- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Gerçekten şu tavana bakma olayı. Favorim. Bence bizi en iyi çok yoğun çalışan kadınlar anlar. Eve gece 11'de geliyorum iş değiştirdiğimden beri. Ve bazen gün boyu tek hayalim duş alıp, uzanıp tavana bakmak oluyor. Ya boş atmak, boş atabilmek ne muhteşem bir şeyy allahımm..
Anladım canım ben seni isteksizlik tabi ki olur kolay şeyler değil onu anlayabiliyorum ama istenmemeyi istemek nasıl bişey onu anlayamıyorum henüz bebeğim olmadığından sanırımYani esimin gozunde soyle bir sure kaybetsem dinlensem anlaminda biraz espri mahiyetinde soyledim ama.yazdigima.yazacagima pisman oldugum bir an yasiyorum.
Boyle size uzun uzun aciklama yapmak cok sacma ama olayi saptirdiginiz icin bu aciklamayi yapiyorum.
Insan valla bazen buraya yazarken dusunmeli kesinlikle insanlar degisik yerlere cekiyor pismanim....
Konu sahibi arkadasim anne olunca cekicilik gitmez o esinle aranda olan sevgi sana bakisiyla ilgilidir.
Seni seviyorsa her sekilde seviyor istiyor ben esimde hic ilgi azalmasi gormedim.
Ben ilk yazımda kendimi tam ifade edemedim sanırım.ki direk hurrrra olayı yaşandığı için açıklamama da izin verilmedi. Ben eş için süslenmek püslenmek meselesine değinmek istemedim. Çok çok farklı yerlere çekildi. Açıklama yapmaya çalışırken de kıvırıyo lafı çıktı. Kim nereye çekerse artık.
Tek çocukla yok kendime vakit ayıramıyorum yok hiçbir işimi yapamıyorum vs diyenleri anlayamıyorum şahsen. Benim 3 tane çocuğum var. 4yaş 2 yaş ve 9 aylık. Kişisel bakımımı da yapıyorum, sporumu da yapıyorum, çocuklarımın bakımını da, ev işlerini de yemeğimi de tatlı mı da. Hatta tüm bunları yaparken onlarla oyun bile oynayabiliyorum. Hatta gece olunca kocama da bakıyorumÇevremde kendini salmış tek çocuklu olanlar hayretle bakıyo nasıl yapabiliyosun hepsini diye. İş kişide bitiyo. İstedikten sonra yapılmayacak hiçbir şey yoktur. Benim bebeklerim de çok huysuz ve aşırı derece bana düşkünler. Kimse bebeğini bahane edip eşini ihmal etmesin. Sonra aldatıldım diye konular okuyoruz burda. Siz kocalarınızla ilgilenmezseniz kusura bakmayın aldatılırsınız. Bu arada kocam her geçen gün daha çekici daha kadınsı olduğumu ve beni daha fazla arzuladığını söyler.
Üstteki senin ilk mesajın tek hecesine dokunmadım.
Bak bakalım oku başkasına okut.
Ne demek istemişsin.
Hem yanlış yorum yapıyorsun sonra beğenilmeyince beni yanlış anladılar diyorsun.
Biz durduk seni niye yanlış anlayalım ?
Sen burada bas baya ;
" Kimse bebeğini bahane edip eşini ihmal etmesin. Sonra aldatıldım diye konular okuyoruz burda. Siz kocalarınızla ilgilenmezseniz kusura bakmayın aldatılırsınız. "
Yani bakımlı olsan da olmasan da eşini ihmal etmeyeceksin sonra ALDATILIRSINIZ yazdın.
Sonra da diyorsun ki yanlış anladılar başka yere çektiler.
Bizim seninle ne sorunumuz var ki
Hic bir değişiklik olmadi ayni istek srzu devam ediyor sizi boyle düşündüren ne oldu
Sagol canım benim bu hayattaki her seyim cocuklarim karnımdaki bebegiminde suan yanımda olandan benim icin hic farkı yok o yuzden gece yazılan karşısinda cok sinirlendim insanlar seni kendi kafalarindaki senaryolar dahilinde linc etmek istiyor kavga etmek istercesine inanilmaz sinirlendim.Anladım canım ben seni isteksizlik tabi ki olur kolay şeyler değil onu anlayabiliyorum ama istenmemeyi istemek nasıl bişey onu anlayamıyorum henüz bebeğim olmadığından sanırım
Çok takılma bazen fazla yükleniliyo burda sen içini biliyorsan dert etme.Sagol canım benim bu hayattaki her seyim cocuklarim karnımdaki bebegiminde suan yanımda olandan benim icin hic farkı yok o yuzden gece yazılan karşısinda cok sinirlendim insanlar seni kendi kafalarindaki senaryolar dahilinde linc etmek istiyor kavga etmek istercesine inanilmaz sinirlendim.
Yorgunluktan oluyor o ya calisma hayatı hamilelik bende kendime cok dikkat eden biriyimdir bakimliyimdir her zaman ama son zamanlarda ciddi yorgun hissediyorum esimde cok yardimcidir aslinda bana her konuda ama bu hamileliligim biraz zor geciyor sanirim kan degerlerim kotu ilac kullaninca midem daha koyu oluyor filan o yuzden bitkinim.
Testte cikti mi 2 haftalik kuzum?Çok takılma bazen fazla yükleniliyo burda sen içini biliyorsan dert etme.
İnşallah bundan sonra kalan dönemi daha rahat geçirirsin
.benim de zor geçcek gibi duruyo henüz 2 haftalık falan sanırım ama benim 3 gündür midem bulanıyo belim ağrıyo eşim de şimdiden böyleyse nası olcak bakışları atıyo bana ama hassas bi yapım var hem ruhen hem bedenen yapabilceğim bişey yok.
Sen bir de çalışıyorsun bir de bi çocuğum daha var hiç kolay değil.eşlerimiz bizi biz istemesekte arzulasın ama iyi hissettirir
En son mesajlarından birinde de çocuğumdan kocamdan ev işinden değil kendimden kısıyorum demiş. Hani full bakımlı gezmek vardı, tek çocuklular istese yapardı. Demek ki çocuğun varsa zaman yetmiyor bir şeylerden kısman lazım. Kendinden kısmadığını söyleyen abartıyordur. Yada yardımcısı vardıra geliyoruz yine
Aynen dediğiniz gibi yaşantımız var. Eşimde benim kadar sorumluluk sahibi. Diğerlerine katılmıyorum. Benöyle bişey kastetmedim.erkekler de ev işi çocuk bakımında ortak sorumluluk almalı o zaman, kalan zamanda da birbirlerine vakit ayirsonlar.
Bakımdan anladığınız olay çok komik. Siz süslenmek anlıyosunuz.ben kişisel bakımdan bahsediyorum cilt temizliği saç vücut temizliği. Genel olarak Temiz olmak. Anlatabiliyo muyum? Ama siz tabi makyyaj yapıp saç düzleştirip yatın ne olur ne olmazAaaa olmaz bakımını yapmadan yatarsan eşin/sevgilin aldatır.
Lütfen bakım çok önemli!!1111!!!!!
Ben sabah saçımı düzleştiremeden işe geldim umarım kocişim beni aldatmaz :/
Kişisel bakım ve kişisel temizlik kavramlarını karıştırıyorsunuz. Kişisel temizlik bu saydıklarınızdır, saç, cilt, vücut temizliği, diş fırçalama, saç tarama, tırnak kesme vs.Bakımdan anladığınız olay çok komik. Siz süslenmek anlıyosunuz.ben kişisel bakımdan bahsediyorum cilt temizliği saç vücut temizliği. Genel olarak Temiz olmak. Anlatabiliyo muyum? Ama siz tabi makyyaj yapıp saç düzleştirip yatın ne olur ne olmazçok komiksiniz yaa
Bu saydıklarıniz bakım değil yalnız, kişisel temizlikBakımdan anladığınız olay çok komik. Siz süslenmek anlıyosunuz.ben kişisel bakımdan bahsediyorum cilt temizliği saç vücut temizliği. Genel olarak Temiz olmak. Anlatabiliyo muyum? Ama siz tabi makyyaj yapıp saç düzleştirip yatın ne olur ne olmazçok komiksiniz yaa
Önce Süperwomen oldu. Üç çocuğa tek başına en iyi şekilde bakarken yemeğini yetiştirip evini temiz tuttu. Bu arada bakımlı olup eşini ihmal etmedi.Baktım ben anlatamıyorum.
Kendisi de her söylediğini inkar ediyor vazgeçtim artık cevap yazmaktan
Ama teşekkür ederim destek için
KudrAlobar Yabanelma
Eğlenceli oldu böyle de ya.Önce Süperwomen oldu. Üç çocuğa tek başına en iyi şekilde bakarken yemeğini yetiştirip evini temiz tuttu. Bu arada bakımlı olup eşini ihmal etmedi.
İlk tek başına bakma mevzusu yalan oldu. 3 gün çalışan eş ve yardımcı hanım girdi işin içine. Sonra bunlara bu şartlara rağmen yetişebilmek için kendine zaman ayırmadığı, kendinden kıstığı girdi. Son olarak da kişisel temizliğe bakım dediği ortaya çıktı.
Özet olarak öyle kocaman kocaman konuşunca sıkışıp gerçekler ortaya dökülüyor. Halbuki küçük atsa civcivler de yerdi
Böyle bir hastalıktan bahsediliyordu bdv de ama adı tam aklıma gelmedi madonna fahişe gibi bir şey neyse bunu bir kenara bırakırsak genel düşüncem hamilelik ve çocuklu kadın olmanın dışında cinsel hayata vakit ayrılabiliyor mu çocuktan sonra önemli olan o yani direk hadi yapalım bitsin bir ilişkiyi kimse istemez fanteziler sexi gecelikler küçük oyunlar evin içinde günlük hayatta bakımlı olmak ev kıyafetiyle bile sexi görünmek mesela anne oldu tamam ama spora devam mı ? Vücut hala arzu edilecek halde mi yoksa sarkık mı ? Öyle ben seven her türlü sever canım mantığını reddediyorum maalesefKızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?