anne olunca yavrunuza neler söylemek isterdiniz?

NAZLIyavrum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
11
0
86
İstanbul
diyelimki o beklediğiniz an geldi ve hamile olduğunuzu öğrendiniz eşinize bunu nasıl söylersiniz ve bebeğinizle ilk konuşmanızda onun sizi duyduğunu hissederek neler söylersiniz paylaşalım mı?

hayalimdeki en güzel kelimelerden biri eşimin gözlerine bakarak ellerini karnımın üzerine koyarak hamileyim demek sonra yavrumuza hoşgeldin dediğini duymak ikimizden bi parçayı taşımak ve o karnımda diye babasının bana farklı davrandığını bilmek doğcağı günü umutla beklemek onu kucağıma alamasamda karnımda olduğunu bilip ona düşücelerimi anlatabilmek harika bi duygudur diyi mi hamile olmak

beni anladığı gün şöyle diyeceğim cocuguma ''bak çocugum seni dünyaya getirmek için iki kova göz yaşı döktüm tam bir yıl geçeleri uyumadım gitmediğim dr yemediğim bitki kalmadı ve senin bana geldiğin gün nerdeyse dilim tutuluyordu hayatımda hiç çift çizgi görmemiş biri teste nasıl bakar tahmin bile edemezsin sen daha fasulye kadar bile olmamışken ben senin için bir gelecek kurdum hayallerimde. ve her günümü seni düşünerek geçirdim sağlıklı olman için dua ettim ve rabbime şükürde yetersiz kalsamda ona söz verdim seni iyi bir kul olarak yetiştireceğime dair.benim tek mirasım bu sözlerimdir sana '' işte ben bunları söylerdim herhalde

Eşime yine hamileyim derdim sanırım, eşimde mutlaka bir telaş alırdı pek sevineceğini sanmıyorum endişeleri sevinç dugusunu bastıracaktır...
Bebeğim karnımdayken konuşmakdan bahsediyorsan canım. ben bebeğime bizi bırakma derdim:gitme:

o gün öyle güzel bir günki tarif bile edilemez insan heyacandan düşündüklerini bile yapamaz ağzın kulaklarına değil mutluluktan kulaklarını bile geçer :))) ve benim gibi 40+2 de bekler kızım gelsin diyee uyuyamaz geceleri rabbim bebek hasretiyle bekleyen herkese nasip etsin inş.

ben herhalde sevinçden üçgün ağlardım sonra kendime gelincee herkeze haber verirdim gazetelere ilan verirdim sonunda bende HAMıLEYıM diye.

bende sevincten havalara ucardım. cünkü cok istiyorum allahım ne olur bana da annelik duygusunu yaşat:Saruboceq:

gözlerinin taa içine bakardım sonra o ufacık soluk alış verişini dinleyerek yüzünü yanağıma yaslayıp'',hoşgeldin ömrüm hoşgeldin ben sen gel diye çok gözyaşı döktüm dilerim rabbimden benim çektiğim acılar kadar büyük mutlulukların olsun derdim sonra cennet kokusunu koklayıp yaradana yalvarırdım onu benden alma diye...

bende duyduğumda kimseye bişey demeden ağlardım heralde
sonra bir zıbın,patik,eldiven alıp eşime veririm akşam
sonra yine ağlarım gece karnıma sarılarak uyurum üşümesin diye
onunla konuşurum
ona anlatırım
bilmiyorum
ya
yazarken bile
duygulandım
allahım nolur benimle birlikte sen bütün
isteyenlere bi can ver yarabbim:Saruboceq:

bende bi bebeğim olduğunda rabbime binlerce kez şükrederdim onu benden ayırma
diye yalvarırdım bebiğimle konuşurdum her an kıpırtısını hissetmek isterdim doğduğunda minicik
ellerine bakar doya doya koklardım benim bebeğim... uyurken nefes alıp verişini izlerdim o üşümesin diye sımsıkı sarardım uyumak bile istemezdim meleğimi her an göreyim diye eşim msj atarken sen değil siz diye msj atsın isterdim rabbim onun sıcaklığını yaşatsın bütün anne olmak isteyenlere kimsenin kucağını boş koyma yarabbimmafoldumbensenağlama

bazen o ağladığında bende ağlardım
emzirirken ıssırdığında hiç kızmam ona
hiç gocunmam hatta geceleri onun için hiç yatmam
kollarına saat yapıp kızdırırım onu
ilk dişi çıktığında öperim hep dişinden nebiliyim okadar çok şey varki yapacak
oyyyy oyyyyymafoldumben

yazarken bile hecanlanıyorum o duyduyu tadarım inşallah

babsına söylerken babacım beni arnıza kabul edermisiniz biliyorum beni nasıl beklediğnizi diye küçük not yazmak isterim ama bunları yazmadan tabiki bi kıriz geçiririm ağlamaktan.

bebeğimede :emir_bebek: babsıyla beraber ellerimizi karnıma koyup biağlarız ve yovrum seni kadar çok uzun yıllardır bekliyoruz ki sen bize allahın verdiği bir mucizesisin,bize armağansın sana kavuşmak için çok şeyler yaşadım ama şuan bütün acılarımı unuttum senin gelmenle hep arda kal sakın annenle babanı bırakma zamanı geldiğinde de kucağımıza gel bizi daha fazla sensiz bırakıp ağlatma çün ki ağlamaya da artık :teselli:dermanımız kalmdı.:çok üzgünüm:
babanda gizli gizli ağlıyor ben nekadar ona belli etsem de o benden göz yaşlarını saklıyor yavrum gel bak babalar ağlamaz fazla ağlatma babanı sıkı tutun annene .
Şuan bunları yazarken de ağlıyorum
allahım herkese tez zaman da hayırlısıyla evlat nasip et yarabbim kimsenin kucağını boş bırakma.:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Ağlamaktan yazamıyorumki 7 yıl bu sözleri söyleyeceğim günün hayalini kuruyorum
ilk sözüm canımsın olur canımdan koparsa onu koklamak ona sarılmak onu beslemek benden bedenden bir canla yeniden doğmak etrafımdakilee inat onu kucaklarımda dolaştırmak rabbim inşallah bizede nasip eder en önemlisi annem demek .........

Back
X