- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
Benim kızım 18 aylıkCekicilik dusunecek halim kalmadi sahsen. Gece 3 kere uyandim ve uzun uzun ayagimda salladim bebeyi. Bizde cinsellik eskiye gore sekteye ugradi. Ugramayanlari tebrik ederim.
Bizim de bu şekilde oldueşimle evliliğimiz çocuktan önce 10 üzerinden 9 ise çocuktan sonra 10 üzerinden 2’ye falan indi. Bu derece beklemiyordum ama bebe doğalı 7 ay oluyor umarım zamanla düzeliriz...
Hayır bebeğim çok uysal bir bebek şimdilerde biraz cozutmaya başladı gerçi ama. İlk 3 ay kuzu gibi bir bebekti. Bizim karı koca sevgimiz tamamen bebeğe yönelince birbirimizi unuttuk resmen ikimiz de suçluyuz. Umarım toparlarız.Bizim de bu şekilde oldu
Bir buçuk yaşında bebeğim hala pek düzelmedi
Bebeğiniz kolay bir bebek miydi
Bizimki çok zorladı beni
Hayır bahsettiğim her gün duş almak değil. Baya makyaj yapıp gezmek. Daha önce de başka bi konuda yazmıştım hastaneden bile makyajımı,saçımı yapıp çıktım. Çünkü ben kendimi böyle mutlu hissediyorum. Size yazma sebebim kesin bi dille yanında ya annesi vardır ya bakıcısı demenizdi. Benim şahsen ikisi de yoktu çünkü. Olsaydı da yapardım olmadı yine yaptım çünkü böyle mutluyum. Kendimi makyajla saçım başım yapılı inanılmaz mutlu hissediyorum benim için çocuk buna engel değil ben fırsatını yaratıyorum. Ha yaratmak istemeseydim kendimi salmak isteseydim de salardım kimseyi ilgilendirmezdi bu. Başka insanlar ne düşünür,eşim beni sevmez,beğenmez mi diye düşünen bi insan hiç olmadım. Beğenmeyen için kapı önünde çıkıp gidebilir. Ben kendim için yapıyorum herşeyi. Mutlu olduğum,kendimi iyi hissettiğim için yapıyorum. Kendimi de çok çekici buluyorum. İlk çocuğumda 20 kilo aldım yine çok çekiciydim ikincisinde 10 kilo aldım yine çok çekiciydim. İnsanlar böyle düşünmeyebilir işte o da benim çok umrumda değil. Aslında sizinle aynı şeyleri düşünüyoruz. Kadın anne olunca çekiciliği kaybolmaz. Salmak istiyorsa salar,istemiyorsa daha fazla bakar kendine. Kadın nasıl iyi hissediyorsa kendini. Ah o meme bağımlılığı bizde de var. Bazen memelerimi kontrol ediyorum dışarı çıkacakken açık değildir inşallah diye. O kadar alıştım ki açık gezip sürekli emmesine. Benim ilk çocuğum çok rahat bi bebekti belki ikinci zor olmasına rağmen ondan beni zorlamadı. Şimdi ikinci de anlıyorum zor çocuk nasılmış. Ama diyorum ya hep nasılsa geçecek sabret diyerek kendimi telkin ettim. Bakalım artık.sizler bundan keyif almış olabilirsiniz. Fakat bu durumu meziyet haline getirip kadına yük haline getirmeyi de ben doğru bulmuyorum.
Kişisel bakımdan kastınız duşsa, tabii ki her gün duş alıp temiz giysiler giyiyordum. Ama saçımı düzgün şekillendirip makyaj yapacak psikolojide de değildim. Ben ağır geçirdim zaten ilk seneyi. Hiç keyif almadım, hayatım bitmiş gibi geldi, hiç büyümeyecek gibi geldi, zaman akmıyor gibi geldi. Geldi de geldi yani. Herkes aynı şekilde yaşayamıyor.
Oğlum 4 kilo doğmuştu ondan mı bilmem memeye yapışıktı. Tam bir yıl anne yanı beşiğinden dönüp gelip emdi, memem açıl emzirerek uyuduk aylarca. Uykusuz ve halsizdim. Salmam gerekiyordu saldım. Her şeyi mükemmel yapan, doğurur doğurmaz hemen fit haline dönen o kadın ben değilim. Hayatım bu kadar değişmişken benim değişmememi doğal bulmuyorum ben.
Kolay bir bebeğiniz olmuş demek ki.Hayır bahsettiğim her gün duş almak değil. Baya makyaj yapıp gezmek. Daha önce de başka bi konuda yazmıştım hastaneden bile makyajımı,saçımı yapıp çıktım. Çünkü ben kendimi böyle mutlu hissediyorum. Size yazma sebebim kesin bi dille yanında ya annesi vardır ya bakıcısı demenizdi. Benim şahsen ikisi de yoktu çünkü. Olsaydı da yapardım olmadı yine yaptım çünkü böyle mutluyum. Kendimi makyajla saçım başım yapılı inanılmaz mutlu hissediyorum benim için çocuk buna engel değil ben fırsatını yaratıyorum. Ha yaratmak istemeseydim kendimi salmak isteseydim de salardım kimseyi ilgilendirmezdi bu. Başka insanlar ne düşünür,eşim beni sevmez,beğenmez mi diye düşünen bi insan hiç olmadım. Beğenmeyen için kapı önünde çıkıp gidebilir. Ben kendim için yapıyorum herşeyi. Mutlu olduğum,kendimi iyi hissettiğim için yapıyorum. Kendimi de çok çekici buluyorum. İlk çocuğumda 20 kilo aldım yine çok çekiciydim ikincisinde 10 kilo aldım yine çok çekiciydim. İnsanlar böyle düşünmeyebilir işte o da benim çok umrumda değil. Aslında sizinle aynı şeyleri düşünüyoruz. Kadın anne olunca çekiciliği kaybolmaz. Salmak istiyorsa salar,istemiyorsa daha fazla bakar kendine. Kadın nasıl iyi hissediyorsa kendini.
Ya bazı kadınlar en fit en bakımlı en süper anne olmayı yarış sanıyorlar. Madalya takılacak sanki. Vücudun kocaman olmuş, memelerinden yeni bir sıvı çıkıyor, hormon dengen şaşmış aylarca regl olamayacaksın. Normal olmayan bir süreçtesin vücudun aynı olsa ne olacak? Madalya mı takacaklar ya?Siz daha geçen bebekle kafayı sıyırdım diye yazmıyor muydunuz?
Ya bazı kadınlar en fit en bakımlı en süper anne olmayı yarış sanıyorlar. Madalya takılacak sanki. Vücudun kocaman olmuş, memelerinden yeni bir sıvı çıkıyor, hormon dengen şaşmış aylarca regl olamayacaksın. Normal olmayan bir süreçtesin vücudun aynı olsa ne olacak? Madalya mı takacaklar ya?
Erkekler doğursa emzirse birbirlerini desteklerlerdi bizim gibi saldın salmadım ben bak taş kaldım demezlerdi eminim.
Kızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
Evet bende anlamıyorum bunu.
Süreç zor ama çok kolaymış gibi lanse ediliyor.
Hormonu ayrı, memesi , regl olması hepsi ayrı dertken üste biri yazmış.
Gece uykudan uyanmak bile zor gelmedi.
Hayret ediyorum ya.
Doğum yapmak çocuk bakmak madem bu kadar kolay kendime yazıklar olsun diyorum
2 senedir cesaret edemiyorum.
Zaten insanlar her şeyi doğal akışına bıraksa dünya daha yaşanılır bir yer olacak.
Böyle biri olmasa evlenmezdim zaten, şanstan ziyade tercih diyorum ben.çok şanslısın öyleyse...
Kızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
Benimkinde artma olduKızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Ben de anlamıyorum "ay ben çok rahat baktım yaaeh her işimi de yapardım ne var ki bir tek sen mi doğurdun?" diye kasılanları.
Ben o zamanlar ne yerde ne gökteydim. Yüzüm gülmezdi. Ki çok isteyerek hamile kaldım. Hamileliğim de çok rahat geçmişti. Lohusalık farklı diyenlere pek inanmazdım.
Sütüm geldi gelmedi, yetti yetmedi, gazı çıktı çıkmadı, kolik mi değil mi, evi süpürsem izin verir mi ağlar mı, duşa girsem uyanır mı, o uyurken kahve mi içsem uyusam mı, uyusam hemen uyanır mı vs. derken aklıma geldikçe ikinciye cesaret edemiyorum ben
6 ay önce benimde ikizlerim oldu 2 yıla razıyım sanki hiç etkisi gibi olamayacak gibi geliyorLohusalık dönemindeisen böyle hissetmen normal. ben ikiz doğum yaptım. buna rağmen 2 arada bi derede kendime özen gösterirdim ona ragmen kendimi begenmezdim eskisi gibi olmak istiyosun ama değilsin ne bileyim insan birazda olsa değişiyo bu değilimş kabullenme zaman alıyo benim 2 sene sürdü
Tek çocukla yok kendime vakit ayıramıyorum yok hiçbir işimi yapamıyorum vs diyenleri anlayamıyorum şahsen. Benim 3 tane çocuğum var. 4yaş 2 yaş ve 9 aylık. Kişisel bakımımı da yapıyorum, sporumu da yapıyorum, çocuklarımın bakımını da, ev işlerini de yemeğimi de tatlı mı da. Hatta tüm bunları yaparken onlarla oyun bile oynayabiliyorum. Hatta gece olunca kocama da bakıyorumÇevremde kendini salmış tek çocuklu olanlar hayretle bakıyo nasıl yapabiliyosun hepsini diye. İş kişide bitiyo. İstedikten sonra yapılmayacak hiçbir şey yoktur. Benim bebeklerim de çok huysuz ve aşırı derece bana düşkünler. Kimse bebeğini bahane edip eşini ihmal etmesin. Sonra aldatıldım diye konular okuyoruz burda. Siz kocalarınızla ilgilenmezseniz kusura bakmayın aldatılırsınız. Bu arada kocam her geçen gün daha çekici daha kadınsı olduğumu ve beni daha fazla arzuladığını söyler.
Bu derece beklemiyordum demene güldümeşimle evliliğimiz çocuktan önce 10 üzerinden 9 ise çocuktan sonra 10 üzerinden 2’ye falan indi. Bu derece beklemiyordum ama bebe doğalı 7 ay oluyor umarım zamanla düzeliriz...
Tek çocukla yok kendime vakit ayıramıyorum yok hiçbir işimi yapamıyorum vs diyenleri anlayamıyorum şahsen. Benim 3 tane çocuğum var. 4yaş 2 yaş ve 9 aylık. Kişisel bakımımı da yapıyorum, sporumu da yapıyorum, çocuklarımın bakımını da, ev işlerini de yemeğimi de tatlı mı da. Hatta tüm bunları yaparken onlarla oyun bile oynayabiliyorum. Hatta gece olunca kocama da bakıyorumÇevremde kendini salmış tek çocuklu olanlar hayretle bakıyo nasıl yapabiliyosun hepsini diye. İş kişide bitiyo. İstedikten sonra yapılmayacak hiçbir şey yoktur. Benim bebeklerim de çok huysuz ve aşırı derece bana düşkünler. Kimse bebeğini bahane edip eşini ihmal etmesin. Sonra aldatıldım diye konular okuyoruz burda. Siz kocalarınızla ilgilenmezseniz kusura bakmayın aldatılırsınız. Bu arada kocam her geçen gün daha çekici daha kadınsı olduğumu ve beni daha fazla arzuladığını söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?