- 15 Nisan 2017
- 3.542
- 9.210
- 158
Karninizdaki bebek icin mi soylediniz bunu benmi yanlis anladimValla bir tane oglum var simdi yine hamileyim keske kaybolsaydi diyorum..
Yaa ne guzel bir mesaj. Ne guzel mesajlar vermissiniz. Ne guzel bir annesiniz siz ❤ Cok iyi geldi bu yaziyi okumak, ilham oldu bana.
Yok artik daha neler konu basligi ne ise onun icin soyledim.Karninizdaki bebek icin mi soylediniz bunu benmi yanlis anladim
Gerisi eksik degil , konu bu olmadigi icin gerisini yazmadimBakiyorum da şöyle,iyikilerim hep vazgecilemezlerde olmus.
Iyi ki cocuklarimi incitmemisim,iyi ki yanlarinda olmusum,iyi ki evime perde alacagima canlarinin istediklerini almisim,iyi ki sikintilarin icinde kaybolup tatli guzel suratlarini soldurmamisim,iyi ki esime saygimi kaybetmemisim...
Gerisi eksik mi,eksik,ama olmasa da olur denecek seyler...
Yok kendi adima konustum,yani eksik birseylerim kalmistir ama onemli de degil demek istedim:))Gerisi eksik degil , konu bu olmadigi icin gerisini yazmadimyoksa geri de guzel
Niye cekiciliginiz kaybolmasini istiyorsunuzkiYok artik daha neler konu basligi ne ise onun icin soyledim.
Keske cekiciligim kaybolsaydi anlaminda karnimdaki bebegime nerden getirdiniz olayi anlamadim...q
Libido olayi icin yazmistir arkadasKarninizdaki bebek icin mi soylediniz bunu benmi yanlis anladim
Benim kafa gitmis en iyisi gidip yatayimLibido olayi icin yazmistir arkadas
Konu bu degil ki , konu insanlarin mutlulugunun ya da ozguveninin dis gorunusune bagli mi degil mi soru olsaydi? Eger ki bana sorsaniz bagli degil derdim . Hem de kesinlikle .Peki insanların mutluluğunun ya da özgüveninin dış görünüşüne bağlı olmayabileceğini düşündünüz mü hiç?
Yani esimin gozunde soyle bir sure kaybetsem dinlensem anlaminda biraz espri mahiyetinde soyledim ama.yazdigima.yazacagima pisman oldugum bir an yasiyorum.Niye cekiciliginiz kaybolmasini istiyorsunuzki
Yahu insanlara bundan gereklilik olarak bahsediyorsunuz. Kendi mutluluğun, özgüvenin için bu GEREKİYOR diyorsunuz. Konu nasıl bu değil, basbaya bu. Sonra bana sorarsanız değil derdim, hıhı evet.Konu bu degil ki , konu insanlarin mutlulugunun ya da ozguveninin dis gorunusune bagli mi degil mi soru olsaydi? Eger ki bana sorsaniz bagli degil derdim . Hem de kesinlikle .
Ama konu bu degildi Ben de ona gore yorumlarimi yaptim :)
Anladim ben canimYok kendi adima konustum,yani eksik birseylerim kalmistir ama onemli de degil demek istedim:))
Yoo ben asla gereklilik olarak bahsetmedim ki , onem veren insanlar zaten vakit ayirip yapabilirler dedim . Bunu da o arkadaslara isteyen arkadaslara , bir motive olsun diye dedim . Oyle sizin yazdiginiz gibi buyuk harflerlerle mutlaka bunu yapmalisiniz falan diyeYahu insanlara bundan gereklilik olarak bahsediyorsunuz. Kendi mutluluğun, özgüvenin için bu GEREKİYOR diyorsunuz. Konu nasıl bu değil, basbaya bu. Sonra bana sorarsanız değil derdim, hıhı evet.
Yapmak istedikten sonra ile alakası yokBen iddia edebilirim :) dogumumu sezeryanla yaptim . Hastane de mikrop kaptigim icin dogumdan sonra ilk uc hafta cok zor gecti . Hastane de yattim tekrar . Derken cocuklarin cok gaz problemi oldu 1.5 ay boyunca .
Evet cok zordu ama ben hic bakimimi eksik etmedim . Zaten cok yoruldugum ve yemek yemege cok fazla firsatim olmadigi icin , aldigim kilolari ilk iki ayda verdim. Dikkat de ettim tabiki kilo almamak icin .
Bu aslinda insanin icinden gelen bir sey , ben her zaman bakimli olmaya onem veren biriyim.
Cocuklarin gun icinde uyku sirasinda , o da cok az vakit oluyordu gun icinde , evi hemen toparlayip temizleyip , banyomu makyajimi yapip guzelce giyinirdim . Diger uyku saatlerinde yemek yapardim.
Tabi ki cok yorulurdum ama kendimi bakimli ve iyi hissetmem beni daha fazla motive eder ve mutlu enerjik hissederdim .
Istedikten sonra , mutlaka bir ara bulabiliyor insan . Eski gunleri hatirladim simdi :) onlari ana kucagina koyup karsimdalarken hemen makyaj yapip usutumu basimi degistirdigim cok gunler oldu . Ya da mama sandelyelerinin icinde onlari banyoya tasiyip , banyo yaptigim cok gunler oldu :)
Yoruluyordum tabi ki , ama dedigim gibi insanin icinden gelen bir sey . Yapmak istedikten sonra firsat yararatip yapabilirsin .
Bu arada ikiz bebeklerime tek basima baktimzamanla cok pratiklesiyor insan . Ne kadar zorsa isin , bir sekilde plan program yapip basarabiliyorsun bakimli olmayi . Diyecegim istedikten sonra ve saglik sorunlari olmadiktan sonra bakimli da olanabiliyor .
Hic bir değişiklik olmadi ayni istek srzu devam ediyor sizi boyle düşündüren ne olduKızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
Zihniyetiniz çok yanlış. Kocanizla ilgilenmezseniz o da aldatır tabi ne demek ? Sevgi ve seks karşılıklıdir insan o gücü kendinde bulursa yapabilir ama yapmak zorunda diye bişey yok, erkekler de ev işi çocuk bakımında ortak sorumluluk almalı o zaman, kalan zamanda da birbirlerine vakit ayirsonlar. Ama kocası ile ilgilenmeyi görev olarak görme zihniyetini kabul etmiyorum. Lütfen çocuklarınızı böyle yetiştirmeyin onlar evlenince eğer kizlarsa hizmetçi , erkeklerse ağa gibi hissetmesinlerSelenanın gücü demeyelim de Allah sabrını vermişse demek ki.
Sadece son cümlenize bakın; beğenilme çabasıYo bence karısını önemseyen erkekler buna özen gösterir.Amaaan zaten evlendik diyen erkekler de özen göstermez.Benim eşim hafif göbeklense hemen sporuna devam eder eritir.Saçları hafif açılacak gibi oldu diye saçını ektirdi.Ve asla pis çoraplarını yere bırakmaz zaten kendisi temizdir.E ben de yeni doğum yapmış olsam bile kendime kesinlikle özeniyorum.Bunu da keyifle yapıyorum kocama güzel görünmek seksi görünmek beğenilmek arzulanmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?