- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Aldatılmaktan/aldatmaktan başka seçeneğiniz olmaması üzücü. Yazık böyle kadınlar da var işte napalım. Kader
O bence tamamen kişiyle ılgılı .Çocuk olunca daha zordur ama her fırsatta bakımlı olan kadınlarda varKızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
İllaki arzuları azalıyor canım iki tarafında. Çünkü öyle biseyin içine giriyosunki biz 9 ay hiç ilişkiye girmememize rağmen bebeğim doğdu 40 gün hiç aklımıza bile gelmemişti. Bence o 40 gün çok telaşlı geçiyor. Emzirmeye çalışıyoruz ee hergun yikiyoruz çocuğu üst değiştir altını al bir hengamenin içinde buluyoruz kendimizi. 40 günden sonra oturmaya başlıyor bazı seylerKızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
Üftade sen misin? Doğru söyleBen de makyaj yapmıyorum ve doğalım. Mesele çekicilik değil eşler arasındaki ilgi. Yazdığımı baştan okursanız anlarsınız. KİMSE BEBEĞİNİ BAHANE EDİP EŞİNİ İHMAL ETMESİN.SONRA ALDATILDIM OKUTORUZ BURDA.KOCANIZLA İLGİLENMEZSENİZ ALDATILIRSINıZ. Dedim
Sizin dediğiniz ise ÇEKiCi OLUP SÜSLENMEZSeNİZ ALDATILIRSINIZ. Ben böyle bişey yazmadım. Yazımı istediğiniz yere çekmeyin.
Maşallah gerçekten ağzım açık okudum yazdıklarınızı, enerjiniz yüksek ve çok verici bi yapınız var sanırım.bi film izleyememek ya da kafa dinleyememek vs.sizi mutsuz etmiyordur, eşiniz şanslı gerçektenTek çocukla yok kendime vakit ayıramıyorum yok hiçbir işimi yapamıyorum vs diyenleri anlayamıyorum şahsen. Benim 3 tane çocuğum var. 4yaş 2 yaş ve 9 aylık. Kişisel bakımımı da yapıyorum, sporumu da yapıyorum, çocuklarımın bakımını da, ev işlerini de yemeğimi de tatlı mı da. Hatta tüm bunları yaparken onlarla oyun bile oynayabiliyorum. Hatta gece olunca kocama da bakıyorumÇevremde kendini salmış tek çocuklu olanlar hayretle bakıyo nasıl yapabiliyosun hepsini diye. İş kişide bitiyo. İstedikten sonra yapılmayacak hiçbir şey yoktur. Benim bebeklerim de çok huysuz ve aşırı derece bana düşkünler. Kimse bebeğini bahane edip eşini ihmal etmesin. Sonra aldatıldım diye konular okuyoruz burda. Siz kocalarınızla ilgilenmezseniz kusura bakmayın aldatılırsınız. Bu arada kocam her geçen gün daha çekici daha kadınsı olduğumu ve beni daha fazla arzuladığını söyler.
Ay filipinli bakıcı mııı hep dizilerde olur zannederdin gerçekten miBen şunu gördüm yardımcısı olan anneler çok daha rahat ediyor ama yardımcısız çocuğa bakan annelerin hali perişan.Ablam ilk çocuğuna kendisi baktı yerinden bile kıpırdayamıyordu arada ben gidip bakıyordum öyle kadın evden çıkabiliyordu.Ama ikinci çocuğunda filipinli bakıcısı vardı çoook rahat baktı.
Ya ona bakmıyor ki zaten.Geçen gördüm bir yerde hala çok güzel, spor yapıyor ve hala taş gibi.
57 yaşında bu kadın.
Ben 57 yaşında onun gibi olabilirsem ne mutlu.
O ve onun gibi diğer bütün kadınlar aldatılmayı hak etmiyoruz zaten.
Ama dediğin gibi aldatan adam, adam olmayınca kadın ne isterse yapsın sonuç hüsran.
Ne çirkin kadınlar var, ne kadar yakışıklı adamlarla evleniyorlar.
Çirkin bakımsız kadınlar ölsünler o zaman
Çekicilikle ilgili değil bence üyenin yazdığı, eşimle ilgileniyorum sizde çok boşlamayın ilginizi çekmeyin demiş. yani nasılsın hayatım demek bile bi ilgidir kilolu da olsan, kusmuklu üstle de olsan bu yapılabilir anlamını çıkardım benKadın çekiciliğini kaybedince aldatılmayı hak ediyor o zaman ?
Aldatan adam da haklı oluyor.
Valla sizi tebrik ederim gerçekten.
Düşüncenize bayıldım !
Ahahaha gerçekten buna övgü mesajı mı yazdınız? Oha diyorum. Kafalar aynı demek ki.Maşallah gerçekten ağzım açık okudum yazdıklarınızı, enerjiniz yüksek ve çok verici bi yapınız var sanırım.bi film izleyememek ya da kafa dinleyememek vs.sizi mutsuz etmiyordur, eşiniz şanslı gerçekten
Benim ablam emzirdigi dönemlerde iç çamaşırının üstünden çıkarıyordu göğsünü o şekilde yapıldığında sarkma olmadığını söyledi ama kesin bir bilgi mi emin değilimBenimkilerde bir miktar sarkma oldu maalesef.
Canım neden 9 ay girmediniz doktor mu yasakladı düşük tehliken mi vardı? Eş olarak cinselliğin olmaması soğukluk soktu mu peki aranıza?İllaki arzuları azalıyor canım iki tarafında. Çünkü öyle biseyin içine giriyosunki biz 9 ay hiç ilişkiye girmememize rağmen bebeğim doğdu 40 gün hiç aklımıza bile gelmemişti. Bence o 40 gün çok telaşlı geçiyor. Emzirmeye çalışıyoruz ee hergun yikiyoruz çocuğu üst değiştir altını al bir hengamenin içinde buluyoruz kendimizi. 40 günden sonra oturmaya başlıyor bazı seyler
Ben de öyle yapıyordum yine de sarktıBenim ablam emzirdigi dönemlerde iç çamaşırının üstünden çıkarıyordu göğsünü o şekilde yapıldığında sarkma olmadığını söyledi ama kesin bir bilgi mi emin değilim
Ya ona bakmıyor ki zaten.
Annemin samimi bir arkadaşı var, yüzü bebek gibi, çok bakımlıdır da ama hep aşırı kiloluydu. Kocası taş gibi yakışıklı ve kariyer sahibi bir adam. Kadının ağzının içine bakar resmen. Annemin arkadaş grubu içinde en mutlu evlilik de o yani öyle gıpta ederim nazar değmesin.
Salt bakımla, fitlikle alakalı değil.
Evet enerjisi övülcek gibi değil mi sizce de? Yapabilir misiniz ben yapamam yaptıklarını yapsam da 3 çocukla kendimden vazgeçmiş bide kocayla ilgilenip hayat dolu olamam.kastettiği şey ilgi.aynı şey adam için de geçerli karısıyla ilgilenmiyorsa bağlılık bekleyemezAhahaha gerçekten buna övgü mesajı mı yazdınız? Oha diyorum. Kafalar aynı demek ki.
Kadınlar insanüstü varlıklar değiller ya bazen libidon yüksek olur, tavşan gibi sevişirsin, bazen modun düşüktür istemezsin. Bu nedenle koştur koştur aldatacak erkek de cehenneme gitsin.Tabi ki de değil khomyuk.
En yakın arkadaşımı gör bebek gibi ama kocasını gör yanında kardeşi gibi kalıyor.
Kendinden kısa yaşı ergen gibi falan ama seviyor deli gibi.
Ne diyelim aldatsın mı arkadaşım kocasını.
Yorumu yapan kadın olay zaten.
3 çocuk yemek temizlik tatlı her şey var.
Çocuklarla oyun gece de kocaya oyun.
Ben kadın değilim ya
Benim komşum doğum yaptı 5 ay önce . Ergenlikten kalma sivilce lekeleri çukurları vs. Vardı cildinde ama ne hikmetse doğumdan sonra bebek poposu gibi oldu cildi bence doğum güzelleştiriyor ve bir iz nede bir çukur kaldı miss gibi oldu darısı banaValla içim kalktı okurken
Bahsettiğim pis bakımsız erkekler değil ki temizlik güzel giyim falan zaten olması gereken şey, benim kastettiğim fazla kilosu varsa ne biliyim tırnakları bakımlı değilse ya da cildinin pürüzsüz olması vs.bunlar kadınlar için çok önemli değil, ama cildi kötü, elleri manikürsüz, saçları fönsüz kadın çok az artık
Yani onlar temiz olsun güzel giyinsin yeter ama bizim öyle değil kuaföre gitmeyi geciktirsen bakımsız görünürsün çünkü heryer kaynaklı estetikli kadınlarla dolu.
rekabet ortamından kastettiğim buydu
Ne şanslı bir gadın...Bu arada kocam her geçen gün daha çekici daha kadınsı olduğumu ve beni daha fazla arzuladığını söyler.
Çekicilikle ilgili değil bence üyenin yazdığı, eşimle ilgileniyorum sizde çok boşlamayın ilginizi çekmeyin demiş. yani nasılsın hayatım demek bile bi ilgidir kilolu da olsan, kusmuklu üstle de olsan bu yapılabilir anlamını çıkardım ben
Sanırım bunlar hayatın gerçekleri her güzelin bir kusuru vardır diyeyim o zamanBen de öyle yapıyordum yine de sarktı
Yoo değil. Gün hepimize 24 saat hanfendiye 48 saat değilse yazdıklarının yarısı hikaye zaten. Ya da çocuklar saldım çayıra şeklinde büyüyorlar.Evet enerjisi övülcek gibi değil mi sizce de? Yapabilir misiniz ben yapamam yaptıklarını yapsam da 3 çocukla kendimden vazgeçmiş bide kocayla ilgilenip hayat dolu olamam.kastettiği şey ilgi.aynı şey adam için de geçerli karısıyla ilgilenmiyorsa bağlılık bekleyemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?