- 15 Nisan 2017
- 3.542
- 9.210
- 158
Benim oglanda oyunla sakinlesiyor aslinda ama oyuna bir basladikmi daha dur durak bilmiyor. Anne tuvalete gitme anne yemek yeme anne kardesimle ilgilenme. Bu sefer oyun bolununce veya ertelenince basliyor huysuzlugumuz yine.Benim 4 yaşındaki kızım da aynen oğlunuz gibi. Bebeklikten beri. İlgisini sürekli oyunlara eğlenceye çekmeye çalışıyorum. Öyle biraz daha rahat geçiyo günler
Ben esime ikiz dogurdum , hediyesi goguslerimi yaptirman olsun demistim .Ben bundan çok korkuyordum.Üstelik ayy kocamın yanında mememi açıp durmayacağım gidip odada emzireceğim beni öyle görürse çekiciliğimi kaybederim diyordumSonuç tabi öyle olmadı göğüsler 24 saat açık Ama hiç salmadım kendimi hızlıca kilolarımı verdim tam toparlanamadım daha ama emzirme kolaylıklı güzel gecelikler almıştım gece onları giyiyorum.Gün içinde Saçlarımı salamasam da çünkü kızımın yüzüne gözüne geliyor..yarım toplayıp veya bağlayıp ucuna maşa yapıp vs vs hafif allık ve belirsiz rujla evde dolaşıyorum.Yattığım şeyle dolaşmazdım o alışkanlığımı devam ettiriyorum gün içinde giydiğim kıyafetlerime özen gösteriyorum.Zaten işe başladım o yüzden daha da özenliyim.Bebeğim 2 aylık.Valla adama bir şeyler oldu sanki daha bir istiyor.Ben azalma olur sanarken adam özlemden midir yoksa bunlara dikkat ettiğimden mi bilmiyorum eskisine göre daha bir istekli.İlk günlerde acaba beğenmez mi diye korkuyordum çünkü göbeğim daha tam inmedi ve siyah çizgi duruyor hatta burada konu da açmıştım ama şimdi göbeğim tam gitmese bile özgüvenim geldi eşimin istekli oluşu moralimi düzeltti.Şimdi de bendeki istek kayboldu içimdeki ateş söndü puf oldu.Geri gelmesini bekliyorum...
Kimi zaman stresli oldugum oluyor ozellikle uykusuz kalinca ve yetememe hissi olunca geriliyorum. Ama cogu zaman sakinim aslinda bilmiyorum bir yerde bir yanlislik var ama nerde cozemiyorum.
Sinirliyken sakin gorunmeye calisiyor olabilirmisiniz?Kimi zaman stresli oldugum oluyor ozellikle uykusuz kalinca ve yetememe hissi olunca geriliyorum. Ama cogu zaman sakinim aslinda bilmiyorum bir yerde bir yanlislik var ama nerde cozemiyorum.
Yo bence karısını önemseyen erkekler buna özen gösterir.Amaaan zaten evlendik diyen erkekler de özen göstermez.Benim eşim hafif göbeklense hemen sporuna devam eder eritir.Saçları hafif açılacak gibi oldu diye saçını ektirdi.Ve asla pis çoraplarını yere bırakmaz zaten kendisi temizdir.E ben de yeni doğum yapmış olsam bile kendime kesinlikle özeniyorum.Bunu da keyifle yapıyorum kocama güzel görünmek seksi görünmek beğenilmek arzulanmak isterim.Çok merak ediyorum, karım beni çekici buluyor mu acaba, beni eskisi gibi arzular mı ya çocuktan sonra benden soğursa ya artık karımın gözüne çekici görünmezsem,,, diye kendini paralayan erkek var mıdır??! Bu yük, neden hep bizim omzumuzda ya. Biz onların pis çorapları yerlerden toplarken, peşlerinden gidip sifona basarken ne bileyim işte o bu şu, yaparken soğumuyoruz hâlâ istiyoruz hala arzuluyoruz da,, hem onları baba yapıcaz hem de açaba çekici miyim diye strese mi giricez. Bıktım artık bu algıdan.. Önceliğimizin hep kendimizi bi beğendirme yada onaylatma çabamızdan. Gerçekten bıktım..
Genelde cok rahat bayanlarin , daha cok sanslari oluyor bebek buyuturken . Cunku yasadigimiz stresler bebeklere geciyor . Ama insanin elinde degil iste bu sekilde olmamak be yazik ki .Kimi zaman stresli oldugum oluyor ozellikle uykusuz kalinca ve yetememe hissi olunca geriliyorum. Ama cogu zaman sakinim aslinda bilmiyorum bir yerde bir yanlislik var ama nerde cozemiyorum.
Ben de göğüslerimi toparlatacağım ama ikinciyi de yaptıktan sonra.Sen ikisini tek seferde doğurmuşsun iyi olmuşBen esime ikiz dogurdum , hediyesi goguslerimi yaptirman olsun demistim .gobegimi kendim toparliyabildim .
Aslinda bizde soyle bir durum var. Bir kac gun kimse gelip gitmese yani ben oglum kizim babalari sadecr dordumuz bir arada olsak cok guzel bir denge kurabiliyoruz. Oglum sakinlesiyor uysallasiyor. Ama 3 gun sonra bir komsu geldi diyelim veya annem/babam ugradi tum dengemiz alt ust oluyor. Birilerini gorunce aglama krizine giriyor ama normal bir kriz degil yani. Sonra o bozulan dengeyi kurmak yine gunler aliyor.Sinirliyken sakin gorunmeye calisiyor olabilirmisiniz?
Babam öyledir,sakin oldugunu dusunur fakat kibrit gibi gezinir,bir kelimeyle patlar,sasar kaliriz.
Surekli aglayan cocuk ne kadar yipraticidir kimbilir,ama döngü bir yerde kirilsa keske=/
Benim ikizlerden once bir cocugum daha var toplam uc oluyorBen de göğüslerimi toparlatacağım ama ikinciyi de yaptıktan sonra.Sen ikisini tek seferde doğurmuşsun iyi olmuş
He ben 3.yü düşünmediğim için.İz kalıyor mu toplatma işindeBenim ikizlerden once bir cocugum daha var toplam uc oluyorikizler 3 yasina gelince toplattim . Ben ve esim cok memnunuz . Artik baska cocuk da dusunmuyoruz .
Cocuklar da hakli,insanlarla normal iletisim kalmadi ki,herkes evinde mecburen.Bu bir yil en cok cocuklari,sonra da yaslilari etkiledi.Aslinda bizde soyle bir durum var. Bir kac gun kimse gelip gitmese yani ben oglum kizim babalari sadecr dordumuz bir arada olsak cok guzel bir denge kurabiliyoruz. Oglum sakinlesiyor uysallasiyor. Ama 3 gun sonra bir komsu geldi diyelim veya annem/babam ugradi tum dengemiz alt ust oluyor. Birilerini gorunce aglama krizine giriyor ama normal bir kriz degil yani. Sonra o bozulan dengeyi kurmak yine gunler aliyor.
Merak etme bunlarin hepsi gececek , onlar buyudukce . Sen sadece bu sekilde dusunerek rahat olmaya calis ve o rahatligi cocuklara goster .Aslinda bizde soyle bir durum var. Bir kac gun kimse gelip gitmese yani ben oglum kizim babalari sadecr dordumuz bir arada olsak cok guzel bir denge kurabiliyoruz. Oglum sakinlesiyor uysallasiyor. Ama 3 gun sonra bir komsu geldi diyelim veya annem/babam ugradi tum dengemiz alt ust oluyor. Birilerini gorunce aglama krizine giriyor ama normal bir kriz degil yani. Sonra o bozulan dengeyi kurmak yine gunler aliyor.
Katiliyorum,hersey geciyor,elimizde ya pişmanlık ya da iyikiler kaliyor...Merak etme bunlarin hepsi gececek , onlar buyudukce . Sen sadece bu sekilde dusunerek rahat olmaya calis ve o rahatligi cocuklara goster .
Yok iz falan kalmiyor ,bunu meme estetigi konusunda bakarsin zamani gelince .He ben 3.yü düşünmediğim için.İz kalıyor mu toplatma işindeBenim sağ göğsüm sarkmak üzere sol direniyor.Keşke sarkmasalar yaa
Aynen ,zor gunler olmustu . Ama simdi bakiyorum hayati geriye saramiyoruz. Keske hep rahat buyutebilsek cocuklarimizi doya doya o gunleri yasasak .Katiliyorum,hersey geciyor,elimizde ya pişmanlık ya da iyikiler kaliyor...
Bakiyorum da şöyle,iyikilerim hep vazgecilemezlerde olmus.Aynen ,zor gunler olmustu . Ama simdi bakiyorum hayati geriye saramiyoruz. Keske hep rahat buyutebilsek cocuklarimizi doya doya o gunleri yasasak .
Peki insanların mutluluğunun ya da özgüveninin dış görünüşüne bağlı olmayabileceğini düşündünüz mü hiç?Kocanizin suslenmesine gerek yok , siz kendiniz icin kendinizi toparlayip vakit buldukca bakim yapmaniz gerekiyor kendi mutlulugunuz ozguveniniz icin .
Yaa ne guzel bir mesaj. Ne guzel mesajlar vermissiniz. Ne guzel bir annesiniz siz ❤ Cok iyi geldi bu yaziyi okumak, ilham oldu bana.Bakiyorum da şöyle,iyikilerim hep vazgecilemezlerde olmus.
Iyi ki cocuklarimi incitmemisim,iyi ki yanlarinda olmusum,iyi ki evime perde alacagima canlarinin istediklerini almisim,iyi ki sikintilarin icinde kaybolup tatli guzel suratlarini soldurmamisim,iyi ki esime saygimi kaybetmemisim...
Gerisi eksik mi,eksik,ama olmasa da olur denecek seyler...
O kadar oyle iyi biliyorum ki , bizimkiler de bir aglama krizi vardi . Insanlar beni gorunce acirdi , Allah yardimcin olsun kizim falan derlerdi falan ..bir de iki tane olsunca biri aglamaya baslayinca digeride aglardi .. dusun artik halimi disaridaMerak etme bunlarin hepsi gececek , onlar buyudukce . Sen sadece bu sekilde dusunerek rahat olmaya calis ve o rahatligi cocuklara goster .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?