- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
O bir hayalden ibaret olur da sadece.O zaman eşin sana yardımcı tutacak, bu erkeklerde ne kadar uyanık maşallah
Bence alakası bile yok kişilik meselesi bu bende yeni doğum yaptım sayılır bebeğim 3 aylık doğum yaptığım zaman saldım mı saldım durmuyordu bebeğim sonra geri toparladım hep duş falan alırım arada makyaj yaparım eşim beni hergün arzuluyor ben evet desem hergün yani affedersiniz siz kendinizi salmadıkça sorun yok ben bakım yapmadığım zaman modum çok düşüyor O yüzden yaptığım zaman çok rahat hissediyorum kafanızı yormayin böyle şeylerle annelik bu kolay bişey değil.Kızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
Rekabetten kastım aldatılmak tercih edilmek değil, dışarı çıktığımızda başka bi kadının değil benim ona güzel gelmem kastettiğim bu
Ama bu normal degil asil.
Hic mi hasta olmadiniz, hic mi modunuz dusuk olmadi.
Insanin her gun ayni ozende bakimda olmasi mumkun mudur.
Esimizi de iyi gunde kotu gunde diyerek almiyor muyuz.
Dogum oncesi ve sonrasi da kadindaki bunca degisiklik ile iki tarafin da bir donem boyle gunleri olacaktir, normaldir. Herkesin huyuna suyuna, bebegin sagligina vs vs gore bu sadece lohusalikla sinirli da kalabilir, tum emzirme donemini de kapsayabilir.
Dert etmeyin, normal bunlar ve olacak.
Olmamasi asil anormal.
Yani bence bir kadin, ben 2 cocukluyum, ama esim beni bir gun bile makyajsiz bakimsiz gormedi diyorsa bence o kadinin ciddi sorunlari vardir.
Fönüyle makyajıyla evlenmiştir belki adambir de yani eş olmak makyaja föne ojeye mi bağlı
bu kadar yapay mı olmalıyız ya da cidden ilişkiler pamuk ipliğine mi bağlı
makyaj yapmadım oje sürmedim ne bileyim saçımı bugün taramadım diye hayatımda olmayacaksa güle güle diyeceğim bir adam ile birlikte olmalıyım
beni değil de bu yapaylığa ise tüm ilgisi, ilgisiz olsun daha iyi
önemli olan duygulardır diyoruz ama hep bir kendimizi kıyaslama beğendirme kaygısı
daha önce de yazmıştım yine yazayım
eşimiz en iyi değil en kötü halimizle bizi kabul eden olmalıdır, eğer iki kılıma tüyüme, çatlağıma bakıp beni bırakacaksa hiç hayatımda olmamalıdır
bir de cidden saçı fönsüz diye bir kadınla birlikte olmak istemeyecek erkek var mı
yani her şeyi ok ama saçı fönsüz bugün eşimi istemiyorum çünkü bakımsız diyecek
bir de yani eş olmak makyaja föne ojeye mi bağlı
bu kadar yapay mı olmalıyız ya da cidden ilişkiler pamuk ipliğine mi bağlı
makyaj yapmadım oje sürmedim ne bileyim saçımı bugün taramadım diye hayatımda olmayacaksa güle güle diyeceğim bir adam ile birlikte olmalıyım
beni değil de bu yapaylığa ise tüm ilgisi, ilgisiz olsun daha iyi
önemli olan duygulardır diyoruz ama hep bir kendimizi kıyaslama beğendirme kaygısı
daha önce de yazmıştım yine yazayım
eşimiz en iyi değil en kötü halimizle bizi kabul eden olmalıdır, eğer iki kılıma tüyüme, çatlağıma bakıp beni bırakacaksa hiç hayatımda olmamalıdır
bir de cidden saçı fönsüz diye bir kadınla birlikte olmak istemeyecek erkek var mı
yani her şeyi ok ama saçı fönsüz bugün eşimi istemiyorum çünkü bakımsız diyecek
Dışarıda her zaman güzel kadınlar var ve olacak ki.Rekabetten kastım aldatılmak tercih edilmek değil, dışarı çıktığımızda başka bi kadının değil benim ona güzel gelmem kastettiğim bu
Ayy hamileliğimde fil gibi olmuştum. Ona rağmen eşim ilgiyi hiç kesmedi. Çok şükür bizde öyle bi durum olmadı.Kızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
İki gün yemek yapmayınca erkek Bi çözüm buluyo tecrübe ettim ya kendi yapıyor yada dışardan alıyor, bebekte emdiği için sıkıntı olmaz benceİşte çoğu kadında şu oluyor; akşama yemek yok bakım yapacağıma yemek yapayım daha acil bir ihtiyaç
O zaman eşin sana yardımcı tutacak, bu erkeklerde ne kadar uyanık maşallah
Bizim emmiyor. Anne ne yiyecek? Yemek sadece erkeğe değil ki kendine ve çocuğa da yapıyorsun. 2 yaş da çok farklı değil yani.İki gün yemek yapmayınca erkek Bi çözüm buluyo tecrübe ettim ya kendi yapıyor yada dışardan alıyor, bebekte emdiği için sıkıntı olmaz bence
Vermesi gereken cevap di da ondanEsime sordum. Yooo nedennolsun ki dedi
Eşiniz ne işe yarıyor merak ettim, nasıl ki bakımlı olmak kadının sorumluluğu değilse yemek temizlik de sadece kadının sorumluluğu değildir. Bakımlı olma zorunluluğunu eleştiriyorsunuz ama hem çalışıp hemde evin yükünü almaya çalışmakta aynı kapıya çıkıyorÇalışan bir kadınım ve mümkün mertebe eve gidince sıcak ve taze yemek yapmaya özen gösteriyorum.
Haftalık temizlik vs de kendim yapıyorum.
Dışardan bakılınca düzenli bir kadınım ama kendime yetebildiğim vakit çok kısıtlı kalıyor.
Öyle olunca da evin içinde bakımlı olmak hak getire.
Çalışırken bile bazen kendimi salıyorum yorgunluktan.
Çocuğum yok onu da bu yoğunluğa sıkıştırırsam kendi halimi düşünemiyorum hiç.
Durumlar böyle olunca da tabi sürekli bakımlı gezemiyorsun.
Bu kadar yoğun dönemde üstüne bir de çocuk getirip benden 4 4 lük performans bekleyen kocam daha çok bekler.
Çünkü yeni anne olan kadın zaten sıkıntılı bir dönemden geçeceği için anlayış beklenmesi gerekir.
Sonraki süreçler de zaten durumlar toparlanıyor.
Herkes eski haline dönebilir.
Ama bir de şöyle bir durum var;
Ne kadınlar var 2 çocuk doğurup taş gibi olan, ne kadınlar var evlenip daha kendine bir gün bile bakmayan.
Bu kadınların 2si de aldatılıyorsa suç kadının çekici olup olmamasından değildir.
Anlayışsız kocasındadır.
Öküzdür.
Gözü dışardadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?