Anne oluyorum :)

azeri_gelini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
250
4
46
İstanbul
Kızlar nasıl anlatılır bilmiyorum bu duygu... yeni evliyim üstelik ben pek düşünmüyordum ama eşim çok istiyordu. Rabbim bize de nasip etti :) çok çok çoook güzel bir duygu... ne zamandır yazamadım ama yeni öğrendik sayılır dün öğrendik daha :) evde test yaptım çift çizgi inanamadım tekrar yaptım tekrar yaptım ve yine çift çizgi eşimi aradım gelip aldı beni hemen doktora gittik test yapalım yarın sabah dedi. vee öğrendik evet bebişimiz oluyor bize de nasip etti rabbim :)

Seni ve eşini tebrik ediyorum arkadaşım..Seni o kadar iyi anlıyorumki aynı duyguları paylaşıyoruz.. bende 5 aylık evliyim ve bir aylıkta hamileyim.. anlatması güç bi duygu.. sadece çok mutluyum o kadar.. umarım kendi annem kadar iyi bi anne olabilirim..

Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin canım Allah analı babalı büyütsün inşallahh

çok sevındım canım...
allah sağ salim eli ayagı duzgun aklı fıkrı yerınde hayırlı bır evlat olmasını nasıp eder ıns...
evlat isteyen herkeze bu duyguyu nasıp etsın ınsallah..
banada nasıp etsınn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…