- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Önce Süperwomen oldu. Üç çocuğa tek başına en iyi şekilde bakarken yemeğini yetiştirip evini temiz tuttu. Bu arada bakımlı olup eşini ihmal etmedi.
İlk tek başına bakma mevzusu yalan oldu. 3 gün çalışan eş ve yardımcı hanım girdi işin içine. Sonra bunlara bu şartlara rağmen yetişebilmek için kendine zaman ayırmadığı, kendinden kıstığı girdi. Son olarak da kişisel temizliğe bakım dediği ortaya çıktı.
Özet olarak öyle kocaman kocaman konuşunca sıkışıp gerçekler ortaya dökülüyor. Halbuki küçük atsa civcivler de yerdi
Eğlenceli oldu böyle de ya.
Büyük büyük konuşmalarin sonu hep bu şekilde olur zaten.
Görmüş olduk yine, yeniden.
Bunu yapmanın anlamı ne hiç anlamıyorum. Sen süper eş, süper anne, süper ev hanımı olunca biz hayran mı olacaz? Ödül mü verecekler, madalya mı takacaklar? Hayır. Sadece o kendini öve öve yazdıklarını inanıp da okuyan bir hemcinsin kendini kötü, yetersiz, eksik hissedecek. Öyle olmalıyım diyecek belki, kendini yıpratacak çaba sarfederken.Eğlenceli oldu böyle de ya.
Büyük büyük konuşmalarin sonu hep bu şekilde olur zaten.
Görmüş olduk yine, yeniden.
Al bi tane daha...Böyle bir hastalıktan bahsediliyordu bdv de ama adı tam aklıma gelmedi madonna fahişe gibi bir şey neyse bunu bir kenara bırakırsak genel düşüncem hamilelik ve çocuklu kadın olmanın dışında cinsel hayata vakit ayrılabiliyor mu çocuktan sonra önemli olan o yani direk hadi yapalım bitsin bir ilişkiyi kimse istemez fanteziler sexi gecelikler küçük oyunlar evin içinde günlük hayatta bakımlı olmak ev kıyafetiyle bile sexi görünmek mesela anne oldu tamam ama spora devam mı ? Vücut hala arzu edilecek halde mi yoksa sarkık mı ? Öyle ben seven her türlü sever canım mantığını reddediyorum maalesef
İyi de siz neden her sizinkine karşı düşünene saldırıyorsunuz? Yani genel herkesn yorumunu sordum ben konuyu o yüzden açtım belki bu kadınların eşleri o tarz bi adam, dış görünüşe önem veren ve bakımlı olmadığında kendini çekici hissetmiyorlar.Al bi tane daha...
Pardon ?Al bi tane daha...
Kocayla alakası yok ki. Kadının kadına yüklediği misyona kızıyorum ben. Anne olsan da sporuna devam edeceksin, göbeğin memen sarkmayacak her daim kocana seksi görüneceksin dayatmasını reddediyorum. Bir kadının en önemli görevi kocasına seksi görünmek değildir. Bunu söyleyen -sizin konunuzda ya da başka konularda- gördüğüm her mesaja karşı durmayı görev edinmişimdir belki. Tek bir kadını bu bataklıktan kurtarmak, gözünü açmak kârdır benim için.İyi de siz neden her sizinkine karşı düşünene saldırıyorsunuz? Yani genel herkesn yorumunu sordum ben konuyu o yüzden açtım belki bu kadınların eşleri o tarz bi adam, dış görünüşe önem veren ve bakımlı olmadığında kendini çekici hissetmiyorlar.
Yani herkesin kocası sizinki kadar düzgün değil belki.ama diğer özellikleri çok iyi olabilir hemen boşansın mı? çocuğunu tek mi büyütsün?
Bi önceki üye tek çocuklulara laf etmişti kıyaslamıştı, tamam ona sinirlenmenizi anlıyorum ama her aynı olmayan düşünceye laf söylemek bence doğru değil çünkü herkes kendi evliliğine göre bişeyler söylüyor doğal olarak
Tamam ama tek taraflı bakıyorsunuz belki kocası da ona öyle yaklaşıyor ne biliyim belki bu tarz şeylere çok düşkün adam, çok bakımlı, tertemiz, öncelikleri birbirlerini arzulamak belki.yani her ilişkinin her evliliğin dinamiği farklı.Kocayla alakası yok ki. Kadının kadına yüklediği misyona kızıyorum ben. Anne olsan da sporuna devam edeceksin, göbeğin memen sarkmayacak her daim kocana seksi görüneceksin dayatmasını reddediyorum. Bir kadının en önemli görevi kocasına seksi görünmek değildir. Bunu söyleyen -sizin konunuzda ya da başka konularda- gördüğüm her mesaja karşı durmayı görev edinmişimdir belki. Tek bir kadını bu bataklıktan kurtarmak, gözünü açmak kârdır benim için.
Kahve içmek yaşamsal ihtiyaç mıBu isteyen yapar meselesi değil ama. Bahsettiğiniz uyumak, kahve içmek gibi şeyler yaşamsal ihtiyaç. Video izleme durumu da artık gece yarısı yaşamdan kopmayayım diye yapılan bir aktivite oluyor genelde. Direk yatınca kendim için ne yaptı ki hissi oluşuyor çünkü.
Hepimiz biliyoruz ki süslenen kadının bir yerden bir artısı vardır bu net. O yüzden isteyen yapar cümlesini doğru bulmuyorum.
Su isin sirrini anlatin gozunuzu seveyim ben iki bebekle huniyi taktim.Sabah uyandiktan aksam yatana kadsr 3 cocuga her turlu bakimi,ilgisi,kendinize yetebilme,temizlik,yemek bunlari nasil yetistiriyorsunuz?Bizim ev umraniye coplugune dondu.Esimle bazen ne bulursak yiyoruz.Tek odun veremedigim oglanlarin beslenmesi ve ilgilenilmesi.Tek çocukla yok kendime vakit ayıramıyorum yok hiçbir işimi yapamıyorum vs diyenleri anlayamıyorum şahsen. Benim 3 tane çocuğum var. 4yaş 2 yaş ve 9 aylık. Kişisel bakımımı da yapıyorum, sporumu da yapıyorum, çocuklarımın bakımını da, ev işlerini de yemeğimi de tatlı mı da. Hatta tüm bunları yaparken onlarla oyun bile oynayabiliyorum. Hatta gece olunca kocama da bakıyorumÇevremde kendini salmış tek çocuklu olanlar hayretle bakıyo nasıl yapabiliyosun hepsini diye. İş kişide bitiyo. İstedikten sonra yapılmayacak hiçbir şey yoktur. Benim bebeklerim de çok huysuz ve aşırı derece bana düşkünler. Kimse bebeğini bahane edip eşini ihmal etmesin. Sonra aldatıldım diye konular okuyoruz burda. Siz kocalarınızla ilgilenmezseniz kusura bakmayın aldatılırsınız. Bu arada kocam her geçen gün daha çekici daha kadınsı olduğumu ve beni daha fazla arzuladığını söyler.
Beni bir önceki mesajda alakasız alıntıladığınız için şimdi ben sizi alıntılıyorum bunun kocayla alakası ne ? Bence sizin bilinç altınızda ciddi sıkıntılar var 17 yaşımdan itibaren çöp atmaya dahi makyajsız çıkmadığım için defalarca ailem beni doktora götürdü ( okuyan küçük kardeşlerim varsa doğruluğunu asla savunmuyorum) o zaman kocam yoktu mesela ? ben öğrenciyken cebimde beş kuruş yokken youtube dan video izleyerek spor yapardım kocam yoktu mesela ? İç çamaşırlarımı ilk annem gördüğünde ufak çaplı bir kriz geçirmişti çünkü ona göre kocam yoktu bunları kime giyiyordum o zaman da param ve kocam yoktu ama garsonluk yapa yapa almıştım , üniversiteden beri otobüslerde hosteslik yapa yapa sürüne sürüne diyebiliriz bütün kişisel ihtiyaçlarımı karşılardım ve o yaşlardan beri saten geceliklere sabahlıklara özellikle bayılırdım kendimi mutlu hissettirirdi e koskoca yurtta onları da bir kocaya giymiyordum ya da bir kocaya giymek için mi o kadar uğraşıp aldım ? Benim en önemli görevim kendimi sevmek kendime sexi görünmek önce kendimi beğenmek ve ben sarkmış kilolu vücut beğenmiyorum bir gün bile geçse yıkanmamış saç fırçalanmamış diş yumuşak ve özellikle vanilya ya da hindistan cevizi kokusu gelmeyen ten beğenmiyorum bunlar benim beğenilerimle alakalı sizi aydınlatacaksa eşim veya sevgilim fark etmez cinsel hayata önem veriyorum yataktaki bakımıma dikkat ediyorum dolabımda en az 4 çift jartiyerim var bol hiçbir ev kıyafetim yok en salaş ev kıyafetim tayttır ama bilin bakalım neyim yok kocam ? Yani bunlar yine bir koca için değil kendim için ve en önemlisi ben o yere göğe sığdıramadıkları kocayı sırf mutsuz olduğumu hissettiğim için boşadım çünkü bana göre benden önemli olan hiçbir şey bu hayatta yok ve ben o aynaya baktığımda her sabah dinç vücudu güzel birini görmek istiyorum konu sahibi sormuş bende genel olarak yorumumu yazdım peki merak ediyorum sizi karın ağrınız ne ki benden bir sonraki üye bile herkese saldırdığınızı söylediğine göre ciddi sıkıntılarınız olmalı ?Kocayla alakası yok ki. Kadının kadına yüklediği misyona kızıyorum ben. Anne olsan da sporuna devam edeceksin, göbeğin memen sarkmayacak her daim kocana seksi görüneceksin dayatmasını reddediyorum. Bir kadının en önemli görevi kocasına seksi görünmek değildir. Bunu söyleyen -sizin konunuzda ya da başka konularda- gördüğüm her mesaja karşı durmayı görev edinmişimdir belki. Tek bir kadını bu bataklıktan kurtarmak, gözünü açmak kârdır benim için.
Cidden bos kalinca evde makyaj yapacak kadar seviyor musunuz bu hayatiKahve içmek yaşamsal ihtiyaç mıben yaşamıyorum o zaman :)
Dediklerinize katılmıyorum, bence dediğim gibi öncelik meselesi. Ben boş kalınca direkt duşa girerim mesela, sonra da giyim makyaj. Bu yüzden dedim isteyen yapar diye yarım saatte bitiyor işim, sonra istesem kahve de içerim de pek sevmiyorum :)
Koca kişisi olayda bir faktör değil benim için. Evet ben çiftlerin birbirine güzel görünmesi gerektiğini savunurum ama bu baskı haline gelmemeli.Tamam ama tek taraflı bakıyorsunuz belki kocası da ona öyle yaklaşıyor ne biliyim belki bu tarz şeylere çok düşkün adam, çok bakımlı, tertemiz, öncelikleri birbirlerini arzulamak belki.yani her ilişkinin her evliliğin dinamiği farklı.
Şunu anlarım; kocası odundur, öküzdür bilirsniz ve kadın hala ona böyle şeyler yapmaya ve güzel görünmeye çekici olmaya çalışır evet bu bir batak.ama böyle gördüğünüz gibi içler acısı olmayabilir bu tarz kadınların hali.
genele bakmalı bence
Evet haklısınız anliyorum ama sizin dediğiniz gibi olunca da sadece anne oluyorsun. Anneyim diye kendini çocuğuna, evine adayip kendinden geçmek de doğru değil.Kocayla alakası yok ki. Kadının kadına yüklediği misyona kızıyorum ben. Anne olsan da sporuna devam edeceksin, göbeğin memen sarkmayacak her daim kocana seksi görüneceksin dayatmasını reddediyorum. Bir kadının en önemli görevi kocasına seksi görünmek değildir. Bunu söyleyen -sizin konunuzda ya da başka konularda- gördüğüm her mesaja karşı durmayı görev edinmişimdir belki. Tek bir kadını bu bataklıktan kurtarmak, gözünü açmak kârdır benim için.
Dayatmalarınıza karşı çıkıyorum. Siz kendinizi böyle mutlu hissedebilirsiniz kimseyi ilgilendirmez. Ama kadın dediğin seksi olacak, fit olacak, kendine bakacak dediniz mi orda durun derim. Kadın dediğin nasıl mutluysa öyle olacak.Beni bir önceki mesajda alakasız alıntıladığınız için şimdi ben sizi alıntılıyorum bunun kocayla alakası ne ? Bence sizin bilinç altınızda ciddi sıkıntılar var 17 yaşımdan itibaren çöp atmaya dahi makyajsız çıkmadığım için defalarca ailem beni doktora götürdü ( okuyan küçük kardeşlerim varsa doğruluğunu asla savunmuyorum) o zaman kocam yoktu mesela ? ben öğrenciyken cebimde beş kuruş yokken youtube dan video izleyerek spor yapardım kocam yoktu mesela ? İç çamaşırlarımı ilk annem gördüğünde ufak çaplı bir kriz geçirmişti çünkü ona göre kocam yoktu bunları kime giyiyordum o zaman da param ve kocam yoktu ama garsonluk yapa yapa almıştım , üniversiteden beri otobüslerde hosteslik yapa yapa sürüne sürüne diyebiliriz bütün kişisel ihtiyaçlarımı karşılardım ve o yaşlardan beri saten geceliklere sabahlıklara özellikle bayılırdım kendimi mutlu hissettirirdi e koskoca yurtta onları da bir kocaya giymiyordum ya da bir kocaya giymek için mi o kadar uğraşıp aldım ? Benim en önemli görevim kendimi sevmek kendime sexi görünmek önce kendimi beğenmek ve ben sarkmış kilolu vücut beğenmiyorum bir gün bile geçse yıkanmamış saç fırçalanmamış diş yumuşak ve özellikle vanilya ya da hindistan cevizi kokusu gelmeyen ten beğenmiyorum bunlar benim beğenilerimle alakalı sizi aydınlatacaksa eşim veya sevgilim fark etmez cinsel hayata önem veriyorum yataktaki bakımıma dikkat ediyorum dolabımda en az 4 çift jartiyerim var bol hiçbir ev kıyafetim yok en salaş ev kıyafetim tayttır ama bilin bakalım neyim yok kocam ? Yani bunlar yine bir koca için değil kendim için ve en önemlisi ben o yere göğe sığdıramadıkları kocayı sırf mutsuz olduğumu hissettiğim için boşadım çünkü bana göre benden önemli olan hiçbir şey bu hayatta yok ve ben o aynaya baktığımda her sabah dinç vücudu güzel birini görmek istiyorum konu sahibi sormuş bende genel olarak yorumumu yazdım peki merak ediyorum sizi karın ağrınız ne ki benden bir sonraki üye bile herkese saldırdığınızı söylediğine göre ciddi sıkıntılarınız olmalı ?
Niye? Spor yapmadan, kilo vermeden, makyaj yapmadan kadın olunamıyor mu? Kadın olmanın kuralı bunlar mı?Evet haklısınız anliyorum ama sizin dediğiniz gibi olunca da sadece anne oluyorsun. Anneyim diye kendini çocuğuna, evine adayip kendinden geçmek de doğru değil.
Karnınız toksa, eviniz temizse(bebekli bir evde hijyen mecburidir), geçim sıkıntınız yoksa, kafanızda başka dertler yoksa tabi ki önceliğiniz makyaj olur. Bunlardan biri eksik olsa önceliğiniz o olur. Yani istek meselesi değil, imkan meselesi.Kahve içmek yaşamsal ihtiyaç mıben yaşamıyorum o zaman :)
Dediklerinize katılmıyorum, bence dediğim gibi öncelik meselesi. Ben boş kalınca direkt duşa girerim mesela, sonra da giyim makyaj. Bu yüzden dedim isteyen yapar diye yarım saatte bitiyor işim, sonra istesem kahve de içerim de pek sevmiyorum :)
Galiba biraz gerginsiniz biraz sakin olun. Olunmuyor demedim. Herkesin sevdiği şeyler farklıdır. Ben spor yapmam ama kalıcı makyaj severim mesela,bir başkası spor yapar. Kendimi salmamaya çalışırım. Kocamın da kendini salmasini, pis kokmasini, dişlerini fircalamamasini, parfümsüz olmasını, sakallı dolaşması hoşuma gitmez. İnsan hem kendine hem karşısındakine saygısından kendini bırakmamalı diyorum.Niye? Spor yapmadan, kilo vermeden, makyaj yapmadan kadın olunamıyor mu? Kadın olmanın kuralı bunlar mı?
Olunuyor, edindiğiniz misyonu destekliyorum ama herkes sizin kadar özgüvenli olmayabilir.Niye? Spor yapmadan, kilo vermeden, makyaj yapmadan kadın olunamıyor mu? Kadın olmanın kuralı bunlar mı?
Bakın erkeğe yüklediğiniz görev sadece temiz olmak, kişisel temizliğine dikkat etmek. Bu ekstra bir şey değil. Kadın erkek şu devirde her insanın zaten yapması gereken şeyler. Kendine saygı değil bu, gereklilik.Galiba biraz gerginsiniz biraz sakin olun. Olunmuyor demedim. Herkesin sevdiği şeyler farklıdır. Ben spor yapmam ama kalıcı makyaj severim mesela,bir başkası spor yapar. Kendimi salmamaya çalışırım. Kocamın da kendini salmasini, pis kokmasini, dişlerini fircalamamasini, parfümsüz olmasını, sakallı dolaşması hoşuma gitmez. İnsan hem kendine hem karşısındakine saygısından kendini bırakmamalı diyorum.
Küçük çocuğu olup seksi kıyafet, seksi oyuncak fln alabilene de helal olsun. Çocuğa uyku ilacı mı veriyorsunuz napıyorsunuz? Bizimki 3 yaşına kadar gece ortası uyanıverdiğinde donumu toplayıp zor yetişiyordum zira. Hadi çocuk anne dedi, seksi gecelik çıkar, pijama giy fln mümkün değil.Böyle bir hastalıktan bahsediliyordu bdv de ama adı tam aklıma gelmedi madonna fahişe gibi bir şey neyse bunu bir kenara bırakırsak genel düşüncem hamilelik ve çocuklu kadın olmanın dışında cinsel hayata vakit ayrılabiliyor mu çocuktan sonra önemli olan o yani direk hadi yapalım bitsin bir ilişkiyi kimse istemez fanteziler sexi gecelikler küçük oyunlar evin içinde günlük hayatta bakımlı olmak ev kıyafetiyle bile sexi görünmek mesela anne oldu tamam ama spora devam mı ? Vücut hala arzu edilecek halde mi yoksa sarkık mı ? Öyle ben seven her türlü sever canım mantığını reddediyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?