Anne olunca çekicilik yok mu oluyor

Hahhahaha ilk çocuğum çok kolaydı onun aksini söylemem imkansız ama ikincinin kolay olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam galiba. Artık tavşan mıyım yoksa ciddi bi ruh hastası mı bilemicem. Evde kedi ve köpekte var bu arada. Ha bide bi işletmemiz var karnım burnumdaykende,çocuk kucağımdayken de gidip çalıştığım. Ben böyle mutluyum. Herkes aynı olcak aynı şartlarda aynı psikolojiye sahip olacak diye bi durum bi zorunluluk yok. Kim nasıl istiyorsa öyle yaşamaya devam edecek. Ben böyle mutluyum bu şartlarda kendimi iyi hissediyorum böyle olmaya da devam etmesini istiyorum. Belki yaşım genç diyedir. Belki benim normalde de akıl sağlığım pek yerinde değildir. Bilemicem artık.

Kadın çekiciliğini kaybedince aldatılmayı hak ediyor o zaman ?
Aldatan adam da haklı oluyor.
Valla sizi tebrik ederim gerçekten.
Düşüncenize bayıldım !
Oraya kadar okuduklarımla hayran kaldım allahım bende böyle beş level atlamış gibi hızlı olabilir miyim diye düşünürken son kısım olmadı. Doğal bir insanım eşim beni tanıdığı zamanda böyleydim şimdi de böyleyim makyaj yapmadığım için çekici olmayıp aldatılmayı haketmiş mi oluyorum??

Kadın çekiciliğini kaybedince aldatılmayı hak ediyor o zaman ?
Aldatan adam da haklı oluyor.
Valla sizi tebrik ederim gerçekten.
Düşüncenize bayıldım !
Hayır. Tekrar okuyun zira yanlış anlayıp kafanızdaki yere çekmişsiniz konuyu. Kadın kocasıyla İLgİLeNMEZSE aldatılır. Ki adam da karısıyla İLGİLENMEZSE aldatılır. Burda çok okuyoruz kocam benimle ilgilenmiyo veya bebek bakımından kocamla ilgilenemedim galiba aldatılıyorum vs. Bu kadar açıklama yeter sanırım.

4 yaşında benimki çok şükür..
Öncesinde hep 2 yaşında rahat edersin derlerdi ama ben en çok 3 yaşını sevdim.
4,5 aylıkken işe geri döndüm. Çalışmaya alışkın biri için evde olup bebek bakmak daha zor aslında. Gece defalarca uyansam da gündüz işe gitmek iyi geliyordu. Çok yorucu bir dönemdi.
1 yaş ne ki? Daha çok var onların rahatlamalarına.
Ben artık ikinci olunca 1 yaşında yeni yürüyen bebeyle tatile gitmem derim hep. Eşimle bırak yemeği karşılıklı oturup kahve bile içemediydik tatilde

Herkesin enerjisi, psikolojisi, destek aldığı noktalar farklı. Daha erken doğum yapsaydım belki daha farklı olurdum kimbilir..

Kocam benle ilgilenmezse aldatmam. Mutsuzsam ayrılırım.
Kocamda aldatmaya bahane aramasın, ayrılsın.
Aldatmanın bahanesi olmaz.
Madalyanızı, kupanızı nereue postalayalım. Biz tek çocuklular olarak??

Ben de makyaj yapmıyorum ve doğalım. Mesele çekicilik değil eşler arasındaki ilgi. Yazdığımı baştan okursanız anlarsınız. KİMSE BEBEĞİNİ BAHANE EDİP EŞİNİ İHMAL ETMESİN.SONRA ALDATILDIM OKUTORUZ BURDA.KOCANIZLA İLGİLENMEZSENİZ ALDATILIRSINıZ. Dedim
Sizin dediğiniz ise ÇEKiCi OLUP SÜSLENMEZSeNİZ ALDATILIRSINIZ. Ben böyle bişey yazmadım. Yazımı istediğiniz yere çekmeyin.

Tabi eş önemli. Bebeğe tv açıp kocayı yatağa atıyorum ben. Böyle yapmazsam mazallah aldatılırım

Yılın kadını ödülünü size veriyoruz tebrikler

Elimizden kaçmaya hazır bir balık değil hayat arkadaşı olarak gördüğümüz için eşlerimizi aman ihmal etmeyelim diye her an tetikte beklemiyoruz biz bazi kadınlar.

Birbirimizi anlamamız mümkün değil o yüzden.

Tabi eş önemli. Bebeğe tv açıp kocayı yatağa atıyorum ben. Böyle yapmazsam mazallah aldatılırım

Çok komiksiniz. Ben öyle bişey yazdığımı ceya kastettiğimi hatırlamıyorum. Siz istediğiniz yerlere çekiyosunuz konuyu. Burda boş insanlar olarak alayınızı edin birbirize sarın. Size cevap yetişterecek kadar fazla vaktim yok.

hamile kaldigimdan beri gelir oper koklar ama adama bise oldu cinsellik yok. ckici dgilim herhalde bende

Nasip böyleymiş :)
Bende 1 yaşına kadar kendim bakarım diyorum ama uzun yıllardır çalışıyorum nasıl olur bilemem.
Çocuk bakmak tabi ki de zordur ama bende keyif almaya bakacağım.
Yoksa işin içinden çıkamam gibi geliyor :)

Olma tabi, kocanizin yanında yöresinde bulunun mazallah, her an herşey olabilir.

Bende her gün eve gidince saçımı toplar, rahat giyinip, sutyeni çıkartırım.
Kesin aldatılmayı hak ediyorum.

Yazık cidden bu zihniyette olan kadınlara.

benim babam çok ağır bir hastalık geçirdi geçen yıl. günlerce babama baktım yoğun bakımda onunla kaldım. taburcu olduğunda da kafayı sıyırdım, paranoyaklaştım.
bakımlı olmayı aklımdan geçirmeyi bırakın, psikologa gitmeye başladım o dönem. geceleri çarpıntıdan uyuyamadım uzun bir süre.
Eşimle İlgilenmedim !
Aldatılmadım da. adam hep destek oldu yeri geldi ben böğürerek ağlarken beni yıkadı.

Siz çok dolusunuz. Burada boş boş kocacılık oynamayın. 3 çocuğun her birine günde kaç saat vakit ayırıyorsunuz da tek çocuklu anneleri gömüyorsunuz?

Tabiki de öyle olması gerekiyo. Burda da ilgi var. İlgi sadece sevişirken olmuyo ki. Ya siz beni yanlış anlıyosunuz ya da ben anlatamıyorum. Sohbet muhabbet de ilgilenmektir. Ya da ne biliyim bi film açar beraber izlersin bi derdine çare bulmaya çalışırsın. Benim kastettiğim şeyler bunlar. Nasıl çocuklarımızla ilgileniyorsak eşlerimizle de ilgilenmek zorundayız. Burda konular hemen başka yönlere çekiliyo. Ben kocamla hergün sevişen biri değilim. Her gece süslenen biri de değilim. Bakımlı olmak farklı bişey. Süslenmek farklı bişey. Umarım anlatabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…