Anne olunca çekicilik yok mu oluyor

Teşekkür ederim gerçekten şu kadar üye arasında beni bi siz anladınız diğerlerine yazma ihtiyacı bile duymuyorum. Ben gereken açıklamamı yaptım ama hala istenilen yere çekiliyo.

yahu ne alakası var. Bir yuorumda bebeğim müthiş usluydu, 1 aylıkken 5 saat kesintisiz uyuyordu yazmışsınız. Ben daha 2 yaşta bu uyku süresine ulaşamadım. Bir zahmet ben cinnetlerdeyken siz süslenebilin yani; şartlar çünkü.

Eşim hamileliğin bana çok yakıştığını söyledi hep. Doğum yaptım eve geldim duşumu aldım. Hergün duşumu alır saçımı idaretende olsa yaparım. Rimelimi sürmeden günüm geçmez, alışkanlık. Bazen gecede 5 kez kalktığım ve uykusuzluktan bittiğim oluyor. Ama eşim hala ne kadar güzel olduğumu söyler, cinsellik eskisi kadar olamıyor çünkü oğlan daha 2.5 aylık fırsat bulamıyoruz. Ama kendime bakınca eski halimden eser yok şimdi modundada değilim.

Sanırım siz baktığınız yerde enerji görüyorsunuz ben baktığımda mücadele görüyorum. Çok yorucu. Hayat bu değil hayatta mücadeleyi göstereceğim yer de bu değil. Ajda pekkana özenmiyorum ben mesela ne yazık 70 inde hala çıtır gibi görünme derdinde estetikler şunlar bunlar. Hatta ona üzülüyorum sanırım ben bu kaygıyı taşıyan her kadına da. Bu mücadele bence çok yorucu yıpratıcı. Bir arkadaşım var tatilde bile sabah erkenden uyanıp maşasını yaparmış başı için bone almış denize öyle giriyor çıkınca da açıyor bonesi sahilde şezlongta saçlar yine maşalı görünüyor. Why so mücadele?

Valla ben insanlıktan çıktım eşimden çok bıyığım var ama hala onun gözünde çekiciyim fırsat buldukça beraber oluyoruz. Aşk gözünü kör etti heralde bizimkinin çok şükür

Eşinize de kalsaydı biraz sorumluluk? Siz aldatmama konusunda kendinize garanti veriyorsunuz ama eşinize veremiyorsunuz galiba. Mükemmel evlilik gerçekten. Tebrik ettim.

Bebegi uysal olan, bol uyuyan, kocasina birakip spor yappmaya gidebilen, yani kocasindan destek gorebilen kadin la benim gibi ilk aylarinda zerre gozunu kapamayan hasta bir bebegi olan, esi de adeta 2.cocuk gibi hicbir seye yardimci olmayan kadin bir olamaz. Ilk bahsettigim kadin da hangi kosulda olursa olsun suslenirim makyaj yaparim. Isteyen de yapar bence ehehe dediginde komik oluyor. Herkesin sartlari farkli. Bari bu konuda yaristirmasak.

Bence yanlis olan kisim bunu özel bir sey gibi ego tatmini icinde soylemek
Yoksa ben yapıyorum deyip gecse insanlar bir sey olmayacak
Ben s\m bedendim hamilelik basinda bu hamilelik pantolonlari oluyor ya onlardan aldim. 3. Ayda gecen gun giydim 8 ayligm tabii lastik kismi eskisi gibi durmuyor onde gobek var ilk 6 ay hamile oldugum bile belli değildi. Kadinin biri bana diyor ki ilk giydigini hatırlıyorum simdi bakiyorum ne kadar genislemis gobegin baya fark var.
(Bu ne gobek olarak soyledi)

İçimde canlı büyüyor ne olmasini bekliyordun dedim
Hamilelikte gobek sisecek ne sisecek.

Kimi goruyor bu ne kiz gobegin yok kac aylik oldun hala 5.5 gibi ben 8ken burnuma geliyordu gobegim.
Bu versiyonda kendi gobek buyuklugu ile ego tatmin ediyor
Kendi kilosuyla hamile kadin kilosunu kiyaslayan gordum ya oyle bir siglik.
Hep bir kiyas.

70 kg 1.55 boy ile hamile kalip ben 6 kg aldim cinim diyip sen 55le 1.70 le kaldigini bilgi halde aa sen 12 kg mu aldin diyen mi dersin

Zaten hamile kalirken sismanmissin neyi kiyasliyorsun yahu. Ben hic kimseye hic demedim bu laflari. Sacma sapan yarislar.

Aldatır o zaman. Sorumluluk bırakmayacak birini bulur gider. Sen de yani
Ben hanımefendiyi üzmek istemem lakin en çok da böyle çalışkan fedakar kadınlar aldatılıyor. Sonra vayyy benim emeklerim. Bugün aldatıldığımı öğrensem bu mükemmel kadınlar kadar üzülmem. Bizde herşey fifti fifti.

Gecede 5 kere uyanmak mı yazma nazar değer. Benim gibi 10-15 defa uyananlar var. 3 yaşa dayandık hala gece 3-4 defa uyanır

Aradaki cümleyi atlamayalım yalnız "arada çocuklarımla bile oynayabiliyorum" dedi.
Yani biz tek olduğu için daha çok oyalamak, oynamak, oynarken öğretmek zorunda hissediyoruz.
A bak arada kismini atlamisim ben. Cok cok dogru yere parmak bastın. Yani öncelik bakim ve infial o zaman çünkü arada kismi sadece çocuklar için soylenmis.
Aslinda olması gereken cocuklarla ilgilenip oyun oynayıp arada bakımımi yapip , kocama vakit ayirip kalani da kendime ayiriyorum olmasi gerekirdi.

Okurken hepsi için zavallı, zavallı, zavallı diye diye gittim bunlar hep kompleksten

Eşim haftada üç gün çalışıyo diğer günler evde. Ve evet evdeyken her işi yapıyo yemek de TATLI da temizlik de çocuklarla oyun da. Hatta yeri geliyo çocukları bana bırak sen biraz hava al diye çocukların bakımını iki üç saat üstleniyo. Gün24 saat evet. Ben günde 6 saat uyuyorum. Bazen 5 saat de oluyo. Doğumdan sonraki ilk dört ay ev işlerimiz için yardımcımız vardı pandemiden dolayı gelmesini istemedim. Beni aldatmasın diye bakımımı sporumu yapmıyorum kendimi öyle daha motive ve mutlu hissettiğim için yapıyorum. İlgi sevgiden gelir. Secten değil. Birbirimize sevgimiz ve güvenimiz sonsuz. Beni aldatmasın düşüncesiyle hiçbir şey yapmadım bu zamana kadar. 5 yıllık flört sürecimiz 5 yıllık evliliğimiz var. Eşim de bakımlıdır bu arada. Ama aldatmayım diye değil kendini daha iyi hissetmesi için. Eşimin bir gün bile bugün arkadaşlarımla vakit geçiricem dediğini bilmiyorum. Bunu hiç yapmadı. Evden işe işten eve. Eğer çok bunalırsak gezmemizi de beraber tapıyoruz. Haa aldatmasın diye devamlı beraber değiliz. Birbirimizi sevdiğimiz ve guzurlunolduğumuz iöin böyleyiz.

Okurken hepsi için zavallı, zavallı, zavallı diye diye gittim bunlar hep kompleksten
Boyle bazen elim ayağım titiriyor
Yav yolda görüyorsun yolda ne ara düşünüyorsun da söylüyorsun.
Bir kadın gecse de şöyle bir ego mu tatmin etsem diye mi dusunuyorlar anlamıyorum.
5 dakika bile sürmüyor muhataplik ama hep bir tatminler silsilesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…