Hayır yapmak isteyen derken yapmayı seven, öncelikleri arasına koyan anlamında söyledim. Mesela lohusayken her boşlukta gidip tıkınıyordum şimdi bebeğim uyuyunca direkt bakıma vuruyorum kendimi. Ama zorunda olduğum için değil gerçekten sevdiğim, bana iyi geldiği için. Başka biri bir kahve içer o boşlukta mesela, kimi temizlik yapar vs bana da bu iyi geliyor yoksa depresif ruh halinden çıkamıyorum.Bu çok yanlış bir söylem ama. Yapmak isteyen yapıyor ehehe siz istemiyorsunuz, isteseniz yaparsınız naağber gibi anlaşılıyor. Hayır yapmak isteyip yapamayan, bebeği hasta, huysuz, problemli, eşi yardımcı olmayan, desteği olmayan, imkanı olmayan bir sürü kadın var ve burayı okuyorlar.
Ikinci mesajindi sanirim okur musun mesajin oyle demiyor.Eşim haftada üç gün çalışıyo diğer günler evde. Ve evet evdeyken her işi yapıyo yemek de TATLI da temizlik de çocuklarla oyun da. Hatta yeri geliyo çocukları bana bırak sen biraz hava al diye çocukların bakımını iki üç saat üstleniyo. Gün24 saat evet. Ben günde 6 saat uyuyorum. Bazen 5 saat de oluyo. Doğumdan sonraki ilk dört ay ev işlerimiz için yardımcımız vardı pandemiden dolayı gelmesini istemedim. Beni aldatmasın diye bakımımı sporumu yapmıyorum kendimi öyle daha motive ve mutlu hissettiğim için yapıyorum. İlgi sevgiden gelir. Secten değil. Birbirimize sevgimiz ve güvenimiz sonsuz. Beni aldatmasın düşüncesiyle hiçbir şey yapmadım bu zamana kadar. 5 yıllık flört sürecimiz 5 yıllık evliliğimiz var. Eşim de bakımlıdır bu arada. Ama aldatmayım diye değil kendini daha iyi hissetmesi için. Eşimin bir gün bile bugün arkadaşlarımla vakit geçiricem dediğini bilmiyorum. Bunu hiç yapmadı. Evden işe işten eve. Eğer çok bunalırsak gezmemizi de beraber tapıyoruz. Haa aldatmasın diye devamlı beraber değiliz. Birbirimizi sevdiğimiz ve guzurlunolduğumuz iöin böyleyiz.
Ya Allahaşkına şu şartlara sahip olduğunuzu neden baştan belirtmiyorsunuz da çok becerikli gibi caka satıyorsunuz...Eşim haftada üç gün çalışıyo diğer günler evde. Ve evet evdeyken her işi yapıyo yemek de TATLI da temizlik de çocuklarla oyun da. Hatta yeri geliyo çocukları bana bırak sen biraz hava al diye çocukların bakımını iki üç saat üstleniyo. Gün24 saat evet. Ben günde 6 saat uyuyorum. Bazen 5 saat de oluyo. Doğumdan sonraki ilk dört ay ev işlerimiz için yardımcımız vardı pandemiden dolayı gelmesini istemedim. Beni aldatmasın diye bakımımı sporumu yapmıyorum kendimi öyle daha motive ve mutlu hissettiğim için yapıyorum. İlgi sevgiden gelir. Secten değil. Birbirimize sevgimiz ve güvenimiz sonsuz. Beni aldatmasın düşüncesiyle hiçbir şey yapmadım bu zamana kadar. 5 yıllık flört sürecimiz 5 yıllık evliliğimiz var. Eşim de bakımlıdır bu arada. Ama aldatmayım diye değil kendini daha iyi hissetmesi için. Eşimin bir gün bile bugün arkadaşlarımla vakit geçiricem dediğini bilmiyorum. Bunu hiç yapmadı. Evden işe işten eve. Eğer çok bunalırsak gezmemizi de beraber tapıyoruz. Haa aldatmasın diye devamlı beraber değiliz. Birbirimizi sevdiğimiz ve guzurlunolduğumuz iöin böyleyiz.
Yukarıda da yazdım. Siz veya başka biri başka bir şeyle rahatlar boşluk bulunca onu yapar. Mesela uyur, kahve içer, komik video izler vs ben mesela böyle rahatlıyorum böyle iyi hissediyorum. Önceliklerim arasına koyuyorum. Yarım saatte hallediyorum zaten duş +giyinmek +makyaj. Bu kadar vakit herkeste vardır herhalde, sizde bileyahu ne alakası var. Bir yuorumda bebeğim müthiş usluydu, 1 aylıkken 5 saat kesintisiz uyuyordu yazmışsınız. Ben daha 2 yaşta bu uyku süresine ulaşamadım. Bir zahmet ben cinnetlerdeyken siz süslenebilin yani; şartlar çünkü.
Eşim haftada üç gün çalışıyo diğer günler evde. Ve evet evdeyken her işi yapıyo yemek de TATLI da temizlik de çocuklarla oyun da. Hatta yeri geliyo çocukları bana bırak sen biraz hava al diye çocukların bakımını iki üç saat üstleniyo. Gün24 saat evet. Ben günde 6 saat uyuyorum. Bazen 5 saat de oluyo. Doğumdan sonraki ilk dört ay ev işlerimiz için yardımcımız vardı pandemiden dolayı gelmesini istemedim. Beni aldatmasın diye bakımımı sporumu yapmıyorum kendimi öyle daha motive ve mutlu hissettiğim için yapıyorum. İlgi sevgiden gelir. Secten değil. Birbirimize sevgimiz ve güvenimiz sonsuz. Beni aldatmasın düşüncesiyle hiçbir şey yapmadım bu zamana kadar. 5 yıllık flört sürecimiz 5 yıllık evliliğimiz var. Eşim de bakımlıdır bu arada. Ama aldatmayım diye değil kendini daha iyi hissetmesi için. Eşimin bir gün bile bugün arkadaşlarımla vakit geçiricem dediğini bilmiyorum. Bunu hiç yapmadı. Evden işe işten eve. Eğer çok bunalırsak gezmemizi de beraber tapıyoruz. Haa aldatmasın diye devamlı beraber değiliz. Birbirimizi sevdiğimiz ve guzurlunolduğumuz iöin böyleyiz.
Eşiniz en mükemmel koca, siz en mükemmel kadınsınız anlıyoruz sizi. Gerçekten. Eminim üç çocuğunuzun üçü de dahidir ve özel eğitim de alması gerekir. Pek çok konuya özel ilgisi ve yeteneği de vardır. İki harika insan birbirini bulmuş tabii çocuklar da şahane olacak, şahaneler ailesi.Eşim haftada üç gün çalışıyo diğer günler evde. Ve evet evdeyken her işi yapıyo yemek de TATLI da temizlik de çocuklarla oyun da. Hatta yeri geliyo çocukları bana bırak sen biraz hava al diye çocukların bakımını iki üç saat üstleniyo. Gün24 saat evet. Ben günde 6 saat uyuyorum. Bazen 5 saat de oluyo. Doğumdan sonraki ilk dört ay ev işlerimiz için yardımcımız vardı pandemiden dolayı gelmesini istemedim. Beni aldatmasın diye bakımımı sporumu yapmıyorum kendimi öyle daha motive ve mutlu hissettiğim için yapıyorum. İlgi sevgiden gelir. Secten değil. Birbirimize sevgimiz ve güvenimiz sonsuz. Beni aldatmasın düşüncesiyle hiçbir şey yapmadım bu zamana kadar. 5 yıllık flört sürecimiz 5 yıllık evliliğimiz var. Eşim de bakımlıdır bu arada. Ama aldatmayım diye değil kendini daha iyi hissetmesi için. Eşimin bir gün bile bugün arkadaşlarımla vakit geçiricem dediğini bilmiyorum. Bunu hiç yapmadı. Evden işe işten eve. Eğer çok bunalırsak gezmemizi de beraber tapıyoruz. Haa aldatmasın diye devamlı beraber değiliz. Birbirimizi sevdiğimiz ve guzurlunolduğumuz iöin böyleyiz.
Sanki herşeyi tek başınıza yapıyormuş gibi ben onu da yapıyorum bunu da yapıyorum siz tek çocuklu beceriksiz kadınlar hiç bir işe yaramıyorsunuz içerikli mesajınız ne olacak şimdi ?Eşim haftada üç gün çalışıyo diğer günler evde. Ve evet evdeyken her işi yapıyo yemek de TATLI da temizlik de çocuklarla oyun da. Hatta yeri geliyo çocukları bana bırak sen biraz hava al diye çocukların bakımını iki üç saat üstleniyo. Gün24 saat evet. Ben günde 6 saat uyuyorum. Bazen 5 saat de oluyo. Doğumdan sonraki ilk dört ay ev işlerimiz için yardımcımız vardı pandemiden dolayı gelmesini istemedim. Beni aldatmasın diye bakımımı sporumu yapmıyorum kendimi öyle daha motive ve mutlu hissettiğim için yapıyorum. İlgi sevgiden gelir. Secten değil. Birbirimize sevgimiz ve güvenimiz sonsuz. Beni aldatmasın düşüncesiyle hiçbir şey yapmadım bu zamana kadar. 5 yıllık flört sürecimiz 5 yıllık evliliğimiz var. Eşim de bakımlıdır bu arada. Ama aldatmayım diye değil kendini daha iyi hissetmesi için. Eşimin bir gün bile bugün arkadaşlarımla vakit geçiricem dediğini bilmiyorum. Bunu hiç yapmadı. Evden işe işten eve. Eğer çok bunalırsak gezmemizi de beraber tapıyoruz. Haa aldatmasın diye devamlı beraber değiliz. Birbirimizi sevdiğimiz ve guzurlunolduğumuz iöin böyleyiz.
Ya Allahaşkına şu şartlara sahip olduğunuzu neden baştan belirtmiyorsunuz da çok becerikli gibi caka satıyorsunuz...
Ne kadan da mikemmel bir çift aman yarebbim.Eşim haftada üç gün çalışıyo diğer günler evde. Ve evet evdeyken her işi yapıyo yemek de TATLI da temizlik de çocuklarla oyun da. Hatta yeri geliyo çocukları bana bırak sen biraz hava al diye çocukların bakımını iki üç saat üstleniyo. Gün24 saat evet. Ben günde 6 saat uyuyorum. Bazen 5 saat de oluyo. Doğumdan sonraki ilk dört ay ev işlerimiz için yardımcımız vardı pandemiden dolayı gelmesini istemedim. Beni aldatmasın diye bakımımı sporumu yapmıyorum kendimi öyle daha motive ve mutlu hissettiğim için yapıyorum. İlgi sevgiden gelir. Secten değil. Birbirimize sevgimiz ve güvenimiz sonsuz. Beni aldatmasın düşüncesiyle hiçbir şey yapmadım bu zamana kadar. 5 yıllık flört sürecimiz 5 yıllık evliliğimiz var. Eşim de bakımlıdır bu arada. Ama aldatmayım diye değil kendini daha iyi hissetmesi için. Eşimin bir gün bile bugün arkadaşlarımla vakit geçiricem dediğini bilmiyorum. Bunu hiç yapmadı. Evden işe işten eve. Eğer çok bunalırsak gezmemizi de beraber tapıyoruz. Haa aldatmasın diye devamlı beraber değiliz. Birbirimizi sevdiğimiz ve guzurlunolduğumuz iöin böyleyiz.
Aldatmaya vakti yok ki benimkinin. Yaşasın bakımlı olmama ve tatlı yapmama gerek yokGece vakti canı çıkarak eve dönen, haftanın 6 günü çalışan kocalarımıza sahip çıkalım. Adamı günde 3 saat görüyorum, kocamı ezdirmem!
Sanki herşeyi tek başınıza yapıyormuş gibi ben onu da yapıyorum bunu da yapıyorum siz tek çocuklu beceriksiz kadınlar hiç bir işe yaramıyorsunuz içerikli mesajınız ne olacak şimdi ?
Koskoca bir insanın arkadaşlarıyla hiç vakit geçirmek istememesi iyi değil anormal bir şeydir bana göre ama siz mutlu olun tabi bununla.
Aldatmaya vakti yok ki benimkinin. Yaşasın bakımlı olmama ve tatlı yapmama gerek yok
Tatlı yok, yemek yok. Kessin aldatacak cık cık cık. Bari tatlı yapsaydın1 çocukla 3 yıldır çorba salataya devam. Salata da hergün yok bazen turşu. Bazen çorba da yok mecbur dışarıdan. Arada normal yemek. Ama o gün kocamın gözünde o yemek kıymetli. Paçama yapışan oyun isteyen bir çocukla daha fazlası yok. Bakım dersen kocambeyler o fırsatı yaratırlarsa tabi ki günlük duşumu alıp bakım yapıp ortada salınayım. Ama paşa gönlü bilir ben dünyaya aman kocamın gözü kaymasın diye kendimi paralamaya gelmedim. Bir can taşıdım doğurdum iyi yetişmesi için onun iyi beslenmesi için büyük çaba gösteriyorum. Biz yeri geliyor yumurta kırıp yiyoruz çok mu dert. Kimse kendini yetersiz hissetmesin.
Ben iki çocuklu olduğum için üzerime alınmadım tüm gayretim sizin gibi tek çocuklu bacilarimi korumakBağa didi. Tek çocuklu ve beceriksizim. Ayna ayna kendi diyen kendi olur.
bilmiyorumki ilk aylar dr yasak dedi sonra rutine baglamis iken findik zamani hep yorgunum bahanesi sonra hamilelik ilerledi bahanesi pazartesi dr iliskide sikinti yok dedi ama bizde hala tik yokSanırım bazı erkekler de duruma adapte olmaya çalışıyorlar ve istekleri 2.plana geçiyor.yorumlardan anladığım kadarıyla bu baya erkekten erkeğe değişiyor
Bizim de böyle bi ilişkimiz var arkadaş gibi değiliz mıç mıç sevgi aşk pıtırcığı da değiliz kendi alanlarımız var.ama böyleyken hamilelik ve bebek eklenince soğukluk girmesinden korkuyorum.yani çok iç içe olanlar sanki bir miktar uzaklaşıyolar ama biz zaten sürekli bişeyler paylaşmayız o yizden bu durum korkutuyor beni
Lohusa olmadım daha bilemiyorum ama sen oldun sanırım o yüzden sana hak veriyorum
Lohusayken bir tepsi bisküvi tatlısı yapıp kaşıkla girişiyorduk o sayılır mıTatlı yok, yemek yok. Kessin aldatacak cık cık cık. Bari tatlı yapsaydın
Tam bebemi uyutuyorum bir gülme geliyorBenimki koltukta sızıyor. Bana kadar var, nasıl aldatsın adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?