- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bebek Arabası almayacagim zaten canım.ben 3 tane bebek arabası kullandım
maclarenden memnun kaldım .Ancak o yenı doganlar ıcın uygun degıl gymini oyun halısı bendede vardı hala kullanıyoruz alt şiltesini bırde ben sana fisher price salıncak oneıryorum
ancak bahsettıgın bebek arabalarını 300 tl'ye alamazsın
ama onları tasımak oyle zor kıBebek Arabası almayacagim zaten canım.
Hem ana Kucağı hem oto koltuğu olabilen bişey alacağım.
Canım benim aramızda 1 hafta var bebek arabası,oto koltugu ve beşik en çok kafama takılan benimde ne alcam napcam hiç bilmiyorum erken olmasına ragmen kıyafet,battaniye,yıkama küveti ve emzigne kadar aldık bizMart ortası gibi doğuyor bebeğim. Ama gelin görün ki daha alışverişi yok. Doğru düzgün. En çok takıldığım konu şu : o 3 aylik iken tekrar çalışacağım yarım gün. Bebek arabasına ihtiyacım yok. Ama araba ile onu bakıcıya bırakıp ise öyle geçmem gerekiyor. Şimdi sorun şu : hem ana Kucağı hem oto koltuğu olabilen bişey almam lazım. Ne almalıyım ? Bide 300 tl bütçe ayırdım onun için. Ayrıca Tiny Love diye bişey var. 400 tl civarı. O da ev için iyi gibi. Offf kafam çok karışık. Siz ne aldınız.
Anakucağı olabilen otokoltuğu nasıl oluyor ilk kez duydum :) İkisi aynı şey zaten.Kızlar bebek arabasi almayacagim.
Ana Kucağı alacağım sadece.
Oto Koltuğu olabilenlerden
oto koltuğunu zaten ana kucağı olarak kullanabilirsin evde
bebek arabası gerekli ama alKızlar bebek arabasi almayacagim.
Ana Kucağı alacağım sadece.
Oto Koltuğu olabilenlerden
çok görmeyle alakası yok ki. tüketim çılgınlığınıda başka birşey değil bazı harcamalar. mesela ben oto koltuğunu 700 yerine ikinci el olarak 120 liraya aldım. 3. yılımız hala kullanıyorum bir sorun yok. aklım olsa bebek arabasını pusetini de 2. el alırdım. zira aldığım bebek arabası oğlum için kullanışlı olmadı çok. en azından kullanışlı olmazsa bir dünya para verdim demez yani. ha bir de herkesin kendine göre bütçesi ve harcaması var. belki bir dünya kredi borcu vardır. her harcamayı kılı kılına ayarlamıştır.Bebek arabası alacaksan, yeni al.. Çünkü ikinci el arabaları kullanması biraz sorunlu oluyor.. Sonuçta çalışan kadınsın, neden bebeğine çok görüyorsun ki.. Bir tane alırsın, ama 3 sene de kullanırsın..
çok görmeyle alakası yok ki. tüketim çılgınlığınıda başka birşey değil bazı harcamalar. mesela ben oto koltuğunu 700 yerine ikinci el olarak 120 liraya aldım. 3. yılımız hala kullanıyorum bir sorun yok. aklım olsa bebek arabasını pusetini de 2. el alırdım. zira aldığım bebek arabası oğlum için kullanışlı olmadı çok. en azından kullanışlı olmazsa bir dünya para verdim demez yani. ha bir de herkesin kendine göre bütçesi ve harcaması var. belki bir dünya kredi borcu vardır. her harcamayı kılı kılına ayarlamıştır.
haklısınız herşeyin 2.eli alınır yalnız oto koltuklarında şöyle bir şey var. eğer bir kere o arabada kaza olduysai o koltuğun güvenirliği azalıyor/daha doğrusu kontrol edilmeli tam performans çalışıyor mu dşye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?