Anne olunca çekicilik yok mu oluyor

Benim 4 yaşındaki kızım da aynen oğlunuz gibi. Bebeklikten beri. İlgisini sürekli oyunlara eğlenceye çekmeye çalışıyorum. Öyle biraz daha rahat geçiyo günler
Benim oglanda oyunla sakinlesiyor aslinda ama oyuna bir basladikmi daha dur durak bilmiyor. Anne tuvalete gitme anne yemek yeme anne kardesimle ilgilenme. Bu sefer oyun bolununce veya ertelenince basliyor huysuzlugumuz yine.

Ben esime ikiz dogurdum , hediyesi goguslerimi yaptirman olsun demistim . gobegimi kendim toparliyabildim .

Kimi zaman stresli oldugum oluyor ozellikle uykusuz kalinca ve yetememe hissi olunca geriliyorum. Ama cogu zaman sakinim aslinda bilmiyorum bir yerde bir yanlislik var ama nerde cozemiyorum.

Kimi zaman stresli oldugum oluyor ozellikle uykusuz kalinca ve yetememe hissi olunca geriliyorum. Ama cogu zaman sakinim aslinda bilmiyorum bir yerde bir yanlislik var ama nerde cozemiyorum.
Sinirliyken sakin gorunmeye calisiyor olabilirmisiniz?
Babam öyledir,sakin oldugunu dusunur fakat kibrit gibi gezinir,bir kelimeyle patlar,sasar kaliriz.
Surekli aglayan cocuk ne kadar yipraticidir kimbilir,ama döngü bir yerde kirilsa keske=/

Yo bence karısını önemseyen erkekler buna özen gösterir.Amaaan zaten evlendik diyen erkekler de özen göstermez.Benim eşim hafif göbeklense hemen sporuna devam eder eritir.Saçları hafif açılacak gibi oldu diye saçını ektirdi.Ve asla pis çoraplarını yere bırakmaz zaten kendisi temizdir.E ben de yeni doğum yapmış olsam bile kendime kesinlikle özeniyorum.Bunu da keyifle yapıyorum kocama güzel görünmek seksi görünmek beğenilmek arzulanmak isterim.

Genelde cok rahat bayanlarin , daha cok sanslari oluyor bebek buyuturken . Cunku yasadigimiz stresler bebeklere geciyor . Ama insanin elinde degil iste bu sekilde olmamak be yazik ki .

Aslinda bizde soyle bir durum var. Bir kac gun kimse gelip gitmese yani ben oglum kizim babalari sadecr dordumuz bir arada olsak cok guzel bir denge kurabiliyoruz. Oglum sakinlesiyor uysallasiyor. Ama 3 gun sonra bir komsu geldi diyelim veya annem/babam ugradi tum dengemiz alt ust oluyor. Birilerini gorunce aglama krizine giriyor ama normal bir kriz degil yani. Sonra o bozulan dengeyi kurmak yine gunler aliyor.

Yemeği dışardan da söylersiniz eviniz de bi gün temizlenip toparlanmasa ... götürmez.Bence eşiniz için iki dk şöyle bi süslenip cilve yapmanız ilişkiniz için daha güzel olur.Hem mutlu olan adam mutlu da eder.Herkes mutlu olduktan sonra ev dağılmış toparlanır çok da önemli değil

Benim ikizlerden once bir cocugum daha var toplam uc oluyor ikizler 3 yasina gelince toplattim . Ben ve esim cok memnunuz . Artik baska cocuk da dusunmuyoruz .
He ben 3.yü düşünmediğim için.İz kalıyor mu toplatma işindeBenim sağ göğsüm sarkmak üzere sol direniyor.Keşke sarkmasalar yaa

Cocuklar da hakli,insanlarla normal iletisim kalmadi ki,herkes evinde mecburen.Bu bir yil en cok cocuklari,sonra da yaslilari etkiledi.
Herbirimiz icin onemli olsa da gelisim cagindaki cocuklardan ve zamani az kalmis yasli insanlardan koskoca bir yil caldi=/

Merak etme bunlarin hepsi gececek , onlar buyudukce . Sen sadece bu sekilde dusunerek rahat olmaya calis ve o rahatligi cocuklara goster .

Aynen ,zor gunler olmustu . Ama simdi bakiyorum hayati geriye saramiyoruz. Keske hep rahat buyutebilsek cocuklarimizi doya doya o gunleri yasasak .
Bakiyorum da şöyle,iyikilerim hep vazgecilemezlerde olmus.
Iyi ki cocuklarimi incitmemisim,iyi ki yanlarinda olmusum,iyi ki evime perde alacagima canlarinin istediklerini almisim,iyi ki sikintilarin icinde kaybolup tatli guzel suratlarini soldurmamisim,iyi ki esime saygimi kaybetmemisim...
Gerisi eksik mi,eksik,ama olmasa da olur denecek seyler...

Kocanizin suslenmesine gerek yok , siz kendiniz icin kendinizi toparlayip vakit buldukca bakim yapmaniz gerekiyor kendi mutlulugunuz ozguveniniz icin .
Peki insanların mutluluğunun ya da özgüveninin dış görünüşüne bağlı olmayabileceğini düşündünüz mü hiç?

Yaa ne guzel bir mesaj. Ne guzel mesajlar vermissiniz. Ne guzel bir annesiniz siz ❤ Cok iyi geldi bu yaziyi okumak, ilham oldu bana.

Merak etme bunlarin hepsi gececek , onlar buyudukce . Sen sadece bu sekilde dusunerek rahat olmaya calis ve o rahatligi cocuklara goster .
O kadar oyle iyi biliyorum ki , bizimkiler de bir aglama krizi vardi . Insanlar beni gorunce acirdi , Allah yardimcin olsun kizim falan derlerdi falan ..bir de iki tane olsunca biri aglamaya baslayinca digeride aglardi .. dusun artik halimi disarida buyudukce geciyor o huy halleri .. merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…