- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Mart ortası gibi doğuyor bebeğim. Ama gelin görün ki daha alışverişi yok. Doğru düzgün. En çok takıldığım konu şu : o 3 aylik iken tekrar çalışacağım yarım gün. Bebek arabasına ihtiyacım yok. Ama araba ile onu bakıcıya bırakıp ise öyle geçmem gerekiyor. Şimdi sorun şu : hem ana Kucağı hem oto koltuğu olabilen bişey almam lazım. Ne almalıyım ? Bide 300 tl bütçe ayırdım onun için. Ayrıca Tiny Love diye bişey var. 400 tl civarı. O da ev için iyi gibi. Offf kafam çok karışık. Siz ne aldınız.
Bende kendim bakmak isterdim ama borcumuz var . Ve bırakacağım kişi güvenilir biri.. arabada 5 dk sonra varmış oluyorum.Tiny love heveslenip aldım, cadı kızım okadar huysuzduki bikere sessizce durmadı içinde, şimdi eltim doğum yaptı ona verdim, o çok memnun..
Ayrıca 300 tlye pek iyi bisi bulamazsin canım, ikinci ellere bakmanı tavsiye ederim.
Ben daha cok bebeği 3 aylıkken bakıcıya bırakıp çalışmaya başlayacağına takıldım ve üzüldüm açıkcası..
Maddi açıdan sorun olmazsa okadar küçük kimselere bırakmasan keşke..
Çocuk 3 yaşına gelip kendini az çok ifade edene kadar anne dışında kimsenin bakmasını sevmiyorum..
Keşk bütün bebekler anneleriyle büyüyebilse..
Haklısın bende öyle düşünüyorum ama sonrada bir duyuyorum bir arkadaşım müdür olmuş biri şef olmuş acaba diyorum oğlumu bırakmaya değer mi kariyerim kafamda deli sorularTiny love heveslenip aldım, cadı kızım okadar huysuzduki bikere sessizce durmadı içinde, şimdi eltim doğum yaptı ona verdim, o çok memnun..
Ayrıca 300 tlye pek iyi bisi bulamazsin canım, ikinci ellere bakmanı tavsiye ederim.
Ben daha cok bebeği 3 aylıkken bakıcıya bırakıp çalışmaya başlayacağına takıldım ve üzüldüm açıkcası..
Maddi açıdan sorun olmazsa okadar küçük kimselere bırakmasan keşke..
Çocuk 3 yaşına gelip kendini az çok ifade edene kadar anne dışında kimsenin bakmasını sevmiyorum..
Keşk bütün bebekler anneleriyle büyüyebilse..
Bana bu konuda çok kızıyolar ama benim için en baba kariyer çocuklarım..Haklısın bende öyle düşünüyorum ama sonrada bir duyuyorum bir arkadaşım müdür olmuş biri şef olmuş acaba diyorum oğlumu bırakmaya değer mi kariyerim kafamda deli sorular
henuz anne olamadim ama boyle gecici kullanacagim esyalarini sifir almayi dusunmuyorum acikcasi oto koltugunu ozellikle internette satiliyo boyle seyler eger dusunurseniz masraf yapamam kullanirim dersenizMart ortası gibi doğuyor bebeğim. Ama gelin görün ki daha alışverişi yok. Doğru düzgün. En çok takıldığım konu şu : o 3 aylik iken tekrar çalışacağım yarım gün. Bebek arabasına ihtiyacım yok. Ama araba ile onu bakıcıya bırakıp ise öyle geçmem gerekiyor. Şimdi sorun şu : hem ana Kucağı hem oto koltuğu olabilen bişey almam lazım. Ne almalıyım ? Bide 300 tl bütçe ayırdım onun için. Ayrıca Tiny Love diye bişey var. 400 tl civarı. O da ev için iyi gibi. Offf kafam çok karışık. Siz ne aldınız.
Ceyz hemde üstüne bebek arabası olan mucizevi bir ürün var. Bende 2.yi yaparsam onu alıcam.Anakucağı olabilen otokoltuğu nasıl oluyor ilk kez duydum :) İkisi aynı şey zaten.
Mart ortası gibi doğuyor bebeğim. Ama gelin görün ki daha alışverişi yok. Doğru düzgün. En çok takıldığım konu şu : o 3 aylik iken tekrar çalışacağım yarım gün. Bebek arabasına ihtiyacım yok. Ama araba ile onu bakıcıya bırakıp ise öyle geçmem gerekiyor. Şimdi sorun şu : hem ana Kucağı hem oto koltuğu olabilen bişey almam lazım. Ne almalıyım ? Bide 300 tl bütçe ayırdım onun için. Ayrıca Tiny Love diye bişey var. 400 tl civarı. O da ev için iyi gibi. Offf kafam çok karışık. Siz ne aldınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?