Anne olunca mı anlarım?

ETRAF sapık eşkiya çakal dolu ve sen annenin göz bebeğisin . Anne olunca anlarsın tabi ki. Onun endişelerini anlarsın. Bağırmalarını dinle yinede doğurduğu söyle. Dua et annen senin için endişeleniyor . Çocuğunun nerde olduğunu kimle olduğunu bilmeyen bilmek dahi istemeyen ebeveynler var

Ne olursa olsun annenize asla yalan söylemeyin.
Evet, anne olunca daha iyi anlayacaksınız.
Gözümüzden sakınarak büyüttüğümüz kızımızı, ne olduğu belli olmayan birisinin üzmesinden korkarız.
Yere düştüğü zaman kendinden çok bizim canımız acır,canının acımasından korkarız.
Dışarıda olduğunuz zaman acaba başına istemediği bir şey geldi mi diye korkarız.
Telafisi mümkün olmayan hatalar yapıp,kendinize zarar vermenizden korkarız.
Zaman zaman kızarız,kırılırız.
Bu sizi sevmediğimizden değil,kıyamadığımızdandır.
ANNE OLUNCA ANLARSINIZ...

Öncelikle çok tatlısınız :)
Jenerasyon farkı diyelim biz buna, normal bir erkek arkadaş ile buluşsan sınıftan vs normal karşılar ama erkek arkadaş olarak belirttiğinde ayıp diye baskılanırsın.
Aslında çok görmemek lazım zaman, insanlar, bakış açıları ve düşünceler sürekli değişiyor ve annenizin yaşadığı zaman ve o zamanın bakış açılarının hipnotize edilmesi şu anki verdiği tepkiler gayet normal. Yanlış birşey yapmıyorsunuz annenizde biliyordur ama onun zamanın da ayıptı :)
Bence yinede yalan söylemeyin annenizle güzelce konuşun derim, yalan söylemek istemediğinizi yanlış bir şey yapmadığınızı başınıza bir şey gelse doğru bir şekilde nerede olduğumu bilmeni istiyorum diyin. İsteseniz bu durumu saklayabileceğinizi ama güven kırmak yada karşısına yalanla gelmek istemediğinizi belirtin, azıcık tatlılıkla bu işi halledersiniz diye düşünüyorum.
Erkek arkadaş için de uygun yaştasınız.

Anneninizin tutumu yanlış. Tekrar konuşmayı deneyin güzelce dürüst olmak için böyle yaptığınızı söyleyin bence

Ay asla anneme bisey soylemedim
hep basimin caresine baktim zor durumlarda kaldigimda bile
Delimiyim ayol...
Hala bana parklardan topluyordum seni der ...dusun ...tabiki parktan topliycan bardan topladin sanki :) hayir birde topladigi da yoktu ben kendim donerdim eve

Bence anneniz çok haklı ortada ciddi bir adım olup olmadığı belli olmayan bir mevzu var ve adalarda gezcem diyorsunuz.daha yakın biyere gitseniz olmazmi nerden bilsin kadın adalardan sizi birinin kaçırmayacagini:) buda müge anlı tarzı bı yyorum oldu ama ben hak verdim teyzeye.gonlunu alın.ferahlatin annenizi.korkularini konuşun ve beraber üstesinden gelin.olmadi madem bukadar durustsunuz babanizda bilsin.Kadında sorumluluk duygusundan kurtulsun

Korkularını anlayabiliyorum annenin ama nereye kadar gidecek bu şekilde ,sonuçta yalan söylemiyorsun, ki bu şekilde baskı altında olup yalan söyleyen çok insan var ,sen yine dürüst olmaya devam et kaç yasindaydin bu arada

belki de hiç anne ol(a)mayacaksın?
altı sağlam desteklenmemiş bir klişe bence bu anne olunca anlarsın lafı. evet anlaşılıyor olabilir ama ya olmazsa?
ya olamazsa?

Iyide kadin biliyo diye b.kunu cikarman gerekmiyor.. tedirgin koruma ic gudusu diyelim
+1
Alttan alma, taviz verme, boyle devam et diyenler olmus.. Annesi yav karşısındaki, o da onun cocugu.. Esir edip bagladigi bi durum yok, gayet de geziyor belli ki, annesine kafa mi tutsun kalkip?
Durustluge devam konu sahibi.. Bi de bence annenle guzelce konusup kendini ifade et..

Bilemiyorum belki de ben büyük konuşuyorum ama kızım olunca tepesinde bik bik bik ötmeyeceğim diyorum hep şu an bir oğlum var ileride bir kızım olursa ve bana dürüst davranırsa ben de ona hoşgörü ile yaklaşırım umarım. Siz doğrusunu yapıyorsunuz bence.
Yani diyelim ki erkek olsaydınız ve Ayşe ile Fatma ile adalara gidiyorum deseydiniz annenizin tepkisi farklı olacaktı.

Temsili benim babam.

Ne zaman dürüstçe söylesem kızardı. Bende inatla yalan söylemek istemezdim. Sonuçta nerde başımıza ne geleceği bilinmez en iyisi aileden birinin bilmesi.

Siz en iyisini yapıyorsunuz. Bi süre annenize tepkinizi belli edin. Sonuçta yaptığınız çok doğru.
Biraz zaman geçtikten sonra annenize anlatın güzelce. Bence bi süre kabullenememesi doğal. Zamanla alışacak.

Korkmakta haklı diyenler için yazıyorum. Evet ne manyak insanlar var çocuğunuzun arkadaşları manyak mı katil mi bilemezsiniz. Bu yüzden çocuğunuzu yetistirmeniz gerekiyor veya kendinize zincirleyeceksiniz. Siz çocuğunuza bebeklikten beri gerekli eğitimi verir insanları tanıtır kendi tecrübelerinizi aktarirsaniz, o çocuk arkadaş seçerken çok daha mantıklı ve seçici davranacaktir. Endiselenebilirsiniz korkabilirsiniz ama yapabileceğiniz bir şey yok. 18 yaşını geçmiş yetişkin bir bireyden bahsediyoruz. Bu yazıyı özellikle haklı annen yazan buradaki yeni anneler için yazıyorum. Siz istediğiniz kadar yasaklayın, çocuğunuza o yasa gelene kadar kendini koruyacak donanımı vermeniz lazım. Bunu vermezseniz endiselenseniz de bu çocuğunuzu koruyamaz.

Benim annem her şeyimi bilir.
Ben de anne olsam kızımın her şeyini bilmek isterim. En azından yanlışa sürüklenirse çekip kurtarma şansım olsun diye.
Anneniz muhtemelen endişeleniyor sizin için.

Annenin gonlunu al.

Kac yasinda olursan ol onun gozunde kucuksun..basina birsey gelir diye korkuyordur normal bence..suyuna git dogrulari soyle yine en azindan senin icin rahat olur..anneme hic yalan soylemedim..dersin sonradan

Iyide kadin biliyo diye b.kunu cikarman gerekmiyor.. tedirgin koruma ic gudusu diyelim
Bahsettiğiniz cılkını çıkarma işinden kasıt nedir peki? Haftada iki kere evden çıkıp, akşam en geç 8 buçukta eve gelmek midir bu bahsettiğiniz cılkını çıkarmak(!) olayı? Pek anlayamadım.

Hahahaha Doğru söylüyorsunuz, kendince haklı sebepleri elbette vardır.Teşekkür ederim :)

Yeni anne degilim ama ben de endisellenirim ..ne var bunda..

Sen istedigin donanimi ver ortalik bozuk.
Kiz olsun erkek olsun nerde kimle bilmek isterim cocuguma guvensem de karsi tarafa pek guvenmem..

18 yasindan sonra salalim mi cocuklari yani..

Sorularinizin cevabi hicbiri
Anne olunca da annenizi anlamazsiniz
Kusura bakmayin anneniz cok hatali
Ne guzel durust bir sekilde paylasiyorsunuz , annenizin soyledikleri affedilir cinsten degil
Sakin alttan almayin boyle devam edin
Teşekkür ederim görüşünüz için. Ben de anlayabileceğimi düşünmüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…