anne oluyorum ama..

merhaba bir sitede cok uygun fiyata sıfır 2 li takım var hem bebek arabası hem oto koltuğu bütçeniz dahilinde size özelden msj attım inceyelebilirsiniz

triple sistem diye satılan oto koltukları ana kucağı olarak ta satılıyor. bunlar da araba ve oto koltuğu ve ana kucağı olan bir sistem yapmışlar. bunun ikilisi de vardır bence. benim kızımınki öyleydi.

ben başka bir konuya değinmek istedim sadece; 3 aylık bebek soğukta kışta sabah evden çıkacak,bakıcıya gidecek,yarım gün için hem de...biraz saçma değil mi?bence kendi evinde bakılmalı...

Tiny love heveslenip aldım, cadı kızım okadar huysuzduki bikere sessizce durmadı içinde, şimdi eltim doğum yaptı ona verdim, o çok memnun..

Ayrıca 300 tlye pek iyi bisi bulamazsin canım, ikinci ellere bakmanı tavsiye ederim.

Ben daha cok bebeği 3 aylıkken bakıcıya bırakıp çalışmaya başlayacağına takıldım ve üzüldüm açıkcası..

Maddi açıdan sorun olmazsa okadar küçük kimselere bırakmasan keşke..

Çocuk 3 yaşına gelip kendini az çok ifade edene kadar anne dışında kimsenin bakmasını sevmiyorum..

Keşk bütün bebekler anneleriyle büyüyebilse..

Bende kendim bakmak isterdim ama borcumuz var . Ve bırakacağım kişi güvenilir biri.. arabada 5 dk sonra varmış oluyorum.

Ben tiny love kullandım pahalı ama hak ediyor çok küçükken onda yatırdım hatta onda ek gıdaya başladık mama sandalyesi gibi kullandım yani ayrıca yarı koltuk gibi de oluyor mutfakta banyoda balkona çamaşır asarken bile oğlumu yanıma alıyordum onunla

Haklısın bende öyle düşünüyorum ama sonrada bir duyuyorum bir arkadaşım müdür olmuş biri şef olmuş acaba diyorum oğlumu bırakmaya değer mi kariyerim kafamda deli sorular

Haklısın bende öyle düşünüyorum ama sonrada bir duyuyorum bir arkadaşım müdür olmuş biri şef olmuş acaba diyorum oğlumu bırakmaya değer mi kariyerim kafamda deli sorular
Bana bu konuda çok kızıyolar ama benim için en baba kariyer çocuklarım..
Ben bırakamazdım şahsen ama birakanada bişi diyemem, herkesin hayat mücadelesi ve olanakları farklı..

Ben daha çok, çalışan daha az seviyor diye bişey yok sonuç olarak tabii..

Tutumlu anne' ye bi bakın derim.

İkinci el güzel bebek ürünleri var. Bebek arabası şart bence baston tipi olursa daha iyi.

birumutturyasamak ben jokerden aldım. Hem anakucağı hem oto koltuğu. 150ye almıştım geçen sene. 1 yaşına kadar içinde yemek bile yedirdim. Çok memnun kaldım. Yalnız her ana kucağında oto koltuğu olmuyor. Alırken dikkat.

Eklentiler

• images-1.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 46
Kuzenimin kızımdan önce bebeği olmuştu. 6 ay için araba alma dedi bana i move verdi. Hep eşimi bekledim kızımı gezdirmek için, çok ağırdı. Ya tanıdık birimden ya da ikinci el alabilirsiniz.

6 aylıkken chicco baston puset aldım. Şimdi rahatız. Oto Koltuğu da 9-36 kg değil, 9-18 alın.

İkiside aynı şey zaten :) o puset araba koltuğu oluyor. Bebek arabasınıda alırsan onada takılıyor. Sen tek puset alacaksın,isofixle arabaya takacaksın. İsofix koltukta sabit kalıyor,puseti tak çıkar yapıyorsun :)

henuz anne olamadim ama boyle gecici kullanacagim esyalarini sifir almayi dusunmuyorum acikcasi oto koltugunu ozellikle internette satiliyo boyle seyler eger dusunurseniz masraf yapamam kullanirim derseniz

canım sana baby safe lazım.kaliteli hoş bi şey alırsın o fiyata.biz kraft aldık hem araba hem travel set olduğu için baby safe içindeydi.ama onu tek te satın alabilirsin.daha çoook zamanın var.iyice araştır.ben doğuma 3 hafta kalınca almıştım o tip şeyleri.hayırlısı olsun inşallah

Canim gelirini bilmem. Ama bence yanlış düşünüyorsun. Bu çocuk hep doğduğu kilo da kalmayacak. İlk zaman 3 -3.5 kilo çocuk tasicaksin kolunda tamam ama bi kaç ay sonra o çocuk 7 8 kilo olunca pusetinde ağırlığı eklenince dayanılmaz bi kuvvet. Mutlaka bebek arabasi almalısınız.

Tiny love kullananlar pek memnun değil bir süre sonra çocuklar içine sığmıyor onun

Çocuğuna alacağınız anakucağı vb şeylerim ayak kısımları kapalı olmasın sonra ayakları sığmuyor :)

Biz hem anakucağı hem oto koltuğu özelliğinde olan besafe izisleep kullanıyoruz bu izisleep tamamen yatay hale getirilebiliyor sizin söylediğiniz bütçeyi aşıyor ama

Ama hem anakucağı hem oto koltuğu olabilenler çok ağır oluyor kg olarak ben mesela taşıyamıyorum besafe yi içinde bebiş varken eşim bile zor taşıyor o nedenle sadece oto koltuğu ve bebek arabasında kullanıyoruz eve çıkarmıyoruz

Bu aralar kanguru kullanıyorum çok rahat

Evde de ana kucağı olarak 4moms mamaroo kullanıyoruz ikinci ellerine bakabilirsim tutumluanne den fln

Oto koltuğunu ikinci el alma zaten kullanım ömürleri kısa ve bebeğiniz için güvenli olmaz oto koltuğunu sıfır alın arabası olan insanlae oto koltuğuna yapacakları masraftan kaçınmamalı

Aslında bebek için alınan her şey kaliteli alınmalı gerçekten kaliteli olmayan ürünler insanı çok yıpratıyor ve 2. El tercih edilmemeli 0 alınmalı yıpranmış olmamalı diye düşünüyorum

5buçuk aylık kızım var Allah bağışlarsa başka sorunuz varsa sorabilirsiniz

Son düzenleme:
Ben 8 aylık hamileyim, bende daha doğru düzgün bi alışveriş yapmadım !!! KV & KP & ANNE & BABA çoğunlukla yardımcı oluyorlar, malum "TORUN" sevgisi bi başkaymış-mış :)

anakucagi - cybex
bebek arabasi - bugaboo cameleon
biberon - dr brown
body ve tulum - mothercare
bakim urunleri - mustela
bez - prima
meme pedi - avent
emzik - ne alsam tutmadi :)))
ates olcer - braun alindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…