Anne olunca çekicilik yok mu oluyor

Galiba yazdıklarımı tam okumuyorsunuz. Ben spor yapın,makyaj yapın demedimki. Herkesin kendini iyi hissetmesi için yaptığı şeyler farklıdır. Kocamın manikür yapmasını istemem tabiki ama sporunu yapsın, göbeği olmasın isterim mesela,başka bir kadın belki göbekli erkek seviyordur.
Göğüslerimden memnun değildim eşim istemediği halde yaptırdım mesela. Kendim için yaptırdım ama gece yatarken eşime kötü kokmayayim diye güzel koku sürerim. Cunku pis kokmak istemem. Aman anneyim ben diye kusmuk kokmak istemem yani.

İşte bu sebeplerden evliliğin sekteye uğramasını anlamıyorum ben. İyi günde kötü günde demiyor muyuz evlenirken? Yarın öbür gün başımıza bir kaza gelse, kolumuzu bacağımızı kaybetsek, güzelliğimize zeval gelse ne olacak o zaman? Nasıl yürüyecek o evlilik? Yakıtı ne olacak?

İnkar etmiyorum ben dış görünüş olarak şanslı bir kadınım. Benim kadar şanslı olmayan bir kadın neden benden 1-0 geride olsun? Neden sürekli toplumsal güzellik algılarına ulaşmak için çaba sarfetsin? Bu algılar kadınları yaralıyor. Gerçekten yaralıyor. Erkekleri kolay kolay değiştiremeyiz bu konuda, ama biz değişelim bari. Biz yıkalım o algıları. O zaman erkekler de değişecek.

Sağlıklı da değil bence...

Kaç kez söyledim bilmiyorum. Temiz olmak, kokmamak zaten insan olmanın asgari gerekliliklerinden biri.

Evet ayık kalmak için kahve içiyoruz.
Boş vaktimizde uyumak, yemek gibi yaşamsal ihtiyaçları gideriyoruz.
Makyaja sıra gelmiyor yani.

Bu saydıklarıniz bakım değil yalnız, kişisel temizlik

Dünden beri bakım bakım dediğiniz bu muydu?

Bir insan kendini nasıl anlatamazin güzel bir örneği oldunuz.
Kişisel bakım ile kişisel temizlik nerdeyse aynı şey aslında. İngilizcede de personal care zaten. Ben sadece bu bilgiyi vermeye geldim, gidiyorum.

Ben doğumdan önce de zayıf bir kadın değildim. 38 bedendim. Doğumda 42 beden oldum, emzirirken 44 oldum. Çocuk 2 yaşını geçince diyet spor 42-40 beden arasına döndüm. 38e de sanmıyorum dönebileyim. Sezeryanden kalma bir göbekçik de kaldı, emzirmeden memem de sarktı. Göbeğimde çatlak da oluştu.
Ama hala sevgimiz, ilgimiz aynı. Seks hayatımızda öyle bitti öldü, eşim beğenmiyor arzulamıyor durumunu yaşamadık.
Eşimle 10 senedir beraberiz, o da on sene önceki adam değil zaten. Göbeklendi, saçları beyazladı, yanları açıldı. Değişti. Ben hala seviyorum, seksi bulup arzuluyorum. Aynı kalmasını beklemiyorum. Eşim de bendeki değişimi biliyor sevgisi devam ediyor.
On sene sonra ben yine değişeceğim. Bu sefer kırışacağım o yine sevecek.
Her zaman aynı kalmam mümkün değil.
Estetik ameliyatlar mı olmal zorundayız tüm kadınlar olarak? Uzun süreli her ilişkide kadın da erkek de değişiyor. Bunu bilerek bir yola çıkıyoruz zaten.
Kendimi de hala severim, beğenirim. Özgüvenim 5-6 kiloyla sarsılmayacak kadar yüksek

Benim için takdir edilecek kadın ve ilişki profili budur. Her daim seksi ve güzel olmaya çalışan değil.

Pardon ama dayatma bunun neresinde ? Mesajım hep ben böyle mutluyumla gidiyor konu sahibine de herkes kendince kendi savunduğu düşünceyle karşılık vermiş şu forumda kim çıkıp böyle olacaksınız olmak zorunda dedi de siz celallendiniz ? Dediğiniz gibi nasıl mutluysak öyleyiz ve bu kimseyi ilgilendirmez

Ben gerçek anlamda anneliği tatmadığım ve şu an evli olmadığım için çocukla yapılabilir mi bilemiyorum şu an annelik yapıyorum ama çok küçük bir çocuğa değil rahatlığım bundan sanırım

Son düzenleme:
Ben anlatmıyorum artık, siz de anlatmayın bence.

E ondan o zaman.
Hamilelikte çocuk bize ayak uyduracak derdim ben de o işler öyle olmuyor. Çocuk pıt uyanıveriyor ilk seneler. Anne baba zaten uykusuzluktan yorgun öyle seremoni yapacak takat yok.
Gerçek hayatta böyle bir şey yok.
Libidomuz hep yüksekti bizim ilk iki sene süründük. Uykusuz kalacağımı biliyordum da yaşamadan bu ne demek anlamıyorsun. Ve istesen de istemesen de hayatın değişiyor.
İki kişiyken üç kişisin, tabiiki evde bir insan varken seks hayatın da değişiyor.

Keşke bunları yaşamadan şöyle olmalı böyle olmalı gibi öneriler vermeseniz.
Çünkü dediğiniz gibi olmuyor, olamıyor.

Keşke bunları yaşamadan şöyle olmalı böyle olmalı gibi öneriler vermeseniz.
Çünkü dediğiniz gibi olmuyor, olamıyor.
Hiçbir mesajımda böyle olmalı gibi bir öneri yok zaten kişisel görüşlerim olduğu yazıyor tek bir genellemem var oda kimse hadi olsun bitsin istemez demem ve bunu hala savunuyorum oldu bittiye getirilen bir şeyi bence kimse istemez görev gibi hadi yapalım gibi iki taraf da arzulandığını özel olduğunu bilmek ister bence

Bazen gerçekten çok şaşırıyorum ya... kadını sadece bedeni ile değerlendiren, genel güzellik normlarına uymasını bekleyen erkeklere sığ falan diyordum.
meğer erkeklerden daha çokmuş sığ kadınlar.
seksi çamaşırlarınız, her zaman fönlü saçlarınız, ve savaş boyası gibi sürdüğünü kapatıcılarınız ile şurada mutlu olacağınız 3-5 sene var önünüzde.
tadını çıkarın.

Benim için takdir edilecek kadın ve ilişki profili budur. Her daim seksi ve güzel olmaya çalışan değil.
Karın gerdirme operasyonlarının son birkaç yılda oldukça arttığı ile ilgili bir haber okumuştum.

Bunun sebebide çoğunlukla, burada da gördüğümüz rekabet anlayışında olan kadınlar bence.

Ve kadını fizikten öteye görmeyen erkekler. Baba olmaya gelince tamam deyip onun kadının vücudunda ki etkisine tahammül edememek. Ben kadınların sırf bu algıya uymak eşinin gönlünü yapmak için bıçak altına yatmasınıda üzücü buluyorum. Gerçekten kendi için isteyenler ayrı tabi.

Erkeğin bakımı denilen şey o kadarda basit ki kadınınkilerin yanında. En fazlası spor ötesi yok. Kadınlar da uğraşsın dursun,memem, göbeğim kalcam.

Daha yeni hamileliğini öğrenmiş bir kadının bu endişelere düşmesinin sebebi de bu. Kocasının kendiyle ilgili ne düşüneceği.

Gerçekten kendi için isteyen de aslında gerçekten kendi için istemiyor. Dayatılan toplumsal güzellik algıları beyinlerini ele geçirdiği için istiyor. Güzel olmalıyım, fit olmalıyım, seksi olmalıyım algısı yüzünden istiyor.

Erkek de duş alsın, parfüm sıksın yeter. Spor yapıyorsa tapılacak koca

Bunca libidoya sevgiliniz yok mu yani

Çocuğunuz kücükse her an uyanabilir diye düşünebiliyorsunuz, en olmadik bir anda başlayan ağlama sesiyle bitebiliyor herşey. Hatta bazen çocukların uyanma saati yakın diye düşüncede bırakıyorsun gibi gibi, daha da yazmayayım

Seksi kıyafet, gecelik, küçük oyunlar zor ihtimaller özellikle ilk 2-3 yıl, uyku sorunu olmayan, akşam yatıp sabah kalkan mucizevi bir bebek değilse çocuğunuz. Bunları da yaşamadan bilmeniz zor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…