- 11 Aralık 2018
- 42.685
- 265.206
- 598
Benim gözümde tek eliyle yemek yapan bir kadın ve yanında dikilen bir adam canlanıyorOn dakikada bir "hareketlenme var mı, varsa ölümü gör söyle" diyor olabilir bence.
Teşekkür ederim gerçekten şu kadar üye arasında beni bi siz anladınızÇekicilikle ilgili değil bence üyenin yazdığı, eşimle ilgileniyorum sizde çok boşlamayın ilginizi çekmeyin demiş. yani nasılsın hayatım demek bile bi ilgidir kilolu da olsan, kusmuklu üstle de olsan bu yapılabilir anlamını çıkardım ben
yahu ne alakası var. Bir yuorumda bebeğim müthiş usluydu, 1 aylıkken 5 saat kesintisiz uyuyordu yazmışsınız. Ben daha 2 yaşta bu uyku süresine ulaşamadım. Bir zahmet ben cinnetlerdeyken siz süslenebilin yani; şartlar çünkü.Evet ama onu yazarken bile makyajlı ve güzel kıyafetler giymiş durumdayım, şimdi de öyleyim
Giyinip süslemek benim zevk aldığım şeyler, seve seve yapıyorum. Gün boyu bebeğimle delirsem de yapıyorum o uyuduğunda vs. İmkansız değil yani, yapmak isteyen yapıyor
Benim gözümde tek eliyle yemek yapan bir kadın ve yanında dikilen bir adam canlanıyor
Sanırım siz baktığınız yerde enerji görüyorsunuz ben baktığımda mücadele görüyorum. Çok yorucu. Hayat bu değil hayatta mücadeleyi göstereceğim yer de bu değil. Ajda pekkana özenmiyorum ben mesela ne yazık 70 inde hala çıtır gibi görünme derdinde estetikler şunlar bunlar. Hatta ona üzülüyorum sanırım ben bu kaygıyı taşıyan her kadına da. Bu mücadele bence çok yorucu yıpratıcı. Bir arkadaşım var tatilde bile sabah erkenden uyanıp maşasını yaparmış başı için bone almış denize öyle giriyor çıkınca da açıyor bonesi sahilde şezlongta saçlar yine maşalı görünüyor. Why so mücadele?Evet enerjisi övülcek gibi değil mi sizce de? Yapabilir misiniz ben yapamam yaptıklarını yapsam da 3 çocukla kendimden vazgeçmiş bide kocayla ilgilenip hayat dolu olamam.kastettiği şey ilgi.aynı şey adam için de geçerli karısıyla ilgilenmiyorsa bağlılık bekleyemez
Dil de öğretir çocuğa süpermiş valla ben tutamam tutana da helal keyfine baksın sefasını sürsün inşallahŞimdi her evde var vallahi hatta bunları piyasası oluşmuş durumda.Yatılı tabiki onlrla birlikte yaşıyor.
Eşinize de kalsaydı biraz sorumluluk? Siz aldatmama konusunda kendinize garanti veriyorsunuz ama eşinize veremiyorsunuz galiba. Mükemmel evlilik gerçekten. Tebrik ettim.Tek çocukla yok kendime vakit ayıramıyorum yok hiçbir işimi yapamıyorum vs diyenleri anlayamıyorum şahsen. Benim 3 tane çocuğum var. 4yaş 2 yaş ve 9 aylık. Kişisel bakımımı da yapıyorum, sporumu da yapıyorum, çocuklarımın bakımını da, ev işlerini de yemeğimi de tatlı mı da. Hatta tüm bunları yaparken onlarla oyun bile oynayabiliyorum. Hatta gece olunca kocama da bakıyorumÇevremde kendini salmış tek çocuklu olanlar hayretle bakıyo nasıl yapabiliyosun hepsini diye. İş kişide bitiyo. İstedikten sonra yapılmayacak hiçbir şey yoktur. Benim bebeklerim de çok huysuz ve aşırı derece bana düşkünler. Kimse bebeğini bahane edip eşini ihmal etmesin. Sonra aldatıldım diye konular okuyoruz burda. Siz kocalarınızla ilgilenmezseniz kusura bakmayın aldatılırsınız. Bu arada kocam her geçen gün daha çekici daha kadınsı olduğumu ve beni daha fazla arzuladığını söyler.
Aldatır o zaman. Sorumluluk bırakmayacak birini bulur gider. Sen de yaniEşinize de kalsaydı biraz sorumluluk?
Bence yanlis olan kisim bunu özel bir sey gibi ego tatmini icinde soylemekBu çok yanlış bir söylem ama. Yapmak isteyen yapıyor ehehe siz istemiyorsunuz, isteseniz yaparsınız naağber gibi anlaşılıyor. Hayır yapmak isteyip yapamayan, bebeği hasta, huysuz, peoblemli, eşi yardımcı olmayan, desteği olmayan, imkanı olmayan bir sürü kadın var ve burayı okuyorlar.
Esime sordum. Yooo nedennolsun ki dedi
Ben hanımefendiyi üzmek istemem lakin en çok da böyle çalışkan fedakar kadınlar aldatılıyor.Aldatır o zaman. Sorumluluk bırakmayacak birini bulur gider. Sen de yani
Gecede 5 kere uyanmak mıEşim hamileliğin bana çok yakıştığını söyledi hep. Doğum yaptım eve geldim duşumu aldım. Hergün duşumu alır saçımı idaretende olsa yaparım. Rimelimi sürmeden günüm geçmez, alışkanlık. Bazen gecede 5 kez kalktığım ve uykusuzluktan bittiğim oluyor. Ama eşim hala ne kadar güzel olduğumu söyler, cinsellik eskisi kadar olamıyor çünkü oğlan daha 2.5 aylık fırsat bulamıyoruz. Ama kendime bakınca eski halimden eser yok şimdi modundada değilim.
A bak arada kismini atlamisim ben. Cok cok dogru yere parmak bastın. Yani öncelik bakim ve infial o zaman çünkü arada kismi sadece çocuklar için soylenmis.Aradaki cümleyi atlamayalım yalnız "arada çocuklarımla bile oynayabiliyorum" dedi.
Yani biz tek olduğu için daha çok oyalamak, oynamak, oynarken öğretmek zorunda hissediyoruz.
Okurken hepsi için zavallı, zavallı, zavallı diye diye gittimBence yanlis olan kisim bunu özel bir sey gibi ego tatmini icinde soylemek
Yoksa ben yapıyorum deyip gecse insanlar bir sey olmayacak
Ben s\m bedendim hamilelik basinda bu hamilelik pantolonlari oluyor ya onlardan aldim. 3. Ayda gecen gun giydim 8 ayligm tabii lastik kismi eskisi gibi durmuyor onde gobek var ilk 6 ay hamile oldugum bile belli değildi. Kadinin biri bana diyor ki ilk giydigini hatırlıyorum simdi bakiyorum ne kadar genislemis gobegin baya fark var.
(Bu ne gobek olarak soyledi)
İçimde canlı büyüyor ne olmasini bekliyordun dedim
Hamilelikte gobek sisecek ne sisecek.
Kimi goruyor bu ne kiz gobegin yok kac aylik oldun hala 5.5 gibi ben 8ken burnuma geliyordu gobegim.
Bu versiyonda kendi gobek buyuklugu ile ego tatmin ediyor
Kendi kilosuyla hamile kadin kilosunu kiyaslayan gordum ya oyle bir siglik.
Hep bir kiyas.
70 kg 1.55 boy ile hamile kalip ben 6 kg aldim cinim diyip sen 55le 1.70 le kaldigini bilgi halde aa sen 12 kg mu aldin diyen mi dersin
Zaten hamile kalirken sismanmissin neyi kiyasliyorsun yahu. Ben hic kimseye hic demedim bu laflari. Sacma sapan yarislar.
Eşim haftada üç gün çalışıyo diğer günler evde. Ve evet evdeyken her işi yapıyo yemek de TATLI da temizlik de çocuklarla oyun da. Hatta yeri geliyo çocukları bana bırak sen biraz hava al diye çocukların bakımını iki üç saat üstleniyo. Gün24 saat evet. Ben günde 6 saat uyuyorum. Bazen 5 saat de oluyo. Doğumdan sonraki ilk dört ay ev işlerimiz için yardımcımız vardı pandemiden dolayı gelmesini istemedim. Beni aldatmasın diye bakımımı sporumu yapmıyorum kendimi öyle daha motive ve mutlu hissettiğim için yapıyorum. İlgi sevgiden gelir. Secten değil. Birbirimize sevgimiz ve güvenimiz sonsuz. Beni aldatmasın düşüncesiyle hiçbir şey yapmadım bu zamana kadar. 5 yıllık flört sürecimiz 5 yıllık evliliğimiz var. Eşim de bakımlıdır bu arada. Ama aldatmayım diye değil kendini daha iyi hissetmesi için. Eşimin bir gün bile bugün arkadaşlarımla vakit geçiricem dediğini bilmiyorum. Bunu hiç yapmadı. Evden işe işten eve. Eğer çok bunalırsak gezmemizi de beraber tapıyoruz. Haa aldatmasın diye devamlı beraber değiliz. Birbirimizi sevdiğimiz ve guzurlunolduğumuz iöin böyleyiz.Tek çocukla bunların hiçbirini yapmıyorum. Tatlı yapmam, yemek yapıyorum hapla beslenmek mümkün olsaydı onu da yapmazdım.
Iki ayda 5 kilo verip spora başladım ve amacım kocam beni aldatmasın değildi. Ona bakmak, ona güzel görünmek hiç değildi. Kendimi aynada beğenmedim kilo verdim spor yaptım. Kocam kendisini bana beğendirmek için spor yapıp kas yapsaydı, ne bileyim cilt bakımı falan yapsaydı ben de onun için bir şeyler yapabilirdim belki ama lastikli donunu çekiştirip koltuğa yayılırken bir mok yapamam onun için. Aldatırsa defolup gider evden. Aldatmasın diye niye uğraşayım yahu dünyaya onunla mı geldim.
Peki siz bunları yaparken eşiniz de "aman karım beni aldatmasın" diye düşünüp bakımını, sporunu, çocuklarla oyunu, ev işini, tatlıyı falan yapıyor mu? Tatlı önemli bir ayrıntı, bilhassa bunun cevabını bekliyorum. Yoksa sadece işe gidip gelip, aşırı çekici karısıyla fik fik mi yapıyor?
Edit: bunların hiçbirini yapmıyorum ama yapmadığım için aldatılma korkusu da yaşamıyorum. Hayat böyle daha kolay çünkü.
Boyle bazen elim ayağım titiriyorOkurken hepsi için zavallı, zavallı, zavallı diye diye gittimbunlar hep kompleksten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?