Anne olunca çekicilik yok mu oluyor

Cekicilik dusunecek halim kalmadi sahsen. Gece 3 kere uyandim ve uzun uzun ayagimda salladim bebeyi. Bizde cinsellik eskiye gore sekteye ugradi. Ugramayanlari tebrik ederim.
Benim kızım 18 aylık
Sabaha kadar en az 10-15 kere uyanıyor
Bazen uykuya geri dalmıyor
Kucakta ev gezip uyuyoruz
Bizde hersey sekteye ugradı
Eskıden farklı koltukta bile oturmazdık eşimle
Şimdi arkadaş gibi olduk

eşimle evliliğimiz çocuktan önce 10 üzerinden 9 ise çocuktan sonra 10 üzerinden 2’ye falan indi. Bu derece beklemiyordum ama bebe doğalı 7 ay oluyor umarım zamanla düzeliriz...
Bizim de bu şekilde oldu
Bir buçuk yaşında bebeğim hala pek düzelmedi
Bebeğiniz kolay bir bebek miydi
Bizimki çok zorladı beni

Bizim de bu şekilde oldu
Bir buçuk yaşında bebeğim hala pek düzelmedi
Bebeğiniz kolay bir bebek miydi
Bizimki çok zorladı beni
Hayır bebeğim çok uysal bir bebek şimdilerde biraz cozutmaya başladı gerçi ama. İlk 3 ay kuzu gibi bir bebekti. Bizim karı koca sevgimiz tamamen bebeğe yönelince birbirimizi unuttuk resmen ikimiz de suçluyuz. Umarım toparlarız.

Hayır bahsettiğim her gün duş almak değil. Baya makyaj yapıp gezmek. Daha önce de başka bi konuda yazmıştım hastaneden bile makyajımı,saçımı yapıp çıktım. Çünkü ben kendimi böyle mutlu hissediyorum. Size yazma sebebim kesin bi dille yanında ya annesi vardır ya bakıcısı demenizdi. Benim şahsen ikisi de yoktu çünkü. Olsaydı da yapardım olmadı yine yaptım çünkü böyle mutluyum. Kendimi makyajla saçım başım yapılı inanılmaz mutlu hissediyorum benim için çocuk buna engel değil ben fırsatını yaratıyorum. Ha yaratmak istemeseydim kendimi salmak isteseydim de salardım kimseyi ilgilendirmezdi bu. Başka insanlar ne düşünür,eşim beni sevmez,beğenmez mi diye düşünen bi insan hiç olmadım. Beğenmeyen için kapı önünde çıkıp gidebilir. Ben kendim için yapıyorum herşeyi. Mutlu olduğum,kendimi iyi hissettiğim için yapıyorum. Kendimi de çok çekici buluyorum. İlk çocuğumda 20 kilo aldım yine çok çekiciydim ikincisinde 10 kilo aldım yine çok çekiciydim. İnsanlar böyle düşünmeyebilir işte o da benim çok umrumda değil. Aslında sizinle aynı şeyleri düşünüyoruz. Kadın anne olunca çekiciliği kaybolmaz. Salmak istiyorsa salar,istemiyorsa daha fazla bakar kendine. Kadın nasıl iyi hissediyorsa kendini. Ah o meme bağımlılığı bizde de var. Bazen memelerimi kontrol ediyorum dışarı çıkacakken açık değildir inşallah diye. O kadar alıştım ki açık gezip sürekli emmesine. Benim ilk çocuğum çok rahat bi bebekti belki ikinci zor olmasına rağmen ondan beni zorlamadı. Şimdi ikinci de anlıyorum zor çocuk nasılmış. Ama diyorum ya hep nasılsa geçecek sabret diyerek kendimi telkin ettim. Bakalım artık.

Kolay bir bebeğiniz olmuş demek ki.
Benimki beşiğinde bir saat uyumazdı. İlla kucağımda olacak. Öğlenleri uyuduğunda bir iş yapayım diyemezdim. Süpürge için bile slinge bağlamam gerekirdi. Geceleri de saat başı kalkar en az 20 dk emer de öyle uyurdu. Onda da bir iki saate yine çağırırdı. Eşimle üç saat oturmak için her gece yıkıyorduk çünkü bir tek yıkandıktan sonra üç saat uyuyordu. Ben bu tempoda gün içinde gelip en azından yemeğinizi yapan biri olduğunu dişünüyorum yada bebeğiniz beşiğinde üçer saat aralıklı uykular uyuyam bir bebekti.
Aksi için gerçekten energizer tavşanı fln olmanız lazım.

Siz daha geçen bebekle kafayı sıyırdım diye yazmıyor muydunuz?
Ya bazı kadınlar en fit en bakımlı en süper anne olmayı yarış sanıyorlar. Madalya takılacak sanki. Vücudun kocaman olmuş, memelerinden yeni bir sıvı çıkıyor, hormon dengen şaşmış aylarca regl olamayacaksın. Normal olmayan bir süreçtesin vücudun aynı olsa ne olacak? Madalya mı takacaklar ya?
Erkekler doğursa emzirse birbirlerini desteklerlerdi bizim gibi saldın salmadım ben bak taş kaldım demezlerdi eminim.

Evet bende anlamıyorum bunu.
Süreç zor ama çok kolaymış gibi lanse ediliyor.
Hormonu ayrı, memesi , regl olması hepsi ayrı dertken üste biri yazmış.
Gece uykudan uyanmak bile zor gelmedi.
Hayret ediyorum ya.
Doğum yapmak çocuk bakmak madem bu kadar kolay kendime yazıklar olsun diyorum
2 senedir cesaret edemiyorum.
Zaten insanlar her şeyi doğal akışına bıraksa dünya daha yaşanılır bir yer olacak.

Eşimin gözünde benim bir kaybım olmadı, ama doğumdan sonra benim açımdan hormonal bir isteksizlik oluşmuştu. Onu da zaman içinde atlattık.
Yorgunluk, hormon dengesizliği, öncelik değişmesi, beklentiler vs. Bence bu konular kadınlar için çok daha zor. Eşimin o an beni nasıl gördüğü pek de umurumda değildi açıkcası..

Benim bir arkadaşımın bebeği hareketliydi ama gece uyurdu mesela. Mesleği müsaitti öğlene kadar çalışır sonra bebeğine bakan annesinin evine gidip yemek yer yatardı, işlerini hallederdi çarşıda. Şimdi bu kadının libidosuyla, bakımıyla, enerjisiyle gurbet elde yalnız yaşayanınki bir olmaz. Erkeklerin fikirleri mi...?? Canları cehenneme...

2 tane bebeğim var birisi 20 günlük hamileliktdn çok doğum sonrasını seviyorum enerjim oluyor bakımımı daha rahat yapıyorum merk ediliyorsun yani ne bileyim salmamak lazım

Ben de anlamıyorum "ay ben çok rahat baktım yaaeh her işimi de yapardım ne var ki bir tek sen mi doğurdun?" diye kasılanları.

Ben o zamanlar ne yerde ne gökteydim. Yüzüm gülmezdi. Ki çok isteyerek hamile kaldım. Hamileliğim de çok rahat geçmişti. Lohusalık farklı diyenlere pek inanmazdım.
Sütüm geldi gelmedi, yetti yetmedi, gazı çıktı çıkmadı, kolik mi değil mi, evi süpürsem izin verir mi ağlar mı, duşa girsem uyanır mı, o uyurken kahve mi içsem uyusam mı, uyusam hemen uyanır mı vs. derken aklıma geldikçe ikinciye cesaret edemiyorum ben

eşi kendisine destek kadınlarda çekicilik azalmadığı gibi kesinlikle artıyor. kadının gözünde eşinin kendisine desteği, örnek baba figürü olmak için çabası, kadının yorgunluğunu fark edip dinlenmesi için çaba sarf etmesi ilişkiyi daha canlı kılıyor ve kocasını kadın gözünde daha çekici kılıyor. o sebeple de kadın kocasını daha çok arzuluyor.
fakat kocalar eşlerine destek olmayınca bedenen ve ruhen çöken kadının cinsellik veya çekicilik düşünecek hali de kalmıyor, hatta cinsellik isteyen kocadan da tiksinmeler başlıyor.

bir de aylarca hatta yıllarca ücretsiz izin almayıp mecburen veya isteyerek fark etmez işe dönen kadınlarda da ister istemez sosyal toplum içine karışmaları sebebi ile kendine olan bakım devam ettiği için yine çekicilikte bi azalma olmamasına sebep diye düşünüyorum.

Benimkinde artma oldu 6 ay önce doğum yaptım

Sağlıkla büyüsün bebiş
Ben çalışma + ev işini yürütürken bu kadar zorlanıyorsam, bunun üstüne bir de çocuk olunca huniyle gezerim gerçekten
Zorluğuna rağmen aman ne var doğurma da bakmada diyen insanların evini gezeceğim
Hele ilk başlardaki o zorluk aman tanrım yani cidden hala gözüm korkuyor.
Etrafımda yeni doğum yapan yada 1 yaşına yaklaşan kuzenlerim hala düzen oturtamadıklarını uykusuzluğa alışamadıklarını söylüyor.
Bırak yani kişisel bakımı.
Ama burada yazanlar da sanki gaz çıkarır kadar kolay olduğunu çocuk bakmanın da o kadar yorucu olmadığından bahsediyorlar.
Bende ondan diyorum kendime yazıklar olsun
Sen en azından bir tane doğurmuşsun bende oda yok

Tek çocukla yok kendime vakit ayıramıyorum yok hiçbir işimi yapamıyorum vs diyenleri anlayamıyorum şahsen. Benim 3 tane çocuğum var. 4yaş 2 yaş ve 9 aylık. Kişisel bakımımı da yapıyorum, sporumu da yapıyorum, çocuklarımın bakımını da, ev işlerini de yemeğimi de tatlı mı da. Hatta tüm bunları yaparken onlarla oyun bile oynayabiliyorum. Hatta gece olunca kocama da bakıyorum Çevremde kendini salmış tek çocuklu olanlar hayretle bakıyo nasıl yapabiliyosun hepsini diye. İş kişide bitiyo. İstedikten sonra yapılmayacak hiçbir şey yoktur. Benim bebeklerim de çok huysuz ve aşırı derece bana düşkünler. Kimse bebeğini bahane edip eşini ihmal etmesin. Sonra aldatıldım diye konular okuyoruz burda. Siz kocalarınızla ilgilenmezseniz kusura bakmayın aldatılırsınız. Bu arada kocam her geçen gün daha çekici daha kadınsı olduğumu ve beni daha fazla arzuladığını söyler.

K
6 ay önce benimde ikizlerim oldu 2 yıla razıyım sanki hiç etkisi gibi olamayacak gibi geliyor

Kadın çekiciliğini kaybedince aldatılmayı hak ediyor o zaman ?
Aldatan adam da haklı oluyor.
Valla sizi tebrik ederim gerçekten.
Düşüncenize bayıldım !

tamam en muazzam anne de en muazzam eş de kadın da sensin.. seni 3 helal ile uğurluyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…