Anne olunca çekicilik yok mu oluyor

Kadınlar insanüstü varlıklar değiller ya bazen libidon yüksek olur, tavşan gibi sevişirsin, bazen modun düşüktür istemezsin. Bu nedenle koştur koştur aldatacak erkek de cehenneme gitsin.

Katılıyorum canım.
Aldatmanın zaten bahanesi olamaz.

hamile kaldigimdan beri gelir oper koklar ama adama bise oldu cinsellik yok. ckici dgilim herhalde bende
Sanırım bazı erkekler de duruma adapte olmaya çalışıyorlar ve istekleri 2.plana geçiyor.yorumlardan anladığım kadarıyla bu baya erkekten erkeğe değişiyor
Bizim de böyle bi ilişkimiz var arkadaş gibi değiliz mıç mıç sevgi aşk pıtırcığı da değiliz kendi alanlarımız var.ama böyleyken hamilelik ve bebek eklenince soğukluk girmesinden korkuyorum.yani çok iç içe olanlar sanki bir miktar uzaklaşıyolar ama biz zaten sürekli bişeyler paylaşmayız o yizden bu durum korkutuyor beni
Lohusa olmadım daha bilemiyorum ama sen oldun sanırım o yüzden sana hak veriyorum

O iş öyle değil. İnsan karaktersizse aldatır.
Eşler ilgisiz kalınca koşa koşa aldatılmaz.
Oturursun konuşursun insan gibi neden çünkü evlenmişsiniz. Baktınız olmuyor ayrılırsınız. Çünkü ilgisiz kalan değil karaktersiz olan aldatır.

Evet canım 5 dusugum vardı benim tüp bebek yaptirmistik. Yasaktı bide eşimle korkuyorduk düşer yine diye belki yapsaydı k bişey olmazdı ama işte yapmadık çok şükür öyle soğuma olayı falanda olmadı. 1 seneye düzen oturuyor Allah in izniyle .
Canım neden 9 ay girmediniz doktor mu yasakladı düşük tehliken mi vardı? Eş olarak cinselliğin olmaması soğukluk soktu mu peki aranıza?
Yaklaşık 1 sene sonra eski düzene dönülüyor diyorsun yani

Bence bir süre azalma oluyor evet. Hamileliğin son zamanlarında ve emzirme bitene kadar bi azalma hissettim eşimde. Konuştum da onunla. Normal geldi.

Alıştıkça normalleşmeye başladı. Şuan 3 buçuk yaşında kızımız. Ve herşey eskisi gibi

Kocayla isleri yaparken ilgilenmek daha doğrusu surekli kocaya ilgi halinde olmak nasıl oluyor anlatsana biraz? Cogu yorgun geliyor zaten işten. Nasil ilgileniyorsun aç biraz, yemekler, suslenmeler, sarilmalar mi yoksa bir elde maske bir elde eşini mi oksuyorsun aldatmasin diye
Adam sürekli infial halde mi geziyor anlamadim ki

Yoo benim yok bebe
Ama o dönemin zor olduğunu bilmek için kahin olmaya gerek yok.
Okuyoruz, karşılaşıyoruz.

Zorunda değil kimse zaten. Ama siz mesajınızda anne ve bakıcı yoksa mümkün değil demişsiniz, mümkünü olabiliyor demek ki bunu söylüyorum. Ben zevk alıyorum, giyinmeyi makyajı her zaman sevdim o yüzden severek yaptım yani zorunluluk olduğu için değil. İsteyen yapar isteyen yapmaz, görev değil yani.

Siz daha geçen bebekle kafayı sıyırdım diye yazmıyor muydunuz?
Evet ama onu yazarken bile makyajlı ve güzel kıyafetler giymiş durumdayım, şimdi de öyleyim

Giyinip süslemek benim zevk aldığım şeyler, seve seve yapıyorum. Gün boyu bebeğimle delirsem de yapıyorum o uyuduğunda vs. İmkansız değil yani, yapmak isteyen yapıyor

Bebek büyüyüne kadar ,vücut kendini toparlayana kadar ben de kendimi pek çekici hissetmiyordum açıkçası o hamilelik psikolojisinden çıkıp kendimi çekici bir kadın olarak görmem sanırım 2 seneye yakın zamanımı aldı ama şimdi memnunum

Hamilelikte oldu ama bebeğe zarar verecek korkusuyla uzak durdu hep. Sonrasında herhangi bir değişiklik olmadı

Tek çocukla bunların hiçbirini yapmıyorum. Tatlı yapmam, yemek yapıyorum hapla beslenmek mümkün olsaydı onu da yapmazdım.

Iki ayda 5 kilo verip spora başladım ve amacım kocam beni aldatmasın değildi. Ona bakmak, ona güzel görünmek hiç değildi. Kendimi aynada beğenmedim kilo verdim spor yaptım. Kocam kendisini bana beğendirmek için spor yapıp kas yapsaydı, ne bileyim cilt bakımı falan yapsaydı ben de onun için bir şeyler yapabilirdim belki ama lastikli donunu çekiştirip koltuğa yayılırken bir mok yapamam onun için. Aldatırsa defolup gider evden. Aldatmasın diye niye uğraşayım yahu dünyaya onunla mı geldim.

Peki siz bunları yaparken eşiniz de "aman karım beni aldatmasın" diye düşünüp bakımını, sporunu, çocuklarla oyunu, ev işini, tatlıyı falan yapıyor mu? Tatlı önemli bir ayrıntı, bilhassa bunun cevabını bekliyorum. Yoksa sadece işe gidip gelip, aşırı çekici karısıyla fik fik mi yapıyor?

Edit: bunların hiçbirini yapmıyorum ama yapmadığım için aldatılma korkusu da yaşamıyorum. Hayat böyle daha kolay çünkü.

Konu sahibi bekarken cinselligin hangi evliyle benziyordu?
Bu konular evliligin kendi dinamizmine ve eslerin karşılıklı hislerine baglidir.
Ayse der biz gobek bebek dinlemedik tavsan gibiydik normaldir. Meltem der biz 10 gunde bir yaptik normaldir.
Simdi sen ne okursan oku yasamadan bilemeyeceksin.
Adamlarin çoğu hamileyken cekiniyor icinde canlı var diye bu bir gercek bunu bilerek çık yola. Yapmamak degil dedigim ama yaparken o çekinceyi goruyorsun. Hepsi demiyorum bak çoğu diyorum.
Hamilelik esnasinda cok degiskenlik gösteriyor. Göbeğine göre ,adamin psikolojisine , senin psikolojine göre.
Kadinlar belli etmemeye calisiyor aklina takildigini ama sevisirken bile ikinizde dusunuyorsunuz onde gobek var aklından kolay kolay cikmiyor kidur bir sey olmasin diyorsun yani. Sevismek guzel ama bebiste onemli oluyor o an.
Kmse istemez cocuk dogurdu diye kocasi tarafindan ana yerine konup oksanmamayi ama bunu yasayarak gormekten baska çare yok.
Oyle bakimla, sac bas yapmayla olmuyor bu işler olsaydi tum guzel ve bakimli kadınlar cok mutlu olurdu. Ama cirkin sansi diye bir deyim bile var sen dusun.

Bu çok yanlış bir söylem ama. Yapmak isteyen yapıyor ehehe siz istemiyorsunuz, isteseniz yaparsınız naağber gibi anlaşılıyor. Hayır yapmak isteyip yapamayan, bebeği hasta, huysuz, problemli, eşi yardımcı olmayan, desteği olmayan, imkanı olmayan bir sürü kadın var ve burayı okuyorlar.

Valla ne düşünürse düşünsün okadar yoruyor ki kızım hergün peşinden koşuyorum sırtımdan terler akıyor. Birde bunun üstüne ev işi yemek cart curt eklenince düşün ozaman çekiciliği geçenlerde oturduğum yerde uyuya kaldım o derece

On dakikada bir "hareketlenme var mı, varsa ölümü gör söyle" diyor olabilir bence.

Aradaki cümleyi atlamayalım yalnız "arada çocuklarımla bile oynayabiliyorum" dedi.
Yani biz tek olduğu için daha çok oyalamak, oynamak, oynarken öğretmek zorunda hissediyoruz.
O zaman peş peşe 5 tane doğurayım ben, büyüyen küçüğü eğlesin. Hem kreşten kazan hem vakitten çok mantıklıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…