın bakımını da, ev işlerini de yemeğimi de tatlı mı da. Hatta tüm bunları yaparken onlarla oyun bile oynayabiliyorum. Hatta gece olunca kocama da bakıyorumÇevremde kendini salmış tek çocuklu olanlar hayretle bakıyo nasıl yapabiliyosun hepsini diye. İş kişide bitiyo. İstedikten sonra yapılmayacak hiçbir şey yoktur. Benim bebeklerim de çok huysuz ve aşırı derece bana düşkünler. Kimse bebeğini bahane edip eşini ihmal etmesin. Sonra aldatıldım diye konular okuyoruz burda. Siz kocalarınızla ilgilenmezseniz kusura bakmayın aldatılırsınız. Bu arada kocam her geçen gün daha çekici daha kadınsı olduğumu ve beni daha fazla arzuladığını söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?