Anne olunca çekicilik yok mu oluyor

Küçük bebekle makyajlı gezenleri anlayamıyorum. Benim bebeklerin eli yanağı hep yüzümde, çok yakın temas var o kadar kimyasalın bebeğime temas etmesini düşünemiyorum bile, 4 aylık kızım hep kucak istiyor, yüzüme dokunup duruyor, 27 aylık oğlum sarılmak, öpmek ister hep. Tüm rujun fondötenin onların hassas cildine değmesine izin veremem.Bakımlı olmalı, kişisel hijyene dikkat etmeliyiz mutlaka ama makyaj da olmasın. Gerçi ben bebekler yokken de evde makyaj yapmazdım ama onlarla hiç yapmıyorum, sağlıksız buluyorum.

Bu isteyen yapar meselesi değil ama. Bahsettiğiniz uyumak, kahve içmek gibi şeyler yaşamsal ihtiyaç. Video izleme durumu da artık gece yarısı yaşamdan kopmayayım diye yapılan bir aktivite oluyor genelde. Direk yatınca kendim için ne yaptı ki hissi oluşuyor çünkü.

Hepimiz biliyoruz ki süslenen kadının bir yerden bir artısı vardır bu net. O yüzden isteyen yapar cümlesini doğru bulmuyorum.

Üç çocuğun bile yok ve makarna yapıyorsun. Yazıklar olsun sana. Aldatırsa gelip burada ağlama!
Üç ne la, tek çocuğum bile yok ama makarna yapıyorum. Neden? Çünkü bütün ilgimi, sevgimi, enerjimi kocama veriyorum. Yoksa aldatır mazallah. Karnı makarnayla da doyar, ya gözü doymazsa.

Üç ne la, tek çocuğum bile yok ama makarna yapıyorum. Neden? Çünkü bütün ilgimi, sevgimi, enerjimi kocama veriyorum. Yoksa aldatır mazallah. Karnı makarnayla da doyar, ya gözü doymazsa.

Neler yapıyorsun anlatsana biraz. Gözü nasıl doyuyor mesela?

Ne biçim eşleriniz var sizin yahu. Çok çekici olduğunu söyleyenler, çok güzel olduğunu söyleyenler vay anasını. Benimki en son kilo verince göbeğindeki katlar gitmiş dedi iltifat olarak. Canım kocam.
Henüz evli değilim ama her geçen gün uzayan bacaklarım çekiciliğime çekicilik kattığı için sevgilim her gün bana her geçen gün daha çekici oluyorsun diyor ve bacağımı ölçtüğü yere bir çizik atıp öpüyor

Bacaklarin hala uzamaya devam ediyorsa bence daha erken bacak opturmek falan. hatta baya erken. Ergenlik en en cok 20 ye kadar sürüyor ama onda da bacak uzamiyor.

Ben ilk yorumumda yardımcısı vardır demiştim, yatılı bakıcısı varmış Öyle ben de bakarım ayol

Ben ilk yorumumda yardımcısı vardır demiştim, yatılı bakıcısı varmış Öyle ben de bakarım ayol
İki kızım var, gece uykuları yerinde oldu sadece 2.sinde 7.aya kadar kolik vardı. Yatılı bakıcım olsa benim bir günüm hafta olurdu be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…