Anne olunca çekicilik yok mu oluyor

Yaa ne guzel bir mesaj. Ne guzel mesajlar vermissiniz. Ne guzel bir annesiniz siz ❤ Cok iyi geldi bu yaziyi okumak, ilham oldu bana.

Cocugum boyumca,iyi geceler annem diyerek optu ve gitti.
Ergenlik var daha ilerinizde,biri cikmadan digeri giriyor valla,cocukluktaki tecrube orada oyle yariyor ki insana..
Iyi ki demek,keske demekten coook cok guzel,tam olay yerinden bildiriyorum:))

Gerisi eksik degil , konu bu olmadigi icin gerisini yazmadim yoksa geri de guzel

Peki insanların mutluluğunun ya da özgüveninin dış görünüşüne bağlı olmayabileceğini düşündünüz mü hiç?
Konu bu degil ki , konu insanlarin mutlulugunun ya da ozguveninin dis gorunusune bagli mi degil mi soru olsaydi? Eger ki bana sorsaniz bagli degil derdim . Hem de kesinlikle .
Ama konu bu degildi Ben de ona gore yorumlarimi yaptim :)

Niye cekiciliginiz kaybolmasini istiyorsunuzki
Yani esimin gozunde soyle bir sure kaybetsem dinlensem anlaminda biraz espri mahiyetinde soyledim ama.yazdigima.yazacagima pisman oldugum bir an yasiyorum.
Boyle size uzun uzun aciklama yapmak cok sacma ama olayi saptirdiginiz icin bu aciklamayi yapiyorum.
Insan valla bazen buraya yazarken dusunmeli kesinlikle insanlar degisik yerlere cekiyor pismanim....
Konu sahibi arkadasim anne olunca cekicilik gitmez o esinle aranda olan sevgi sana bakisiyla ilgilidir.
Seni seviyorsa her sekilde seviyor istiyor ben esimde hic ilgi azalmasi gormedim.

Konu bu degil ki , konu insanlarin mutlulugunun ya da ozguveninin dis gorunusune bagli mi degil mi soru olsaydi? Eger ki bana sorsaniz bagli degil derdim . Hem de kesinlikle .
Ama konu bu degildi Ben de ona gore yorumlarimi yaptim :)
Yahu insanlara bundan gereklilik olarak bahsediyorsunuz. Kendi mutluluğun, özgüvenin için bu GEREKİYOR diyorsunuz. Konu nasıl bu değil, basbaya bu. Sonra bana sorarsanız değil derdim, hıhı evet.

yken erkekler pek Yanasmazlar sanirim bebege bisey olacak korkusu oluyor
Bebis oluncada sen kacarsin o kovalar
Sebepler; hep isin vardir. Uykuya hasretsindir. dus alamamissindir. vs vs
insan saliyo haliyle butun gun bebek pesinde evde gomleklerle kotlarla durulmuyo sen guzel olsan ev guzel olmuyo ev guzel olsa sen guzel olmuyon yani
Oncelik her zaman bebisin oluyo
Onceden sadece kendin icin harcadigin Miktarlari bebek devraliyo
Her ay ustune basina bisey aliyosan bunlar azaliyor yada vakit olmuyor
Sonrada o paspalliga alisiyo insan

Yahu insanlara bundan gereklilik olarak bahsediyorsunuz. Kendi mutluluğun, özgüvenin için bu GEREKİYOR diyorsunuz. Konu nasıl bu değil, basbaya bu. Sonra bana sorarsanız değil derdim, hıhı evet.
Yoo ben asla gereklilik olarak bahsetmedim ki , onem veren insanlar zaten vakit ayirip yapabilirler dedim . Bunu da o arkadaslara isteyen arkadaslara , bir motive olsun diye dedim . Oyle sizin yazdiginiz gibi buyuk harflerlerle mutlaka bunu yapmalisiniz falan diye
bir yorumum olmadi.

Yapmak istedikten sonra ile alakası yok
Hic bir kadın yapmak istemiyor mu yoksa hali mi kalmiyor sence?
Bilemedim ya ikizlerin oluyor, onlara tek başına evini yemeğini bakımını hatta makyajına kadar( bunu bide çıkarması var o yorgunlukla) maşallah size ne bi hormon ne bi yorgunkuk ne bisey vız gelmiş böyle zankkk diye uymuşsunuz yeni hayatınıza ilginç
ütopik geldi ama hadi peki öyle olsun

Not: peki emzirdin mi? Çünkü sürekli emen bir bebekte elin ayağın boşalır yorgunluktan en basiti yahu,kaldı ki ikizin olucak

Son düzenleme:
İlk bir iki yıl belki maksimum. Bence sonrasında eşinle arandaki bağ kuvvetliyse eskiye dönüyor. İlk bir iki yıl değil koca kendini görmüyor insan zaten

Hic bir değişiklik olmadi ayni istek srzu devam ediyor sizi boyle düşündüren ne oldu

Bizde sukur hic bi degisiiklik olmadi ama esimde bana cok yardimcidir Kendime gayet guzel zaman ayirabiliyorum

Selenanın gücü demeyelim de Allah sabrını vermişse demek ki.
Zihniyetiniz çok yanlış. Kocanizla ilgilenmezseniz o da aldatır tabi ne demek ? Sevgi ve seks karşılıklıdir insan o gücü kendinde bulursa yapabilir ama yapmak zorunda diye bişey yok, erkekler de ev işi çocuk bakımında ortak sorumluluk almalı o zaman, kalan zamanda da birbirlerine vakit ayirsonlar. Ama kocası ile ilgilenmeyi görev olarak görme zihniyetini kabul etmiyorum. Lütfen çocuklarınızı böyle yetiştirmeyin onlar evlenince eğer kizlarsa hizmetçi , erkeklerse ağa gibi hissetmesinler

Sadece son cümlenize bakın; beğenilme çabası ben birçok kadın adına yazdım onu, örnekler değişebilir, bu algı sadece kadının üzerine yıkılmış.. Ben hayatımda hiç “ Çocuktan sonra karım beni çekici bulur mu” diye soran erkek görmedim. Siz demek ki görmüşsünüz, iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…