Anne olunca çekicilik yok mu oluyor

Eğlenceli oldu böyle de ya.

Büyük büyük konuşmalarin sonu hep bu şekilde olur zaten.

Görmüş olduk yine, yeniden.

İşte dünden beri savunuyor şöyle bakımlıyım böyle seksigirl üm diye.
Halbuki bakım dediği de duş alıp diş fırçalamakmış.
EE bizde yapıyoruz onu her gün.
Kocama mesaj attım aşkım ben bir kadınmışım diye.
Uykunu mu alamadın hayırdır? dedi
Düşün kendimi o kadar sorguladım.
Benimde kocam 4 gün yanımda olsa yatılı bakıcım olsa dünyayı kurtarırım.
Hayat herkese aynı ama bu farklı yaşayanların kafasını çok merak ediyorum.

Eğlenceli oldu böyle de ya.

Büyük büyük konuşmalarin sonu hep bu şekilde olur zaten.

Görmüş olduk yine, yeniden.
Bunu yapmanın anlamı ne hiç anlamıyorum. Sen süper eş, süper anne, süper ev hanımı olunca biz hayran mı olacaz? Ödül mü verecekler, madalya mı takacaklar? Hayır. Sadece o kendini öve öve yazdıklarını inanıp da okuyan bir hemcinsin kendini kötü, yetersiz, eksik hissedecek. Öyle olmalıyım diyecek belki, kendini yıpratacak çaba sarfederken.

Halbuki çıksa dese ki, ben de zorlanıyorum evet çocuk büyütmek zor iş. Ama dünyada sizden daha önemli bir ev işi, temizlik, bakım, koca yok. Kendi ruh ve beden sağlığınız çok daha önemli bunlardan. Üzülmeyin, kendinizi yıpratmayın geçecek. Çok daha güzel, etkili, işe yarar bir dokunuş olur.

Benim ablam Süperwomandır. Kocasına iki çocuğa eve işe her şeye yetişirdi bebeler ufakken. Kızı ayağında sallarken makyaj yapardı. Geldi 50 yaşına ne tahmmülü kaldı artık ne gücü. Yıpranmış bir kadın oldu. Bu üyeler de öyle olacaklar. Yaşam enerjileri tükenecek.

Al bi tane daha...

Al bi tane daha...
İyi de siz neden her sizinkine karşı düşünene saldırıyorsunuz? Yani genel herkesn yorumunu sordum ben konuyu o yüzden açtım belki bu kadınların eşleri o tarz bi adam, dış görünüşe önem veren ve bakımlı olmadığında kendini çekici hissetmiyorlar.
Yani herkesin kocası sizinki kadar düzgün değil belki.ama diğer özellikleri çok iyi olabilir hemen boşansın mı? çocuğunu tek mi büyütsün?
Bi önceki üye tek çocuklulara laf etmişti kıyaslamıştı, tamam ona sinirlenmenizi anlıyorum ama her aynı olmayan düşünceye laf söylemek bence doğru değil çünkü herkes kendi evliliğine göre bişeyler söylüyor doğal olarak

Kocayla alakası yok ki. Kadının kadına yüklediği misyona kızıyorum ben. Anne olsan da sporuna devam edeceksin, göbeğin memen sarkmayacak her daim kocana seksi görüneceksin dayatmasını reddediyorum. Bir kadının en önemli görevi kocasına seksi görünmek değildir. Bunu söyleyen -sizin konunuzda ya da başka konularda- gördüğüm her mesaja karşı durmayı görev edinmişimdir belki. Tek bir kadını bu bataklıktan kurtarmak, gözünü açmak kârdır benim için.

Tamam ama tek taraflı bakıyorsunuz belki kocası da ona öyle yaklaşıyor ne biliyim belki bu tarz şeylere çok düşkün adam, çok bakımlı, tertemiz, öncelikleri birbirlerini arzulamak belki.yani her ilişkinin her evliliğin dinamiği farklı.
Şunu anlarım; kocası odundur, öküzdür bilirsniz ve kadın hala ona böyle şeyler yapmaya ve güzel görünmeye çekici olmaya çalışır evet bu bir batak.ama böyle gördüğünüz gibi içler acısı olmayabilir bu tarz kadınların hali.
genele bakmalı bence

Kahve içmek yaşamsal ihtiyaç mı ben yaşamıyorum o zaman :)

Dediklerinize katılmıyorum, bence dediğim gibi öncelik meselesi. Ben boş kalınca direkt duşa girerim mesela, sonra da giyim makyaj. Bu yüzden dedim isteyen yapar diye yarım saatte bitiyor işim, sonra istesem kahve de içerim de pek sevmiyorum :)

Su isin sirrini anlatin gozunuzu seveyim ben iki bebekle huniyi taktim.Sabah uyandiktan aksam yatana kadsr 3 cocuga her turlu bakimi,ilgisi,kendinize yetebilme,temizlik,yemek bunlari nasil yetistiriyorsunuz?Bizim ev umraniye coplugune dondu.Esimle bazen ne bulursak yiyoruz.Tek odun veremedigim oglanlarin beslenmesi ve ilgilenilmesi.

Beni bir önceki mesajda alakasız alıntıladığınız için şimdi ben sizi alıntılıyorum bunun kocayla alakası ne ? Bence sizin bilinç altınızda ciddi sıkıntılar var 17 yaşımdan itibaren çöp atmaya dahi makyajsız çıkmadığım için defalarca ailem beni doktora götürdü ( okuyan küçük kardeşlerim varsa doğruluğunu asla savunmuyorum) o zaman kocam yoktu mesela ? ben öğrenciyken cebimde beş kuruş yokken youtube dan video izleyerek spor yapardım kocam yoktu mesela ? İç çamaşırlarımı ilk annem gördüğünde ufak çaplı bir kriz geçirmişti çünkü ona göre kocam yoktu bunları kime giyiyordum o zaman da param ve kocam yoktu ama garsonluk yapa yapa almıştım , üniversiteden beri otobüslerde hosteslik yapa yapa sürüne sürüne diyebiliriz bütün kişisel ihtiyaçlarımı karşılardım ve o yaşlardan beri saten geceliklere sabahlıklara özellikle bayılırdım kendimi mutlu hissettirirdi e koskoca yurtta onları da bir kocaya giymiyordum ya da bir kocaya giymek için mi o kadar uğraşıp aldım ? Benim en önemli görevim kendimi sevmek kendime sexi görünmek önce kendimi beğenmek ve ben sarkmış kilolu vücut beğenmiyorum bir gün bile geçse yıkanmamış saç fırçalanmamış diş yumuşak ve özellikle vanilya ya da hindistan cevizi kokusu gelmeyen ten beğenmiyorum bunlar benim beğenilerimle alakalı sizi aydınlatacaksa eşim veya sevgilim fark etmez cinsel hayata önem veriyorum yataktaki bakımıma dikkat ediyorum dolabımda en az 4 çift jartiyerim var bol hiçbir ev kıyafetim yok en salaş ev kıyafetim tayttır ama bilin bakalım neyim yok kocam ? Yani bunlar yine bir koca için değil kendim için ve en önemlisi ben o yere göğe sığdıramadıkları kocayı sırf mutsuz olduğumu hissettiğim için boşadım çünkü bana göre benden önemli olan hiçbir şey bu hayatta yok ve ben o aynaya baktığımda her sabah dinç vücudu güzel birini görmek istiyorum konu sahibi sormuş bende genel olarak yorumumu yazdım peki merak ediyorum sizi karın ağrınız ne ki benden bir sonraki üye bile herkese saldırdığınızı söylediğine göre ciddi sıkıntılarınız olmalı ?

Cidden bos kalinca evde makyaj yapacak kadar seviyor musunuz bu hayati Ne kadar sacma gelse de takdir etmisimdir su evde bile makyaj (hafif bir makyaj yapiyorum klasik mottodur ) yapanlari.

Koca kişisi olayda bir faktör değil benim için. Evet ben çiftlerin birbirine güzel görünmesi gerektiğini savunurum ama bu baskı haline gelmemeli.

Dedim ya dün benim kocam oje sevmez. Belki kırmızıya tahammül eder. Şu an elimde en nefret ettiklerinden biri olan metalik bir oje var. Çünkü ben seviyorum. Ben de sakaldan nefret ederim, şu an eşimin bir karış sakalı var çünkü biraz salmak istedi. Çocuk isteyen bir çift değiliz, ama olurda olursa bana göbeğini erit memeni düzelt diye gelmesin, gelemez. Ben yapma bebek değilim çünkü, hiç bir kadın değil. Her daim güzel, seksi, alımlı görünmek zorunda değiliz. Tekrar ediyorum, bu koca ile ilgili bir mevzu değil.

Evet haklısınız anliyorum ama sizin dediğiniz gibi olunca da sadece anne oluyorsun. Anneyim diye kendini çocuğuna, evine adayip kendinden geçmek de doğru değil.

Dayatmalarınıza karşı çıkıyorum. Siz kendinizi böyle mutlu hissedebilirsiniz kimseyi ilgilendirmez. Ama kadın dediğin seksi olacak, fit olacak, kendine bakacak dediniz mi orda durun derim. Kadın dediğin nasıl mutluysa öyle olacak.

Dedim ya kadınları bu seksi, güzel, fit, süperkadın, süperanne batağından kurtarmayı misyon edindim.

Evet haklısınız anliyorum ama sizin dediğiniz gibi olunca da sadece anne oluyorsun. Anneyim diye kendini çocuğuna, evine adayip kendinden geçmek de doğru değil.
Niye? Spor yapmadan, kilo vermeden, makyaj yapmadan kadın olunamıyor mu? Kadın olmanın kuralı bunlar mı?

Karnınız toksa, eviniz temizse(bebekli bir evde hijyen mecburidir), geçim sıkıntınız yoksa, kafanızda başka dertler yoksa tabi ki önceliğiniz makyaj olur. Bunlardan biri eksik olsa önceliğiniz o olur. Yani istek meselesi değil, imkan meselesi.

Niye? Spor yapmadan, kilo vermeden, makyaj yapmadan kadın olunamıyor mu? Kadın olmanın kuralı bunlar mı?
Galiba biraz gerginsiniz biraz sakin olun. Olunmuyor demedim. Herkesin sevdiği şeyler farklıdır. Ben spor yapmam ama kalıcı makyaj severim mesela,bir başkası spor yapar. Kendimi salmamaya çalışırım. Kocamın da kendini salmasini, pis kokmasini, dişlerini fircalamamasini, parfümsüz olmasını, sakallı dolaşması hoşuma gitmez. İnsan hem kendine hem karşısındakine saygısından kendini bırakmamalı diyorum.

Olunuyor, edindiğiniz misyonu destekliyorum ama herkes sizin kadar özgüvenli olmayabilir.
Siz duymuyo olabilirsiniz ama bizler belki bir erkek tarafından kadın olduğumuzu hissetmeye ihtiyaç duyuyoruz, kendimizi böyle iyi hissediyoruz.mesela ben eşimin beğenmediği parfümü sıkmam güzel koktuğumu hissettirmesini isterim o da ben saçlarını uzun sevmem diye uzamadan kestirir.dediğim gibi dinamik meselesi, sizinki bambaşkaymış mesela.
sokakta bakımsız kilo vs herşeyi salmış saçları bembeyaz dolaşan kadınlar var mesela mutluysa ne güzel ama ben öyle kadın gibi hissetmezdim kendimi dolayısıyla eşim beğense bile mutlu da olmazdım sanırım.dayatma değil ama algı meselesi biraz da.
Mesela bizim bir akrabamız vardı 3.çocuktan sonra göğüsleri sarkmıştı kocası ameliyat olmasını çok istiyordu şaşırmıştım ama şimdi anlayabiliyorum ve o kadının ameliyat olması bana kötü, ezik vs. gelmiyor.
aynı şekilde eşi horlayan bir kadın da kilo vermesi için ve küçük dilini kestirmesi için ameliyata zorluyordu kocasını.
Salt ben ne istersem oyum öyleyimle evlilik bazen sekteye uğrayabiliyor anlatmak istediğim o

Bakın erkeğe yüklediğiniz görev sadece temiz olmak, kişisel temizliğine dikkat etmek. Bu ekstra bir şey değil. Kadın erkek şu devirde her insanın zaten yapması gereken şeyler. Kendine saygı değil bu, gereklilik.
Kadına yüklediğiniz spor yapmak, makyaj yapmak, fit olmak, fönlü saç, manikürlü el (tüm konunun özeti siz dediniz demiyorum).

Ben de diyorum ki bunları kadının görevi olmaktan çıkarın artık. Güzellik algılarınızı değiştirin. Makyajsız da, kilolu da, kısa da, uzun da olsanız karşınızdaki insan sizi seviyor istiyorsa zaten güzel ve seksisiniz.

İnanın gergin değilim. Mutfakta eşimle oturmuş kahve içiyoruz şu an, burada yazılanları okuyorum ona, fikrini soruyorum falan. Gayet relax bir anımdayım anlayacağınız.

Küçük çocuğu olup seksi kıyafet, seksi oyuncak fln alabilene de helal olsun. Çocuğa uyku ilacı mı veriyorsunuz napıyorsunuz? Bizimki 3 yaşına kadar gece ortası uyanıverdiğinde donumu toplayıp zor yetişiyordum zira. Hadi çocuk anne dedi, seksi gecelik çıkar, pijama giy fln mümkün değil.
Hepimiz çocuktan sonra seviştik de şartlarımız değişince sevişmeler hızlandı, kıyafetler bazen yarım yamalak çıktı.
Tüm ömür seksi bir bomba olarak gezmek gerçekçi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…