- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Kadınlar insanüstü varlıklar değiller ya bazen libidon yüksek olur, tavşan gibi sevişirsin, bazen modun düşüktür istemezsin. Bu nedenle koştur koştur aldatacak erkek de cehenneme gitsin.
Helal olsun karşimtüm bunları yaparken onlarla oyun bile oynayabiliyorum.
Sanırım bazı erkekler de duruma adapte olmaya çalışıyorlar ve istekleri 2.plana geçiyor.yorumlardan anladığım kadarıyla bu baya erkekten erkeğe değişiyorhamile kaldigimdan beri gelir oper koklar ama adama bise oldu cinsellik yok. ckici dgilim herhalde bende
Bizim de böyle bi ilişkimiz var arkadaş gibi değiliz mıç mıç sevgi aşk pıtırcığı da değiliz kendi alanlarımız var.ama böyleyken hamilelik ve bebek eklenince soğukluk girmesinden korkuyorum.yani çok iç içe olanlar sanki bir miktar uzaklaşıyolar ama biz zaten sürekli bişeyler paylaşmayız o yizden bu durum korkutuyor beniben de süslenmekten bahsetmedim zaten.
eşimle konuşmadım bile o dönem doğru düzgün. eve bile uğramıyordum babamlardaydım hep. adama naber bile demişliğim olmadı.
ama hiç aldatılır mıyım diye geçmedi aklımdan.
bu arada bizim eşimle ilgi alanlarımız çok farklı, ben kitap okurum o oyun oynar, onun izlediği diziyi ben sevmem benimkini o.
yine de aldatmıyoruz birbirimizi.
öyle ilgi gösteren tipler de değiliz.
Lohusa olmadım daha bilemiyorum ama sen oldun sanırım o yüzden sana hak veriyorumKonuyu açarken normal bir zamandan bahsetmedin ki sen.
Anne olunca dedin.
Normal de zaten ilgi çekilmez ama anne olan kadından da ilk başlar da bu beklenmez.
Zaten sabahtan beri bunu tartışıyoruz.
Ve o yorumu yazan hem cinsim hiçte öyle masum bir yorum yazmamış.
İlgilenmezseniz aldatılırsınız yazmış.
Bunu lohusa kadına de bakalım sana ne diyecek
O iş öyle değil. İnsan karaktersizse aldatır.Hayır. Tekrar okuyun zira yanlış anlayıp kafanızdaki yere çekmişsiniz konuyu. Kadın kocasıyla İLgİLeNMEZSE aldatılır. Ki adam da karısıyla İLGİLENMEZSE aldatılır. Burda çok okuyoruz kocam benimle ilgilenmiyo veya bebek bakımından kocamla ilgilenemedim galiba aldatılıyorum vs. Bu kadar açıklama yeter sanırım.
Canım neden 9 ay girmediniz doktor mu yasakladı düşük tehliken mi vardı? Eş olarak cinselliğin olmaması soğukluk soktu mu peki aranıza?
Yaklaşık 1 sene sonra eski düzene dönülüyor diyorsun yani
Bence bir süre azalma oluyor evet. Hamileliğin son zamanlarında ve emzirme bitene kadar bi azalma hissettim eşimde. Konuştum da onunla. Normal geldi.Kızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
Kocayla isleri yaparken ilgilenmek daha doğrusu surekli kocaya ilgi halinde olmak nasıl oluyor anlatsana biraz? Cogu yorgun geliyor zaten işten. Nasil ilgileniyorsun aç biraz, yemekler, suslenmeler, sarilmalar mi yoksa bir elde maske bir elde eşini mi oksuyorsun aldatmasin diyeBen de makyaj yapmıyorum ve doğalım. Mesele çekicilik değil eşler arasındaki ilgi. Yazdığımı baştan okursanız anlarsınız. KİMSE BEBEĞİNİ BAHANE EDİP EŞİNİ İHMAL ETMESİN.SONRA ALDATILDIM OKUTORUZ BURDA.KOCANIZLA İLGİLENMEZSENİZ ALDATILIRSINıZ. Dedim
Sizin dediğiniz ise ÇEKiCi OLUP SÜSLENMEZSeNİZ ALDATILIRSINIZ. Ben böyle bişey yazmadım. Yazımı istediğiniz yere çekmeyin.
Sanırım bazı erkekler de duruma adapte olmaya çalışıyorlar ve istekleri 2.plana geçiyor.yorumlardan anladığım kadarıyla bu baya erkekten erkeğe değişiyor
Bizim de böyle bi ilişkimiz var arkadaş gibi değiliz mıç mıç sevgi aşk pıtırcığı da değiliz kendi alanlarımız var.ama böyleyken hamilelik ve bebek eklenince soğukluk girmesinden korkuyorum.yani çok iç içe olanlar sanki bir miktar uzaklaşıyolar ama biz zaten sürekli bişeyler paylaşmayız o yizden bu durum korkutuyor beni
Lohusa olmadım daha bilemiyorum ama sen oldun sanırım o yüzden sana hak veriyorum
Zorunda değil kimse zaten. Ama siz mesajınızda anne ve bakıcı yoksa mümkün değil demişsiniz, mümkünü olabiliyor demek ki bunu söylüyorum. Ben zevk alıyorum, giyinmeyi makyajı her zaman sevdim o yüzden severek yaptım yani zorunluluk olduğu için değil. İsteyen yapar isteyen yapmaz, görev değil yani.Özetle yapamayacağım için salmadım, zorlasam elbet yapardım. Yapmak istemediğim için yapmadım. Bu özgürlüğe de her kadının sahip olduğuna inanıyorum. Ben de bir insanım ve mükemmel olmak, her zaman parlamak zorunda değilim. Bir biblo değilim yani ölçülerini korumak zorunda olan
Şimdi her evde var vallahi hatta bunları piyasası oluşmuş durumda.Yatılı tabiki onlrla birlikte yaşıyor.Ay filipinli bakıcı mııı hep dizilerde olur zannederdin gerçekten miyatılıysa süper bi şey olmalı
Evet ama onu yazarken bile makyajlı ve güzel kıyafetler giymiş durumdayım, şimdi de öyleyimSiz daha geçen bebekle kafayı sıyırdım diye yazmıyor muydunuz?
Hamilelikte oldu ama bebeğe zarar verecek korkusuyla uzak durdu hep. Sonrasında herhangi bir değişiklik olmadıKızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
Tek çocukla yok kendime vakit ayıramıyorum yok hiçbir işimi yapamıyorum vs diyenleri anlayamıyorum şahsen. Benim 3 tane çocuğum var. 4yaş 2 yaş ve 9 aylık. Kişisel bakımımı da yapıyorum, sporumu da yapıyorum, çocuklarımın bakımını da, ev işlerini de yemeğimi de tatlı mı da. Hatta tüm bunları yaparken onlarla oyun bile oynayabiliyorum. Hatta gece olunca kocama da bakıyorumÇevremde kendini salmış tek çocuklu olanlar hayretle bakıyo nasıl yapabiliyosun hepsini diye. İş kişide bitiyo. İstedikten sonra yapılmayacak hiçbir şey yoktur. Benim bebeklerim de çok huysuz ve aşırı derece bana düşkünler. Kimse bebeğini bahane edip eşini ihmal etmesin. Sonra aldatıldım diye konular okuyoruz burda. Siz kocalarınızla ilgilenmezseniz kusura bakmayın aldatılırsınız. Bu arada kocam her geçen gün daha çekici daha kadınsı olduğumu ve beni daha fazla arzuladığını söyler.
Bu çok yanlış bir söylem ama. Yapmak isteyen yapıyor ehehe siz istemiyorsunuz, isteseniz yaparsınız naağber gibi anlaşılıyor. Hayır yapmak isteyip yapamayan, bebeği hasta, huysuz, problemli, eşi yardımcı olmayan, desteği olmayan, imkanı olmayan bir sürü kadın var ve burayı okuyorlar.Evet ama onu yazarken bile makyajlı ve güzel kıyafetler giymiş durumdayım, şimdi de öyleyim
Giyinip süslemek benim zevk aldığım şeyler, seve seve yapıyorum. Gün boyu bebeğimle delirsem de yapıyorum o uyuduğunda vs. İmkansız değil yani, yapmak isteyen yapıyor
Yoksa sadece ile gidip gelip, aşırı çekici karısıyla fik fik mi yapıyor?
Kocayla isleri yaparken ilgilenmek daha doğrusu surekli kocaya ilgi halinde olmak nasıl oluyor anlatsana biraz? Cogu yorgun geliyor zaten işten. Nasil ilgileniyorsun aç biraz, yemekler, suslenmeler, sarilmalar mi yoksa bir elde maske bir elde eşini mi oksuyorsun aldatmasin diye
Adam sürekli infial halde mi geziyor anlamadim ki
O zaman peş peşe 5 tane doğurayım ben, büyüyen küçüğü eğlesin. Hem kreşten kazan hem vakitten çok mantıklıymışAradaki cümleyi atlamayalım yalnız "arada çocuklarımla bile oynayabiliyorum" dedi.
Yani biz tek olduğu için daha çok oyalamak, oynamak, oynarken öğretmek zorunda hissediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?