Aksi halde insan tüm gece emzirmiş, uyuyamamışken gözü makyaj görmez yastık görür, kanepe görür. İnsanın doğasına aykırı. Uykusuzken makyaj yapmak ne ya? İhtiyaçlar hiyerarşisinde yemek, barınmak, uyumak fln var da makyaj süs püs yok yani.İki kızım var, gece uykuları yerinde oldu sadece 2.sinde 7.aya kadar kolik vardı. Yatılı bakıcım olsa benim bir günüm hafta olurdu be.
Ben sanırım yine burda okudum, kadının teki doğum esnasında makyajlı saçları fönlüymüş falan.Aksi halde insan tüm gece emzirmiş, uyuyamamışken gözü makyaj görmez yastık görür, kanepe görür. İnsanın doğasına aykırı. Uykusuzken makyaj yapmak ne ya? İhtiyaçlar hiyerarşisinde yemek, barınmak, uyumak fln var da makyaj süs püs yok yani.
Buna çok güldümzaten cocuk diye uykusuzluktan yastigi emzirmeye calismisim
Kayınvalidem ben 3 çocuk büyüttüm böyle çocuk hayatımda görmedim derdi kızım için,kucakta gezinmediği her an ağladı uzun bir süre.. Her emmeden sonra mutlaka kusardı kızım 6. Ayına kadar reflü sebebiyle.. üstüme kustuğuda olmuştur elbet ama 1-2 kazadan sonra insan önlem alıyor.. Evde tek olduğum günlerde puseti bebek arabasına takılı halde sokardım banyoya bende hızlıca yıkanırdım. Ağlardı tabi,susması için şaklabanlık yapardım yada kimi günler eşim evden çıkmadan hallederdim duş işini.. Ben biraz takıntılıyım bu konularda belkide ondan,neyse o da eksik kalsın diyebileceğim bir konu değil duş konusu. Gece uykumda çok terlerdim ama emzirirken terlediğimi pek hatırlamıyorum belkide kış ayları olduğu için.. çok uzun sürmedi zaten emzirme maceramız her ikisindede 6. Ayda mecburi bitti o yüzden çokta tecrübeli değilim. Hallediliyor bir şekilde bence,belkide ben ara ara yalnız kaldığım için çok zordu gibi gelmiyor. Hergünüm böyle geçse belkide bunalırdım bir yerden sonra bilemiyorum..Bebeğim ağlarken kusardı
Morarırdı onu o halde bırakıp duşa hiç girmedim .
Bebek sadece pijama değişirken ağlamıyor ki
Heran ağlıyor
Pijamanı değişsen ne oluyor
Üstün başın
salya kusmuk mama çiş vs Üstün en fazla yarım saat temiz kalıyor
Emziren anne isen terliyorsun
Ben hayatımda hiç ter kokmadım ama emzirirken duştan çıkınca bile kokuyorsun anında
Ben bebeklerinizin o kadar da zor olduğunu düşünmüyorum
Ben yanımda eşim ya da annem yoksa akşama kadar aç kalıyordum
Uyuyunca ye derseniz uyuyunca ben de yamuldugum için yemek falan umurumda olmıyordu çünkü uyuması için kucakta ev geziyorduk bazen 15 dakika bazen bir buçuk saat
Hiç alakası yokKızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
Bende öyle doğuma gittimBen sanırım yine burda okudum, kadının teki doğum esnasında makyajlı saçları fönlüymüş falan.
Tahmin etmiştim erken bittiğini emzirmenizin.Kayınvalidem ben 3 çocuk büyüttüm böyle çocuk hayatımda görmedim derdi kızım için,kucakta gezinmediği her an ağladı uzun bir süre.. Her emmeden sonra mutlaka kusardı kızım 6. Ayına kadar reflü sebebiyle.. üstüme kustuğuda olmuştur elbet ama 1-2 kazadan sonra insan önlem alıyor.. Evde tek olduğum günlerde puseti bebek arabasına takılı halde sokardım banyoya bende hızlıca yıkanırdım. Ağlardı tabi,susması için şaklabanlık yapardım yada kimi günler eşim evden çıkmadan hallederdim duş işini.. Ben biraz takıntılıyım bu konularda belkide ondan,neyse o da eksik kalsın diyebileceğim bir konu değil duş konusu. Gece uykumda çok terlerdim ama emzirirken terlediğimi pek hatırlamıyorum belkide kış ayları olduğu için.. çok uzun sürmedi zaten emzirme maceramız her ikisindede 6. Ayda mecburi bitti o yüzden çokta tecrübeli değilim. Hallediliyor bir şekilde bence,belkide ben ara ara yalnız kaldığım için çok zordu gibi gelmiyor. Hergünüm böyle geçse belkide bunalırdım bir yerden sonra bilemiyorum..
Bir şey sorabilir miyim yanlış anlamazsanız? Tüm çocuklarınızla "ayrı ayrı" duygusal olarak ilgilenebiliyor musunuz? Yani üç çocukla hepsi de küçük, zor olmuyor mu?Tabiki de öyle olması gerekiyo. Burda da ilgi var. İlgi sadece sevişirken olmuyo ki. Ya siz beni yanlış anlıyosunuz ya da ben anlatamıyorum. Sohbet muhabbet de ilgilenmektir. Ya da ne biliyim bi film açar beraber izlersin bi derdine çare bulmaya çalışırsın. Benim kastettiğim şeyler bunlar. Nasıl çocuklarımızla ilgileniyorsak eşlerimizle de ilgilenmek zorundayız. Burda konular hemen başka yönlere çekiliyo. Ben kocamla hergün sevişen biri değilim. Her gece süslenen biri de değilim. Bakımlı olmak farklı bişey. Süslenmek farklı bişey. Umarım anlatabilmişimdir
Oglum 15 ayindan itibaren gece deliksiz uyumaya basladi. Ohh dedim tekrar nefes alabilirim. Agaclar daha bir yeserdi sanki. Derken 20.ay itobariyle bir yas oncesine geri donduk. Siz 3 yas deyince bir icim cekildi...Gecede 5 kere uyanmak mıyazma nazar değer. Benim gibi 10-15 defa uyananlar var. 3 yaşa dayandık hala gece 3-4 defa uyanır
Aa bakin ben de doguma giderken fresh bir makyaj ve fonlu saclarla gittim. Cunku dogum fotografcim ayarlanmisti. Normal dogum yaparken, esim elimi tutmus bana destek olurkem romantik pozlarimizi cekecekti. 41.haftada oldugum icin artik dogumu dr baslatacakti. Ne zmn ki gercek dogum sancilarim basladi, o sac bas makyaj ne hale geldi anlatamapmBen sanırım yine burda okudum, kadının teki doğum esnasında makyajlı saçları fönlüymüş falan.
Bence kadınların değil erkeklerin çekiciligi azalıyor:)) gercekten öyle anne olduktan sonra hem yeni bir aşk hem de aşırı sorumluluk eşini pek görmüyorsun yeni hayatın oluyor çoğu erkek şikayet ediyor zaten eskisi gibi olmadığındanKızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
Daha bugün doğumdaki videomuzu izledimAa bakin ben de doguma giderken fresh bir makyaj ve fonlu saclarla gittim. Cunku dogum fotografcim ayarlanmisti. Normal dogum yaparken, esim elimi tutmus bana destek olurkem romantik pozlarimizi cekecekti. 41.haftada oldugum icin artik dogumu dr baslatacakti. Ne zmn ki gercek dogum sancilarim basladi, o sac bas makyaj ne hale geldi anlatamapmcekilen pozlara bakinca oncesi ve sonrasi efsane. Ben bir can cikarirken esim dagilan sac basimdan dolayi benden sogumadi cok sukur. Sogusaydi da keyfi bilirdi.
Biraz kadına çoğunlukla da eşin bakış açısına göre değişir bence. İlk hamileliğimde de birlikteliğe ara vermedik bunda da. Bana göre çekici bir tarafım yok hele de hamilelik öncesiyle kıyaslarsak ama eşim hala beğenir. Doğumdan sonra da aradaki çekim azalmamıştı bizde.Kızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?