Anne olunca çekicilik yok mu oluyor

O zaman eşin sana yardımcı tutacak, bu erkeklerde ne kadar uyanık maşallah
O bir hayalden ibaret olur da sadece.
Ben dile getirince de diyor ki ee ben sana temizlik ve yemek yap mı diyorum yapma sadece çocukla ilgilen ve kendine bak.
Allah aşkına ev pislik içinde ve karnım aç olup süslenip oturduğumu düşünsenize.
Ben senelerdir çalışan full makyajlı iyi giyimli biri olduğum için eşim şimdi de aynısını bekliyor.
Yalnız anlamadığı şu, ilk defa ev hanımı olmuşken bir de anne oldum kaldı ki her şeyle ilgilenmem gerek ve tekim.
Hadi dışarı çıksan yine makyaj yaparsın giyinirsin bir şekilde ee pandemi var zaten evdesin.
Her anlamda benim eşim dayaklık aslında.

Bence alakası bile yok kişilik meselesi bu bende yeni doğum yaptım sayılır bebeğim 3 aylık doğum yaptığım zaman saldım mı saldım durmuyordu bebeğim sonra geri toparladım hep duş falan alırım arada makyaj yaparım eşim beni hergün arzuluyor ben evet desem hergün yani affedersiniz siz kendinizi salmadıkça sorun yok ben bakım yapmadığım zaman modum çok düşüyor O yüzden yaptığım zaman çok rahat hissediyorum kafanızı yormayin böyle şeylerle annelik bu kolay bişey değil.

Hayır olmadı bizde. 2 çocuğum var küçük teki yenidoğan. İnsan kendine bakmayı bırakmadığı zaman bişey değişmiyor hatta daha da iyi gidiyor bazı şeyler.

Rekabetten kastım aldatılmak tercih edilmek değil, dışarı çıktığımızda başka bi kadının değil benim ona güzel gelmem kastettiğim bu

Böyle yaşamak zor değil mi peki?
Saçında kaynak olmayan, yüzünde estetik olmayan ama yine de sizden güzel ve çekici olan milyonlarca kadın vardır dünyada. Eşiniz onlardan birini gördüğünde ne oluyor?
"Off ne bi şuna bak bi de bendekine" demiyordur herhalde.
Diyorsa da böyle ilişki/evlilik olmaz.

bir de yani eş olmak makyaja föne ojeye mi bağlı

bu kadar yapay mı olmalıyız ya da cidden ilişkiler pamuk ipliğine mi bağlı

makyaj yapmadım oje sürmedim ne bileyim saçımı bugün taramadım diye hayatımda olmayacaksa güle güle diyeceğim bir adam ile birlikte olmalıyım

beni değil de bu yapaylığa ise tüm ilgisi, ilgisiz olsun daha iyi

önemli olan duygulardır diyoruz ama hep bir kendimizi kıyaslama beğendirme kaygısı

daha önce de yazmıştım yine yazayım

eşimiz en iyi değil en kötü halimizle bizi kabul eden olmalıdır, eğer iki kılıma tüyüme, çatlağıma bakıp beni bırakacaksa hiç hayatımda olmamalıdır

bir de cidden saçı fönsüz diye bir kadınla birlikte olmak istemeyecek erkek var mı

yani her şeyi ok ama saçı fönsüz bugün eşimi istemiyorum çünkü bakımsız diyecek

Fönüyle makyajıyla evlenmiştir belki adam

Onlar olmayınca karşısındaki başka biri oluyordur.

Çalışan bir kadınım ve mümkün mertebe eve gidince sıcak ve taze yemek yapmaya özen gösteriyorum.
Haftalık temizlik vs de kendim yapıyorum.
Dışardan bakılınca düzenli bir kadınım ama kendime yetebildiğim vakit çok kısıtlı kalıyor.
Öyle olunca da evin içinde bakımlı olmak hak getire.
Çalışırken bile bazen kendimi salıyorum yorgunluktan.
Çocuğum yok onu da bu yoğunluğa sıkıştırırsam kendi halimi düşünemiyorum hiç.
Durumlar böyle olunca da tabi sürekli bakımlı gezemiyorsun.
Bu kadar yoğun dönemde üstüne bir de çocuk getirip benden 4 4 lük performans bekleyen kocam daha çok bekler.
Çünkü yeni anne olan kadın zaten sıkıntılı bir dönemden geçeceği için anlayış beklenmesi gerekir.
Sonraki süreçler de zaten durumlar toparlanıyor.
Herkes eski haline dönebilir.
Ama bir de şöyle bir durum var;
Ne kadınlar var 2 çocuk doğurup taş gibi olan, ne kadınlar var evlenip daha kendine bir gün bile bakmayan.
Bu kadınların 2si de aldatılıyorsa suç kadının çekici olup olmamasından değildir.
Anlayışsız kocasındadır.
Öküzdür.
Gözü dışardadır.

+23285796

Valla ben 38 haftalıklar hamileyken bile oynaşan bir eşim vardı, doğumdan sonra da hiç değişmedi. Sadece bebeğe adapte olana kadar ilk 5-6 ay sekteye uğruyor ama ondan sonrası bizde eskiye döndü. Ben doğumdan 1 ay sonra hiç doğum yapmış gibi hissetmiyordum vücut olarak. Kilo almadım, ödem kalmadı, karnın filan çıkmadı. Eşim yardımcı olduğu için de kişisel bakımımı aksatmadım kendi ruh sağlığım için. Düzenli duş almak, temiz olmak gibi bakımlardan bahsediyorum. O yüzden ilişkiden ilişkiye, kişiden kişiye değişir bu.

Rekabetten kastım aldatılmak tercih edilmek değil, dışarı çıktığımızda başka bi kadının değil benim ona güzel gelmem kastettiğim bu
Dışarıda her zaman güzel kadınlar var ve olacak ki.

Bunun hamilelikle alakası yok.

Kadınların kendilerine dış görünüşle kısıtlamasi konuyu takıntı haline getirir şuan sizde olduğu gibi.

Yada eşiniz icin durum budur şimdiden stres olmuşsunuzdur aynı sebeple.

Evde kendini tamamen bırakmak ne kadar yanlışsa, eşine karşı sürekli gardını alarak iyi görünme telaşında olmak da günlük hayatın rutinine ve evliliğin mantığına ters bana göre.

Ayy hamileliğimde fil gibi olmuştum. Ona rağmen eşim ilgiyi hiç kesmedi. Çok şükür bizde öyle bi durum olmadı.

Yani mecbur azalma oluo hamilelikte bişey olur mu korkusu doğumdan sonra hele bide bebeğin kolikse uykusuz geceler seni bekliyor.. Gogusumde emzirirken süt kitleleri oldu ateşim çıktı göğsüm taş gibi sertleşti hareket edemedim eşim yazık pompayla sagmaya çalıştı sıcak havlu kompleksleri neler neler...Ben sancidan dokunamadim bile...Günlerce süren bı olay yani bu o ara mesela nasıl çekici gelelim..Zaten çekicilik ten ziyade sevgisine sefkatine ihtiyacın oluyo bence o donem.Tuvalete bile gitmek bı on dakika nefes almak şükür sebebiyken bence çekici değil:)zamanla düzeliyor ama..

İşte çoğu kadında şu oluyor; akşama yemek yok bakım yapacağıma yemek yapayım daha acil bir ihtiyaç
İki gün yemek yapmayınca erkek Bi çözüm buluyo tecrübe ettim ya kendi yapıyor yada dışardan alıyor, bebekte emdiği için sıkıntı olmaz bence

Bazılarımızımn dediğine çok katılıyorum.
Biz kadınlarda hep bir kendini beğendirme kaygısı var.
Kocalarda var mı acaba?
Beni beğeniyor mu?
Cinsellikte yetiyor muyum?
Biraz da karşımızdakinin bizde bıraktığı etkiyi sorgulayıp tartsak biraz?
Biz insan değil miyiz?
Kocamız akşama kadar yorgun düşmüş bizlere sırf gönlümüzü hoş etmek için iki güzel laf etse mesela?
Halden anlasa?

O zaman eşin sana yardımcı tutacak, bu erkeklerde ne kadar uyanık maşallah

oğlum bebekken yardımcım vardı

sabah 7.30 da kalkar süt sağar 8 de evden çıkar akşam da 19 da eve girerdim

eve girdiğim andan itibaren bebek ile ilgilenir hazır yemeği yer tabağımı dahi kaldırmazdım

evet duş tabii ki alırdım ama kimse için ekstra bir çaba harcayacak halim, enerjim yine kalmazdı zira özellikle küçük bebek ve yoğun çalışma hayatı zaten yorucu

bebek olunca gece uykusu da bölündüğü için ekstra uykusuzluk oluyor

bakımsızlıktan değil belki eşe ayıracak zamanın azlığından şikayet edebilir erkekler

zira eşe zaman kalmayabiliyor ama eşimle bir çay içeceğime, başka şekilde zaman ayıracağıma gidip oje süreyim makyaj yapayım ne bileyim kremleneyim ekstradan denilecek bir zaman bulabilen varsa helal olsun diyeyim

İki gün yemek yapmayınca erkek Bi çözüm buluyo tecrübe ettim ya kendi yapıyor yada dışardan alıyor, bebekte emdiği için sıkıntı olmaz bence
Bizim emmiyor. Anne ne yiyecek? Yemek sadece erkeğe değil ki kendine ve çocuğa da yapıyorsun. 2 yaş da çok farklı değil yani.

Eşiniz ne işe yarıyor merak ettim, nasıl ki bakımlı olmak kadının sorumluluğu değilse yemek temizlik de sadece kadının sorumluluğu değildir. Bakımlı olma zorunluluğunu eleştiriyorsunuz ama hem çalışıp hemde evin yükünü almaya çalışmakta aynı kapıya çıkıyor

İlk 3 ay kesinlikle cinsellik yoktu zaten cocuk diye uykusuzluktan yastigi emzirmeye calismisim pehh seks en son düsundugum seydi herifin seyide hic umurumda degildi valla banane ayol Elizabeth olsun kendi kendine yetsin yuklemeyin kendinize içimizden 3 kiloluk bir canli cikiyor kolaymi be 9 ay o surec cok fena zaten baba yaptigim adam gelip bana kendini salmissin dicek bende kafa goz dalmicam yok oyle valla hem cocuk dogur bak buyut yemek temizlik aksamada yataga Angelina Jolie gibi giricem oldu pasam tut bir bakici hizmetci bende olum Angelina karsidaki brat pitt mi yandan yemisi

Çocuğum yok yeni evli sayılırım ama bana hep hayat çocuğa kadar sonra bitti gibi geliyor ya. O yüzden asla asla çocuk istemiyorum.
Yani burada kendine bakınca öyle olmaz demişler ama ben inanmıyorum. Etrafımda çok fazla yeni bebek sahibi olan var. Bakımlı olabilenler çocuğu annesine satıp gamsız bir şekilde hayatına devam edenler. Yada yatılı bakıcı vs. E ben bakmayacaksam niye yapayım diye düşünüyorum.
Bir de ben işten gece 11de falan gelen bir insanım. Ben değil de kocam bebek bakarken kendini salacak bence.
Bir yandan da çok tatlı minişş bir şeyy bilemedimmm
Allah sağlıkla kucağınıza almayı, büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…