Hahhahaha ilk çocuğum çok kolaydı onun aksini söylemem imkansız ama ikincinin kolay olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam galiba. Artık tavşan mıyım yoksa ciddi bi ruh hastası mı bilemicem. Evde kedi ve köpekte var bu arada. Ha bide bi işletmemiz var karnım burnumdaykende,çocuk kucağımdayken de gidip çalıştığım. Ben böyle mutluyum. Herkes aynı olcak aynı şartlarda aynı psikolojiye sahip olacak diye bi durum bi zorunluluk yok. Kim nasıl istiyorsa öyle yaşamaya devam edecek. Ben böyle mutluyum bu şartlarda kendimi iyi hissediyorum böyle olmaya da devam etmesini istiyorum. Belki yaşım genç diyedir. Belki benim normalde de akıl sağlığım pek yerinde değildir. Bilemicem artık.Kolay bir bebeğiniz olmuş demek ki.
Benimki beşiğinde bir saat uyumazdı. İlla kucağımda olacak. Öğlenleri uyuduğunda bir iş yapayım diyemezdim. Süpürge için bile slinge bağlamam gerekirdi. Geceleri de saat başı kalkar en az 20 dk emer de öyle uyurdu. Onda da bir iki saate yine çağırırdı. Eşimle üç saat oturmak için her gece yıkıyorduk çünkü bir tek yıkandıktan sonra üç saat uyuyordu. Ben bu tempoda gün içinde gelip en azından yemeğinizi yapan biri olduğunu dişünüyorum yada bebeğiniz beşiğinde üçer saat aralıklı uykular uyuyam bir bebekti.
Aksi için gerçekten energizer tavşanı fln olmanız lazım.
Oraya kadar okuduklarımla hayran kaldım allahım bende böyle beş level atlamış gibi hızlı olabilir miyim diye düşünürken son kısım olmadı. Doğal bir insanım eşim beni tanıdığı zamanda böyleydim şimdi de böyleyim makyaj yapmadığım için çekici olmayıp aldatılmayı haketmiş mi oluyorum??Kadın çekiciliğini kaybedince aldatılmayı hak ediyor o zaman ?
Aldatan adam da haklı oluyor.
Valla sizi tebrik ederim gerçekten.
Düşüncenize bayıldım !
Hayır. Tekrar okuyun zira yanlış anlayıp kafanızdaki yere çekmişsiniz konuyu. Kadın kocasıyla İLgİLeNMEZSE aldatılır. Ki adam da karısıyla İLGİLENMEZSE aldatılır. Burda çok okuyoruz kocam benimle ilgilenmiyo veya bebek bakımından kocamla ilgilenemedim galiba aldatılıyorum vs. Bu kadar açıklama yeter sanırım.Kadın çekiciliğini kaybedince aldatılmayı hak ediyor o zaman ?
Aldatan adam da haklı oluyor.
Valla sizi tebrik ederim gerçekten.
Düşüncenize bayıldım !
Valla eskisi gibi hala değilim hiç kimse eskisi gibi olmuyo sadece kendini beğenmeye başlıyosunK
6 ay önce benimde ikizlerim oldu 2 yıla razıyım sanki hiç etkisi gibi olamayacak gibi geliyor
Sağlıkla büyüsün bebiş
Ben çalışma + ev işini yürütürken bu kadar zorlanıyorsam, bunun üstüne bir de çocuk olunca huniyle gezerim gerçekten
Zorluğuna rağmen aman ne var doğurma da bakmada diyen insanların evini gezeceğim
Hele ilk başlardaki o zorluk aman tanrım yani cidden hala gözüm korkuyor.
Etrafımda yeni doğum yapan yada 1 yaşına yaklaşan kuzenlerim hala düzen oturtamadıklarını uykusuzluğa alışamadıklarını söylüyor.
Bırak yani kişisel bakımı.
Ama burada yazanlar da sanki gaz çıkarır kadar kolay olduğunu çocuk bakmanın da o kadar yorucu olmadığından bahsediyorlar.
Bende ondan diyorum kendime yazıklar olsun
Sen en azından bir tane doğurmuşsun bende oda yok
Kocam benle ilgilenmezse aldatmam. Mutsuzsam ayrılırım.Hayır. Tekrar okuyun zira yanlış anlayıp kafanızdaki yere çekmişsiniz konuyu. Kadın kocasıyla İLgİLeNMEZSE aldatılır. Ki adam da karısıyla İLGİLENMEZSE aldatılır. Burda çok okuyoruz kocam benimle ilgilenmiyo veya bebek bakımından kocamla ilgilenemedim galiba aldatılıyorum vs. Bu kadar açıklama yeter sanırım.
Oraya kadar okuduklarımla hayran kaldım allahım bende böyle beş level atlamış gibi hızlı olabilir miyim diye düşünürken son kısım olmadı. Doğal bir insanım eşim beni tanıdığı zamanda böyleydim şimdi de böyleyim makyaj yapmadığım için çekici olmayıp aldatılmayı haketmiş mi oluyorum??
Tabi eş önemli. Bebeğe tv açıp kocayı yatağa atıyorum ben. Böyle yapmazsam mazallah aldatılırımTek çocukla yok kendime vakit ayıramıyorum yok hiçbir işimi yapamıyorum vs diyenleri anlayamıyorum şahsen. Benim 3 tane çocuğum var. 4yaş 2 yaş ve 9 aylık. Kişisel bakımımı da yapıyorum, sporumu da yapıyorum, çocuklarımın bakımını da, ev işlerini de yemeğimi de tatlı mı da. Hatta tüm bunları yaparken onlarla oyun bile oynayabiliyorum. Hatta gece olunca kocama da bakıyorumÇevremde kendini salmış tek çocuklu olanlar hayretle bakıyo nasıl yapabiliyosun hepsini diye. İş kişide bitiyo. İstedikten sonra yapılmayacak hiçbir şey yoktur. Benim bebeklerim de çok huysuz ve aşırı derece bana düşkünler. Kimse bebeğini bahane edip eşini ihmal etmesin. Sonra aldatıldım diye konular okuyoruz burda. Siz kocalarınızla ilgilenmezseniz kusura bakmayın aldatılırsınız. Bu arada kocam her geçen gün daha çekici daha kadınsı olduğumu ve beni daha fazla arzuladığını söyler.
Kocam benle ilgilenmezse aldatmam. Mutsuzsam ayrılırım.
Kocamda aldatmaya bahane aramasın, ayrılsın.
Aldatmanın bahanesi olmaz.
Madalyanızı, kupanızı nereue postalayalım. Biz tek çocuklular olarak??
Yılın kadını ödülünü size veriyoruz tebriklerTek çocukla yok kendime vakit ayıramıyorum yok hiçbir işimi yapamıyorum vs diyenleri anlayamıyorum şahsen. Benim 3 tane çocuğum var. 4yaş 2 yaş ve 9 aylık. Kişisel bakımımı da yapıyorum, sporumu da yapıyorum, çocuklarımın bakımını da, ev işlerini de yemeğimi de tatlı mı da. Hatta tüm bunları yaparken onlarla oyun bile oynayabiliyorum. Hatta gece olunca kocama da bakıyorumÇevremde kendini salmış tek çocuklu olanlar hayretle bakıyo nasıl yapabiliyosun hepsini diye. İş kişide bitiyo. İstedikten sonra yapılmayacak hiçbir şey yoktur. Benim bebeklerim de çok huysuz ve aşırı derece bana düşkünler. Kimse bebeğini bahane edip eşini ihmal etmesin. Sonra aldatıldım diye konular okuyoruz burda. Siz kocalarınızla ilgilenmezseniz kusura bakmayın aldatılırsınız. Bu arada kocam her geçen gün daha çekici daha kadınsı olduğumu ve beni daha fazla arzuladığını söyler.
Yok ben hiç kimseyle yarış halinde olmadığımdan madalya da beklemiyorum. Alkış, tebrik bekleyen en süper üç çocuklulara veriyoruz biz onuSizde kalsın boynunuza asarsınız.
Tabi eş önemli. Bebeğe tv açıp kocayı yatağa atıyorum ben. Böyle yapmazsam mazallah aldatılırım
4 yaşında benimki çok şükür..
Öncesinde hep 2 yaşında rahat edersin derlerdi ama ben en çok 3 yaşını sevdim.
4,5 aylıkken işe geri döndüm. Çalışmaya alışkın biri için evde olup bebek bakmak daha zor aslında. Gece defalarca uyansam da gündüz işe gitmek iyi geliyordu. Çok yorucu bir dönemdi.
1 yaş ne ki? Daha çok var onların rahatlamalarına.
Ben artık ikinci olunca 1 yaşında yeni yürüyen bebeyle tatile gitmem derim hep
Herkesin enerjisi, psikolojisi, destek aldığı noktalar farklı. Daha erken doğum yapsaydım belki daha farklı olurdum kimbilir..
Olma tabi, kocanizin yanında yöresinde bulunun mazallah, her an herşey olabilir.Çok komiksiniz. Ben öyle bişey yazdığımı ceya kastettiğimi hatırlamıyorum. Siz istediğiniz yerlere çekiyosunuz konuyu. Burda boş insanlar olarak alayınızı edin birbirize sarın. Size cevap yetişterecek kadar fazla vaktim yok.
Oraya kadar okuduklarımla hayran kaldım allahım bende böyle beş level atlamış gibi hızlı olabilir miyim diye düşünürken son kısım olmadı. Doğal bir insanım eşim beni tanıdığı zamanda böyleydim şimdi de böyleyim makyaj yapmadığım için çekici olmayıp aldatılmayı haketmiş mi oluyorum??
benim babam çok ağır bir hastalık geçirdi geçen yıl. günlerce babama baktım yoğun bakımda onunla kaldım. taburcu olduğunda da kafayı sıyırdım, paranoyaklaştım.Hayır. Tekrar okuyun zira yanlış anlayıp kafanızdaki yere çekmişsiniz konuyu. Kadın kocasıyla İLgİLeNMEZSE aldatılır. Ki adam da karısıyla İLGİLENMEZSE aldatılır. Burda çok okuyoruz kocam benimle ilgilenmiyo veya bebek bakımından kocamla ilgilenemedim galiba aldatılıyorum vs. Bu kadar açıklama yeter sanırım.
Siz çok dolusunuz. Burada boş boş kocacılık oynamayın. 3 çocuğun her birine günde kaç saat vakit ayırıyorsunuz da tek çocuklu anneleri gömüyorsunuz?Çok komiksiniz. Ben öyle bişey yazdığımı ceya kastettiğimi hatırlamıyorum. Siz istediğiniz yerlere çekiyosunuz konuyu. Burda boş insanlar olarak alayınızı edin birbirize sarın. Size cevap yetişterecek kadar fazla vaktim yok.
Bu derece beklemiyordum demene güldümbenimde 6 aylık ikizlerim var
Tabiki de öyle olması gerekiyo. Burda da ilgi var. İlgi sadece sevişirken olmuyo ki. Ya siz beni yanlış anlıyosunuz ya da ben anlatamıyorum. Sohbet muhabbet de ilgilenmektir. Ya da ne biliyim bi film açar beraber izlersin bi derdine çare bulmaya çalışırsın. Benim kastettiğim şeyler bunlar. Nasıl çocuklarımızla ilgileniyorsak eşlerimizle de ilgilenmek zorundayız. Burda konular hemen başka yönlere çekiliyo. Ben kocamla hergün sevişen biri değilim. Her gece süslenen biri de değilim. Bakımlı olmak farklı bişey. Süslenmek farklı bişey. Umarım anlatabilmişimdirbenim babam çok ağır bir hastalık geçirdi geçen yıl. günlerce babama baktım yoğun bakımda onunla kaldım. taburcu olduğunda da kafayı sıyırdım, paranoyaklaştım.
bakımlı olmayı aklımdan geçirmeyi bırakın, psikologa gitmeye başladım o dönem. geceleri çarpıntıdan uyuyamadım uzun bir süre.
Eşimle İlgilenmedim !
Aldatılmadım da. adam hep destek oldu yeri geldi ben böğürerek ağlarken beni yıkadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?