Anne olunca çekicilik yok mu oluyor

Makyaj oje meselesi değil bence, kadınlar kendini aşırı yıpratıyor. Çocuğu olan arkadaslarım 1 hafta duş almaz üzeri kusmuklu tişörtle tüm gün gezer bazen. Tuvalete bile gidemezlerdi. Bu durumlar bana aşırı geliyor açıkcası. Ayrıca ortada Bi bebek varsa baba da bakmalı ki anne kendine vakit ayırsın. Valla ben vucuduma peeling yapıp krem sürüp güzel korktuğumda Bile kendimi çok çok iyi hissediyorum eşim için yapmam ki bunu psikolojim için yapıyorum

Sevgisi ilk günkü gibi hala aynı çok şükür ne hamileyken ne lohusayken nede doğumdan sonra hiçbir şekilde uzaklaşmadı benden hamileyken bile çok daha fazla ilgilenirdi şuanda öyle ama tabi kadınında kendini fazla salmaması lazım kendini..

Bizim emmiyor. Anne ne yiyecek? Yemek sadece erkeğe değil ki kendine ve çocuğa da yapıyorsun. 2 yaş da çok farklı değil yani.
Aç kalınca erkek yapıyor biraz sabır gerek gecen 10 a kadar bekledim yemek yapsın diye ama yılmadım . Çocuk emmiyor ve yemek yiyorsa yapacak bişi yok benimki daha karnımda

Ben çocuktan öncede full bakım hatun değildim.
Her zaman salaş, rahat, keyfine düşkün bir yönüm vardı.
O sebepten bu hallerime alışık.

Değişen şey daha fazla yorgunum daha uykusuzum. Ama bu sadece anne için boyle değil. Babalığın hakkını veren babanın da hayatı bu yönde değişiyor.

Cinsellik konusunda ise eşim daha istekli bence.
Sanırım eskisi gibi her an özgür olmadığımız için kıymete bindi

Eşim çok işe yarıyor sen merak etme.
Benimle birlikte evden çıkıp akşam eve gelmesi 9 10 u bulunca adama o saatten sonra gel yemek yap, temizlik yap mı diyeceğim ?
Elbette ki üstüne düşen şeyleri yapıyor.
Mesela bu pazar yemek ve ütü ondaydı.
Ama sen tek cümleye odaklanınca eşimi evde göbek kaşıyan biri olarak lanse ediyorsun.

Ben kendi gözümde bile çekiciliğimi kaybettim

Vücut ölçüleri tabiki eskisi gibi olamıyor ama çekiciliğin kaybedildiğini düşünmüyorum

Yemek ve temizlikten vakit kalmıyor yazmışsın yapıyorsa ne ala , eve ortak para giriyorsa bence tüm işler ortak olmalı. Eşlerden biri kendine düşen payı yapamıyorsa veya yapacak vakti yoksa yerine yardımcı tutabilir. Benim düşüncem böyle. Yoksa kadın hem evde hem dışarda çalışıp üstüne çocuk bakıyor nerde kaldı eşitlik

Ne alakası var ki çocukla ? Çocuktan sonra dünyası yıkılmış gibi gezen,kusmuk kokusuyla yaşayan,pijaması üstüne yapışan kadınlar için geçerli olabilir o dediğin durum.
Benim bebeğim 15 ay ağladı
Dile kolay tam 15 ay
Ve ben evet evde böyle gezdim
Başka seçeceğim olmadı çünkü tuvaleye girerken bile bebeğim kucağımda giriyordum .
Şimdi 18 aylık daha yeni yeni kucaktan inmeye kendi kendine oyalanmaya ya da ara sıra ağlamaya başladı

Maddi durumumla ilgili konularım var açıp okuyabilirsin.
Keyfimden yardımcı almıyor değilim.
Param kalmıyor yardımcı tutmak için.

Maddi durumumla ilgili konularım var açıp okuyabilirsin.
Keyfimden yardımcı almıyor değilim.
Param kalmıyor yardımcı tutmak için.
O zaman kusura bakma, eşini regular öküz sandım bian. Fırsat verirsem benim eşim de öküz çünkü herseyi üstüme yıkma kapasitesi var sanki

Aç kalınca erkek yapıyor biraz sabır gerek gecen 10 a kadar bekledim yemek yapsın diye ama yılmadım . Çocuk emmiyor ve yemek yiyorsa yapacak bişi yok benimki daha karnımda
Ahaha anlaşıldı o zaman ;D doğunca fikirlerinizi bekliyor olacağım.

Şu an eşim 18.30 gibi geliyor, işten izin alıp.
Bu esnada oğlum kahvaltı, iki ara öğün ve bir öğle yemeği yemiş oluyor. Kendimi saymıyorum.
Bekleyen ya kirli ya katlanması gereken yığınla çamaşır.
Bekleyen ütü
Ya kirlide ya boşaltılması gereken tabak-çanak.
Yapılması gereken akşam yemeği.
Süpürülmesi, silinmesi ve tozu alınması gereken bir ev. Bunlar rutin zaten, ekstraları saymıyorum. Yani o boyanan duvarlar, yere saçılan mercimek taneleri, her yere sıvanmış kinetik kum, yere boca edilmiş su gibi şeyler de var.

18.00 da canlı derse geçiyorum, eşim gelince hemen alıyor oğlumu. Yemeğinin hazır olması lazım ki oğlum yesin. Onu yıkıyor, oynuyorlar derken 20.30 ben çıkıyorum dersten. Adam daha yemek yememiş. Sonra kendisi yemek yiyip bir yorgunluk atıyor. Oğlumu uyutuyoruz ve pertiz.
Yani maske yapmak bu döngüde bana zerre zevk vermiyor. Ben temiz ev, hazır yemek, ütülü çamaşırla mutlu oluyorum artık

O zaman kusura bakma, eşini regular öküz sandım bian. Fırsat verirsem benim eşim de öküz çünkü herseyi üstüme yıkma kapasitesi var sanki

Yok yok öyle bir adam değil elinden geleni yapar sağ olsun.
Çalışıyorum çünkü ortak yapmak zorundayız.
:)

Benim eşim çok titiz, yapmazsam kendi yapıyor duramıyor ama Bi ton laf ediyor ben de evden kaçıyorum. Ama çocuk yok şuan bebiş gelince analık hissiyle yaparım belki duramam. Takviminiz çok yoğunmuş gözüm korktu valla

ben de bir başka çocuğunuz daha var diye düşünmüştüm yorumlarınızı gördüğümde

sağlıkla kucağınıza alın

Çocuktan sonra titizliğin t si olmuyor. Biz gayet rahat insanlarız ona rağmen iş bitmiyor.

Çok ilgisi yok. Bazıları dış görünüşü önemser, bazıları her haliyle sever.
En azından benim eşim için öyle.
İster pijama, ister şortla, ister dağınık, ister bakımlı olayım, onun için farketmiyor. Her türlü çekici olduğumu düşünüyor.

İyi ve yardımcı bir eşin varsa düşünüldüğü kadar olmuyor bence hem hala sana sevgi dolu gözlede bakıyorsa öyle bir şey hissetmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…